Találatok a következő kifejezésre: Az baj, nagyon (1974 db)

A kérdező hozzászólása: JA, ÉS NÉMETÜL, AZT ELFELEJTETTEM ODAÍRNI!!!!!!
Ne mással írasd a házid. Ha félsz, hogy helytelenül írod le, akkor írd meg, írd be a fogalmazást, biztos lesz, aki leellenõrzi. De ne más írja meg helyetted.
Azért van ez a kategória, hogy segítséget tudjanak kérni akik nem tudnak valamit a háziba.Most minek kell leszólni?Különben szerintem ird be németül, hogy egészség a netre és kihoz egy két cikket abbol írj ki pár mondatot :) Sok szerencsét.Segitenék én is de sajnos nem tudok jól németül :(
Pont ezért írtam azt, hogy szívesen segít neki bárki, ha csak javításról van szó. Írja meg, és leellenõrizzük. De a vak is látja, hogy lusta megírni.
Tehát ha nemtudja akkor, hogy írja meg???
Azt írta, hogy "ha rosszul írom le, akkor rosszul tanulom meg". Ergo, meg tudja írni, csak lehet, hogy lesz benne pár hiba. Azt a pár hibát meg szívesen kijavítják itt neki. És gyanítom tanul a suliban németet, valószínûleg vették is ezt az anyagot, a tanár nem tök ismeretlen részbõl irattat fogalmazást. Nem szeretnélek megbántani, de elég naiv vagy. Ha vki segítséget kér, az nem így teszi. Én is rengetegszer segítettem már ezen az oldalon házi feladat kérdésekben is. Akkor, ha láttam a kérdezõn, hogy egyáltalán próbálkozott vele, csak nem sikerült. De itt a próbálkozásnak nyoma sincs. Egyszerûen a fiatalok már arra használják ezt az oldalt, hogy a sok segítõkész ember helyettük írja meg a házit.
Írd le magyarul s mi leforítsuk
Lehet nagy a baj, AZONNAL menj orvoshoz.
nem tudom nekem még ilyen nem volt.De jobb lenne valami dokival megnézetned ne hogy valami komoly legyen!
Lehet mellékhere gyulladás

Az baj ha a macskám szeme sárga? Olyan szinten sárga, hogy az már világít! Nagyon-nagyon sárga, túl sárga!

Legjobb válasz: Ha a szemhéj belsõ fele ( húzd le az alsó szemhéjat, annak normál esetben rózsaszínûnek kell lennie ) ill. a száj belsõ fele sárga sárgás színû akkor baj van. Ha csak arra érted, hogy a szem szivárvány része sárga akkor nincs baj. Egy kép jó lenne....

Ha a szemhéj belsõ fele ( húzd le az alsó szemhéjat, annak normál esetben rózsaszínûnek kell lennie ) ill. a száj belsõ fele sárga sárgás színû akkor baj van. Ha csak arra érted, hogy a szem szivárvány része sárga akkor nincs baj. Egy kép jó lenne....
szerintem linkelj képet. lehet hogy természetesen ilyen színû. szeretném megnézni ha lehet :)
Tudnál képet mutatni?
Semmi gond, a miénké is olyan. Milyen fajta?
Barátnõmnek vörös cicája van, a cica szeme világos naranccságga, gyönyörû! Szerintem a tieddel sincs baj.
A kérdező hozzászólása: Az a furi, hogy szülés után lett sárga a szeme! (Nem tudom hogy kell képet beilleszteni)
http://www.kepfeltoltes.hu - itt tudsz képet feltenni, aztán a linket beilleszted ide :)


Ugye nincs baj? Nagyon megijedtem, a pici az egész napos rugkapálka után nagyon hirtelen elcsitult, a pocakom magnézium ellenére is nagyon keményedik, és fáj.

15hetes kismama vagyok. Ma nagyon sokáig kellett hideg helyen lennem, és ugyan kabátban voltam, de ülni 2órán át, majdnem olyan hidegben, mint kint, reggel, nagyon megviselt. Mikor beértem a munkahelyemre, akkor a pici "vidáman" ficánkolt, és elvolt, most azonban egyre jobban húz a derekam, fáj a pocakom, szúr, keményedik, pedig magnéziumot is vettem be, a babó pedig nem mocorog. Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Kedves utolsó, tudom, hogy "csoda", nem is az a baj, hogy nem érzem. Hanem a pocak nagyon fáj... "szülök" nagyon erõsek a görcsök, pedig a mai magnéziumadagom bevettem, plusz egyet, húz a derekam, szúr, fáj... Ezen aggódok. Manó alszik:) remélem.

