Találatok a következő kifejezésre: Az baj, nagyon lassan (23 db)

Baj az, ha nagyon lassan fogyok?

Kb. 7 kiló feleslegem van még, eddig 1 hónap alatt 3 kilót fogytam. Lehet, hogy kevesebb feleslegem van, ezért lassabban is fogyok?

Legjobb válasz: Ez teljesen jó, nehogy elkeseredj!!! Igen, gondolom, hogy akinek kevesebb feleslege van, annak lassabban megy le, vagy nehezebben, de ez nálad nem így van!!!! :)

Ez teljesen jó, nehogy elkeseredj!!! Igen, gondolom, hogy akinek kevesebb feleslege van, annak lassabban megy le, vagy nehezebben, de ez nálad nem így van!!!! :)
Az egészséges fogyás mértéke: maximum a testsúly 1%-a hetente.
Egyáltalán nem kevés a havi 3 kg fogyás. Pont jó, nagyobb az esélye, hogy tartós lesz. Nyárig van még 1 és 1/2 hónap, kitartás! Van olyan ember, akinél eleve nehezebben indul a fogyás, aztán meg normál étrend alatt is folytatódik...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) , remélem megint lemegy 3-4 kiló egy hónap alatt, akkor már egészen jól érezném magam:)
Szia. Ha nem okoz panaszt- pl. utána haskeményedés-, akkor miért ne.
A kérdező hozzászólása: hát egy nagyon pici keményedést igen De attol is félek hogy fehér folyásom van és én ugy érzem h van szaga. Vagy ez normális mert már az elejétöl kezdve van folyásom.
Szia! Nem kell aggódnod. Ebben az idõszakban mi is szexeltünk a párommal. Akkor hagytuk abba, amikor már nagyon bekeményedett a hasam szeretkezés után. A szextõl nem lesz semmi baj. Ha nagyon keményedik a hasad, akkor hagyjátok abba.

Mit tegyek, hogy a 4 éves fiam végre normálisan egyen? Nem az étvágyával van a baj, hanem nagyon lassan eszik, egyfolytában beszél közben, szórakozik a kis tesójával. Bőv. Lent.

Oviba jár, csak most szünet van, én amúgy is itthon vagyok a kicsivel. Néha úgy érzem, ugyanolyan rosszul eszik, mint az ovi ideje alatt. Lassú, dumál, mással foglalkozik. Az oviban a többiek között valamivel szebben ment, de azt hittem, majd a nyáron itthon megtanítom. Hát nem sikerült. Fenyegettem már bölcsivel, ajánlottam neki ajándékot, finomságot, mindenfélét, de ez mind csak ideig-óráig tartott. Ha azt mondom, bölcsibe vihetem csak, akkor meg nekiáll sírni, evés helyett.... Egyébként szerintem nagyon értelmes, nagyon hamar tanul pl. mondókákat, összerak, kikövetkeztet olyan dolgokat, amiket nem is hinnék, összes bet?t ismeri, számol már 80-ig, nagyon jó esze van, mégis ez valahogy nem megy... A másik az egyedül öltözés. Néha sikerül, néha nem, nadrág, gatya, zokni, egyszer megy, egyszer nem. Cip? is ilyen, néha kacsalábas, néha nem. Tudom, hogy türelem kéne, de úgy érzem, már nem tudok mit tenni.... Valaki volt hasonló helyzetben? Mi vált be?

