Találatok a következő kifejezésre: Az baj, kicsit (426 db)

Szoliba szeretnék menni, de az baj hogy van egy-két kicsi anyajegyem?

egy-két anyajegy van a hátamon,de elég kicsik viszont hallottam olyanról,hogy ha anyajegyeim vannak akkor rossz indulatúvá is válhat mit tegyek?? esetleg tegyek valami kis sebtapaszt vagy valami,hogy ne érje a fény??? vagy nincs valami krém vagy valami amitől kevésbé érné a fény?????

Legjobb válasz: Szerintem nem baj egy-két kicsi, én is jártam nekem is van egy pár.. Semmi bajom nem lett, hetente egyszer bõven elég szoliznod! :) Szoliba szoktak adni olyat amivel letakarhatod:)

Szerintem nem baj egy-két kicsi, én is jártam nekem is van egy pár.. Semmi bajom nem lett, hetente egyszer bõven elég szoliznod! :) Szoliba szoktak adni olyat amivel letakarhatod:)
Nem baj, csak tartsd a mértéket, semmi ban nem lesz.

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Az baj ha lötyög 1 kicsit a bukósisak?

Legjobb válasz: igen baj! olyan bukósisakot kell venni, ami vásárláskor kicsit szorít, utána pedig felveszi a fejed formáját. ami lötyög az nagyon nem jó!

igen baj! olyan bukósisakot kell venni, ami vásárláskor kicsit szorít, utána pedig felveszi a fejed formáját. ami lötyög az nagyon nem jó!
Igaza van a kollégának, az új sisak bélése szépen lassan felveszi a fejed formáját és úgy marad. A lötyögõs sisak nem jó, fõleg nagy sebességnél. De egy smkp-n is zavaró ha csúszkál, lecsúszik, elfordul stb.
Egyél sok magyaros ételt, ne sportolj és olyan tokád lesz, hogy az XXl-es bukó is kcisi lesz rád XP
A kérdező hozzászólása: Köszi értettem!És a 3. is köszi röhögtem egy jót:D.
A kérdező hozzászólása: és nem lehet valahogy kibélelni?
A kérdező hozzászólása: Illetve ha lötyög de csak épp egy kicsit és nem zavar akkor nem ütközik szabályba?
általában lehet venni bele nagyobb béléseket, azokat amik az arcodnál vannak.
ha lötyög és zavar az baj vegyél ujjat. Ha lötyög és nem zavar sz..d le használd, csak ne forduljon meg a fejeden.:) D.

Az bajra utalhat ha két napja nem jön meg és néha rosszul érzem magam? Kicsit meg vagyok rémülve mert terhes biztos nem lehetek de akkor miért késik?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, hogy késik, sokakkal megtörténik. Nálam úgy van, hgyha kedve van, idõ elött kibújik, ha mogorva kedve van, benn marad még 1-2 napot a jó melegben. :) Hogy miért szokott késni, azt sajnos nem tudom megmondani neked... Szerintem ezekbe a szörnyû idõváltozásokban elkaphattál valamit, lehet, hogy attól vagy rosszul... Vagy talán mostanába kicsit sokat stresszelsz, nálam ez szokott lenni a baj. Mik a tüneteid? Hátha úgy jobban tudnánk segíteni ... :)

Szia! Teljesen normális, hogy késik, sokakkal megtörténik. Nálam úgy van, hgyha kedve van, idõ elött kibújik, ha mogorva kedve van, benn marad még 1-2 napot a jó melegben. :) Hogy miért szokott késni, azt sajnos nem tudom megmondani neked... Szerintem ezekbe a szörnyû idõváltozásokban elkaphattál valamit, lehet, hogy attól vagy rosszul... Vagy talán mostanába kicsit sokat stresszelsz, nálam ez szokott lenni a baj. Mik a tüneteid? Hátha úgy jobban tudnánk segíteni ... :)
A kérdező hozzászólása: hát leginkább hányinger és ilyen belsõ rossz érzés hogy valami nem okés bent:D furán hangzik de tényleg. és nem tudom mire vélni

Az baj ha nem hiszek a fogamzásgátlomban? Olyan kicsi kis bogyo, ezért minden honapban félek, hogy nem jön meg, pedig szedem rendesen.

