Találatok a következő kifejezésre: Az baj, nem esett (22 db)

Tegnap ovu teszteltem, és szép pozitív lett. A baj csak az, hogy nem voltunk együtt a párommal. De a mai tesztem is pozi lett. Ez esetben nem történt meg a tüsző repedés? MA még nagy ésélyünk van a terhességre, ha össze bújunk?

Legjobb válasz: Ajjaj...hát persze! Ha még ma is pozi az ovuteszted, akkor valszeg holnap hajnalban lesz pé-d. Ha már megtörtént volna a tüszõrepedés, nem lenne pozi a teszt.

Ajjaj...hát persze! Ha még ma is pozi az ovuteszted, akkor valszeg holnap hajnalban lesz pé-d. Ha már megtörtént volna a tüszõrepedés, nem lenne pozi a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ennek nagyon örülök. A kisfiamnál annno, Az egyik nap totál negatív, a másik nap full pozitív, a harmadik nap ismét negatív lett az ovu tesztem. Akkor nem volt okom ilyeneken agyalni, hogy akkor mikor is volt tüszõ repedésem. Össze is jött a baba akkor.
Ha még pozitív, akkor még nem volt meg a tüszõrepedésed, 1-2 napig simán lehet pozitív az ovuteszt. Viszont jobb lenne a délutáni órákban csinálni, akkor pontosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, most csináltam még egy tesztet, ez még erõsebb lett.

Találkoztunk ma délelőtt a párommal és amikor megcsókolt, megint nem esett jól ahogy simogatni kezdett. (Nem az ahogy csinálta, hanem egyáltalán a simogatás. ) Mostanában egyre többször van ilyen. Mi a baj velem?

Pedig kívántam, szeretem is egyre jobban, az illata is nagyon finom, mindent jól csinál ilyen téren, de mégsem. 4 hónapja vagyunk együtt, lassan 30 évesek leszünk mindketten, szóval nem kamaszok. Nekem nincs túl sok tapasztalaton a szexben (? ezt tudja, megérti, sokat tanulok t?le), de szeretek vele lenni, nincs köztünk semmi baj.Még nem feküdtünk le,de egyre jobban kívánjuk mindketten, igaz mostanában én halogatnám, de nem miatta, hanem magam miatt. Volt már olyan kapcsolatom, ahol azért szakítottam, mert egyre kevésbé kívántam a szexet, pedig szerettem a pasimat.

Legjobb válasz: beszéld meg vele a dolgot hogy nemtudom mivan veled de most még nemkéne...várjatok kicsit!

beszéld meg vele a dolgot hogy nemtudom mivan veled de most még nemkéne...várjatok kicsit!
Akkor is így van , ha egy jó ideje nem láttad és hiányzik?? Mert lehet hogy csak kicsit befuccsoltál a túladagolástól, ha sok idõt töltötök mostanában együtt. (Jóbol is megárt a sok!) Próbáld ki, hogy egy ideig nem találkoztok (3-4 nap) csak ha elkezd már hiányozni. Lehet h így majd jól esik az érintése. Vagy szervezz olyan programokat, ahol háttérbe szorul a testi kontakt. Pl. társaságban találkoztok, ahol másokkal is beszélgettek. Én gyakran jobban kivánom a barátomat, ha úgy érzem ""nem szabad" hozzáérnem (illetve nem lenne túl ildomos másokra nézva) A tiltott gyümölcs mindig édesebb... egy kis tapi az asztal alatt... ;)
Jobban járna a csávó, ha otthagyna a fenébe...
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, õ szeretne is segíteni, csak nem tudja hogyan. A szexet sem erõlteti, csak mostanában néha már akkor is elhúzódom, ha meg akar ölelni vagy simogatni. És azt tudom, hogy nem vele van a baj, mert nem másra vágyom.
A kérdező hozzászólása: 2-3 hetente tudunk találkozni, most nyáron kicsit többet, de a túladagolás sajnos így nem fenyeget... A tiltott gyümölcs ötlet tényleg jó, ezzel megpróbálkozom:)

Az baj, ha nem esett jól orálisan kielégíteni a barátnőmet?