Legjobb válasz: Szia!Nekem 2 éves a fiam, de hasonló cipõben járunk:Olyan lassan eszik, hogy kb fél óra egy adag étel elfogyasztása.Ráadásul tartogatja a falatot szájában vagy 3-4 percig mire lenyeli, természetesen közben meg mást csinál, de az etetõszékben.Pl tologatja az autót vagy egy másik kanállal eteti a maciját.Már én is ki voltam nagyon bukva, hogy nem hajlandó rendesen enni, de nekem is minden próbálkozásom kudarcba fulladt.Így egy ideje azt csinálom, hogy nem csinálok semmit, ha látom, hogy nem nagyon akaródzik az evés, vagy csak szenved, megkérdezem hogy kérsz még?akarsz még enni, ha igen, akkor hagyom had egyen tovább ahogy és amilyen ütemben akar(de ha látom hogy már mást csinál mint az evés elveszem és mehet az útjára), ha nem akkor felállítom és mehet.Nem gyõzködöm, hogy :egyél már, meg, na még csak 2 kanállal...stb.Belefáradtam!!!Annyit eszik és úgy ahogy!Így valamelyest javult a helyzet, látja hogy nem "kényszerítik" enni, így már több mindent elértem, mintha egész nap azon agyalok, és kiakadok, hogy már megint ez az evés!Ha éhes eszik, ha nem az sem baj!

