Találatok a következő kifejezésre: Az baj, nem minden nap (97 db)

Mi lehet a bajom hogy nem jött még meg? 19éves vagyok mit tudok csinálni hogy elösegitsem hogy megjöjjön? Lehet aza baj hogy minden nap tornázok? Hagyam abba akor?

2honapja voltam nögyogyásznál kaptam egy gyogyszert 2db volt benne és a következö honapba minden oké volt megjött. De most nem nemtudom mért de nem akarok megint oda menni. Van valami gyogyszer arra h megjöjön? 24napra szokot megjönnni és már több mint 34napja nem jött meg kezdek félni már elkellet volna mulnia:S

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell orvoshoz menned. Sok minden befolyásolhatja, a menszeszedet: idegesség, fáradtság, stressz stb. Ha egy darabig nem csináltál semmit, utána volt egy nagyon húzós(kemény) edzésed, akkor azért is lehet, mert túl sok vért használt el a szervezeted. kismillió dolog befolyásolhatja, de azért látogasd meg a dokit.

Nem feltétlen kell orvoshoz menned. Sok minden befolyásolhatja, a menszeszedet: idegesség, fáradtság, stressz stb. Ha egy darabig nem csináltál semmit, utána volt egy nagyon húzós(kemény) edzésed, akkor azért is lehet, mert túl sok vért használt el a szervezeted. kismillió dolog befolyásolhatja, de azért látogasd meg a dokit.
Szia! A saját érdekedben kell orvoshoz menned, nem más miatt. Bár még nem olyan vészes az a 34 nap, sok mindenkinek nem pontos a mensije. Esetleg késõbb, amikor gyereket szeretnél, akkor okozhat problémát, de nem nagyot és nem feltétlenül. Én úgy tudom, cickafarkfû teával lehet beállítanin a mensit. Én sem vagyok a gyógyszerek híve, viszont van, amikor mást nem lehet tenni. Ha nem is most, de keresd fel azt a dokit, vagy egy másikat!
Az orvos pontosan tudja mi csak találgathatunk!Tehát inkább az orvos. Egyébként ha van barátod és pettingeltetek bár kicsi az esély, de lehetsz terhes ugyebár. Szval sztem menj el az orvoshoz.
19 éves? Akkor nõjj fel picinyem. Az orvos azért van, hogy megállapítsa mi a bajod és kezeljen. Ha nem mész oda, akkor nem leszel kezelve. Aztán, ha majd gyereket akarsz, de nem megy, mert pl. a gyulladásoktól elzáródott mindkét petevezetked, akkor majd ne sírj, hogy mekkora marha voltál 19 évesen, amikor - szemben veled - más ember azért már tud felnõttként viselkedni.
1. vok. Istenem "neeemmm megyek.." Hát ne menj, de aztán magadra vess ha komolyabb baj lesz!
Hülye p**csa! Menj az orvoshoz.Mit gondolsz orvosok vagyunk?
Te tényleg hülye p.csa vagy! (utolsó kommented alapján) Ha "nemmmmmm" szeretnél elmenni orvoshoz, akkor vess magadra. Lehet, hogy valami betegséged van (pl. méhnyakrák), de tényleg nem lényeges... Inkább vágd be a durcit!
MIVAN ENNYIRE FÉLSZ AZ ORVOSTÓL 19 ÉVESEN?????ISTENEM MILYEN KIS TAKNYOSOK VANNAK...VAGY INKÁB TERHES SZERETNÉL LENNI???MENY EL AZ ORVOSHOZ
Basszus, te tényleg egy lehetetlen alak vagy! mégis most mit vársz? feltettél egy kérdést, megkaptad rá a választ. orvoshoz kell menned, mert mi itt nem vagyunk nõgyógyász szakorvosok, sõt még táltosok se, hogy a távolból meghozzuk a mensesedet! édesanyád ennyire félvállról veszi a problémádat? õ hol van ilyenkor? nem tudok mást, csak a többieket ismételni: orvoshoz kell menned, mert hormonproblémáid vannak feltehetõleg, amit nem fogsz tudni házi csodaszerekkel megoldani, erre mérget vehetsz. felnõtt ember vagy, legyen már ennyi józan belátásod! a termékenységeddel játszol kisanyám! de ha ezt neked megéri kockáztatni, ne menj orvoshoz, nem a mi bajunk. ostoba tyúk.
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál és ö sem tudja hogy mibajom van szoval kár volt elmenem dehülye voltam... és még gyogyszert sem irt fel szal erröl ennyit..
A kérdező hozzászólása: héjjjjjj:SSSSSS amugy nincs barátommmmmm és nemmmmm megyek orvoshoz mer nem szeretnék:SSSSSS