Másodszor került erre sor és az els?t imádtam. Õt is nagyon szeretem és szeretem látni, hallani, érezni, hogy jó neki. Most valahogy mégse volt jó ?t kielégíteni. Mit?l lehetett ez?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy még kezdõ vagy ebben? de a hangulattól is függ...

Nem lehet, hogy még kezdõ vagy ebben? de a hangulattól is függ...
A kérdező hozzászólása: Kezdõnek kezdõ vagyok. Ez tény. De elõzõ alkalommal még alig akartam abbahagyni és ezt is úgy vártam...
Hey! Lazííts...gondolj arra hogy mennyire jó a bnõdnek, és hogy mennyire jól csinálhatod ha hangokat ad ki. Kezdõ vagy, nah de könyörgöm mindenki így kezdi, ezért ne stresszelj lesz amikor te is élvezed és neked is jó lesz, lesz amikor nem. Ez ilyen...de elsõsorban ne magadra gondolj hanem a bnõdre! Hidd el egyre jobb lesz, és "beletanulsz". SokSikert ;)
Én vagyok az elsõ hozzászóló. Akkor valószínûleg nem volt olyan a hangulatod, mint az elõzõnél. Vagy esetleg valamilyen külsõ tényezõ zavart be. pl: anyudék vagy bnõd szülei otthon voltak, vagy nem volt sötét?:P:D Amúgy nem tudom tényleg :) Van amikor nagyon akarod csinálni van amikor úgy kell rávenni a dologra. Hangulattól függ. Lesz még egy pár ilyen alkalom amikor nem lesz olyan jó. De sok sikert a legközelebbihez :)
Az érzés változhat, alkalomtól, hangulattól, sok mástól függõen. Ne fogalkozz vele: csinálj mást, ha éppen nem kívánod. Neki is mindig más erõsségû az orgazmusa.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugodtam:)
nem baj, nekem sincs mindig kedvem szopni

Miért baj az, ha zárt méhszájnál a magzatvíz megy el és nem a fájásokkal indul? Ilyen esetben császár van?

Legjobb válasz: Császéár csak akkor van, ha a baba norális úton nem tud megszületni, vagy ez akár a babára, akár a mamára veyzélses lenne. Nem baj, ha elõbb a víz megy el. Nekem is így történt. De: ha elõbb folyik el a víz, mint ahogy a babád feje beilleszkedne, akkor a víz kisodorhatja a babád ELÉ a köldökzsinórt - ezt nekevezik elõreesõ köldökzsinórnak -, majd ha a fájások a babádat a csontos medencének szorítják, akkor a zsinórban elakad a vérellátás. És tudjuk, hogy ez mit jelent: "jobb" esetben oxigénhiányos, károsodott babát, rosszabb esetben halott babát. :-( Arról nem is beszélve, hogy amint elfolyik a magzatvíz, onnantól a babád nincs védve a felszálló fertõzések ellen. Ha elõbb folyik el a vized, mint ahogy a fájások beindulnak, akkor csakis FEKVÕ helyzetben mehetsz be a kórházba. Inkább hívj mentõt, ne kockáztasd a babád életét.