Szia!Nekem 2 éves a fiam, de hasonló cipõben járunk:Olyan lassan eszik, hogy kb fél óra egy adag étel elfogyasztása.Ráadásul tartogatja a falatot szájában vagy 3-4 percig mire lenyeli, természetesen közben meg mást csinál, de az etetõszékben.Pl tologatja az autót vagy egy másik kanállal eteti a maciját.Már én is ki voltam nagyon bukva, hogy nem hajlandó rendesen enni, de nekem is minden próbálkozásom kudarcba fulladt.Így egy ideje azt csinálom, hogy nem csinálok semmit, ha látom, hogy nem nagyon akaródzik az evés, vagy csak szenved, megkérdezem hogy kérsz még?akarsz még enni, ha igen, akkor hagyom had egyen tovább ahogy és amilyen ütemben akar(de ha látom hogy már mást csinál mint az evés elveszem és mehet az útjára), ha nem akkor felállítom és mehet.Nem gyõzködöm, hogy :egyél már, meg, na még csak 2 kanállal...stb.Belefáradtam!!!Annyit eszik és úgy ahogy!Így valamelyest javult a helyzet, látja hogy nem "kényszerítik" enni, így már több mindent elértem, mintha egész nap azon agyalok, és kiakadok, hogy már megint ez az evés!Ha éhes eszik, ha nem az sem baj!
A kérdező hozzászólása: Korábban én is ezt csináltam, aztán 2 évesen bölcsis lett, ott meg felháborodva kérdezték, hogy "egyedül nem tud enni?" De, itthon, úgy, ahogy.... Az is eszembe jutott, hogy amint nem eszik, elveszem, aztán csak rájön, hogy ha enni akar, akkor normálisan teszi, de ehhez még nem volt szívem.... õ úgyis hamar azt mondja nem kér már, menne a dolgára. Egyébként érdekes, hogy mi sosem játszottunk evés közben régen sem. Csak sokáig én etettem, úgy gyorsabb és kényelmesebb volt mindkettõnknek. Lehet ez a baj. Köszönöm, hogy írtál. :-)
3 éves, ovis a fiam. Õ is nagyon lassan evett, mert beszélni akart mindig közben. De én folyton rászóltam, hogy magyar ember evés közben nem beszél, egyél, ne a szád járjon, evés közben nem beszélünk, stb... Haladunk! Már csak néha kell rászólni, és az evészet gyorsabb.
A kérdező hozzászólása: Hát én már rongyosra koptattam a szám, én is már annyiszor rászóltam... Majd csak lesz valahogy. Lassan talán haladunk mi is. lehet, hogy csak tényleg még több türelem kell.... köszönöm szépen.
Biztos olyan nagy baj ez? Az én lányom is lassú volt világ életében, nem öltözött egyedül, ha tehette, mégis jelesre érettségizett, és most is 4, 5 feletti az átlaga a Mûszaki Egyetemen. Ami fontos neki, és meg akarja csinálni, abban nem lassú. Tulajdonképpen mennyire lassú? Ha békén hagyod, hogy egyen ahogy akar, mennyi idõ alatt fejezi be? Éhes egyáltalán? Mert olyankor azért tempósan eszik egy gyerek is. Ne akard, hogy csendben egyen! Az együttes étkezésnek fontos része a közös beszélgetés, ennek a kulturált módját pont otthon kéne megtanulni. Elég baj, hogy az óvodákban, iskolákban csendet követelnek, mert a halk beszélgetést sokkal nehezebb megtanítani. Anyukám szokta mesélni, hogy a negyvenes években nekik a középiskolás kollégiumban kötelezõ volt társalogni evés közben, mert egy jól nevelt fiatal lánynak ezt is tudnia kellett. A nevelõk pedig mindig más asztalhoz ültek, és részt vettek a beszélgetésben, hogy példát mutassanak. Az öltözés miatt meg ne idegeskedj. Természetes, hogy néha eltéveszti a jobb meg a bal lábas cipõt, összegabalyodik a pulcsi, vagy egyszerûen nincs kedve, és ellustálkodja az öltözést. Ajánld fel, hogy segítesz, nem veti vissza a fejlõdésben, ha néha még te adod rá ruháját. Ha nem akarja, várd meg míg boldogul egyedül. Mindenesetre ne tégy neki szemrehányást, ezek nagyon apró dolgok az életben, fölösleges hogy feszültséget keltsen kettõtök között, vagy a gyerek sírjon miatta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Ha arra várnék, hogy éhes legyen, akkor egész nap nem enne, és tudom, hogy van aki szerint akkor kellene ennie amikor éhes, de szerintem meg azért naponta 3x igenis le kell ülni enni. Ha a gyerekemen múlna, akkor kb 1x enne csak. Nem az a baj, hogy nem éhes, hanem, hogy így eszik. Ha meg hagyom, hogy beszéljen, akkor meg nem eszik. Szerintem nem kell evés közben beszélni. nem attól leszünk kulturáltabbak. És egyébként meg igenis sokat beszél, nem szoktam napközben csendre inteni, nagyon sokat kérdez, én meg nagyon sokat válaszolok, nem azt írtam, hogy egész nap csendben kell lennie.csak evés közben. Az öltözés meg egyre jobban megy neki, azt kérdeztem csak, hogy ebben a korban hogy kellene mennie.
A kérdező hozzászólása: Még az öltözésre visszatérve, meg nem úgy kell elképzelni, hogy leteszem a ruháját, aztán ha sikerül felöltözik, ha nem meg pizsamában marad egész nap.... Ami nem megy szépen megmutatom neki, segítek, csak persze van amikor õ is lustább. Egyébként a fiacskám elég lusta volt mindenben, késõn indult el, kényelmes gyerek volt, sokáig mi etettük, öltöztettük, viszont az oviban már középsõsként nem biztos, hogy szívesen segítenek neki. Ezért kérdeztem, mert tavaly is mindig azt hallottam, hogy nem megy neki egyedül, lassú, mindig õ az utolsó...nem hiszem hogy jó ezt hallani egy kisgyereknek... Azt szeretném megtudni, hogy kardigánt, kabátot hogy tanítjátok meg és mikor egyedül le-felvenni, Lefelé megy neki, csak a cipzár végét úgy "tépi szét".... Köszönöm elõre is a válaszokat. Egyébként most azt vettem észre, hogy napról napra ügyesebb õ is ha akar, mostmár nagyon szépen öltözik. Pár nappal ezelõttihez képest. Valószínû, Neki is, nekem is vannak rosszabb napjaink...

Az baj, ha nagyon lassan élvezek el, és fiú vagyok?

