Találatok a következő kifejezésre: Az baj, szex közben (33 db)

dehogy baj.
miert ne lenne? mondj attol is függ, h hány éves vagy?!
1. A korod is szamit, mivel 13 evesen ez meg teljesen normalis, 20 evesen kisse kicsi, de attol meg hasznalhato :) 2. persze h hasznalhato, nem peneszes, nem rohadt, nem lejart. Csak kicsit ugyesebbnek kell lenni, hogy jol hasznald.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok
akkor még nõni fog
a normális, rendes méret 17-18 cm szóval még van idõd, még nõhet, amíg eléred a 18 éves kort 11 azért nagyon kicsi egy felnõtt embernek, de neked még nincs miért aggódni
A hüvelynek csak az elsõ harmada érzékeny, ezért nem számít, hogy azon túl hány centi van.
Õszintén megvallva egy 9-11 cm-es pénisz azért már eléggé ciki. De szerencsére te még csak 14 éves vagy, úgyhogy néhány évig még mindenképpen nõhet. Javaslom, hogy foglalkozz vele sokat, verjed rendszeresen! Kapcsolj be mindennap legalább egyszer pornófilmeket, állítsd fel, hogy megtöltõdjön vérrel, és csináld legalább egy fél órán át! A szexen meg még igazán ne járjon a fejed 9-11 cm-es pénisszel! Ráérsz majd tervezgetni, ha már megnõtt. ;)
attól, hogy veri nem fog megnõni neki, utolsó... :') amúgy meg ez a méret is jó lehet. bár gondolom neked errõl fogalmad sincs...

Szerintetek az nagy baj ha majd nem szeretném levenni a melltartómat szex közben?

Legjobb válasz: Egy idõ múlva nem fog zavarni,és hidd el a pasik imádják kényeztetni szex közben,és ,melltartóban nem lehet.