Császéár csak akkor van, ha a baba norális úton nem tud megszületni, vagy ez akár a babára, akár a mamára veyzélses lenne. Nem baj, ha elõbb a víz megy el. Nekem is így történt. De: ha elõbb folyik el a víz, mint ahogy a babád feje beilleszkedne, akkor a víz kisodorhatja a babád ELÉ a köldökzsinórt - ezt nekevezik elõreesõ köldökzsinórnak -, majd ha a fájások a babádat a csontos medencének szorítják, akkor a zsinórban elakad a vérellátás. És tudjuk, hogy ez mit jelent: "jobb" esetben oxigénhiányos, károsodott babát, rosszabb esetben halott babát. :-( Arról nem is beszélve, hogy amint elfolyik a magzatvíz, onnantól a babád nincs védve a felszálló fertõzések ellen. Ha elõbb folyik el a vized, mint ahogy a fájások beindulnak, akkor csakis FEKVÕ helyzetben mehetsz be a kórházba. Inkább hívj mentõt, ne kockáztasd a babád életét.
Miért lenne baj? Van, akinek elfolyik a vize, után indul be a fájástevékenység, aminek a hatására kitágul a méhszáj. Sok ilyen van! Ne aggódj!
Hát nem tudom nekem elfolyt a magzatvizem, úgy 5 perc alatt az egész csak úgy zubogott ki a lábam között, de aztán elaludtam újra:) Majd másfél óra múlva kezdõdtek a fájások, és saját lábamon, ülve kocsival mentünk a kórházba. Zárt volt a méhszájam fájások kezdték szépen nyitni, úgyhogy simán szültem bár sokat vajúdtam. Miért kellene császár?
Én teljesen zárt voltam a 35. héten, és elkezdett szivárogni a magzatvíz hajnalban. Reggel kocsival bementünk a kórházba, szülõszobába fektettek, burkot repesztettek (mert addig csak szivárgott. Valahol oldalt, vagy fentebb repedt meg a magzat burok) és oxitocin injekciót kaptam. Egész nap, merthogy nem akartak jönni a fájások sem, és tágulni sem tágultam. Úgyhogy engem este megcsászároztak. De alapjáraton attól mert elfolyik a magzatvíz, és nem fájásokkal indul, még nem lesz császár a vége.
Nem baj. Az elsõ gyerekemet simán szültem. Pedig 27 órával azután bújt ki, hogy elfolyt a magzatvíz. Bementeünk a kórházba. Fájásom nem volt egyáltalán, a mészáj is zárt. Csak az fontos, hogy a magzatvíz tiszta legyen és a babának jók legyenek a szívhangjai. Lefektettek pihenni...mondták, ha erõs fájások lennének szóljak... egyébként sétálhattam is, adott idõnként CTG-ztek, meg kézzzel megnézték a méhszájat. Mivel 24 óra alatt sem volt változás, egy beöntést követõen bekötötték az oxitocint. Utána lassan tágulni kezdtem és simán szinte fájdalom nélkül megszültem a kislányunkat. Ha zárt a méhszáj, a baba rendben és a víz is tiszta, akkor azt mondták, 12-24 órát lehet várni. Ha addig magától be nem indult, és ha az oxitocin sem indítja be ezek után a tágulást és a fájásokat , csak akkor császároznak.

Mi van abban az esetben, ha egy héttel hamarabb vették le az afp-t? Nem lesz ebből baj?

Legjobb válasz: Nincs belõle gond, így is az esetek 90%-ban nem jók az eredmények. Mindenképp a genetikai UH a döntõ. Ne izgulj, nem lesz baj.

Nincs belõle gond, így is az esetek 90%-ban nem jók az eredmények. Mindenképp a genetikai UH a döntõ. Ne izgulj, nem lesz baj.
az afp-t pont a hamis eredmény elkerülése miatt, a betöltött 16.héten kell levenni. Barátnõmnek 15 hetesen vették le és meg is kellett ismételni, mert azt mutatta, beteg a baba. A második már jó lett és minden lehetséges vizsgáltaon volt, teljesen egészséges lesz a kisfia. de amúgy túl nagy jelentõséget nem kell neki tulajdonítani, sokszor ad hibás eredmény, sok országban már be is tiltották.
Nekem is elõbb vették le pár nappal, mint a betöltött 16.hét. Nem volt ezzel semmi gond. De amúgy tényleg ne izgulj, az ultrahang a lényeg!!!! Minden jót, 30 hetes kismami
Akkor a betöltött 16. héten vették le? Sajna az AFP nem megbízható, akár 1-2 napos csúszás is téves eredményt tud adni. Szóval elõfordulhat, hogy emitta rossz lesz majd az érték, de ne ijedj meg! 23 hetes kismama
Szia! Nekem 3 nappal elõbb vették le, és alacsony értéket mutatott, de az uh.-on minden ok volt, és nem is foglalkoztak vele. 1 nap is rengeteget számít az AFP-nél, nem is értem miért van rá szükség, az esetek nagy részében plusz izgalmat és idegeskedést okoz. Legalábbis szerintem.Bolodog babavárást: 28 hetes kismama
Szia! Nekem is egy héttel korábban vették le az afp-met és pont az elfogadható értéket mutatta az eredmény. Az orvosom azért felküldött Pestre megismételni a tesztet. Ott vettek megint vért és UH is csináltak. Mint kiderült teljesen normális volt és azért mutaott olyan értéket mert rosszul volt kiszámítva a terhességi hét. Ez elõfordul, nem tudják 100 % osan megállapítani, hogy mikor fogant a gyerek. tymy

