Találatok a következő kifejezésre: Az baj, nem minden (648 db)

Mi lehet a bajom hogy nem jött még meg? 19éves vagyok mit tudok csinálni hogy elösegitsem hogy megjöjjön? Lehet aza baj hogy minden nap tornázok? Hagyam abba akor?

2honapja voltam nögyogyásznál kaptam egy gyogyszert 2db volt benne és a következö honapba minden oké volt megjött. De most nem nemtudom mért de nem akarok megint oda menni. Van valami gyogyszer arra h megjöjön? 24napra szokot megjönnni és már több mint 34napja nem jött meg kezdek félni már elkellet volna mulnia:S

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell orvoshoz menned. Sok minden befolyásolhatja, a menszeszedet: idegesség, fáradtság, stressz stb. Ha egy darabig nem csináltál semmit, utána volt egy nagyon húzós(kemény) edzésed, akkor azért is lehet, mert túl sok vért használt el a szervezeted. kismillió dolog befolyásolhatja, de azért látogasd meg a dokit.

Nem feltétlen kell orvoshoz menned. Sok minden befolyásolhatja, a menszeszedet: idegesség, fáradtság, stressz stb. Ha egy darabig nem csináltál semmit, utána volt egy nagyon húzós(kemény) edzésed, akkor azért is lehet, mert túl sok vért használt el a szervezeted. kismillió dolog befolyásolhatja, de azért látogasd meg a dokit.
Szia! A saját érdekedben kell orvoshoz menned, nem más miatt. Bár még nem olyan vészes az a 34 nap, sok mindenkinek nem pontos a mensije. Esetleg késõbb, amikor gyereket szeretnél, akkor okozhat problémát, de nem nagyot és nem feltétlenül. Én úgy tudom, cickafarkfû teával lehet beállítanin a mensit. Én sem vagyok a gyógyszerek híve, viszont van, amikor mást nem lehet tenni. Ha nem is most, de keresd fel azt a dokit, vagy egy másikat!
Az orvos pontosan tudja mi csak találgathatunk!Tehát inkább az orvos. Egyébként ha van barátod és pettingeltetek bár kicsi az esély, de lehetsz terhes ugyebár. Szval sztem menj el az orvoshoz.
19 éves? Akkor nõjj fel picinyem. Az orvos azért van, hogy megállapítsa mi a bajod és kezeljen. Ha nem mész oda, akkor nem leszel kezelve. Aztán, ha majd gyereket akarsz, de nem megy, mert pl. a gyulladásoktól elzáródott mindkét petevezetked, akkor majd ne sírj, hogy mekkora marha voltál 19 évesen, amikor - szemben veled - más ember azért már tud felnõttként viselkedni.
1. vok. Istenem "neeemmm megyek.." Hát ne menj, de aztán magadra vess ha komolyabb baj lesz!
Hülye p**csa! Menj az orvoshoz.Mit gondolsz orvosok vagyunk?
Te tényleg hülye p.csa vagy! (utolsó kommented alapján) Ha "nemmmmmm" szeretnél elmenni orvoshoz, akkor vess magadra. Lehet, hogy valami betegséged van (pl. méhnyakrák), de tényleg nem lényeges... Inkább vágd be a durcit!
MIVAN ENNYIRE FÉLSZ AZ ORVOSTÓL 19 ÉVESEN?????ISTENEM MILYEN KIS TAKNYOSOK VANNAK...VAGY INKÁB TERHES SZERETNÉL LENNI???MENY EL AZ ORVOSHOZ
Basszus, te tényleg egy lehetetlen alak vagy! mégis most mit vársz? feltettél egy kérdést, megkaptad rá a választ. orvoshoz kell menned, mert mi itt nem vagyunk nõgyógyász szakorvosok, sõt még táltosok se, hogy a távolból meghozzuk a mensesedet! édesanyád ennyire félvállról veszi a problémádat? õ hol van ilyenkor? nem tudok mást, csak a többieket ismételni: orvoshoz kell menned, mert hormonproblémáid vannak feltehetõleg, amit nem fogsz tudni házi csodaszerekkel megoldani, erre mérget vehetsz. felnõtt ember vagy, legyen már ennyi józan belátásod! a termékenységeddel játszol kisanyám! de ha ezt neked megéri kockáztatni, ne menj orvoshoz, nem a mi bajunk. ostoba tyúk.
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál és ö sem tudja hogy mibajom van szoval kár volt elmenem dehülye voltam... és még gyogyszert sem irt fel szal erröl ennyit..
A kérdező hozzászólása: héjjjjjj:SSSSSS amugy nincs barátommmmmm és nemmmmm megyek orvoshoz mer nem szeretnék:SSSSSS
