Találatok a következő kifejezésre: Az baj, nem esett jól (3 db)

Találkoztunk ma délelőtt a párommal és amikor megcsókolt, megint nem esett jól ahogy simogatni kezdett. (Nem az ahogy csinálta, hanem egyáltalán a simogatás. ) Mostanában egyre többször van ilyen. Mi a baj velem?

Pedig kívántam, szeretem is egyre jobban, az illata is nagyon finom, mindent jól csinál ilyen téren, de mégsem. 4 hónapja vagyunk együtt, lassan 30 évesek leszünk mindketten, szóval nem kamaszok. Nekem nincs túl sok tapasztalaton a szexben (? ezt tudja, megérti, sokat tanulok t?le), de szeretek vele lenni, nincs köztünk semmi baj.Még nem feküdtünk le,de egyre jobban kívánjuk mindketten, igaz mostanában én halogatnám, de nem miatta, hanem magam miatt. Volt már olyan kapcsolatom, ahol azért szakítottam, mert egyre kevésbé kívántam a szexet, pedig szerettem a pasimat.

Legjobb válasz: beszéld meg vele a dolgot hogy nemtudom mivan veled de most még nemkéne...várjatok kicsit!

beszéld meg vele a dolgot hogy nemtudom mivan veled de most még nemkéne...várjatok kicsit!
Akkor is így van , ha egy jó ideje nem láttad és hiányzik?? Mert lehet hogy csak kicsit befuccsoltál a túladagolástól, ha sok idõt töltötök mostanában együtt. (Jóbol is megárt a sok!) Próbáld ki, hogy egy ideig nem találkoztok (3-4 nap) csak ha elkezd már hiányozni. Lehet h így majd jól esik az érintése. Vagy szervezz olyan programokat, ahol háttérbe szorul a testi kontakt. Pl. társaságban találkoztok, ahol másokkal is beszélgettek. Én gyakran jobban kivánom a barátomat, ha úgy érzem ""nem szabad" hozzáérnem (illetve nem lenne túl ildomos másokra nézva) A tiltott gyümölcs mindig édesebb... egy kis tapi az asztal alatt... ;)
Jobban járna a csávó, ha otthagyna a fenébe...
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, õ szeretne is segíteni, csak nem tudja hogyan. A szexet sem erõlteti, csak mostanában néha már akkor is elhúzódom, ha meg akar ölelni vagy simogatni. És azt tudom, hogy nem vele van a baj, mert nem másra vágyom.
A kérdező hozzászólása: 2-3 hetente tudunk találkozni, most nyáron kicsit többet, de a túladagolás sajnos így nem fenyeget... A tiltott gyümölcs ötlet tényleg jó, ezzel megpróbálkozom:)

Az baj, ha nem esett jól orálisan kielégíteni a barátnőmet?

Másodszor került erre sor és az els?t imádtam. Õt is nagyon szeretem és szeretem látni, hallani, érezni, hogy jó neki. Most valahogy mégse volt jó ?t kielégíteni. Mit?l lehetett ez?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy még kezdõ vagy ebben? de a hangulattól is függ...

Nem lehet, hogy még kezdõ vagy ebben? de a hangulattól is függ...
A kérdező hozzászólása: Kezdõnek kezdõ vagyok. Ez tény. De elõzõ alkalommal még alig akartam abbahagyni és ezt is úgy vártam...
Hey! Lazííts...gondolj arra hogy mennyire jó a bnõdnek, és hogy mennyire jól csinálhatod ha hangokat ad ki. Kezdõ vagy, nah de könyörgöm mindenki így kezdi, ezért ne stresszelj lesz amikor te is élvezed és neked is jó lesz, lesz amikor nem. Ez ilyen...de elsõsorban ne magadra gondolj hanem a bnõdre! Hidd el egyre jobb lesz, és "beletanulsz". SokSikert ;)
Én vagyok az elsõ hozzászóló. Akkor valószínûleg nem volt olyan a hangulatod, mint az elõzõnél. Vagy esetleg valamilyen külsõ tényezõ zavart be. pl: anyudék vagy bnõd szülei otthon voltak, vagy nem volt sötét?:P:D Amúgy nem tudom tényleg :) Van amikor nagyon akarod csinálni van amikor úgy kell rávenni a dologra. Hangulattól függ. Lesz még egy pár ilyen alkalom amikor nem lesz olyan jó. De sok sikert a legközelebbihez :)
Az érzés változhat, alkalomtól, hangulattól, sok mástól függõen. Ne fogalkozz vele: csinálj mást, ha éppen nem kívánod. Neki is mindig más erõsségû az orgazmusa.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugodtam:)
nem baj, nekem sincs mindig kedvem szopni

Tegnap és ma sok macisajtot ettem. Nem baj ugye? Azt lehet enni én úgy hallottam. Nagyon megkívántam és nagyon jól is esett.14hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nyugodtan edd, jót tesz a csontoknak a benne lévõ kálcium. A szervezeted tudja, mire van szüksége. Általában azt kívánja a kismama, ami éppen hiányzik a szervezetébõl. A tejtermékek pedig nagyon egészségesek is.. Egészségedre!

Nyugodtan edd, jót tesz a csontoknak a benne lévõ kálcium. A szervezeted tudja, mire van szüksége. Általában azt kívánja a kismama, ami éppen hiányzik a szervezetébõl. A tejtermékek pedig nagyon egészségesek is.. Egészségedre!
Miért ne ehetnéd , csak nyugodtan:) )
Én anno a 8. héttõl a 15. hétig csak azt tudtam megenni. :) A kolbászosat. :) A camamber féle sajtokat nem ajánlják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!