Nagyon ideges vagyok. Az utolsó mensim jún. -11én volt (15. -ig) Normális esetben 28-29 naponta jön meg. Most nem így van! Az utolsó mensim után csúnyán felfáztam, a vizeletemben már vér is volt (orvoshoz nem mentem, elmult 1 hét alatt) mi a baj?

Utánna folyamatos folyásom volt, fehér szín?. Most az sincs. A barátom nem ment el belém 1x sem, óvszerrel csináljuk, és a végén nem belém megy el. Volt olyan, hogy óvszer nélkül csináltuk, de id? után felvette. Mi a bajom? Félek

Legjobb válasz: Nyugi. Mikor felfáztam ilyen csúnyán nekem sem jött meg 2 hónapig!!! :) Azért ha legközelebb felfázol menj el kérlek dokihoz, mert ez nem játék. (bár a mostani egészségügyi viszonyok miatt tudok mekkora macera orvoshoz szaladgálni). Mikor voltatok együtt megszakítással a barátoddal? Elvileg a veszélyes napok az utolsó menzi után 14-15-16 nap, ha 28-29 naposak a ciklusaid. Tudod azért nem jó a megszakításos, mert ha nem is megy el a szerelmed benned, de lehet elõváladék, ami kisebb mennyiségben, de tartalmaz spermákat. Az óvszer csak nagyon brutál szex esetében szakad ki, általában "értelmileg nem túl magas" szinten állók esetében. Van kivétel, nekik tisztelet,pl amikor a gumi hibás gyárilag, de ez a kivétel. Ha megírod mikor nem védekeztetek rendesen, kb meg lehet mondani mennyire lehetsz "veszélyben". Szerintem nem kell aggódnod.

Nyugi. Mikor felfáztam ilyen csúnyán nekem sem jött meg 2 hónapig!!! :) Azért ha legközelebb felfázol menj el kérlek dokihoz, mert ez nem játék. (bár a mostani egészségügyi viszonyok miatt tudok mekkora macera orvoshoz szaladgálni). Mikor voltatok együtt megszakítással a barátoddal? Elvileg a veszélyes napok az utolsó menzi után 14-15-16 nap, ha 28-29 naposak a ciklusaid. Tudod azért nem jó a megszakításos, mert ha nem is megy el a szerelmed benned, de lehet elõváladék, ami kisebb mennyiségben, de tartalmaz spermákat. Az óvszer csak nagyon brutál szex esetében szakad ki, általában "értelmileg nem túl magas" szinten állók esetében. Van kivétel, nekik tisztelet, pl amikor a gumi hibás gyárilag, de ez a kivétel. Ha megírod mikor nem védekeztetek rendesen, kb meg lehet mondani mennyire lehetsz "veszélyben". Szerintem nem kell aggódnod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendes vagy, hogy írtál!Köszönöm!Nem tudom megmondani pontosan mikor volt az az eset!Kb.:a menstruációm utáni napokban!Biztos júniusban!!!Ez 100%. remélem nincs gond!
A kérdező hozzászólása: Ez akkor volt, mikor felfáztam(most jutott eszembe) Úgy volt, h kb 2-3 napg felvoltam fázva, mire elmúlt volna, akkor történt ez, (óvszer nélkül-de nem belém...) Viszont ez után ujra kialakult a felfázás...De az utolsó mensim hamarbb volt, mint a felfázásom!
Ha menzi után volt plussz még beteg is voltál, szerintem nem sok esély van rá, hogy terhes legyél. Vegyél tesztet. Dm-ben és rossmann-ban is lehet kapni, kb 800 forint a Lilly. Reggeli vizeletbõl kell csinálni. Vehetsz mást is, de a Lilly azt mondják a legjobb. Nekem jó volt. Felfázáshoz még egy tipp: Vegyél kammilateát, fõzz le belõle egy jó nagy adagot. Öntsd bele a tiszta vízbe a kádba és ülj bele. Öblögess is, akár a filterrel. Kb 50-50% legyen az arány, de lehet több is a kamillás víz javára.