A kérdező hozzászólása: Szia Nincsenek panaszaim semmi csak h nem jött még mindig meg, de kedden van oros szerintem elmegyek mert mindenki azt mondja h menyek el.. magán orvost nem is tudok és pénz sincs rá..De ha elmegyek az ngyogyászhoz mit tud csinálni ad egy gyogyszert amitöl megjön vagy következö honapba lesz hogy van ez?vagy elküld lehet kivizsgálásra....:S:S
Bármikor megjöhet. Ha nincs panaszod várhatsz a következõ várt mensi idõpontjáig. A háziorvosoddal nem vagy olyan kapcsolatban, hogy tanácsot tudna adni, hogy menj dokihoz, vagy ne menj? Esetleg magánrendelésre is elmehetnél, ha tudsz valakit, akinek jó a hírneve és szimpatikus és persze van rá pénzed. Ott nyugodtabb a légkör, nincs benn általában a nõvérke. Kb.5000Ft Felesleges stresszelned, ha nem tudsz megnyugodni, menj el dokihoz! Írd meg, hogy döntöttél!
A kérdező hozzászólása: 10:24 -hez: mostanába csak ugráloktelezek de sokat minden nap, meg hullaphop karikázok meg has prés felülések de ezt nem mindig... Ja és a nö gyogyász akinél voltam az nö és nálunk csak ez a nö van a többi férfi de ez a nö kijelentette hogy ö nem vizsgál szüz lányokat meg nem szeret, de azért megvizsgált de hogy mondthat ilyet, meg mulkor más bajom volt baktériumok voltak bennem vagy mi mert azt sem mondta el hogy mi a bajom:Ss utálok oda menni ja és ha most pl még nem jön meg egy hétig akkor bármikor megjöhet? vagy ebe a honapba kimarad? voltatok már igy? mert ha megyek valahova akkor bármi megtörténhet akkor most ne menyek sehova egy honapig ajj:S nemtudom mitcsináljak ezt azért kérdem mert ha esetleg nem mennék orvoshoz akkor tudjam, de szerintem várok jövöhétig és ha nem jön meg, akkor lehet hogy elmegyek:S
Neked eleve hormonproblémáid vannak, azért írta fel a doki azt a bizonyos gyógyszert. tudom mi ez, mert az egyik rokonom szintén ilyen 2-es gyógyszert kapott, mert nei is kimaradt a mensese. a menses késése nem a tornától van, akármennyire is ezzel szeretnéd nyugtatni magad, hanem hormonbajok miatt. úgyhogy a saját érdekedben hagyj fel ezzel a gyerekes hozzáállással, hogy te márpedig nem szeretnél menni és indíts vissza a nõgyógyászhoz. amúgy azt megértem, hogy nem szívesen mész, hidd el más nõnek sem tartozik az ilyen a kedvenc idõtöltései közé, de azt viszont nem jut el az agyamig, hogy lehetsz felnõtt nõ létedre ennyire felelõtlen a saját testeddel szemben. ha rossz tapasztalataid voltak a korábbi nõgyógyásszal, kérdezz körbe az ismerõseidnél, kit ajánlanak, és menj hozzá.
Milyen tortánt végzel? Napi 1 óra torna nem hinném, hogy befolyásolja, gondolj az aerobik oktatókra, õk napi több órát leadnak és semmi bajuk. De ha téged megnyugtat, persze hagyj ki annyit, amennyit jónak látsz. Többektõl olvastam már itt, tizenévesektõl, hogy rendszertelen a mensijük, szerintem azért ne aggódd túl magad. Ha nincs semmi panaszod és nem rég voltál dokinál, komoly bajod nem lehet, talán semmi bajod nincs. Ha a következõ mensid is kimaradna, talán érdemes lenne elmenni a dokihoz, mégha nem is ugrálsz az ötletért. Nem tudom orvosi szemszögbõl mekkora a toelrancia, ha valakinek rendszertelen a mensije. Legfeljebb erre is rákérdezhetnél. :)
A kérdező hozzászólása: milyen gyuladás ilyenröl szó sincs, amugy nem fogytam sokat 3kilot, de most ne tornázak? szerintem az miatt van
A torna biztos nem befolyásolja, hogy megjön-e vagy sem. Nem fogytál sokat, vagy nem vagy nagyon vékony? Ilyenkor is elõ szokott fordulni, hogy elmarad a mensi. A múltkor mire kaptad a 2 db gyógyszert? Sajnos ilyen a doki, hogy senki sem szeret hozzá menni. Ha nincs különösen más panaszod, talán várhatsz még egy kicsit, hátha a következõ várt idõpontra megjön és csak ez az egy hónap marad ki. Fel a fejjel és nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: j és megkérdeztem hogy idegeségtöl vagy rendszeres torátol lehete ez és azt mondta hogy nem befolyásolhatja...:S

