Találatok a következő kifejezésre: Az baj, szex közben fáj (3 db)

Az baj, ha szex közben fáj a hasam alja?

Ez mitöl van?

Legjobb válasz: és nem jó?(ahogy fáj) Szerintem túl vadul csináljátok,vagy tul nagy a partnered farka... Már ha lány vagy,mert ha fiú akkor nem tudom... Csináljátok finoman,lassan,aztán folyamatosan lehet egyre vadabbul. Meg én ugy vettem észre magamon,hogy az hogy fáj e vagy nem,attól is függ,hogy éppen hol tartok a menstruációs ciklusomban.

és nem jó?(ahogy fáj) Szerintem túl vadul csináljátok, vagy tul nagy a partnered farka... Már ha lány vagy, mert ha fiú akkor nem tudom... Csináljátok finoman, lassan, aztán folyamatosan lehet egyre vadabbul. Meg én ugy vettem észre magamon, hogy az hogy fáj e vagy nem, attól is függ, hogy éppen hol tartok a menstruációs ciklusomban.
Nekem is szokott!Oka lehet a partnered péniszének a nagysága, esetleg vastagsága.Vagy ahogy az elöttem szóló szerint, a menstruációs idõszakod is.Nekem azt mondták, hogy régóta csináltuk egy pózban(és tényleg így van!)ezért fájt.Ha ti nem, akkor az az uccsó tippem, hogy a méhszájadat "töri" ahogy a könyv írja. (A szex magasiskolája)Váltsatok pózt talán jobb lesz!Pusz
Hát nem tudom, mit is mondjak. Most vagy az én párom farka kicsi, vagy én mûködök különlegesen. De nekem akkor fájt szex közben a hasam, mikor felfáztam és jó kis kismedence-gyulladásom lett tõle. Kaptam a nõgyógyimtól gyulladáscsökkentõt és fájdalomcsillapítót, no meg 1 hétre eltiltott a szextõl. Az 1 hét alatt teljesen redbejöttem. Nem vagy felfázva?
a pasidnak nagy a farka!! nekem is ilyen van.és nagyon jó
Nekem is szokott fájni, ha olyan tempóban csináljuk, vagyha olyan pózban hogy nagyon nyomja a méhszájam.Bár nekem egy bizonyos mértékig nagyon izgató ha fáj.És sosem lett tõle még bajom.
Nem. Fasza. Semmit. Jó. Nem tudom. Fingom sincs. Tudom, hogy nem volt vicces.
meny el ku*rvához és ot semi nem számit, garantálom nem is lesz szük
Fiúknak nem hiszem, hogy fájna. Legalábbis ilyet még nem hallottam. Barátomnak tetszik, ha szûk, olyankor hamarabb elmegy. Nem nagy baj az elsõnél, de szerintem nem fogsz hamar elmenni szexközben, fõleg, ha gumival csináljátok. Lány voltam.
A kérdező hozzászólása: Ok. Kösz az ért. Kommentet:)

Lányok, szex közben éreztek fájdalmat, nekem nem az első már, de fáj? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: 1. Görcsölsz/izgulsz. 2. Nem nedvesedtél be eléggé. 3. Érzékeny vagy az óvszerre (ha azt használtok).

1. Görcsölsz/izgulsz. 2. Nem nedvesedtél be eléggé. 3. Érzékeny vagy az óvszerre (ha azt használtok).
nem nedvesedtél be eléggé...használjatok síkosítót vagy hosszabb elõjáték.
rosszul tette be neked!
A kérdező hozzászólása: Beteg? De mi baja?
lehet beteg a puncid.
nemtudom de nekem is sokszor fájni szokott méghozzá a hasam alja.
Néha elõfordul, nekem pl. menstruációt követõen. Lehet lelki problémától is szerintem.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Rosszul tette be?? Hogy lehet rosszul betenni. Szerintem a nedvességgel nincs gond.
rossz a pasi gyere hozzám a 2. hozzászóló vok!
Hol fáj és mikor? -Ha oldalt a hüvely, akkor pl. lehet sérült, fertõzött a nyálkahártya (akár gomba, vagy valami) -Ha a belsõ végén, akkor lehet rövid a hüvely, vagy hosszú a kard. -Ha utána, akkor lehet a kielégülés miatti görcsös összehúzódás miatt (ha volt olyan :-)). Ki kellene próbálni másik pózt, vagy behatolás nélkül kielégülni, hogy szûkíteni tudd a lehetséges okokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!