Kislányom felmászott az asztalra és fejre esett a padlón sebes az orra meg a homloka de semmi baj ti vinnétek megnézetni a fejét orvossal vagy ha nincs baja akkor nem kell?

Legjobb válasz: Én elvinném, a fiam csak a kanapéról esett le szõnyegre, de akkor is elvittem. Máskor figyelj jobban, egy 2,5 éves már tudhatná, hogy az asztalra nem mászunk, a 16 hónaposom is tudja.....

Én elvinném, a fiam csak a kanapéról esett le szõnyegre, de akkor is elvittem. Máskor figyelj jobban, egy 2, 5 éves már tudhatná, hogy az asztalra nem mászunk, a 16 hónaposom is tudja.....
Ne törõdj az okoskodókkal! Õk mindent jobban tudnak mindenkinél. Az õ gyerekük biztos mindig szót fogad és soha nem rosszalkodik. Gondolom nem aludtál vagy tévét néztél amikor leesett a kislányod. Az én kislányom a múltkor a székrõl esett le, amikor kötöttem be a cipõfûzõjét (1 éves). Telibe a fejére esett. Ennek ellenére csak egy kicsit sírt, utána ugyanúgy virgonckodott, ahogy szokott. Este volt, egyedül voltunk itthon, gyorsan felhívtam az ügyeletet. Nagyon kétségbe estem. Azt mondták, hogy ne vigyem be, csak figyeljem a reakcióit. Ez egy lassabb folyamat, ha valami agyi károsodást szenvedett. 24-48 óra megfigyelés. Figyeld, hogy nem lesz-e aluszékony, ha elalszik, akkor picit pöcköld meg, hogy reagál-e rá. Szerintem nyugodj meg, nem lett semmi baja. De, ha megnyugtat, hívd fel te is a gyermekügyeletet, mond el mit történt. Majd, írj, hogy mi lett! :)
A kérdező hozzászólása: Semmi baja nincs nevetgél jókedvû nincs hányingere semmi olyan ami fejproblémára utalna!!elég nagyot eset!!
Én nem vinném, ha láthatóan jól van és mély sebe sincs, csak horzsolása. Ha téged megnyugtat vidd el, de szerintem felesleges.
A kérdező hozzászólása: 16orától rendel elviszem köszönöm a válaszokat
Lehet, hogy okoskodás, de én aggódom és aggódtam a gyerekemért. Te is felhívtad az ügyeletet, akkor a kérdezõ miért ne tenné? olyantól kapjon választ a kérdéseire, akinek orvosi diplomája van. Lehet, hogy szerencsés vagyok, de nekem nem szokott igazán rosszalkodni a kisfiam, huncutkodik, de tudja, hogy asztalra, székre, padra nem mászunk. Soha nem engedtem, le sem esett róla, cipõt pedig vagy az ölemben kötök vagy a földön ülve, amíg nem biztosan ül. Jobb a baleseteknek elébe menni. Ha rendel a gyerekdokid hívd fel, kérdezd meg mit csinálj, vagy vidd el hozzá.
A kérdező hozzászólása: Gyerekorvoshoz elég elvinni ugye??
A kérdező hozzászólása: Csak horzsolása van!2 és fél éves!
Azért mutasd meg orvosnak, mert lehet agyrázkódása is.
Mivel én túl parázós vagyok, lehet elvinném, de az orvosát mindenképp felhívnám és elmondanám neki mi történt és õ nyilván elmondaná, hogy indokolt-e vinnem vagy sem.
ilyen nagy esásnél igen. ha fel is szakadta abõre akkor tényleg nem kis esésrõl van szó. AZ más amikor lefordul aa kanpéról mondjuk a szönyegre meg más ez. inkább nézzék meg fölöslegesen minthogy baj legyen. Azért egy asztal magas, nagyon figylej rá hogy többet nehogy megtörténjen. mekkora a gyerek?
A kérdező hozzászólása: Végül felesleges volt elvinnem de legalább nyugodt vagyok!!