Legjobb válasz: "mindenki" azt hiszi, hoyg az valami hjajj, de jó dolog, mert általában az szokott probléma lenni(és ez nagyobb gond, mintha forfdítva lenne)hoyg a férfiak haamr elélveznek (és nekik azért kell utána egy kis idõ, míg újra képesek- ezt is csak egy bizonyos korig). de valójában ez sem túl jó, nekem volt egy ilyen barátom, akinél 5-10 perc volt a minimum. egyszerûen nem ment neki hamarabb. ez eleinte nagyon jó, mert így a lánynak van ideje ha többször nem is, de legalább egyszer biztosan elélvezni. de egy idõ után azért... pár hónap múlva már nem olyan örömteli, hoyg mindig eltart fél órát, vagy még tovább, vagy az, hogy egy gyors menet nem sikerül túl gyorsra(mert a nõk is azt igénylik néha, hogy legyen meg 5 perc alatt vadul és szenvedélyesen). nem beszélve az orális szexrõl.. elég fárasztó tud lenni. vagy ha a lány hamar elélvez és mondjuk nem lesz neki több orgazmusa, a fiú meg még negyed- fél óra múlva is bírja... szóval nem minden esetben jó. de egy kapcsolat elején, amikor nagyon vad vágyak uralkodnak mindkét félben, legszívesebben egész nap csak szexelnének, akkor nagyon jó...! de majd biztos megcáfolnak azok a nõk, akiknek meg túl gyors a párjuk :)

