Találatok a következő kifejezésre: Az baj, még csak (505 db)

Ha nem érzek semmi terhességi tünetet az baj? Vagy csak a menses elmaradása után érezzük? Reménykedhetek még? 19 -22 közt nem várom!

Legjobb válasz: Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)

Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)
Szia, bõven van idõ a tünetekre! :) Nem probléma ha most semmit nem érzel...
A kérdező hozzászólása: Húú akkor megnyugodtam !köszönöm hogy írtatok! van még remény:) ) és bocs a nagybetûért:)
Szia! Nekem a 26. napom volt furcsa, aludtam kb egész nap, gyomorégésem volt és nem kívántam semmit. Babuka lett belõle, most 20 hetes vagyok, de azóta sincs semmi tünetem, nyugodt és könnyû terhesség. Mintha jelezni akart volna hogy ott van! :) Sok sikert!

Az baj, ha csak reggel fél 9-re érek oda terheléses vércukor vizsgálatra? Vagy az még nem késő? 8-10-ig tart hivatalosan a rendelési idő, de csak elvileg.

Ugyanis elfelejtettem cukrot venni, a gyógyszertár pedig csak 8-kor nyit.

Legjobb válasz: Ha addig nem eszel, akkor nincs probléma.

Ha addig nem eszel, akkor nincs probléma.

Az baj, ha csak a kötelező tantárgyakat veszem fel a félévben és a kötelezően választottakat meg nem?

Ha teljesíteni tudom, kijön a minimum 15 kredit...

Legjobb válasz: A választhatókat akkor veszed fel, amikor szeretnéd. Nálunk pl. bele se számítanak a költségtérítésesre átkerüléshez számított 15-be, csak a kötelezõk.

A választhatókat akkor veszed fel, amikor szeretnéd. Nálunk pl. bele se számítanak a költségtérítésesre átkerüléshez számított 15-be, csak a kötelezõk.
Azért arra vigyázz, nehogy kifuss az államilag finanszírozott félévekbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amúgy, költségesen vagyok, ha ez számít valamit a kérdés megválaszolásában!
Hogy ne számítana... Költségtérítéses képzésben nem is kell 15 kreditet teljesítened egy félévben, akár egyesével is felveheted a krediteket, és annyi ideig húzod a képzésedet, ameddig csak akarod. Azzal a kitétellel, hogy egy tárgyat sem vehetsz fel 3-nál többször. A 15 az államilag támogatottakra vonatkozik, mivel ha két, egymást követõ félévben nem szereznek meg 30 kreditet, átkerülnek költségtérítésesre.


A hasamon már látni a 6 kockát de aza baj h csak akk ha fekszek és ha állok akk nem látni mit kell csinálnom még gyurni rá vagy fogyak le?

Legjobb válasz: gyurjál még rá, és ha van rajtad felesleg akkor azt add le, szállkásitsd magad.

gyurjál még rá, és ha van rajtad felesleg akkor azt add le, szállkásitsd magad.
Elõször tanulj meg helyes írni és fogalmazni. Izmos és kockahasú lehetsz, de hülye azért ne maradj.

Az baj ha csak azért csókolkam meg egy fiút hogy hallgasson el?

Nekem csak egy kicsi tetszik

Legjobb válasz: öhh...kicsit fura :D

öhh...kicsit fura :D
Legközelebb haszánld a LOCTITE pillanatragasztót.
Én is csak azért szoktam megcsókolni a barátnõmet, hogy ne hisztizzen. Sajnos ördögi körbe kerültem, mert így állandóan hisztizik:D
:D:D Jópofa cselekedet... :D:D De annyit tanácsolnék, hogy macskát se etess, ha nem akarod, hogy odaszokjon hozzád.
mit várunk egy 10(vagy már 11?) évestõl..?
ha nem tetszik akkor ne csókolgasd. jobb ha minél elõbb elmondod neki hogy miért csókoltad meg.
én azt hittem, az a regisztrációjának éve... Most már érdekel minket Docsi! Mi történt 2002-ben?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak mondom hogy akkor született a kutyusom ezért fontos ez az évszám :)
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok 11 éves
mér lenne?:D
Legfeljebb berugsz egy kicsit..
ez teljesen normális :D

13 évesen egy kis alapozót használok ( van pár pattanásom es csak azokra teszek meg a kornyekukre) szerintetek ez baj? Nem korai még meg néha tényleg csak nagyon ritkán szempilla spirál ha valamilyen alkalom van meg szájfény ugye ez nem baj?