A kérdező hozzászólása: Szia Nincsenek panaszaim semmi csak h nem jött még mindig meg, de kedden van oros szerintem elmegyek mert mindenki azt mondja h menyek el.. magán orvost nem is tudok és pénz sincs rá..De ha elmegyek az ngyogyászhoz mit tud csinálni ad egy gyogyszert amitöl megjön vagy következö honapba lesz hogy van ez?vagy elküld lehet kivizsgálásra....:S:S
Bármikor megjöhet. Ha nincs panaszod várhatsz a következõ várt mensi idõpontjáig. A háziorvosoddal nem vagy olyan kapcsolatban, hogy tanácsot tudna adni, hogy menj dokihoz, vagy ne menj? Esetleg magánrendelésre is elmehetnél, ha tudsz valakit, akinek jó a hírneve és szimpatikus és persze van rá pénzed. Ott nyugodtabb a légkör, nincs benn általában a nõvérke. Kb.5000Ft Felesleges stresszelned, ha nem tudsz megnyugodni, menj el dokihoz! Írd meg, hogy döntöttél!
A kérdező hozzászólása: 10:24 -hez: mostanába csak ugráloktelezek de sokat minden nap, meg hullaphop karikázok meg has prés felülések de ezt nem mindig... Ja és a nö gyogyász akinél voltam az nö és nálunk csak ez a nö van a többi férfi de ez a nö kijelentette hogy ö nem vizsgál szüz lányokat meg nem szeret, de azért megvizsgált de hogy mondthat ilyet, meg mulkor más bajom volt baktériumok voltak bennem vagy mi mert azt sem mondta el hogy mi a bajom:Ss utálok oda menni ja és ha most pl még nem jön meg egy hétig akkor bármikor megjöhet? vagy ebe a honapba kimarad? voltatok már igy? mert ha megyek valahova akkor bármi megtörténhet akkor most ne menyek sehova egy honapig ajj:S nemtudom mitcsináljak ezt azért kérdem mert ha esetleg nem mennék orvoshoz akkor tudjam, de szerintem várok jövöhétig és ha nem jön meg, akkor lehet hogy elmegyek:S
Neked eleve hormonproblémáid vannak, azért írta fel a doki azt a bizonyos gyógyszert. tudom mi ez, mert az egyik rokonom szintén ilyen 2-es gyógyszert kapott, mert nei is kimaradt a mensese. a menses késése nem a tornától van, akármennyire is ezzel szeretnéd nyugtatni magad, hanem hormonbajok miatt. úgyhogy a saját érdekedben hagyj fel ezzel a gyerekes hozzáállással, hogy te márpedig nem szeretnél menni és indíts vissza a nõgyógyászhoz. amúgy azt megértem, hogy nem szívesen mész, hidd el más nõnek sem tartozik az ilyen a kedvenc idõtöltései közé, de azt viszont nem jut el az agyamig, hogy lehetsz felnõtt nõ létedre ennyire felelõtlen a saját testeddel szemben. ha rossz tapasztalataid voltak a korábbi nõgyógyásszal, kérdezz körbe az ismerõseidnél, kit ajánlanak, és menj hozzá.
Milyen tortánt végzel? Napi 1 óra torna nem hinném, hogy befolyásolja, gondolj az aerobik oktatókra, õk napi több órát leadnak és semmi bajuk. De ha téged megnyugtat, persze hagyj ki annyit, amennyit jónak látsz. Többektõl olvastam már itt, tizenévesektõl, hogy rendszertelen a mensijük, szerintem azért ne aggódd túl magad. Ha nincs semmi panaszod és nem rég voltál dokinál, komoly bajod nem lehet, talán semmi bajod nincs. Ha a következõ mensid is kimaradna, talán érdemes lenne elmenni a dokihoz, mégha nem is ugrálsz az ötletért. Nem tudom orvosi szemszögbõl mekkora a toelrancia, ha valakinek rendszertelen a mensije. Legfeljebb erre is rákérdezhetnél. :)
A kérdező hozzászólása: milyen gyuladás ilyenröl szó sincs, amugy nem fogytam sokat 3kilot, de most ne tornázak? szerintem az miatt van
A torna biztos nem befolyásolja, hogy megjön-e vagy sem. Nem fogytál sokat, vagy nem vagy nagyon vékony? Ilyenkor is elõ szokott fordulni, hogy elmarad a mensi. A múltkor mire kaptad a 2 db gyógyszert? Sajnos ilyen a doki, hogy senki sem szeret hozzá menni. Ha nincs különösen más panaszod, talán várhatsz még egy kicsit, hátha a következõ várt idõpontra megjön és csak ez az egy hónap marad ki. Fel a fejjel és nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: j és megkérdeztem hogy idegeségtöl vagy rendszeres torátol lehete ez és azt mondta hogy nem befolyásolhatja...:S