érzem a babát meg minden de az baj ha nem minden nap mozog aktivan? Például tegnap alig mozgot! Az baj?

Legjobb válasz: jó lenne tudni hány hetes vagy amúgy.. nem elõírás hogy úgy rugdosson hogy kirúgja az oldalad mozog õ annyit amennyit kell és szeretne vannak aktív, és lustább babák is. nem baj amúgy. de ha mégis alig érzed és lesz hogy szinte semmit se mozog napokig nyugodtan kérj UH. !

jó lenne tudni hány hetes vagy amúgy.. nem elõírás hogy úgy rugdosson hogy kirúgja az oldalad mozog õ annyit amennyit kell és szeretne vannak aktív, és lustább babák is. nem baj amúgy. de ha mégis alig érzed és lesz hogy szinte semmit se mozog napokig nyugodtan kérj UH. !
Hány hetes vagy? Én 20. hétben vagyok, napjában 3-5 alkalommal bulizik a baba, akkor nagyon érezni, de közben semmi. Minél nagyobb, annál többet kell mozognia, de van, hogy a frontok miatt kevésbé aktív.
A kérdező hozzászólása: szijasztok 24 hetes leszek holnap de nem érzem h annyira ficánkolna
szia elsõ vagyok :) nekem ebben az idõben volt hogy 10 napig meg se moccant már tiszta ideg voltam aztán egyszer csak beindult és onnantól minden nap éreztem õt ha nem is aktívan ne aggódj eljön az az idõ is amikor majd lerúgja a veséd.
Tudni kell, hogy a frontok nagyon megviselik a babákat is. A védõnõm szerint ilyenkor többet alszanak.

Lányok! Nektek ahogy elkezdett szivárogni az előtejetek, utána már mindennapos volt a dolog? Vagyis inkább úgy kérdezem, hogy ha nem minden nap történik, az nem jelent bajt, ugye?

Legjobb válasz: Nem baj ha nem mindennapos! Nekem a 15-16. héttõl van elõtejem, van hogy több van hogy kevesebb, van olyan is hogy nincs pár napig semmi, de olyan is hogy kétóránként cserélek pólót úgy folyik. Nekem azt mondta a védõnõm, hogy a mellbimbóban lévõ záróizmok erõsségétõl függ, hogy van-e és mennyi van. Nõvéremnek a 20. hét környékén volt egy pár napig aztán teljesen elmúlt és csak szülés után indult meg. Ne aggódj emiatt. 25hkm

