Találatok a következő kifejezésre: Az baj, még csak a (441 db)

Ha nem érzek semmi terhességi tünetet az baj? Vagy csak a menses elmaradása után érezzük? Reménykedhetek még? 19 -22 közt nem várom!

Legjobb válasz: Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)

Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)
Szia, bõven van idõ a tünetekre! :) Nem probléma ha most semmit nem érzel...
A kérdező hozzászólása: Húú akkor megnyugodtam !köszönöm hogy írtatok! van még remény:) ) és bocs a nagybetûért:)
Szia! Nekem a 26. napom volt furcsa, aludtam kb egész nap, gyomorégésem volt és nem kívántam semmit. Babuka lett belõle, most 20 hetes vagyok, de azóta sincs semmi tünetem, nyugodt és könnyû terhesség. Mintha jelezni akart volna hogy ott van! :) Sok sikert!

Az baj, ha csak a kötelező tantárgyakat veszem fel a félévben és a kötelezően választottakat meg nem?

Ha teljesíteni tudom, kijön a minimum 15 kredit...

Legjobb válasz: A választhatókat akkor veszed fel, amikor szeretnéd. Nálunk pl. bele se számítanak a költségtérítésesre átkerüléshez számított 15-be, csak a kötelezõk.

A választhatókat akkor veszed fel, amikor szeretnéd. Nálunk pl. bele se számítanak a költségtérítésesre átkerüléshez számított 15-be, csak a kötelezõk.
Azért arra vigyázz, nehogy kifuss az államilag finanszírozott félévekbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amúgy, költségesen vagyok, ha ez számít valamit a kérdés megválaszolásában!
Hogy ne számítana... Költségtérítéses képzésben nem is kell 15 kreditet teljesítened egy félévben, akár egyesével is felveheted a krediteket, és annyi ideig húzod a képzésedet, ameddig csak akarod. Azzal a kitétellel, hogy egy tárgyat sem vehetsz fel 3-nál többször. A 15 az államilag támogatottakra vonatkozik, mivel ha két, egymást követõ félévben nem szereznek meg 30 kreditet, átkerülnek költségtérítésesre.

Az baj, ha csak reggel fél 9-re érek oda terheléses vércukor vizsgálatra? Vagy az még nem késő? 8-10-ig tart hivatalosan a rendelési idő, de csak elvileg.

Ugyanis elfelejtettem cukrot venni, a gyógyszertár pedig csak 8-kor nyit.

Legjobb válasz: Ha addig nem eszel, akkor nincs probléma.

Ha addig nem eszel, akkor nincs probléma.


6 hetes és 4 napos terhes vagyok. De UH-n csak 3 hetesnek látja a doki. Olyan rossz, mert az előző terhességemnél ilyenkor már volt szívhang. Most meg csak a petezsák. Nem lehet valami baj?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, szívhang legkorábban az 5. héten tapasztalható. Ha tényleg 3 hetes a terhesség, akoor még korai lenne. Bár van olyan, akinél csak 7-8 hetesen van szívhang. Nyugi!

Ha jól tudom, szívhang legkorábban az 5. héten tapasztalható. Ha tényleg 3 hetes a terhesség, akoor még korai lenne. Bár van olyan, akinél csak 7-8 hetesen van szívhang. Nyugi!
nyugi nekem 8-9hetesen volt szivhang, és mégis elöbb szültem 10nappal
Nekem se volt még 6 hetes 1 naposan szívhang, mondta a doki, hogy késõbb volt a peteérés, és most volt 9+1 hetesen és már volt, tehát valamikor a kettõ között alakult ki. Lesz ott, csak még hamar van, nyugi!
Van aki csak 3 évesen kezd el beszélni... Tök változó...
Hivatalosan 3 éves kor után tartjuk kórosnak, ha egyáltalán nem beszél. De ez gyermekfüggõ, mint szinte minden. Ismerek olyat, aki 3 éves koráig szinte semmit se mondott, utána pedig hirtelen beindult. Sokat beszélgess vele, mesélj neki, mondókázz, énekelj, nevezd meg az õt körülvevõ tárgyakat, dolgokat! Most ez segít a legtöbbet. De fõként ne aggódj, nincs elkésve!!!!
1 évesen még nagyon korai, szerintem ritka az a baba, aki beszél. Néha becsúszik egy-egy értelmesnek hangzó szótag, de sok esetben a szülõ hallja bele. Ilyenkor még utánoznak, a saját nyelvükön mondják el, amit szeretnének. Az egyszerûbb szótagokat, szavakat utánunk mondják, ha!!! van kedvük. Nincs semmivel sem lemaradva a babád, ne aggódj 9 hós kislány anyukája, magyar tanár
mér lenne?:D
Legfeljebb berugsz egy kicsit..
ez teljesen normális :D

A hasamon már látni a 6 kockát de aza baj h csak akk ha fekszek és ha állok akk nem látni mit kell csinálnom még gyurni rá vagy fogyak le?