Az baj ha mindig lenyelem a spermát (kivéve mikor a barátom rám élvez)? Tudom hogy nem lehet tőle teherbeesni csak egy általános kérdés hogy baj-e ha ennyire szeretem?

Legjobb válasz: ahogy vesszük, lehet, hogy egy kissé hízlalhat, mivel glükóz van benne, de ugyanakkor a csoki is hízlal, mégig esszük.

ahogy vesszük, lehet, hogy egy kissé hízlalhat, mivel glükóz van benne, de ugyanakkor a csoki is hízlal, mégig esszük.
irigylem a barátodat nincs is annál jobb érzés mikor szivod az anyagot mikor jon ki belõle és hatalmasat élvezel a nõ szájába az meg önfeledtem habzsolva nyeli az anyagot nagyon jol esik ez nekünk a sperma meg nagyon egészséges de azt is hallottam már rola hogy hizlal de mi nem hizlal mamár sok sikert sok jo szopást ja nem jár errefelé ha ott kevés lenne az anyag itt volna még neked na puszi a puncidra
Nem baj... semmi bajod nem lehet tõle
A kérdező hozzászólása: Ez nem kamu kérdés én lány vagyok ;) A barátommal meg épp most vesztünk össze szóval ennyit arról hogy ennek sosem lesz vége :( Már a szakítás szélén állunk :( Csak tudnám miért :'(
Sorry... De egy ien bevállalós csajnak mindenki örülne... Kivéve, ha fiu vagy és ez egy kamukérdés!!!
A kérdező hozzászólása: Kész poéngyár x) :D höhö... Hát én csak annyit tudok mondani, hogy nem fogom elhagyni a barátom de ha el is hagynám akkor sem kezdenék bele egy új kapcsolatba. :P
Ha szakitasz a bariddal, megismerkedhetnénk.../Ez csak viccc/ De minden viccnek fele komoly!!!!
A kérdező hozzászólása: IMÁDOM!!! :) Ez már szinte olyan mint a drog komolyan mondom (igaz sosem drogoztam meg sosem szívtam még el egy szál cigit sem) de nagyon imádom csinálni orálisan!!
Istenem! Vannak mág kiválasztott férfiak... Öszintén irigylem a barátodat!
A kérdező hozzászólása: Igen, igen ezt az ananászos meg ez az amazos dolgot hallottam már és olvastam már róla. :) De az én barátomnak nincs ilyenre szüksége mert ezek nélkül is fantasztikus az íze!!!! Ez most az utsó elõttinek szól, hogy ha nem szeretném ennyire a barátomat és õ sem engem akkor lehetséges hogy én sem szeretném annyira lenyelni a spermáját. Megmondom õszintén másfél éve vagyunk együtt és az elõzõ kapcsolataimban egyáltalán nem kívántam még a testi kapcsolatot se!!! Engem nagyon felizgat mikor érzem hogy a számba spricceli az összes spermáját! Nagyon szeretem! :) :)
mond meg a barátodnakigyon elõtte pár órával ananászlevet. állítólag attól édeskés íze lessz, vagy meg kevesebb húst egyen, és sok zöldséget, bizonyított tény hogy a vegetáriánus faszoknak "ízletesebb" spermájuk van.
Irigyellek, és majdnem elhánytam magam tõle :s Pedig néha jó lenne rávenni magam a barátom miatt, de így nehézkes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is úgy tudtam hogy a sperma egészséges, dehát mit tegyek ha IMÁDOM :D Mégegyszer köszönöm! :)
ha vársz 1-2évet akkor valamelyik bolod tudos majd azt fogja mondani hogy baj. akkor vársz még1-2évet és a másik tudos azt fogja mondani hogy nagyon egészséges.
Most mégis, miért lenne baj? Érdekelne, hogy jutottál erre a lehetséges következtetésre.
Semmi gond, ha szereted jo etvagyat hozza :D
sztem, Õ nem érdemel meg Téged!!! Én egy ien csajszinak kinyalnám még a nem létezõ punciját is, 10x egymás után!!! Gyere, légy az enyém!!! Egy ien elkényeztetett köcsögöt hagyj a francba... Nála a napi 3x40gr, havi 1 milla!!!