Nem baj ha nem mindennapos! Nekem a 15-16. héttõl van elõtejem, van hogy több van hogy kevesebb, van olyan is hogy nincs pár napig semmi, de olyan is hogy kétóránként cserélek pólót úgy folyik. Nekem azt mondta a védõnõm, hogy a mellbimbóban lévõ záróizmok erõsségétõl függ, hogy van-e és mennyi van. Nõvéremnek a 20. hét környékén volt egy pár napig aztán teljesen elmúlt és csak szülés után indult meg. Ne aggódj emiatt. 25hkm
Szia! Egyáltalán nem baj ha nem mindennapos a dolog. Nekem a 20. héttõl van, de nem minden nap. Van hogy több napig semmi nincs. Reggelre viszont szinte mindig lesz a pizsimen egy nagyon pici foltocska. Boldog Babavárást! 26hkm
Szia! Nekem 23-24 hét között volt, talán két nap, de csak néhány csepp, azóta semmi! 31+4 hkm
A kérdező hozzászólása: köszi Nektek! akkor nem aggódom :)


18 hetes kismama vagyok, kb. 1 hete érzem a pocaklakóm mozgását, de nem minden nap! Egyik nap egész nap ficánkol, másnap semmi. Ez nem baj ugye? Egy kicsit a méhlepényem lent van, lehet ez az ok?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem baj, olyan pici még, hogy ez bõven belefér! A lent tapadt lepénynek semmi köze ehhez. Nekem is az volt és ahogy nõtt a méh, felhúzódott szépen.

Nem baj, olyan pici még, hogy ez bõven belefér! A lent tapadt lepénynek semmi köze ehhez. Nekem is az volt és ahogy nõtt a méh, felhúzódott szépen.
Ebben a terhességi korban, amiben te jársz, teljesen normális még, hogy nem érzed minden nap a mozgást. A babának is vannak aktívabb és lustább napjai, ne aggódj. Félidõ után már egyre rendszeresebben fogod érezni!
Szia! Csatlakozom az elöttem szólókhoz, bár én megilyedtem, hogy nem érzem minden nap, de a 20. hét után már biztos rendszeres lesz a mozgása. A méhlepénynek tényleg nincs ehhez köze! Gratulálok a babához!
Nem baj, minden ember más és más, nem vagyunk egyformák, néha hál' istennek :D
Csak meg szeretnem kerdezni, hogy voltal e mar orvosnal?Ha igen mikor?Mert en is 7 hetes leszek es nem latjak a babamat.Ma megyek megint remelem minden rendben lesz.A melleim nekem is duzzadtak de nem annyira mint az elejen.Pisilni gyakran jarok, es szinte minden nap faj a hasam alja mint mikor meg akarna jonni.
Szerintem ezek természetes velejárói a terhességnek, persze egy terhesség sem egyforma! Én is ugyanígy voltam, de az orvos megnyugtatott: változik a tested, nyúlnak a méh tartószalagjai, stb. Nekem még menzesz-féle görcseim is voltak néha. A gyakori pisilés a mai napig jellemzõ! Azért mindenképpp említsd majd meg ezeket az orvosodnak is, de ne aggódj!Boldog babavárást! Egy 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, 5 hetes pár napos voltam!Látta a babát mondta h minden rendben és most csak a 12 hetes ultr megyek elötte semmi meg vérvizs.küld 12 hetesen!

Az baj ha nem minden nap kap a hörcsögöm gyümölcsöt?

De mindig vannak el?tte magok, friss víz ( ezek közül, mondjuk el?szeretettel a nyúltápot szedi ki .. a kukoricát meg szinte otthagyja ). Próbáltam már más-más féle magkeverékeket, de mindegyiknél otthagyta a kukoricát. Meg amit még naponta szoktam adni neki, egy ilyen kis joghurtos vitamin drops. Ezt szereti nagyon, ha meghallja, hogy csörög a zacskója már jön oda és várja mikor adom oda neki. =)

Legjobb válasz: De miért nem kap? Nem eszi meg? Amúgy ha issza is a vizet, nem csak beteszed, õ meg otthagyja, akkor nem baj ha nem eszik gyümölcsöt. Bár továbbra is furcsállom, az enyémnek mindig volt egy nagy gerezd almája, szerette.