A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, tudom, hogy "csoda", nem is az a baj, hogy nem érzem. Hanem a pocak nagyon fáj... "szülök" nagyon erõsek a görcsök, pedig a mai magnéziumadagom bevettem, plusz egyet, húz a derekam, szúr, fáj... Ezen aggódok. Manó alszik:) remélem.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a lepontozásért, ha ez lenne a bajom, jól jöttek volna:) legközelebb ha azon aggódok, nem mocorog, majd újraolvaslak titeket.. Köszönöm.
nyugi!!! nem kell rögtön szaladgálni! már az is egy nagy csoda, hogy te 15 hetesen érzed! csak pihen, és amikor elkezdi az ember érezni legelõször, minden könyv írja, hogy nem kell megijedni, ha utána hosszabb távon nem érzi az ember!!! boldog babavárást!
Egyetértek az elõttem szólóval. Nem mindig aktív a baba, ráadásul ha délelõtt rugdosott .Szerintem izgulni csak akkor kell , ha már több mint fél-egész nap kimarad De még akkor se kell nagyon izgulni , hiszen õ se lehet aktív. Fõleg 15 hetesen csoda hogy már érzed. Üdv, egy 26 hetes
Ha nem csillapszik a helyzet 1-2 órán belül, én biztosan felhívnám az orvosom vagy bemennék a nõgyógy ügyeletre. Addig is pihenj és relaxálj!
Sztem pedig nyugtalanító tüneteknél érdemes szakemberrel beszélni... És ezek szerintem azok, bár mindenkinek más a tûrésküszöbe. Remélem elmúltak a kérdezõ panaszai :-)

Nagy baj ha nagyon sokat rejszolok? Az baj hogy imádom a szexet?

Legjobb válasz: nem baj.a maszturbálás egészséges.de számos lehetõség is akad,hogy levezesd a szexuális túlfûtöttséged

nem baj.a maszturbálás egészséges.de számos lehetõség is akad, hogy levezesd a szexuális túlfûtöttséged
Egyik sem baj. Mindenkinek változó a szex igénye kortól és beállítottság függvényében.
Én pedig minden nap veszek levegõt! Többször is! Egyszerûen nem tudom abba hagyni... :) Ember, vannak természetes dolgok.
semmi baj azzal h hokizol... de inkább kerits egy barátnõt, akivel szeretkezhetsz, mert a tul sok önkielégitésnél 1..elgörbül a hangszer... 2..vigyázz vele mert késöbb már lehet hogy nemlesz hozzá kedved... figyelj á oda;) énis tulfûtött vagyok.. nekem is idõsebb irta lehogy keritsek ink. egy asszonykát :D --Chocky--
Elgorbul a nagszer?...az nem termeszetes?;)) es baj?
*hangszer, bocsika.
attól mert kivered nem lesz a farkadnak meg semmidnek semmi baja.... Nem lehet túlzásba vinni, egy idõ után már nem is jó érzés.

Mit jelent az, hogy a "Kp-nél valamivel több magzatvíz"? Baj? Nagy baj? Tudom valamivel befolyásolni? Vagy csak jó úszó lesz Zsófi? (19 hetesek 5 naposak vagyunk)

Legjobb válasz: nem baj és nem tudod bafolyasolni. Ha túl sok lenne akkor csapolással leszívnának belõle. Ne aggódj a valamivel több az még nem jelent semmit, csak megjegyzés. A kórosan több az már baj, de megoldják az ügyes orvosok.

nem baj és nem tudod bafolyasolni. Ha túl sok lenne akkor csapolással leszívnának belõle. Ne aggódj a valamivel több az még nem jelent semmit, csak megjegyzés. A kórosan több az már baj, de megoldják az ügyes orvosok.
Ha a dokid nem mondta, hoyg rendszeresen kell ellenõrizni innentõl kezdve, akkor nagy baj nem lehet. A több magzatvíznek egyébként sok oka lehet. Az anya fertõzése, anyagcsere zavara, szívbetegség, a baba részérõl szintén lehet fertõzés, nyelési nehézség, esetleg rendellenesség, de akkor már kórosan sok a magzatvíz. Lehet viszont a terhességi cukor jele is, amit néha csak a több magzatvízbõl vesznek észre. Elég gyakori dolog, ne aggódj, ha gond lenne, akkor a dokid hetente visszrendelne ellenõrizni a babát.
Kedves Kérdezõ! A 3. kisfiamnál kimondottan sok magzatvizem volt, és nem tudta senki megmondani, hogy miért, mert minden laboreredményem tökéletes volt. (Most a 4. babánkat várom, és most meg kevesebb vizet lát a doki a normálisnál...) Szerintem elõfordulhat, hogy ez is olyan, mint a placenta mérete, meg a babus mérete, és a köldökzsinór hossza: gyermekenként, esetenként változó... Szerintem ne aggódj, kenegesd a pocid, mert nekem hatalmas volt, mit egy ikerterhesnek, és nagyon húzódott rajta a bõr. Kellemes, aggodalmak nélküli babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a gyors válaszokat. A doki 2 múlva újra szeretne "látni". Remélem minden rendben lesz!
Valószínûleg azért akar a dokid 2 hét múlva látni, hogy ellenõrizze a víz mennyiségét. Nekem is volt ilyen, pont ugyanezzel a szöveggel. Azt mondták, ha legközelebb normáis, akkor semmi baj. Legközelebb jó lett. Kérdeztem, hogy mitõl lehet sok, azt mondták, hogy sok mindentõl, elsõsorban ilyenkor terhességi cukorra gyanakszanak, de sok olyan eset is van, amikor minden eredmény jó, egészséges baba születik és sosem derül ki, miért volt sok a víz.