Az baj, ha mindig híg a székletem? (bocsi a részletekért, aki nem bírja a témát, ne olvassa el)

Úgy értem, hogy nem az a teljesen folyós, de nem is szilárd, pl nincs benne hurka. Általában mindig reggel wc-zek kávézás közben. Szerintem már évek óta ilyen, de látni csak most látom pár hete, mert az új lakásomban olyan régi típusú tálcás wc van, eddig vagy 8 éve olyan volt, amiben rögtön elsüllyed, és nem lehet látni, milyen. Semmi bajom nincs amúgy tökéletes az egészségem. Ez így önmagában baj vagy nem jelent semmit?

Legjobb válasz: Ha mindig ilyen lazább volt, akkor ne aggódj rajta, alkatilag ilyen vagy. Az hogy rendszeresen, napi 1x elmész, nagyon jó. Legalább nem kell erõlködnöd, hogy kijöjjön.

Ha mindig ilyen lazább volt, akkor ne aggódj rajta, alkatilag ilyen vagy. Az hogy rendszeresen, napi 1x elmész, nagyon jó. Legalább nem kell erõlködnöd, hogy kijöjjön.
próbáld ki, hogy ne egyél tejes holmit és liszteset. Mindegyik nagyon laza székletet okoz. Persze nem ártana kivizsgálni

Van egy fiú, akivel beszélgetek, de mindig nekem kell írnom. Õ soha nem ír, de ha beszélgetünk akkor meg kérdezget, jófej, aranyos. Szerintetek az baj, ha mindig nekem kell írnom? Szerintetek megkérdezzem, hogy mit szólna egy személyes talihoz?

Igazából 2 éve már taliztunk egyszer egy kiránduláson,de akkor még volt barátn?je..De csak most két hete kezdtünk beszélgetni és ötször beszéltünk

Legjobb válasz: Igen tedd ezt! Nem fogsz belerokkanni nem fog leszakadni az ég ha a nõi büszkeséget mellõzöd :)

Igen tedd ezt! Nem fogsz belerokkanni nem fog leszakadni az ég ha a nõi büszkeséget mellõzöd :)
Én se szoktam ráírni senkire, mert minek. Aki nagyon akar úgyis ír majd.

A babáknak tényleg forgatni kell a fejüketmhogy ne nyomódjon el? Én nem merem hanyatt fektetni, mert félek, hogy a büfibe megfullad! Az baj, ha mindig hason van?

Legjobb válasz: Ha hason van, akkor nem nyomódik el. :) Ez a feje hátuljára vonatkozik, arra, akinek háton alszik a babája. Az enyém (sajna) csak háton aludt, és ha forgattam a fejét, akkor mindig felébredt, ezért egy idõ után feladtam. Picit belapult a feje hátul (a koponyájuk ilyenkor még formálódik, nem elég szilárd), de egye fene, a haja ugyis eltakarja.

Ha hason van, akkor nem nyomódik el. :) Ez a feje hátuljára vonatkozik, arra, akinek háton alszik a babája. Az enyém (sajna) csak háton aludt, és ha forgattam a fejét, akkor mindig felébredt, ezért egy idõ után feladtam. Picit belapult a feje hátul (a koponyájuk ilyenkor még formálódik, nem elég szilárd), de egye fene, a haja ugyis eltakarja.
Az én babám, az elsõ pár hétben hanyatt, aztán hason aludt (mert a megnagyobbodott orrmandulái miatt így jobban kapott levegõt). Nem deformálódott el a feje, pedig nem forgattam. Aztán egyszercsak már megfordította a fejét, és nekem már nem is lett volna beleszólásom abba, h melyik oldalán feküdjön. Ne aggódj, nem marad úgy, akkor sem ha mégis kicsit balapulna.
Nekem, ha háton fekszik, mindig oldalra fordítja a fejét (két oldalt lapított a feje). Ha oldalt fekteted, és kitámasztod a hátát, akkor nem baj, ha büfizik. Én ezt csinálom, ha este szopizik, elalszik, és nem akarom felkelteni büfivel. Meg fekve szopizni ugye oldalt fekve szokott. Ha kibukik valamit, kicsorog a száján. Ha meg azt akarom, hogy hátára forduljon, óvatosan kiveszem a támasztékot a háta mögül.