Legjobb válasz: gyurjál még rá, és ha van rajtad felesleg akkor azt add le, szállkásitsd magad.

gyurjál még rá, és ha van rajtad felesleg akkor azt add le, szállkásitsd magad.
Elõször tanulj meg helyes írni és fogalmazni. Izmos és kockahasú lehetsz, de hülye azért ne maradj.
szia, Petezsákot sem?
Szia! Lehet az utolsó menszesz alapján vagy még csak 5 hetes, de nem fogantatás alapján.3-4 hetesen látszik még csak a megvastagodott méhny.5 hetesen már petezsák is látszik.
A kérdező hozzászólása: dec 1-jén volt meg utoljára.én úgy számoltam, hogy kb.5 hetes.
én 6 hetes voltam mikor doki megvizsgált, uh al. Megvastagodott nyh.látott, és mondta nincs itt baba. A teszt erõs pozitiv volt, és mondta tévedt a teszt, és hormonzavarom van. Vártam 1 hetet és ujra elmentem másik dokihoz, közölte:GRATULÁLOK KISMAMA!!!!
Ha 5 hetes terhes vagy, akkor a fogantatástól számítva kb 2-3 hét telt el. Szerintem ilyenkor még nem feltétlen látszik a petezsák sem. Nézetsd meg 1 hét múlva, akkor biztos látszik már. Gratulálok a babához!
Nekem a sztorim aktus másnapján éreztem a mellem bedurrant...rá egy hétre dokinál ültem aki közölte nincs baba/ultrahang.Nedm adtam fel 2 hét múlva visszamentem mivel közöltem én terhes vagyok újabb UH Nincs baba. Mivel nem adtam fel 1 hétre rá újra a rendelõben voltam ahonnan egy ultranahg képpel távoztam.Most 7 hónapos terhes vagyok.

Még van 10 napom mensiig. De borzasztóan émelygek. Semmi más jelem nincs. Vagyis a hasam az fájogat kicsit. De nem feszül a mellem semi bajom nics csak a délelőtti émelygés. Lehet ezt ilyen korán érezni?

Legjobb válasz: 10.35-ös vagyok ismét,,nagyon rászóltam, hogy nincs hányingerem, most kb egy órája olyan szinten émelygek, mintha már vagy hét-nyolc hetes terhes lennék, na erre én is kíváncsi leszek már..az elsõ terhességemnél az émelygés, hányinger csak a kimaradt után pár héttel kezdõdött..hogy vagy azóta? Hõgörbéd van?

10.35-ös vagyok ismét, , nagyon rászóltam, hogy nincs hányingerem, most kb egy órája olyan szinten émelygek, mintha már vagy hét-nyolc hetes terhes lennék, na erre én is kíváncsi leszek már..az elsõ terhességemnél az émelygés, hányinger csak a kimaradt után pár héttel kezdõdött..hogy vagy azóta? Hõgörbéd van?
A kérdező hozzászólása: az elõzõ mensim nekem is 3 napos volt a hasam is szurkálgat.. de lehet hogy tényleg csak bebeszélés... az elsõ gyereknél semmi émelygésem nem volt... és ez most nagyon furi
Hát úgy tudom az émelygés az késõbb szokott lenni általában, de bármi megtörténhet.
Kizárt, hogy a terhességet érzed, bebeszéled magadnak. 10 nap, az azt jeleni, hogy még csak most indult el beágyazódni. Gondolom, 28 napos ciklusaid vannak, mert ha nem így lenne, gondolom, írtad volna, hisz fontos infó)
szia.jelenleg én is így érzem magam és pont 10 napom van.annyi a különbség h hányingerem az van 2 hete:s és egy hete a mellem is nagyon feszül.
Nekem is tíz napom van mensiig, nekem nincs hányingerem és nem émelygek, csak ma reggeltõl a pocakom alja szúrkál, vagyis egy ponton.
nekem 11 napon van ugyan, de az elõzö mensim (09.20-23-ig) csak 3 napig tartott és alig volt vmi... egy hete felpuffadt a hasam és alul picit kemény lett, falásirohamok törnek rám fõleg reggel pedig nem szoktam és nem is szerettem reggelizni sose, most meg ölni tudnék a kajáért. még nem mertem tesztelni....

A Nagy krónikáskönyvek kapcsolódnak egymáshoz? Baj ha nincs meg az első része csak a 2. és harmadik?

azért nincs meg mert kaptam a két részt,mert 80%-os kedvezmény volt,viszont nem tudom megszerezni az elsőt:/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!