Hogy nem vagyok az esete de tök jó csaj vagyok és szép akkor a viselkeséssemel vagy mivel lehet a baj? Mitől nem vagyok az esete?

Volt egy fiú nagyon szerelmes voltam belé.Egyre többet találkoztunk és ? tuta ,hogy nekem bejön.Pár napja összevesztünk és ma az egyik közös barátnönkel találkoztam.Akinek minden elmondott az a srác rólam.Azt mondta hogy szép vagyok és ,hogy tök jó csaj meg minden csak nem vagyok azz esete...

Legjobb válasz: a pasik furák... (bocs srácok) lehet,h tényleg szépnek tart, de nem akar töled semmi komolyat. Biztosan veled is volt már olyan, hogy "Fú de jó pasi...de nem kéne annyira" Szóval igy jobban jársz mert legalább nem akkor csinálja ezt ha már összejöttetek.

Azt hiszi , hogy egy beképzelt ribizli vagy :S Én is jártam már így és igy inkább:S lerázott a srác
Az egy dolog, hogy kit tartunk szépnek, meg az egy másik dolog, hogy ki az, aki igazán tetszik. Objektíven nézve szép vagy, de neki személy szerint nem vagy az esete. És itt nem csak a külsõre kell gondolni.
a pasik furák... (bocs srácok) lehet, h tényleg szépnek tart, de nem akar töled semmi komolyat. Biztosan veled is volt már olyan, hogy "Fú de jó pasi...de nem kéne annyira" Szóval igy jobban jársz mert legalább nem akkor csinálja ezt ha már összejöttetek.
Amiket mondott az inkább külsõ tulajdonság... Lehet, hogy a belsõvel van vmi probléma. :\
A külsõ nem minden. Ha a belsõd nem jön be neki, akkor bizony így jártál.
lehet, hogy nem jössz be neki -.-
"tök jó csaj vagyok és szép" - csak egy kicsit vagy beképzelt. xD
vagy büdös a szád xd bocsi
A kérdező hozzászólása: De ha nem jövök be neki akkor mért mondta..ráadásul nem is nekem mondta hanem a legjobb barátnõjének akinek csak nem hazudna.
Figyelj az embernek vagy egy ízlése. Neked is. És hiába ápolt, szép, okos valaki ha nem fér bele ebbe az ízlésbe. Nem tudom mi nem érthetõ ezen. Pl valakinek gyönyörû fekete, ápolt haja van de te a vöröset szereted akkor már mindegy milyen ápolt. Attól mert normálisan nézel ki még nem fogsz mindenkinek annyira tetszeni hogy jérni akarjon veled! Ezért különbözõek az emberek. Képzeld el ha mindenki ugyanazt akarná!
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a normális válaszokt.
Ha úgy beszélsz mint amilyen helyesen írsz, akkor lehet, hogy azért nem vagy az esete.
Keress mást. Van még hal a tegerben.
jaj ezekkel a lopikás simókkal mindig csak a baj van,
Leesett, hogyne. Véletlenül kiugrott a helyérõl mind a két szegecs. Egyébként nem baj, ha nincs rajta, attól függetlenül is azonosítható a motor. A vázszámot magába a vázba is beütik és az a hivatalos, a motor típusa és évjárata viszont máshonnan nem olvasható le, de az meg nem érdekel senkit.
Vidd vissza ahhoz akitõl loptad, mert ha megtalálnak, bajod lesz belõle!
A kérdező hozzászólása: már régóta megvan nekem am egyébként is úgy került hozzám hogymár fel volt drótolva az adat tábla :)
sztem örülnek hogy van rajta lámpa pl.:D vagy hogy két kerék van alatta xD durva állapotú simsonokat lehet látni az utakon:D