Legjobb válasz: Szia:) nem baj egyáltalán, hogy csinos vagy es adsz magadra! A fontos alapelv legyen elõtted: a kevesebb több! A fiatalságod önmagában is szép, ne csúfitsd sok es harsány festékkel ! A pattikat nyugodtan fedd le vékonyan, "láthatatlanul"! Ja és fontos, hogy csak akkor tedd, ha s suliban nem teszik szóvá! Szép hétvégét:). 35 éves anyuka vagyok, 2 gyerkõccel, harmadik még pocakban.

Szia:) nem baj egyáltalán, hogy csinos vagy es adsz magadra! A fontos alapelv legyen elõtted: a kevesebb több! A fiatalságod önmagában is szép, ne csúfitsd sok es harsány festékkel ! A pattikat nyugodtan fedd le vékonyan, "láthatatlanul"! Ja és fontos, hogy csak akkor tedd, ha s suliban nem teszik szóvá! Szép hétvégét:) . 35 éves anyuka vagyok, 2 gyerkõccel, harmadik még pocakban.
Szerintem egyáltalán nem baj, amíg tudod, hogy ne vidd túlzásba :) 16 vagyok, és én is használok alapozót, púdert, szemhéjtust, spirált. Odafigyelek, hogy jó minõséget vegyek, utánanézzek a véleményeknek a kinézett termékrõl, és minden este alaposan lemossam, aztán ápoljam az arcbõröm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
nem baj ha csak alapozót vagy korrektort használsz..De mint az elõzõ hozzászóló is írta, a kevesebb néha több...:) szempillaspirált ráérsz akkor használni ha majd gimibe jársz :) szájfény helyett meg használj szõlõzsírt.Szerintem olyan természetellenes tud lenni a szájfény..ráadásul nem is tartós..
Én ugyan pasi vagyok, de szerintem a szájfény mindenhogy ronda. Olyan, mint ha nyálas lenne tõle a szád. Idétlen hatást kelt.
szerintem nyugodtan használhatsz alapozót hogy eltûntesd a pattiaid és csak akkor használj szempillaspirált ha fontos helyre mész de gondolom olyan helyekre nem nagyon mész max sulibuliba.....:)
Szerintem szájfényt ne használj még, az olyan természetellenesen hat egy 13 évesen :) a többi nem gond, viszont én az alapozó helyett nagyon ajánlanám a BB krémet, ápolja a bõrödet, fed is és sokkal természetesebben hat, én is ezt használom :) 14/L
Szerintem egyáltalán nem baj!:) Egy kevés alapozó, szempillaspirál és szájfény szerintem kell a mindennapokra.:) De ennél több nem nagyon!:)

3 éves kislányom, ha még nagyon nem játszik más gyerekkekel az baj? Járunk játszótérre, de ő csak figyeli a többi kisgyereket, de úgy még nem akar velünk együtt játszani. Inkább velem játszik csak! Nem bölcsis!

Legjobb válasz: Nem baj, teljesen normális. Ebben a korban többnyire csak egymás mellett játszanak a gyerekek, csak felületes szemlélõnek tûnik úgy, hogy együtt játszanak. Viszont gyakran utánozzák egymást. Egy elindul négykézláb ugatva, és két percen belül még 5 gyerek kutyává változik.

Nem baj, teljesen normális. Ebben a korban többnyire csak egymás mellett játszanak a gyerekek, csak felületes szemlélõnek tûnik úgy, hogy együtt játszanak. Viszont gyakran utánozzák egymást. Egy elindul négykézláb ugatva, és két percen belül még 5 gyerek kutyává változik.
Enyém is 3 múlt, két hónapja. Õ bölcsis. Mégse játszik a többi gyerekkel, csak mellettük.
Az én kisfiam is igy volt!(tesóval játszott csak) A nagyobbik jár oviba, igy öt is beirattam mert is jobb volt a beszoktatás mind a ketõõnek! Azóta játszik az oviba mindenkivel :)
Ne aggódj ez majd kialakul oviban majd más lesz a helyzet biztos vagyok benne!

6 hetes kisfiam 120-150 ml-eket szopizik evésenként, naponta 6-szor. De egy mellemből nem jön össze az egyszeri adag, csak kettőből. Más is van így? Baj ez? Később meg a kettő se lesz neki elég? Egy mellemből max.80-100 ml jön össze alkalmanként.