Az baj hogyha mindig menstruálok (tehát minden hónapban megjön), de egy hónapban kimarad és nem jön meg?

16 éves vagyok hogyha ez számít. Helye közel kiszámítható, hogy mikor jön meg. De a múlt hónapban nem jött meg.

Legjobb válasz: hát akkor nyilvánvalóan hormon zavaros vagy ez elõfordulhat ilyen idõs korban de azért érdemes volna meglátogatnod egy nõgyógyászt aki elmondaná miért is lehet ez

hát akkor nyilvánvalóan hormon zavaros vagy ez elõfordulhat ilyen idõs korban de azért érdemes volna meglátogatnod egy nõgyógyászt aki elmondaná miért is lehet ez
élsz nemi életet? nem szoktatok védekezni? ilyenekre is kíváncsiak lennénk , hogy tudjunk válaszolni mert vagy hormon zavaros vagy vagy terhes de ha nem élsz nemi életet akkor nyilvánvalóan a második lehetõség kizárva
A kérdező hozzászólása: Nem élek nemi életet, szûz vagyok.
És azóta már megjött? Csak hosszabb volt a ciklus? Nme fogyózol véletlenül?

10-én volt az 14. ik évfordulónk a Párom mint férfi eszébe sem jutott. Az baj? Nem szóltam neki csak nagyon bánt.

Legjobb válasz: Tavaly anyám reggel felhívott hogy boldog szülinapot és akkor jutott eszembe hogy tényleg aznap van a születésnapom. 28éves férfi

Tavaly anyám reggel felhívott hogy boldog szülinapot és akkor jutott eszembe hogy tényleg aznap van a születésnapom. 28éves férfi
Elõfordul ilyesmi a legjobb kapcsolatban is. De azért joggal bánthat. Szerintem, ha megbeszélitek, többször nem fog elõfordulni.
A férfiak ezt másképp kezelik, szerintem ne aggódj emiatt. A kapcsolat minõsége fontos, nem az idõbeli hosszúsága. Mi 5 éve vagyunk együtt a párommal, de már én sem tartom számon, pedig nõ vagyok.
Sztem annyira nem gaz, en szulinapokat se tom... Ja de anyaet, meg h ki szuletett velem 1 napon, fb re meg nincs mindig ido.
Érthetõ hogy bánt, de szerintem semmi baj nincs vele, valószínûleg csak véletlen felejtette el, lehet, hogy sok dolga volt, vagy ilyesmi. De az is lehet hogy tartogat valami kis meglepetést hétvégére, és azért nem mondta. Minden esetre ne izgulj, nincs itt semmi gond.
sosem voltam évfordulófüggõ.
Attól függ, hogy találkozás évfordulója, vagy házasságé. Nem mindegy. 14 év alatt meg elõfordul, hogy elfelejti az ember én se tartom számon soha. Ha a kapcsolat rossz akkor az nem ebbõl fog kiderülni, ha egyébként jól megvagytok akkor nem jelent semmit.

Mennyiben más ill. baj az ha nem mindig kapcsolom ki a laptopot csak lehajtom?

Rosszat tesz neki ha este mindig csak lehajtom és reggel felnyitom, de nem kapcsolom ki?