"mindenki" azt hiszi, hoyg az valami hjajj, de jó dolog, mert általában az szokott probléma lenni(és ez nagyobb gond, mintha forfdítva lenne)hoyg a férfiak haamr elélveznek (és nekik azért kell utána egy kis idõ, míg újra képesek- ezt is csak egy bizonyos korig). de valójában ez sem túl jó, nekem volt egy ilyen barátom, akinél 5-10 perc volt a minimum. egyszerûen nem ment neki hamarabb. ez eleinte nagyon jó, mert így a lánynak van ideje ha többször nem is, de legalább egyszer biztosan elélvezni. de egy idõ után azért... pár hónap múlva már nem olyan örömteli, hoyg mindig eltart fél órát, vagy még tovább, vagy az, hogy egy gyors menet nem sikerül túl gyorsra(mert a nõk is azt igénylik néha, hogy legyen meg 5 perc alatt vadul és szenvedélyesen). nem beszélve az orális szexrõl.. elég fárasztó tud lenni. vagy ha a lány hamar elélvez és mondjuk nem lesz neki több orgazmusa, a fiú meg még negyed- fél óra múlva is bírja... szóval nem minden esetben jó. de egy kapcsolat elején, amikor nagyon vad vágyak uralkodnak mindkét félben, legszívesebben egész nap csak szexelnének, akkor nagyon jó...! de majd biztos megcáfolnak azok a nõk, akiknek meg túl gyors a párjuk :)
Szerintem a lényeg, hogy tudd kezelni az orgazmusod. Szerinem még mindig jobb a lassan mint a gyorsan. Maszturbálj sokat és ismerd meg a tested, hogy mire hogy reagál. Próbáld az agyaddal irányítani a dolgokat. nehéz, de mindent meg lehet tanulni. TEhát a léyneg, hogy te ismerd magad.
gyenge a gép
A kérdező hozzászólása: Windows 7 Ultimate 64-bit. Intel Celeron CPU B820 1.70 GHz 4, 00 GB RAM Intel HD Graphics
Hát, a férfiak szõrösek...ez a normális :) Nehéz helyzet.
Adj még több idõt magatoknak, ha megszereted, nem fog zavarni.
#4 Azért egy nõi szõrös punci és egy férfi szõrös mellkas között van némi különbség. Én személy szerint morbidnak tartom, ha egy férfi borotválja magát. Kb. elveszik az egész férfiassága:)
Ismerkedj más "pasival". A hozzád hasonló agyhalottak miatt járnak kozmetikushoz a barátaim. Idióta világ.
"Pár hete megismerkedtem egy pasival." <-- azaz még nem jártok, semmi kötõdés...szerintem így semmi közöd ahhoz hogy "változtass" rajta. Meg amúgy is...mi az hogy "nem tetszik"? Mármint az oké, hogy ez neked nem jön be, de nem változtathatsz meg valakit csak úgy, pláne egy ilyen rövid idõ alatt...ha annyira nem tetszik akkor keress mást és ne feküdj le ezzel a pasassal. Ilyen egyszerû. Nekem sem tetszik, hogy a párom kopaszodik, még sem mondom meg neki hogy növesszen gyorsan hajat mert "zavar"...ez Õ, hozzá tartozik, nem olyan dolog amin csak úgy változtathat, ugyanúgy mint a te "pasidnál"...A "pasid" se tehet róla hogy szõrös...szerinted ha mondjuk a te kedvedért pl legyantázza (ami sztem alapból bzis) akkor nem lesz sûrûbb és erõsebb neki? Dehogynem...gondolkozz el...
Az ízlés nem idiótaság, szerintem. Ha valakinek nem jön be a szõrös mellkas, el kell fogadni. És sem lépnék kontaktusba szõrös puncival, utálom a nyelvemrõl szedegetni a szõrszálakat! A mellkas szõrt is lehet borotválni, én mondjuk csak megrövidítem ollóval...
# 11/16: Természetes ironikusan vagy férfiállat, nyugalom tesztoszteron túltengés! :D
#12 Senki nem mondta, h hülye vagy degenerált lennél:)
Mond meg hogy borotválja magát . Nem ciki õ sem szereti gondolom a szõrõs partnert . Énis megtetem egy lányért nem nagy ugy.
Ne akard megváltoztatni, nekem a második barátomnak volt szõrös a mellkasa.Alapból szeretem a partnerem mellbimóit kényeztetni, szívogatni kicsit, a felsõtestét nyalogatni, de nála nem igazán volt hozzá gusztusom.Ez van, elfogadtam, nem tehet róla, hogy szõrös.Egy idõ után megszoktam, nem zavart, de simogatáson kivül nem csináltam mást a felsõtestén.Ha mégsem tudod elfogadni, inkább ne feküdj le vele.
Jaja szexgyep :D
Az szexpázsit, kapaszkodj bele! :D
8-asnak! Ez megintcsak ízlés dolga, nem hülyeség vagy nem hülyeség kérdése. Van akinek a piros autó tetszik, van akinek a fekete... Egyik ember sem hülye vagy degenerált.
Miért vagyok "férfiállat"? Kíváncsivá tettél... :)
# 4/9! :D:D:D Te eszméletlen egyszerû vagy barátom! :D Ollózzad akkor tovább a mellkasszõröd te férfiállat. Jöhetne már a következõ jégkorszak. :)
2-vel egyetértek. Több idõ kell! Addig meg próbáld meg vonzóvá tenni. Miért õ változzon, ha neked kell? Nem zsarolhatsz embereket, hogy szõrtelenítsen. Neked kell elfogadni.
4. Ott a pont.
Mondd meg neki, de csak lájtosan! Nem kell epilátort venni Valentin napra!
Ha szeretsz valakit, akkor a szõrösségével együtt fogod imádni és eszedbe se jutna ilyet "elvárni", hogy szedje le. Ébredj már fel! Ha ezt nem tudod elfogadni, nem is vonzódsz hozzá igazán. Neked pl hogy esne, hogy tegyük fel, kicsi a melled/nem tetszik az orrod, szád formája és azt kérné a pasid, hogy csináltad meg, mert így nem tetszel neki eléggé? Na, ugyanerrõl van itt szó kérlek...
ricinusolaj, olívaolaj
ricinus olaj
Gyorsabban semmitõl nem nõ, legfeljebb tovább egészségesebb lesz.
ricinus olaj, sörélesztõ tabletta, olíva olaj, olyan dolgok, amikben sok B vitamin van mert a sörélesztõ tablettában is B vitamin van

Mi bajom lehet? Már nagyon kétségbe vagyok esve, lassan 3 hónapja húzódik a dolog. Két orvosnál is voltam, az egyik szerint felvoltam fázva.