Az baj egy szépségversenyen, hogy ha nem nagyok a melleim?

Legjobb válasz: Bajnak semmi esetre sem baj, attól még gyönyörû lány lehetsz. De szépségversenyen nem fogsz nyerni, ahol bikiniben és más lenge öltözetben kell fel-alá mozognod. Amúgy ne sajnáld, hihetetlenül unalmas szakma - több órás szépítkezés, üres fejû kolleginák, 1-2 órás koreográfia betanulások, aztán 10 perc show. Végén egy pasi, aki csak biodíszletnek tart az Audi mellett... Ha meg elõre akarsz jutni és tényleg pénzt keresni vele, akkor minden marhának be kell nyalni (és mást)... És vége mire eléred 30 évet, vagy még korábban... Bírod gyomorral? Elég üres a fejed hozzá?

Bajnak semmi esetre sem baj, attól még gyönyörû lány lehetsz. De szépségversenyen nem fogsz nyerni, ahol bikiniben és más lenge öltözetben kell fel-alá mozognod. Amúgy ne sajnáld, hihetetlenül unalmas szakma - több órás szépítkezés, üres fejû kolleginák, 1-2 órás koreográfia betanulások, aztán 10 perc show. Végén egy pasi, aki csak biodíszletnek tart az Audi mellett... Ha meg elõre akarsz jutni és tényleg pénzt keresni vele, akkor minden marhának be kell nyalni (és mást)... És vége mire eléred 30 évet, vagy még korábban... Bírod gyomorral? Elég üres a fejed hozzá?
Mit jelent hogy nem nagy? Tegyél fel fotót?
Szerintem nem baj, pl ha megnèzed a kifutómodelleket, nekik sincs nagy mellük. Egyèbkènt úgy is lehet mutatós vki hogy mondjuk magas ès vèkony, hosszú combú ès karcsú. Ès melltömès is lètezik. Sok szerencsèt!

Mi van ha a veet szőrtelenítő krémet rákenjük a férjem arcára? Azt írják nagy betűvel, hogy NEM ALKALMAS arcra, de nekem még semmi bajom nem volt tőle, semmi bőrpír vagy ilyenek, és én használom bajusznál.

27N

Legjobb válasz: Ha te használod arcra akkor nagy valószínûséggel neki se lesz semmi baja tõle (persze simán elõfordulhat, hiszen mindnekinek más a bõre, másképp reagál, lehet h a te bõröd már hozzászokott, stb) de amúgy hosszútávon neked is azt ajánlom azt használd ami alkalmas arcra is :) nem véletlenül írják rá. Attól h rövidtávon semmi bajod még hosszútávon lehet nem tesz túl jót (fõleg h ezekben jó sok kemikália van) Amúgy megkérdezhetném, miért gyötröd szegényt ilyenekkel? :) Férfiaknak ott a borotva, sztem a legtöbb pasi az utolsó dolog amit az arcán szeretne tudni az a szörtelenítõ krém, kellemetlen a szaga, férfiaknak túl macerás stb...

Ha te használod arcra akkor nagy valószínûséggel neki se lesz semmi baja tõle (persze simán elõfordulhat, hiszen mindnekinek más a bõre, másképp reagál, lehet h a te bõröd már hozzászokott, stb) de amúgy hosszútávon neked is azt ajánlom azt használd ami alkalmas arcra is :) nem véletlenül írják rá. Attól h rövidtávon semmi bajod még hosszútávon lehet nem tesz túl jót (fõleg h ezekben jó sok kemikália van) Amúgy megkérdezhetném, miért gyötröd szegényt ilyenekkel? :) Férfiaknak ott a borotva, sztem a legtöbb pasi az utolsó dolog amit az arcán szeretne tudni az a szörtelenítõ krém, kellemetlen a szaga, férfiaknak túl macerás stb...
A férfiak bõre más, így érzékeny a borotválkozástól én nem tenném, mert elég komoly bõrgyulladás lehet belõle.Savat tartalmaz akár helyileg is kialakulhatnak hámlások.