Legjobb válasz: Beállíthatod a rendszerben hogy mit csináljon akkor amikor lehajtod. Vezérlõpult > Hardver és hang > Energiagazdálkodási lehetõségek, bal oldali sávban: 'Adja meg, mi történjen a képernyõ lehajtásakor' Ha a gép 'Alvó' állapotba kerül, akkor is vesz fel áramot, és a RAM-ban tartja a rendszer állapotot. Tehát gyorsan feléled a gép, de ha elmegy az áram ugrik a munkameneted, illetve fogyaszt is. Ha 'hibernálva' állapotban van, akkor a lehajtáskor kimásolja a RAM tartalmát a merevlemezre majd lekapcsol. Tehát ilyenkor nem fogyaszt áramot, nem is érzékeny az áramkimaradásra viszont kicsit lassabban kapcsol be, hisz idõ amíg a merevlemezrõl visszamásolja a RAM-ba az állapotát. Baja sehogy se lesz.

Beállíthatod a rendszerben hogy mit csináljon akkor amikor lehajtod. Vezérlõpult > Hardver és hang > Energiagazdálkodási lehetõségek, bal oldali sávban: 'Adja meg, mi történjen a képernyõ lehajtásakor' Ha a gép 'Alvó' állapotba kerül, akkor is vesz fel áramot, és a RAM-ban tartja a rendszer állapotot. Tehát gyorsan feléled a gép, de ha elmegy az áram ugrik a munkameneted, illetve fogyaszt is. Ha 'hibernálva' állapotban van, akkor a lehajtáskor kimásolja a RAM tartalmát a merevlemezre majd lekapcsol. Tehát ilyenkor nem fogyaszt áramot, nem is érzékeny az áramkimaradásra viszont kicsit lassabban kapcsol be, hisz idõ amíg a merevlemezrõl visszamásolja a RAM-ba az állapotát. Baja sehogy se lesz.

Sony xperia x10i néha nem enegedi feloldani a billentyüzárat és nehézkes az érintöképernyöje nem mindig azt csinálja amit akarok mi lehet a baj? Csak kalibrálni kell?

Hello. Néha nem enegedi feloldani a billentyüzárat és nehézkes az érintöképernyöje nem mindig azt csinálja amit akarok. Pl: Egyik oldalról a másikra akarok meni egy oldal irányu huzásal akkor csak félig bedadja aztán viszatesz ahol voltam és sokszor átse lehet meni mert egyáltalán nem engedi. Vagy ha képeket nézek és a következöt nem engedi hanem viszatesz. Vagy mi lehet a baja? Jah és amikor felakarom veni a mert hivnak akkor töbször kell hozáérni hogy feltudjam venni. Mi lehet a baj? Csak kalibrálni kell? Vagy más problémája van. Aki baromkodni akar az ne irjo értelmes válazokat szeretnék. köszi.

Miért baj az ha nem minden lány bevállalós?

Legjobb válasz: ezt hogy érted?mennyire nem bevállalós?

ezt hogy érted?mennyire nem bevállalós?
#red4me megelõztél, ment a plusz :)
k*rvára nem baj.. erény
Aki az elsõ randin rámászik a srácra az [email protected] nem bevállalós. Azért a randi végén egy csók azért belefér ugye?? :)
Éljenek a bevállalós lányok!
Pont ez a normális még hogy az elsõ pár alkalmon nem mászik rá a srácra. A srác igen is küzdjön meg a lányért ne érezze mindenki azt hogy már az 1-2 találka után megkaphatja és az ágyba viheti. Manapság már sok olyan lány van sajnos akiket könnyen meglehet "szerezni" és a srácok többsége már elszokott attól hogy küzgjön valakiért sõt a még fiatalabbak a 15-16 évesek már nem is ismerik ezt hogy küzdeni egy lányért. Én 28 éves vagyok már az én idõmbe is voltak ilyenek még amikor kamasz voltam de még ritkább eset volt az hogy könnyen le lehet fektetni egy lányt, de nekem igen is küzdenem kellett értük nem úgy hogy odamegyek hello szia jössz szexelni? és ennyi.
Hallottam már ilyenrõl, ezek szerint mégis igaz.
A kérdező hozzászólása: sok embertõl hallottam már..
A kérdező hozzászólása: mármint hogy az elsõ találkozásnál nem mászik rá a srácra.
Nem baj. Miért lenne baj? Ki mondta ezt?
Miért is kéne küzdeni bárkiért egy egyenrangú kapcsolatban? Hmmm? Nekem megalázó lenne "küzdeni" valakiért, pl. a barátaimért sem küzdöttem meg, hanem szimplán jól érezzük magunkat együtt. Egyébként minden lány bevállalós, ha ki tudod belõle hozni azt az énjét. Emberismeret és sok tapasztalat kell hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!