Adott monuralt, urogint, stb... Hát nem javult. Itt két hetet késett a mensesem. 1 hónapra rá a másik szerint hüvelygyulladásom van, adott rá kúpot, krémet, de úgy veszem észre nem használ ez sem. Az egyetlen tünetem, ami még mindig van és volt is, hogy szúrkál a petefészkem, vagy éppen a méhem. Nincs sem rendellenes folyásom, nem csíp a pisi, nem fáj az együttlét, küls? nyomok sem találhatók. Nem értem :( A hüvelyi ultrahangon nem látott semmit, csak, hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártyám (12 mm), de semmi mást. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! hasonló cipõben járok, mint te... lassan egy éve nem tudnak kikezelni ebbõl az ocsmány, életemet megkeserítõ húgyúti fertõzésekbõl, gyulladásokból. de te még nagyon az elején tartasz. nekem is rendeltek millióféle antibiotikumot, de egyik se hatott. a vizeletenyésztések nagy része negatív volt, néha -néha pozitív, de sztem csak azért, hogy a dokik kínjukban tudják valamire fogni ezeket a bajaimat. antibiotikumot már nem szedek, elegem lett belõlük. ehelyett nagyon sok vizet iszom, és tõzegáfonya kapszulát szedek. így jobb. nem tudom, hogy a te esetedben végeztek e alapos, körültekintõ vizsgálatokat, ezelatt vizetettenyésztést, hüvelykenettenyésztést, vérképet értek. ha még nem, ezekre feltétlenül szükség van. egyébként volt urológus, aki "rákente" a gondjaimat arra, hogy szte biztos nõgyógyászati eredetû az egész. a nõdoki se talált semmit az égvilágon... de azt hozzáteszem, hogy nekem is vannak (voltak) hasonló tüneteim, ami ezt a petefészek, méh-fájdalmat illeti, de az UH nálam is negatív volt. sok orvosnak eszébe se jut, se ez gyakran pszichés alapú probléma. (vszeg nálam ez van) Keress másik orvost, aki komolyan veszi a problémádat, õ el fogja végeztetni a tenyésztéseket, és a vérvételt. remélem sikerült megoldani ezeket a gondokat nálad. Jobbulást!