Tudom, h hülyeség,de mivan ha nem szivdoik fel rendesen,vagy rám nem ugy hat mint másra. Ti nem szoktatok ezen gondolkozni?

Legjobb válasz: Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.

Nyugi, ha nem úgy hatna ahogy kellene, akkor azt már észrevetted volna, mert úgy látszik, hogy pár hónapja szeded... (ha minden hónapban félsz). Nincs rá semmi okod, ha rendesen szeded, mem lehet semmi baj. Ne tévesszen meg, hogy kicsi, rengeteg hormon van benne, de pont elég. Ha nagyobb lenne több hormonnal, az csak rosszabb lenne. Ezek már nagyon modern bogyók, tuti felszívódnak rendesen.
Méghogy a gumi biztonságosabb....Na ne röhögtess!!! Nem kell paráznod, hat rendesen a tabi! Ha most azzal van bajod, hogy kicsi, akkor gondolj bele, mekkora egy hímivarsejt..mégis baba lesz belõle! Hat rendesen, ne parázz, mert elõbb-utóbb belebolondulsz!
a 2. válaszadónak: se a gumi, se a fogamzásgátló tabletta nem ad neked 100%os védettséget, de a tabletta mégis biztonságosabb. a gumi kiszakadhat. a betegségekrõl annyit, hogy oan pasival kell csinálni, akinek biztos nincs semmi baja.
ha nem hiszek benne minek szeded? használjatok gumit sokkal biztonságosabb, mert az véd a betegségektöl is.
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van bajom, hogy kicsi, csak nehéz elképzelnem hogy megakadályozza, hogy teherbeessek. Gumit nem szerettem, mmindg nézni kell h ne szakadjon ki, meg a páromnak is jobb ha belémélvez. Én csak kiváncsi voltam, hogy ti teljesen megbiztok e a bogyotokban.
Teljesen megbízhatsz a tablettában, nincs mitõl félned. Én 4 éve szedem és semmi bajom! Úgy ahogy másnak sem! Hat rendesen, ne parázz! Így majd csak elmegy a kedved a szextõl, ha folyton parázol, hogy teherbeeshetsz!A gumit én sem tartom megbízhatónak + lekell állni, meg utána rögtön szétugrani, tök lehangoló! (3. válaszoló)
Figyi! Ha nem szívódna fel rendesen vagy nem passzolna a szervezetedhez, akkor gondokat okozna. Rendellenes vérezgetés, ilyesmi. Ha semmi rendkívülit nem tapasztalsz, szinte óramû pontosra beállítja a vérzésed, akkor tuti jól mûködik.

Az baj ha valakinek kicsit tul jo a humora?

mert nem szolok be surun,ha igen akkor is csak viccesen.ha van egy adott szitu,es eszembe jutt valami non vicces akkor el mondom,haverok rohognek,a tobbi meg:alj mar le,nem vagy vicces,vagy azt mondjak hogy ne most.es ez zavar

Legjobb válasz: Nincs semmi baj azzal, ha valakinek jó a humora. A baj akkor kezdõdik, amikor nem tudja, hogy mikor és hogyan "használja". Ez intelligencia kérdése.