Egy idõ múlva nem fog zavarni, és hidd el a pasik imádják kényeztetni szex közben, és , melltartóban nem lehet.
Nagy bizony, az elõjátékban (petting) nagy szerepe van/lehet a kebleknek, izgalmi állapotba kell kerülnöd, hogy alkalmas legyél a "befogadásra". Ha nincs megfelelõ petting, akkor kínos (szó szerint) lehet.. Persze nagyok az egyéni különbségek...
Igen. Biztos h semmi baj nincs a melleiddel, csak te képzeled be. De még ha lenne is, a pasidat biztos nem fogja érdekelni.
Gyûlölöm a melleimet. Annyira, hogy ha választhatnék, sokkal kisebbeket, de formásabbakat is simán bevállalnék, mint ezt. Mikor közöltem a barátommal, hogy én ezt inkább így képzelném el, teljesen "kiakadt", hogy hogy lehet, hogy nem szeretem a melleimet, hiszen gyönyörûek, és imádja õket! Pedig komolyan, ennél undorítóbb mellek nem léteznek a világon, és baromi nagy gátlásaim voltak emiatt a szexben. Na, aztán végül is most, így majdnem másfél év után eljutottam arra a szintre, hogy nem foglalkozom azzal, ha nézi, amikor én vagyok felül, vagy ha eszembe jut, gyorsan elhessegetem a gondolatot. Ettõl függetlenül még utálom.
Drága nõk!! Vannak testrészek, formák, amik nem Nektek kell tetszeni, hanem annak, aki "használja".. Ha neki tetszik, akkor mi a probléma?
mert?
A kérdező hozzászólása: na jó látom hülyeség... majd megbarátkozok a gondolattal.. köszi mindenkinek!
Figyi piciszív :) Ha valaki lefekszik veled, akkor valószínûleg nincs baja a kis mellû lányokkal, és a saját példámból kiindulva, van, akinek kifejezetten a kisebb jön be. Én pl. ha csak mellméret alapján kéne döntenem, tuti a kisebbet választanám :P szerintem a pici mell cuki, szexi, aranyos és fõleg nem szégyellnivaló ;)
A kérdező hozzászólása: remélem nem fog kiábrándulni belõlem! :/ :)
-.- Hülyébb vagy mint négy éve :D Ha egy srác azért kiábrándul belõleg, mert nincsen 2723476ZS-s melled, akkor nem is szeretett, ergo érdemel meg és ennyi :) De hidd el, nem fog ;)
Mire észreveszed, nem is lesz rajtad.. ( Ha velem lennél)
Bugyidat le fogod venni? Én elõször mindig a melltartóval szoktam kezdeni, kis kényeztetés a ciciknek, aztán lépek tovább, ha minden jól alakul. Ha melltartót nem lehet levenni úgy értelmezném, hogy ez egyfajta elutasítás, és nem erõltetném a dolgot. A bugyi ezek után eszembe sem jutna. Ha egy lány pedig tetszik, a mellméretétõl függõen tetszeni fog, a kicsi mellek ráadásul szinte kivétel nélkül szépek, arányosak, míg a nagyok közt elég kevés a kifejezetten szép, arányos.
ennyi erovel a nadragot is magadon hagyhatod...
A kérdező hozzászólása: miért? egy melltartóba nem lehetek szexi?
Remélem ez csak vicc.Ha melltartóban akarod szerintem a másodikra már nem kell készülni...
De tetszik, csak nem szex közben :P
A kérdező hozzászólása: hmm.. :( de a pasiknak nem tetszik ha valaki melltartóban van?
tök gáz, vedd le nyudogtan, a lényeg látszik melltartóban is nagyjából 21L
A kérdező hozzászólása: Én jobban érezném magam melltartóba! Nem valami nagyok sajnos! :(
Kicsik a melleid s szegyeled levenni a melltartot!
Nõ vagyok. Alaptermészetembõl adódóan túlaggódok minden. :) Félek, hogy kiábrándul, hogy igazából nem tetszik neki stb. Annak ellenére, hogy tudom, én nem hagynám el hasonló testi (szerintem) "hibáért", én félek. Meg hát azért tudom, hogy a páromnak már nem egy nõvel volt dolga, és tudja, mi a szép. És ez minden, csak nem szép.
Annak van igaza, aki azt mondja, hogy a bugyidat se vedd le. Addig semmiképpen, amíg lélekben el nem rendezted a dolgokat magadban. Amúgy elárulom: a melledet az elsõ találkozás óta ismeri. A jobbak meg is nézik (felöltözve is meg lehet nézni, csak alkalom kell hozzá). És már nagyon várja!

Ha szex közben beleélvezek az óvszerbe és úgy folytatom tovább a szexet az baj? De ha nem lyukas a gumi akkor is baj? Vagy nem?

Legjobb válasz: Ne spórolj már egy vacak párszáz forintos gumival. Egy gyereket fölnevelni sokkal többe kerül. Ha beleélveztél, onnantól a belseje csupa trutyi. Csúszik, mint a veszedelem. Olyan, mintha nem is lenne rajtad.

Ne spórolj már egy vacak párszáz forintos gumival. Egy gyereket fölnevelni sokkal többe kerül. Ha beleélveztél, onnantól a belseje csupa trutyi. Csúszik, mint a veszedelem. Olyan, mintha nem is lenne rajtad.
Hát ez egyszeri ürítésre lett kitalálva, több már nem férne belé.Plusz oda kell rá alapból figyelni, hogy helyesen legyen feltéve, aktus után simán felcsúszhat, lecsúszhat. Próbáld ki nyugodtan hátha sikerül többször is használni!
szerinted mire való az óvszer??? jah és ha lyukas, az cink lehet!
igen, nem árt másikat húzni!
Elelvezes utan lelankadsz... Akkor a gumi lecsuszik, ha folytatod a szexet. Szal ki ne probald-.- ha beleelveztel , huzz masikat, ra van irva a hasznalati utmutatora is. Olvasd el, nem disz.
Na én így szívtam meg az idióta tapasztalatlan pasim miatt. Miután elélvezett még gyakorlatozott bennem (érdekes, hogy nem ment azonnal össze a pénisze, így nem is vettem észre semmit), aztán amikor kihúzta, bennem maradt a telibe élvezett gumi... Mehettem esemény utáni tablettáért, nagyon dühös voltam!
utolsó, szûz volt a srác?