Miért van az, hogy rám csak a csúnya vagy legjobb esetben is átlagos külsejű csajok nyomulnak fészbukon, a szép lányok miért nem kezdeményeznek nálam, ez azt jelenti, hogy ronda fiú vagyok a szemükben és sosem lehet vonzó barátnőm vagy mi a baj?

Már megfigyeltem, hogy folyton csak olyan lányok jelölnek be vagy írnak rám, akik nem valami szépek és úgy látom, hogy a fiúk sem rajongják körbe őket, sőt egy-kettő annyira csúnyácska, hogy még nekem sincs gusztusom hozzá, pedig szerintem én annyira még nem is vagyok válogatós, mint például haveromék.

Legjobb válasz: Azért nem lehet vonzó barátnõd, mert facebookon csak egy csoport ír neked? Hol itt az összefüggés? Okoska... :D Te is kezdeményezhetsz, nem csak a csajszik facebookon. Egy szép lány meg azért nem ír neked, mert van annyira vonzó, hogy õt keresik a pasik, nem szorul rá, hogy õ írogasson.... Szóval vedd kezedbe az irányítást, ha "jót akarsz" -.-

Azért nem lehet vonzó barátnõd, mert facebookon csak egy csoport ír neked? Hol itt az összefüggés? Okoska... :D Te is kezdeményezhetsz, nem csak a csajszik facebookon. Egy szép lány meg azért nem ír neked, mert van annyira vonzó, hogy õt keresik a pasik, nem szorul rá, hogy õ írogasson.... Szóval vedd kezedbe az irányítást, ha "jót akarsz" -.-
Nem értem, hogy miért jó a facebookon ismerkedni...Aki nekem ott írt srác azoknak nem is válaszoltam...Szerinten sokkal jobb, ha személyesen egy buliba meghívsz egy szerinted szép lànyt egy italra.., és dumáltok..vagy valami személyes találkozásnál..En a páromat kutyasétáltatás közben ismertem meg.. :) Járj el ide-oda, és Te kezdeményezz..mégis csak Te vagy a férfi.. ;)
Hé... A nem annyira szép lányok azért próbálkoznak, mert õk tudják hogy ahhoz hogy esélyük legyen ez talán szükséges. A szép lányok? Rájuk nyomulnak elegen, választaniuk kell, nem rohanni más után. Vedd fel szépen a férfiszerep elejtett fonalát és kezdeményezz olyannál aki tetszik.
Azért mert egy igazán jó csaj a való életben is talál magának párt és nem kell neki facebookon. Amúgy meg ha vonzó barátnõt akarsz akkor kezdeményezz te (nem feltétlen facebookon).
A Failbook a lehetõ legrosszabb választás ismerkedéshez. Megbököd-visszabök és már jártok is, vagy mi a tök? Jaj ne csináljuk már. Még a társkeresõ is jobb választás (azt se szeretem mert erõltetett), a Failbook tényleg a legalja. A jócsajokra napi 500 jelentkezõ akadna, szóval õk megtehetik hogy simán leszarják a pasik 99%-át, és egy pénzes, sportkocsis barommal jönnek össze. Nekik erre van igényük. A jócsajoknak ugye minden JÁR, ergo azt küldhetnek el az anyjába akit akarnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!