De miért nem kap? Nem eszi meg? Amúgy ha issza is a vizet, nem csak beteszed, õ meg otthagyja, akkor nem baj ha nem eszik gyümölcsöt. Bár továbbra is furcsállom, az enyémnek mindig volt egy nagy gerezd almája, szerette.
A kérdező hozzászólása: A vízet megissza mindig, cserélem minden nap. Gyümölcsöt meg úgy 2 naponta szoktam neki adni. Viszont sokat nem merek, mert nem mindig eszi meg és elrakja az meg megfonnyad. De a sajtot, husit azt nagyon szereti! :)
Aha, hát akkor nem lesz baj. Az alma nekem is megfonnyadt néha egy kicsit, de attól még megette vagy adtam neki frisset ha nagyon olyan volt már. Amúgy az enyém kukoricát is mindig evett, meg napraforgót. Húst szerintem nem adtunk neki, lehet, hogy egyszer-kétszer, de a sajt nagy favorit volt. Meg a gyermekláncfû levele is, azt is sokat evett, sokszor szedtünk neki.

Ha egy nap megeszek 3 tábla csokit az nagy baj ha NEM fogyókúrázok és csak egy nap nem minden nap?

Elõre is köszönöm mindenkinek a válaszokat:33

Legjobb válasz: A legjobb úton jársz a cukorbetegség kialakítása és az elhízás felé.

A legjobb úton jársz a cukorbetegség kialakítása és az elhízás felé.
Há szerintem baromira egészségtelen.
Én minden nap kb 2 tábla csoki megeszek, éés nem hízok valamiért, de jobb is 52 kiló vagyok és nem is fogyókúrázok, és nem is hízókúrázok! 15/F
Hogyan definiálod a nagy bajt? És mi az, hogy 'csak egy nap nem minden nap'. Ebbõl semmit sem tudtunk meg. Nem tudjuk milyen gyakran tömnéd ki magad cukros csokival, nem tudjuk tejes csokit eszel-e, mit eszel mellette, nem tudjuk mennyi idõs nõ vagy, milyen az anyagcseréd, emésztésed, egészségi állapotod, mennyit edzel, mit edzel... Semmit sem tudunk rólad, csak hogy idõnként cukros kaját (csokit) eszel. Ez még önmagában nem baj, de akár lehet baj is.
Nem nagy baj, persze akkor, ha ez nem minden nap van így, hanem egyszer-egyszer elõfordul. Azért amúgy a három tábla az sok, jó lenne kicsit mértéket tartanod.
Kedves 15/F 52kg-ra nem ártana a hízókúra, mert az már kislány kategória, mert a húgom is csak 2kg-val könnyebb nálad és még így is csont és bõr. Amúgy igen elég nagy baj, azért az egészségre gondolni kéne.
Hogy tudsz 3 táblát megenni?:D Én max felet ettem meg eddig..De szerintem nagyon egészségtelen a sok cukor és zsír miatt, ami benne van. :/ De ha máskor nem szoktál ilyet csinálni, nem gond
Hmmm... Fura dolgok ezek. Az emberek lépten-nyomon sütnek extrém cukros sütiket, amibõl egy adag bõven több cukrot tartalmaz, mint 3 tábla csoki. Bár az itteni emberek és a sütisek lehetnek másak (azért a kalóriabázis fórumán is nemkicsit durva sütik vannak, egyhavi cukoradagunkat nem sütném fel egy alkalommal)... Nagyritkán nem látok benne óriási problémát, hogy csokiban bevigyél annyi szénhidrátot, mint egy cukorbeteg napi adagja. Akkor sem, ha a napod többi részében sincs kevés szénhidrát. Ehetnél rosszabb dolgokat is. Már ha valami jóféle étcsokiról van szó :)

Az nem baj ha minden nap kikapcsolom a laptopomat? Nem hibernálom és nem teszem alvó állapotba?

Legjobb válasz: Miért lenne ez baj? Ez a normális, persze a többi sem hülyeség.

Miért lenne ez baj? Ez a normális, persze a többi sem hülyeség.