Reggel van több tejem, akkor szoktam fejni, kb.120 ml-t, amit este oda kell neki adnom, mert este az esti utolsó etetésnél 2 mell se elég neki. Aggódok.

Legjobb válasz: Reggel mindenkinek több teje van és estére pedig kevesebb, de sokkal zsírosabb és kalóriadúsabb. Szinte minden baba estére elfárad és legszívesebben non-stop cicizne délutántól elalvásig. Nincs semmi baj a két mellbõl való szoptatással, szervezeted érzi a többletigényt és több tejet fog termelni. Ha viszont üvegbõl pótolsz akkor megszokhatja a kicsi és nem küzd majd a szopival. Ha 120-150 ml-ket szopik az nagyon jól hangzik. Ne aggódj a tested csak úgy tud reagálni ha többet és gyakran azaz igény szerint szoptatsz, mindegy hogy alkalmanként egy vagy két mellbõl, a lényeg hogy a baba minden nyikkra mellre kerüljön és nem lesz semmi baj. 1 éve szoptató anyuka

Reggel mindenkinek több teje van és estére pedig kevesebb, de sokkal zsírosabb és kalóriadúsabb. Szinte minden baba estére elfárad és legszívesebben non-stop cicizne délutántól elalvásig. Nincs semmi baj a két mellbõl való szoptatással, szervezeted érzi a többletigényt és több tejet fog termelni. Ha viszont üvegbõl pótolsz akkor megszokhatja a kicsi és nem küzd majd a szopival. Ha 120-150 ml-ket szopik az nagyon jól hangzik. Ne aggódj a tested csak úgy tud reagálni ha többet és gyakran azaz igény szerint szoptatsz, mindegy hogy alkalmanként egy vagy két mellbõl, a lényeg hogy a baba minden nyikkra mellre kerüljön és nem lesz semmi baj. 1 éve szoptató anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Akkor nem aggódok! üdv
A kérdező hozzászólása: Kedves második válaszadó! Jó, hogy írtál, megnyugtattál. Képzeld, tegnap este már nem kellett adnom neki plusszba este. Igaz, hogy több, mint egy óra hosszat tartott az "etetés" összesen, de csak kiszívta, amit szeretett volna. Elsõ körben 130 ml-t fél óra alatt (két mellbõl), aztán még nyûglõdött, de "pihentünk" kicsit, aztán még 40 ml-t talált bennük (mindkét mell). Hajnalba ugyanez, 170 ml összesen. Csak azt nem tudom, hogy miért eszik ilyen sokat (160 alá nem adja, van hogy 190-ig nem nyugszik), még csak 4 kg, mondjuk nagyon gyarapszik szerintem, de jóval többet eszik, mint amennyi a napi "adagja" lenne. Meg hogy van ez a tejtermelés? A pihenõ után mindig jön újabb "adag", de hogy?
A kérdező hozzászólása: Kedves "második"! 3 napja magától átállt a napi 5 evésre, így azóta egyáltalán nincs szükség a lefejt tejjel pótlásra. (remélem nem kiabálom el!) Vagy beállította a tejtermelésemet magához, vagy nem növeli az igényeit, azt nem tudom, mert csak naponta 1x mérem, a reggeli elsõt, az alapján 150-180-at eszik. Viszont azóta nem nagyon feszül a mellem, max akkor, ha egy hosszabbat alszik egybe, pl. éjszaka. Este szokott nyûglõdni néha, de úgy látom, nem azért, mert éhes, hanem mert fáradt, csak nem tud vmiért még elaludni (persze nem biztos, lehet csak én látom így). De szerintem tutira nem enni akar, mert csak forgatja a fejét, be se nagyon veszi a szájába, meg ki is szokott köpni egy kevés tejet.

Elég lent van a hasam az én meglátásom szerint, még csak 27hetes vagyok, Ugye ez nem azt jelenti hogy hamarabb fogok szülni? A babot is csak lent érzem mocorogni. Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Mindenkinek más formáju a pocakja:-) Mág csak nemrég érte el a köldököd magasságát, persze, hogy lent érzed:-) Fogod még a bordáid közt is, ne izgulj:-)Nincs baj.

Mindenkinek más formáju a pocakja:-) Mág csak nemrég érte el a köldököd magasságát, persze, hogy lent érzed:-) Fogod még a bordáid közt is, ne izgulj:-)Nincs baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!