A kérdésem: néha szex közben egyszer csak már nem érzem a barátnőmet. Ennek általában az a vége, hogy lelankadok. Mi lehet a baj?

Azt hozzá szeretném tenni, hogy a méretem nem túl nagy, ráadásul a fitymám visszacsúszhat a makkomra. Ez lehet az oka? Vagy szerintetek mi?

Legjobb válasz: Az, hogy a barátnõd túlságosan kitágul szex közben.

Az, hogy a barátnõd túlságosan kitágul szex közben.
Lehet hogy viagrával menne. Csak egy felet vegyél be!
Az is lehet, hogy a végére pisilnie kell, nyomod a hólyagját, ezáltal inkább nem feszít rád annyira. Ezt próbáld vele megbeszélni.
Na ezt verd nyugodtan a csajra.Õ tudja õsszeszorítani a farkad a nunijával néha , ha akarja.Ha õ inkább felfújja magát a hülye testhelyzetekkel, akkor ne is csodálkozz.Meg ha az elõjátékból neked is jutna, akkor talán megkeményednél annyira, hogy ne lankadja be pár perc múlva.Bár gondolom a barátnõd azt hiszi, alég ha levetkõzik, már ajulj is el.Másik oka még, hogy ne reszelj, hanem dugd a csajt, de érzéssel.Érezd a csajt, ne pumpáld.Ha tévedtem, akkor bocs. :)
Nekem is volt egy ilyen barátnõm, épp csak a hüvelybemenetét éreztem, utána olyan volt, mintha a farkam elmerült volna valami nagy semmiben! Elég kellemetlen volt, de nem szóltam neki, nem akartam megbántani!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, tippeket. És akkor mi van ha mondjuk nem a lány hibája?
Nem lehet feltétlenül a lány hibája... Sok olyan lány van aki viszonylag szûk, de elõfordul, hogy annyira csúszossá válik, hogy egyik fél sem érez az aktusból semmit. Ebben az esetben nem tudja tudatosan összeszorítani a hüvelyfalat, sõt rengeteg nõ nem csak ebben az esetben. Lehet hogy egyszerûen a te hibád, hiszen annyira felhúzod, hogy a csúszosság miatt nem érzed amit kell.... Ez nagyon ritka eset, de elõfordulhat.....

Az baj ha a hímvessző túlságosan a hasfalhoz símúl amikor merev? Mitől lehet? Zavarni fog szex közben?

Legjobb válasz: Figyu, ha kicsit lehajlítod, kb 15 fokos szögben, akkor az nem fáj neked? Mert ha nem: szex közben úgyis a hüvelyben lesz, nem fog a hasfaladhoz tapadni :))) Nem fog zavarni egyébként :) Engem nem zavarna :)

Figyu, ha kicsit lehajlítod, kb 15 fokos szögben, akkor az nem fáj neked? Mert ha nem: szex közben úgyis a hüvelyben lesz, nem fog a hasfaladhoz tapadni :) )) Nem fog zavarni egyébként :) Engem nem zavarna :)
A férjemnek is ilyen. Jól áll neki. :-) És jól is használja. Nemhogy nem zavaró szex közben, hanem egyenesen jó érzés. Minden férfinak más és más szögben áll a pénisze, nincs két egyforma, ezen ne görcsölj. És ne is nagyon feszegesd lefelé merev állapotában. Sokan nem tudják, de a merev pénisz el is törhet, és az nagyon fájdalmas.
a barátomnak is olyan remekül hasznlja sõõõt:) ne aggódj:) ::) :) :)
Szerintem ok. Derékszögig nem kell elmozduljon sosem.
Nem kell derékszög. 30 fok megy? Akkor semmi baj nem lesz.
elsõ vagyok... lehet, hogy nem elég a 15 fok :) Próbálgasd meddig megy, de ne szadizd magad.
A kérdező hozzászólása: Hát 15fok az nem, de mondjuk derékszögben már nem birom! :s:( de köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat! Nagyon hasznosak voltak! ;) :) :)
hát gyerekek. szerintem el kéne menni orvoshoz, mert ha továbbra is felfele áll, akkor elnyomja az ereket, és elrohad, aztán le kell vágni. : S ez volt rokonommal. és elég szívás :S a lány sírt. meert a hvelyt szétszaggatta.
Örülj haver hogy neked annyire fel tud állni! Bezzeg nekem nem megy csak derékszögig és mé lefelé görbe is!