Az apám azt hiszem alkoholista, minden nap iszik nem túl keveset és nem túl sokat, ez igy elég nagy baj, de az mégnagyobb hogy néha bevadul és nagyon agresszív édesanyámmal. Tudnék valahogy változtantni rajta?

megveri, üti , csapkod , asztalt lever, nagyon dúrva, én nem tudok mi tév? lenni, megmondtam neki hogy ha komolyabb baja lesz az anyukámanak nem t?röm el, ami azt jelenti hogy feljelentem, de ezt mondom én nem tudnám a saját apámat feljelenteni, nem tudom mitév? legyek, hogyan tudnám leállítani az egészet, nagyon kékészít.

Legjobb válasz: vagy feljelented, vagy elvered. vagy tûrsz tovább. nem nagyon lehet mit csinálni. Amíg nem bánt ténylegesen valakit, vagy nem szedi ízekre a lakást, addig nem nagyon lehet tenni ellene semmit.

vagy feljelented, vagy elvered. vagy tûrsz tovább. nem nagyon lehet mit csinálni. Amíg nem bánt ténylegesen valakit, vagy nem szedi ízekre a lakást, addig nem nagyon lehet tenni ellene semmit.
Mondd meg az anyukádnak, ha váláson töri a fejét, mert esetleg fél...akkor te mellette vagy és támogatod. Lehet hogy már csak miattad akarnak együtt maradni. Senkinek nem kell így élni mint az anyukádnak..beszélj vele, hogy tisztábban lásd mire gyanakszol..és ha esetleg durvul a helyzet, be kell látno, hogy anyukádnak lehet jobb lenne külön. A feljelentés pedig felesleges fenyegetõzés, mert ugye tudjuk, hogy amíg nincs vér, nem is tesznek semmit, mert apukádnak addig teljes joga van a lakáshoz..legfeljebb annyiit érnél el, ha még nem vagy 18 éves elhelyeznének tõlüktávol, esetleg egy intézetbe, mert az onnantól, hogy feljelentéés érkezik a gyámügyre is tartozik.
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok, voltr vér már elég, nem akarnak válni, szeretik egymást csak apámnak elborúl az egya részegen, nem tudom mit tegyek
A barátom apja addig verte az anyját amíg a fiai akkorák nem lettek hogy õk fogták le és egy kicsit helyre tették(csak annyira hogy érezze õ húzná a rövidebbet).Azóta szent a béke.Ha szeretik egymást akkor beszélni kéne apád fejével hogy ez így nem megy tovább és ha nem változtat elveszít téged meg az anyukádat is (muszály valahogy hatni rá)
A kérdező hozzászólása: A testvérem fiú már 25éves de õt nem nagyon érdekli, mondtam már apámnak de nem lehet beszélni vele, talán esetleg ha elvonókúrára mene vagy magátol leállna akkor esteleg melhetene oldani de nem tudom h hogy vehetném rá
Már nem azért, tudom h nem lehet könnyû, de én még annak se tûrném, hogy ha verjen, akit halálosan szeretek. Apukádból ezt az alkohol hozza ki, tehát bármit is tesztek, amíg iszik nem fog változni semmi. Anyukádnak öntsd ki a szíved, és ha maga miatt nem is , miattad lehet h lépne vmit. Véleményem szerint költözzetek el rokonhoz, v egy bizalmashoz, h apukád is tudjon 'gondolkodni'
Mondj az apádnak pl ilyeneket, hogy: nagyon összement a szemedbe, meg ilyesmi, hátha a fejéhez kap.
Midenképpen segítened kell!Apukád nyugodtan csinálja, mert tûritek!Szerintem vannak nagyszülõk, próbáld elmondani nekik!Gondold el történik valami tragikus veletek és te hibásnak fogod magad érezni mert nem cselekedtél!Anyukáddal is beszél, kerlek ne enged, hogy megalázza a részeges apád, mindenkinek van önbecsülése.Így a Te életed is tönkremegy, véd meg az az asszonyt aki a legdrágább neked az édesanyádat!Szeretettel gondolok rátok!
hát akkor ez szívás az én szüleim nem veszekednek sose és apám 73000 ft keres havonta anyám meg 80000 ft-ot bibibí

Az baj ha nem minden nap eszek fehérjét?

