Találatok a következő kifejezésre: Az baj, még csak a petezsákot (4 db)

Az baj, hogy még csak a petezsákot (22cm) lehet látni? 5 hetes vagyok.

Már nem emlékszem,hogy mikor vissza kell menjek(két hét múlva) az el?tt kell menni véd?n?höz vagy már mehetek?

Legjobb válasz: Szia! Én 6+1 hetesen mentem elõször és nálam se volt még szívhang, azt mondta a doki, hogy még nem is kell, hogy legyen, hamar van, legyek nyugodt (te is!)17mm volt a petezsák és 4 mm a szikhólyag. Ezek nagyban függnek attól, hogy mikor volt a peteérés (nekem pl késõbb, és nem a 14. napon) 9 hetesen megyek legközelebb és nekem nem mondta, hogy menjek a védõnõkhöz, (errõl nem is beszéltünk), úgyhogy én akkor megyek, ha a köv. uh minden rendben lesz. Pihenj és ne izgulj, nincs rá okod!

Szia! Én 6+1 hetesen mentem elõször és nálam se volt még szívhang, azt mondta a doki, hogy még nem is kell, hogy legyen, hamar van, legyek nyugodt (te is!)17mm volt a petezsák és 4 mm a szikhólyag. Ezek nagyban függnek attól, hogy mikor volt a peteérés (nekem pl késõbb, és nem a 14. napon) 9 hetesen megyek legközelebb és nekem nem mondta, hogy menjek a védõnõkhöz, (errõl nem is beszéltünk), úgyhogy én akkor megyek, ha a köv. uh minden rendben lesz. Pihenj és ne izgulj, nincs rá okod!
Szerintem doki utan, ha lesz szivhang.
A kérdező hozzászólása: Jajjjj, bocsika, de ilyen figyelmetlen vagyok.22mm a petezsák és szabályos szikhólyag, ez van a paíron.Nem tudodom miért írttam cm.Mégegyszer bocsi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Most már megnyugodtam.
En 6+2 hetes voltam amikor mar pulzalt a kis szive. Te meg tul koran mentel...ne izgulj minden rendben lesz. Ket het mulva mar a te picurod is latszani fog.
Én ezt nem értem az én petezsákom 8, 4mm és 6 hetes vagyok. Az adat szerint megerõsítette a védõnõ is, hogy ez a korrnak mefelelõen egy átlagos nagyságú méret. 22mm ennél jóval nagyobb! És nekem még csak a szikhólyagot látta ami kb. 2mm volt.
nekem 6 hét 5 naposan volt szívhang, láttuk a babát icike-picike formájában :) nyugi, nálad is minden rendben lesz.ált.6 hetes kor után látszik majd rendesen. minden jót. 7 hetes kisfiú anyukája
Elozo vagyok, nekem 5 hetes 2 naposan volt 15 mm-es petezsakom, ugyhogy a 22 mm biztos jo meret! A szivhang 7 hetesen altalaban mar van, addig nem szoktak vedonohoz kuldeni.
A kérdező hozzászólása: Az baj ha még nincs?Kicsit túl aggodom, de szeretnék ezekre választ.
Szerintem is sok a 22mm is, mert nekem 7 hetesen volt 10mm.Azt mondták ez az átlag.Már akkor dobogott a szive.

6 hetes és 4 napos terhes vagyok. De UH-n csak 3 hetesnek látja a doki. Olyan rossz, mert az előző terhességemnél ilyenkor már volt szívhang. Most meg csak a petezsák. Nem lehet valami baj?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, szívhang legkorábban az 5. héten tapasztalható. Ha tényleg 3 hetes a terhesség, akoor még korai lenne. Bár van olyan, akinél csak 7-8 hetesen van szívhang. Nyugi!

Ha jól tudom, szívhang legkorábban az 5. héten tapasztalható. Ha tényleg 3 hetes a terhesség, akoor még korai lenne. Bár van olyan, akinél csak 7-8 hetesen van szívhang. Nyugi!
nyugi nekem 8-9hetesen volt szivhang, és mégis elöbb szültem 10nappal
Nekem se volt még 6 hetes 1 naposan szívhang, mondta a doki, hogy késõbb volt a peteérés, és most volt 9+1 hetesen és már volt, tehát valamikor a kettõ között alakult ki. Lesz ott, csak még hamar van, nyugi!

6 hetes és két napos vagyok, tegnap óta van minimális barnázás, ma voltam dokinál, azt mondta pihenjek, amúgy minden rendben, igaz még csak a petezsák látható. Mit csináljak még, hogy ne legyen baj?

Legjobb válasz: Semmimást. pihenj és gondolj a babádra és jövõre. Nem kellenek a negítv gondolatok! Ha nem is mondta a doki egy kis magnéziumot szedhetsz nyugodtan, vagy valamiylen terhesvitamint. Azzal abjt nem csinálsz. És most a legfontosabb pihenj öbet mint normálisan bírnál!

Semmimást. pihenj és gondolj a babádra és jövõre. Nem kellenek a negítv gondolatok! Ha nem is mondta a doki egy kis magnéziumot szedhetsz nyugodtan, vagy valamiylen terhesvitamint. Azzal abjt nem csinálsz. És most a legfontosabb pihenj öbet mint normálisan bírnál!
Sok pihenés és csak a jókra gondolni! És akkor nem lesz semmi baj.


Szia, Nyugodj meg, már meg is válaszoltad, csak ilyen picike még. Semmi baj nem lesz. Gratulálok.
Szia!Ne agodj semmi baj , mert nálam semm látta még akkor.Olyan 9-10hetesen már biztos fogja látni.Még nagyon pici.Következö ultrahangnál fogja látni.Én most vagyok 21hetes ugy hogy én is igy jártam, nálam sem látta még.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!