Tegnap este szex közben/után elkezdtem vérezniNem nagy mennyiségben. Az elején élénk piros vérzés, majd páróra múlva barnás, reggelre teljesen megszűnt a barna is. Akkor nincs baj?

Azonnal bementünk az ügyeletes korházba(Angliában,itt élünk).Nem volt hüvelyi vizsgálatí,csak megnyomkodta a hasam,hol fáj,vérvétel,megnézett ultrahangon,baba mozgott,látszólag semmi baja,3,7cm(nem túl "pici"?)Jöv? héten kell visszamennem,alaposabb vizsgálatra,uh. Mit?l lehetett a vérzés?

Legjobb válasz: Biztos,hogy a vérzés összefüggésebn volt a szex-szel,valószínûleg a párod megnyomta a méhszájat,ami terhesség alatt vérzékenyebb,vérteltebb.A babának ettõl nem lesz baja,de legközelebb legyetek óvatosabbak!

Biztos, hogy a vérzés összefüggésebn volt a szex-szel, valószínûleg a párod megnyomta a méhszájat, ami terhesség alatt vérzékenyebb, vérteltebb.A babának ettõl nem lesz baja, de legközelebb legyetek óvatosabbak!
Szia! Ugyanez volt nekem! Az elsö 3 hónapba tilos volt a szex ez miatt! Azt mondták vegyem komolyan, mert 50% hogy megmarad a babám. Most már 26 hetes vagyok, és minden rendben!
Ja, nekem annyi különbség volt, hogy nem mult el reggelre, csak pár nap mulva.
Nekem 16 hetesen történt ugyanez. Szerencsére nem lett a babának semmi baja. (én nagyon kikészültem) Már 22 hetes vagyok :) Azóta nincs szex :(
Szia nekem is volt ilyen, és kiderült, hogy méhszájseb okozta. A terhesség alatt alakult ki. Minden jót kívánok nektek, remélem, nektek is csak ilyen kis semmiség!
Azt nem tudom, mitõl lehetett a vérzés, de hallottam több olyan esetet is, ahol a kismama bevérzett, barnázott és nem lett baja a babának. Míg volt olyan is, hogy tünet nélkül elhalt a baba. Ne aggódj, de azért minél hamarabb menj el arra az alaposabb vizsgálatra, hogy megnyugodj! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, picit megnyugodtam.Egész nap pihentem, gondolom ez segít most a legtöbbet.Szerencsére most sem vérzek...Már nagyon várom a jövõ heti vizsgálatot, hogy mondják, nincs semmi baj kismama:)

Azzal nincs semmi baj ha a fanszőrzet dús a szex közben?

Legjobb válasz: olyan dús mint a rántott hús?? akkor nagy baj :/

olyan dús mint a rántott hús?? akkor nagy baj :/
pasi? csaj?
Szex után meg leborotválja saját magát?
Mi baj lenne?:DD
semmi baj, ha közben dús, elõtte, utána legyen csak teljesen sima!
Szexen kívül nem dús? Mert akkor valami technikai hiba lehet. Mondjuk próbálj félreérthetetlenül fogalmazni.

Ha elszakítota a pasim szex közben a szűzhártyámat az nem baj?