Mármint táplálék kiegészítõt.Van étrend meg minden csak a fehérje nagyon drága(18 ezer/hónap)és azért kérdezem hogy nem e elég csak azokon a napokon amikor edzek?

Legjobb válasz: De elég! Sõt jobb is a húsból bevinni a fehérjét, kivétel edzés után.

De elég! Sõt jobb is a húsból bevinni a fehérjét, kivétel edzés után.
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor ezt lehet hanyagolom.De akkor mit tudtuk helyette ajánlani?Ki mit használ?Csak azért mert már írtam hogy még annyira nem vagyok otthon ebben a témában és azért kérdezem hogy úgy árban meg mennyiségben melyik éri meg a legjobban?
Ez nem 'fehérje', hanem étkezéshelyettesítõ, abból is a kifejezetten nõknek készült fajta, akik ódzkodnak a gonosz gyúróporoktól, ezért kisebb kiszerelésbe teszik, és háromszorannyiért adják nekik. Tömény lehúzás. 53%-os... Mennyiért veszed, és mekkora egy doboz? Amúgy, csak összehasonlításként, az egyik legolcsóbb fehérje a piacon, a Myprotein Impact Wheybõl 5, azaz ÖT kiló kerül 18900-ba. S nincs olyan, hogy ez jobban használ, mint a másik, hanem az van, hogy a szükséges tápanyagmennyiséget megeszed-e egy nap, vagy nem. Ha nem, az nem jó, ha meg de, az jó.
Sok különbség nincs köztük, ezek nem csodaszerek. De kis matek: Pl. vegyük a Scitec 5 kilós (érdemes a legnagyobb kiszerelésben venni a fehérjét, ugy a legolcsóbb) fehérjéjét, 26500 FT, 73%-os fehérje aránnyal, azaz 5kilóban van 3666g fehérje---> 26500/3666= ~7.2ft/gramm Ugyanez csirkemellel 1500 FT-os áron számolva (bár ennél lehet olcsóbban is kapni, de boltokban amikor legtoljára néztem ennél még drágább is volt), 5kiló csirkemellben van kb 1000gramm fehérje, 5x1500/1000 = 7, 5 Ft/gramm. Szóval lehet soknak tünik a fehérje ára, de valójában viszont egész barátságos az ára :)
A kérdező hozzászólása: Ja amúgy a válaszokat köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom beírtam a google-ba de nem sok mindent találtam.Igazából mindegy mert többet ki akarok próbálni és amelyik a legtöbbet használ azt fogom szedni.
Hát ez meg mi? Én értelmezni sem tudom, most akkor enek adagjában 12 g fehérje lenne csak, vagy mi van most?
A kérdező hozzászólása: Ezt szedem:http://sizzlenow.mysiselpro.com/v1/Products/weightloss/sisel.. Nem tudom milyen mert csak öt napja használom.Az edzõ mondta hogy ez jó és õ is ezt használj azért vettem.Igazából nem annyira értek ehhez, ezért is akartam 1-2 hónapig személyi edzõhöz járni hogy segítsen egy két dologban.Nézegetek máshol is fehérjét mert lehet hogy van ami jobban megérné.
Elég edzésnap is. Egyébként milyen fehérje, és mennyi fogyasztasz hogy 18000/hó?
Nem baj, de érdekességképp számold ki egy árérték arányban jófajta fehérjének az árát 1 gramm fehérjére levetítve, és ugyanezt a hússal is, gyanítom csirkemell, megfogsz lepõdni. Amúgy hogy jön ki neked a 18 ezer/ hónap, minden második kajád fehérje vagy hogy?
Most írtam: Myprotein Impact Whey, a legegyszerûbb, legalapabb ízesítetlen tejsavófehérjekoncetrátum, 80%-os, 18900-ért. Semmi édesítõ, ízesítõ meg egyéb. De a akarsz, vehetsz csilivili ízesítettet is 7600-ért drágábban is... Linkelni nem szabad, ha kéred, privátban megmutatom, hol lehet kapni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!