Szerintetek nagyon ronda vagyok? Véleményeket várok! A pasikkal nincs szerencsém, nem vesz észre senki. Az is nagy baj lehet, hogy szinte nulla önbizalmam van, visszahúzódó vagy és antiszociális.

a href="http://i1067.photobucket.com/albums/u437/zit88/selfphotos2/selfie_zps9fa49fa5.png" target="_blank">http://i1067.photobucket.com/albums/u437/zit88/selfphotos2/s..

Legjobb válasz: nyuszikám, nincs veled semmi baj ... talán kicsit komoly fazon lehetsz

Nem vagy ronda, talán egy kicsit megnöveszthetnéd a hajad :) 5-ös te meg egy paraszt vagy! Így sincs szegénynek önbizalma!
Nem vagy ronda, de nagyon komolynak tûnsz fõleg ezzel a hajjal mosolyogj kicsit öltözz kirívóbban használj élénk színeket gyõzd meg magad hogy jó csaj vagy és nem marad majd el a hatás hidd el nekem. 23/F
szerintem nem vagy csúnya. 10/7, de egy kis sminkkel és esetleg mondjuk hajváltoztatással szerintem 10/10 is lehetnél. 20/L
dehogy vagy ronda :D nem tudom ezt ki mondta, de azt az idiótát se ütötte elégszer az apja.
nyuszikám, nincs veled semmi baj ... talán kicsit komoly fazon lehetsz
Túl komoly vagy, olyan a kinézeted így mint egy 50 éves fideszes nõé. Növeszd meg a hajad, és másik ruha.
azért nem vesz észre senki, mert küzdesz ellene ... -lehajtott fejjel közlekedsz -csak igent/nemet válaszolsz -nem mosolyogsz rá egy hímnemûre, ha szól hozzád -nem szereted magad, akkor hogyan várhatod el mástól, hogy szeressen -nem divatosan öltözködsz, mert úgy gondolod az qrvás soroljam még? (az az én bajom, hogy imádom az ilyen nõkbõl kihozni az állatot és a NÕt)
A kérdező hozzászólása: nemáááá mintha 1000 éve ismernél, olyan jó kis jellemzést hoztál össze rólam :DD ami sajna szinte mind igaz :/
ez az erõsségem :) és így meg könnyû: http://kepfeltoltes.hu/130523/iq_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :) )
az url-bõl itélve ez egy csapda
nem vagy ronda, nem ez a jó szó, de egyáltalán nem vagy vonzó, semmi szexuális kisugárzásod hogy érezheted magad jól ilyen kinézettel?
Szerintem sem vagy ronda, nekem még tetszel is, de ezzel a hajjal és öltözettel többnek gondolnálak, mint 25. Ami nem baj, csak ez sem tesz jót az önbizalmadnak. Túl komolynak és zárkózottnak tünsz, de ezen csak saját magad segíthetsz, ha akarod, akkor tudsz is. Ezt a nagygombos kabátot meg ne vedd fel többet, anyámnak is van egy ilyen. 40F
Nagyon tetszel, jól nézel ki.
Öltözködhetnél nõiesebben és megnöveszthetnéd a hajad. Az sokat dobna a külsõdön.
Átlagos kinézet, de egyáltalán nem ronda. Kivehetõ rólad a zárkózottság.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: a belinkelt oldal nem csapda, nem tudom mibõl gondoltad, a képen tényleg én vagyok. Többen is írtátok, hogy nagyon komoly lehetek, hát ez tényleg így van és nehezen is oldódok társaságban. Egyébként nem vagyok se kereszténydemokrata, se 50 éves, csak 25. :D
ja, egy kicsit hosszabb haj, de így sem vagy ronda, messze vagy te a rondaságtól, de hosszabb hajjal még jobban néznél ki.
Inkább 50 éves Kereszténydemokrata...
Tényleg jobban állna egy hosszabb haj, és kicsit harsányabb smink.
Öreg vagy te. Kép alapján 30-40 éves lehetsz, de gondolom való korod fiatalabb annál. Meg te tipikusan olyan alázni való nõ vagy.
nagyon csinos vagy. kezdj új hobbiba, és beszélgess nõkkel is férfiakkal is. gyakorolj, aztán majd jöhet a flört is, abból a randi, kavarás, összejövés. :)
talán ha hosszabb lenne a hajad pl. Különösebb gond nincs.
egy kis szolárium, hosszabb haj, krvásabb ruházat azt dõõzs :)
Nem vagy ronda, a képen aranyosnak tûnsz.:)
Vagy 10 évvel idõsebbnek nézel ki... :/ Nekem nem tetszel...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!