Legjobb válasz: Ha neked ez baj..nem kellet volna szexelni:p

Ha neked ez baj..nem kellet volna szexelni:p
De, hatalmas probléma. 48 órán belül vissza kell varratni, különben bejutnak a kórokozók, amik halálos belülrõl kezdõdõ rohadást indíthatnak el.
OH! GOD! szex közben.... a szûzhártyádat... megfogsz halni b+
EGYÁLTALÁN NEM BAJ! Ne hallgass a hülye válaszokra!
Ennyire csokkent értelmi képességu ember nincs.Ha már szexel, akkor gondolom tisztában van vele, hogy az a szuz hártya elszakadásával jár. Úgyhogy ez valószínuleg egy kamu kérdés.
nem baj az enyémet is elszakíthatná valaki 19L
Ez most, ugye felhívás táncra? Fiúk mehetnek a leányzónak az ajánlatok privátban!
ez most komoly???? Te mit gondolsz?
Biztos, hogy elég érett vagy a szexhez, ha ilyeneket kérdezel ???
Bizonyos IQ alatt betiltanám a szexet....
Utolsó szívembol szóltál.
Minden emberre születésekor szereltetnék egyfajta erényövet, ami intelligenciához igazodik. Ha az illetõ elér egy bizonyos értelmi szintet, akkor le lehetne venni és lehet szexelni. Intelligenciához szabályoznám a szexet, az tuti. Elvérzik a társadalom így, b.szki
VALAKI GYORSAN HÍVJON MENTÕT! Jaj szegény lány :'( (:D:D:D)
ha annyira nem vagy erett, hogy a felvilagosito oran se voltal meg akkor igen nagy baj! Isteneeem... Hany eves vagy? Ha sexelsz akk ezt minimum tudnod kéne, hogy halálos is lehet.
igaza van az egyik válaszolónak azonnal kórházba kell menned különben meghalsz belsõ rothadástól!
lehet úgy csinálni h nem szakítja el???!
-.-"ezt nem hiszem el..
HA szeretkezni akartatok, erre a döntésre jutottatok, akkor miért lenne baj? :O :D :) Nem az! 19/L
OH GOD! WHY?!

Az miért baj ha szex közben 3-4 perc alatt elmegyek? 18f

az pedig rosszabb hogy önkielégítésnél pedig 2-3..valamikor annyi sem kell. ez miért van? illetve mit lehet csinánli ez ellen?

Legjobb válasz: Miért baj? Hát sok lánynak nem sikerül 3-4 perc alatt. Önuralom a titka.

Miért baj? Hát sok lánynak nem sikerül 3-4 perc alatt. Önuralom a titka.
18f vagy, 3perces minõségû és szextapasztalataid élvezhetõsége miatt panaszkodsz... hát elmehetsz a fenébe, ne vedd sértésnek
azért baj, mert annyi idõ alatt a lány még bele se tudja élni magát, h szex van... én speciel a 10 perc alatti szexet nem is tartom számon, mert olyan mintha nem is lett volna... állítólag gyakorlással tudod húzni, ha mondjuk érzed, h jössz és lelassítasz vagy megállsz, amíg el nem múlik...legalábbis a párom ezt csinálta egyszer...mondom, minek hagytad abba? azt mondta, h nem akar még elélvezni, és azért...és tényleg tudtuk folytatni utána... meg elvileg ha valami másra gondolsz közben, az is mûködhet 23/L

Szex közben elszakadt a gumi de még az eleje felé és ahogy észrevettük kicseréltük lehet bármi bajom?

szerintem nagyon kevés esélyem lehet rá,előváladékot nemtudom hogy volt e ezért félek

Legjobb válasz: tényleg nem sok esély van rá hogy baj legyen.

tényleg nem sok esély van rá hogy baj legyen.
Nem leszel terhes sztem. Elég kevés esély van rá fõleg, h óvszerben és non az elején szakad el.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok tele pénzzel hogy most rohanjak és vegyek tök drágán 72órás gyógyszert mert még beleférnék az idõbe fõleg hogy alig van rá esély:S
Szerintem nem kell aggódnod ...
A kérdező hozzászólása: csak pont abban az idõszakban vagyok hogy nagyobb esély van rá
Mi az hogy! Nagyon is!
Vagy veszel 1x drága gyógyszert, vagy gratulálok kismama :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!