Szia! hasonló cipõben járok, mint te... lassan egy éve nem tudnak kikezelni ebbõl az ocsmány, életemet megkeserítõ húgyúti fertõzésekbõl, gyulladásokból. de te még nagyon az elején tartasz. nekem is rendeltek millióféle antibiotikumot, de egyik se hatott. a vizeletenyésztések nagy része negatív volt, néha -néha pozitív, de sztem csak azért, hogy a dokik kínjukban tudják valamire fogni ezeket a bajaimat. antibiotikumot már nem szedek, elegem lett belõlük. ehelyett nagyon sok vizet iszom, és tõzegáfonya kapszulát szedek. így jobb. nem tudom, hogy a te esetedben végeztek e alapos, körültekintõ vizsgálatokat, ezelatt vizetettenyésztést, hüvelykenettenyésztést, vérképet értek. ha még nem, ezekre feltétlenül szükség van. egyébként volt urológus, aki "rákente" a gondjaimat arra, hogy szte biztos nõgyógyászati eredetû az egész. a nõdoki se talált semmit az égvilágon... de azt hozzáteszem, hogy nekem is vannak (voltak) hasonló tüneteim, ami ezt a petefészek, méh-fájdalmat illeti, de az UH nálam is negatív volt. sok orvosnak eszébe se jut, se ez gyakran pszichés alapú probléma. (vszeg nálam ez van) Keress másik orvost, aki komolyan veszi a problémádat, õ el fogja végeztetni a tenyésztéseket, és a vérvételt. remélem sikerült megoldani ezeket a gondokat nálad. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Vizelettenyésztem volt, negatív lett. Csak 8-10 fvs-t találtak benne, de semmi mást. Vérvételem is volt, de abban sincs semmi nagyobb baj. Neked sem volt más tüneted a szúrkáláson, illetve fájdalman kívül?
Annyi volt még, hogy miután nagyon bedurvult a hólyaggyulladásom úgy május környékén, nekem is késett a menstruációm, és amikor nagy nehezen megjött, csak pecsételõ vérzésem volt, de olyan iszonyatos görcsökkel járt éjszaka, hogy még a Cataflam fájdalomcsillapító se sokat használt. ekkor mentem el nõgyógyászhoz, aki nálam is ilyen hüvelyi UH-t csinált, és annyit mondott csak, hogy azért volt pecsétlõs vérzésem, mert 2 hónapja nem volt peteérésem, és kis hormonális cisztáim vannak, amik felszívódnak majd. elképzelhetõ végülis, hogy nálad ez az alapprobléma. nekem egyébként fogamzásgátlót írt fel erre, azóta a vérzésemmel semmi gond, idõre megjön, és nem görcsöl. a fõ gond nálam a hólyaggyulladás sajnos. remélem, hogy nálad "csak" simán nõgyógyászati gond van. még mindig azt tudom neked tanácsolni, hogy keress egy megbízható rendes nõgyógyászt (érdelkõdj körbe az ismerõseidnél, kiket ajánlanak) aki nem bagatellizálja el a gondjaidat, és újra kivizsgál. most jutott még eszembe, az is elképzelhetõ, hogy Chlamydia baktérium okozza a panaszaidat. nálam is találtak, de ezt csak speciális vérvizsgálat mutatja ki. kérezd meg ezt is a dokitól majd.
A kérdező hozzászólása: Nekem amikor megjött, akkor normálisan jött meg és nem görcsöltem jobban, mint szoktam. Már nem tudom kihez forduljak, mert elég jó orvosok, magán mind a kettõ, tehát nem sztk-s és tényleg foglalkoznak az emberrel, de õk nem látják, hogy ennyire súlyos lenne, mint amit Te írtál. Most elvileg szombaton kéne megjönnie, de szerintem meg is fog, mert érzem az elõjeleket. Hát remélem, hogy sikerül kigyógyulnunk ebbõl :) Csak azt nem értem, hogy nekem miért nem írnak antibiotikumot.
A Monural antibiotikum. mást meg azért nem írhattak fel neked, mert nem találtak bakteriális fertõzésre utaló nyomot. hüvelykenet tenyésztést végeztek már? mert abból kiderülhet még pár dolog. ha meg az se hoz eredményt, akkor mégis azt ajánlom, keress új dokit, próbálgasd õket, nem egyforma egyik sem, lehet h más meg tudná mondani, mi a bajod. Én is nagyon sok orvosnál megfordultam már, ha az egyik széttárta a karját, kerestem újat.
A kérdező hozzászólása: igen, az is antibiotikum, de mégse olyan erõs. Nem vettek még kenetet tenyészteni. Ma van még egy hüvelykúpom, utána meg elvileg megjön, és aztán a Gynoflort is elhasználom, aztán meglátjuk. Csak hát jönnek az ünnepek, úgyhogy majd csak januárba tudok újból orvoshoz menni :( De NEked nem mondták mitõl lehet? Hogyan kaptad be? A párom ilyenkor kaphat el valamit? Mert elvileg ez nem gomba.
Szia! Sajnos nekem is ez a problémám van. Nekem a dokim antubiotikumot írt fel. Remélem segít. Csak az a baj én az antibiotikumtól mindeg begombásodom.:( Nem tudna valaki valami jó praktikát ajánlani, hogy ne jöjön elö a gomba? Jobbulást kívánok neked.
Sajnos nekem is ugyan ez a gondom már egy hónapja.:( Már egy csomó antibiotikumot szedtem, de semmi hatása nem volt.Eddig urulogushpz jártam, de most elmentem nõdokihooz hátha mégis ott van a bibi. Most a nõdokim megint írt fel petefészek gyulladásra Tarividet.Szedett már valaki közületek ilyent.?Vajon miért ezt írhatta fel? Az elõbbi hozzászólónak szeretném ajánlani a génia 92 hüvelykúpot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!