Nincs semmi baj azzal, ha valakinek jó a humora. A baj akkor kezdõdik, amikor nem tudja, hogy mikor és hogyan "használja". Ez intelligencia kérdése.
A kérdező hozzászólása: fiu:szia lany:szia, mi ujsag? fiu:gondoltam ra irok a leg szebb csajra lany:de edes vagy :) fiu:de sajnos nincs fent.....te hogy vagy? xD amugy ez szemetseg egy kicsit, kiveve ha a csaj ronda, ha szep lenne aki magara ertette en inkabb azt irtam volna hogy ra ertettem :D
A kérdező hozzászólása: :D
Hehe :D ez jó :P de már hallottam :D
A kérdező hozzászólása: pl:"az emberek azt mondjak ha tejet iszol eros leszel, meg ittam 5 pohar tejet nem birtam mozgatni a falat, de viszont 5 vodka utan a fal mozgott magatol"xD
A kérdező hozzászólása: oksa, irok privit :D
Amúgy én értem a viccet :D szóval ha gondolod írj valami vicceset és ha nevetek rajta akkor nem veled van a baj xDD
A kérdező hozzászólása: lehet xD
Akkor velük van a baj xd nem tudom :D
A kérdező hozzászólása: de az en vicceimre egy par ember allandoan nem reagal, csak a haverok :D
Szerintem meg ez attól függ hogy kinek milyen kedve van.:) Nekem mindig ezzel van problémám. Ha vki fáradt meg problémája van akkor nem vevõ a vicceimre :D ez van :) )
úúúú xDDD ez nagyon durva :DDD szegény lány :( :D:D

11 hetes vagyok. Kicsit enyhültek a mellfájdalmaim az baj?

Vannak napok mikor nagyon fájnak de tegnap meg ma enyhébbek.Köszönöm.

Legjobb válasz: Nekem az egyik napról a másikra elmúlt a mellfeszülés. Nekem elég hamar, kb. a 7. héten. Után már nem is fájt, nem tért vissza. S a legtöbb tünetemmel így voltam. Égett a gyomrom az elején, az is puff csak úgy elmúlt. S szurkált a pocim is, az is kb. a 11-12. héten gyorsan elmúlt. S utána semmi bajom nem volt, furcsa is volt! De nem baj, ne aggódj! A baba fájdalom nélkül is jól fejlõdik! :) 28 hetes kismama

Nekem az egyik napról a másikra elmúlt a mellfeszülés. Nekem elég hamar, kb. a 7. héten. Után már nem is fájt, nem tért vissza. S a legtöbb tünetemmel így voltam. Égett a gyomrom az elején, az is puff csak úgy elmúlt. S szurkált a pocim is, az is kb. a 11-12. héten gyorsan elmúlt. S utána semmi bajom nem volt, furcsa is volt! De nem baj, ne aggódj! A baba fájdalom nélkül is jól fejlõdik! :) 28 hetes kismama
Miért lenne baj? Örülj neki :-) Majd jöhetnek még egyéb nyavalyák sajna...
A kérdező hozzászólása: Köszi. Csak megijedtem hátha baj ha már nem fáj nagyon.
Nekem is 11. héten enyhültek a tüneteim, mert kb. 11-12. héttõl már átveszi a méglepény a táplálst a sárgatest helyett és ezért enyhülnek a fizikai tünetek.
Nekem is ugyanigy van, azzal a kulonbseggel, hogy en csak 9 hetes vagyok. Allandoan tapogatgatom a mellem, hogy erzem e meg egyaltalan. Jo lenne tudni, hogy minden OK, de engem csak augusztus 4re hivtak vissza. Addig meg 3 het!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Sok egézséget nektek meg a Babátoknak:)

Az baj hogy a corbynál oldalt a fényképezős gomb egy kicsit recsege? Jah és az baj hogy levettem róla a képernyővédőt?

Legjobb válasz: mmint a képernyõvédõ fóliát vagy a képernyõvédõt? mert amúgy egyik sem baj. a gombról nem tudok nyilatkozni, de amíg mûködik, addig szerintem minden oké.

mmint a képernyõvédõ fóliát vagy a képernyõvédõt? mert amúgy egyik sem baj. a gombról nem tudok nyilatkozni, de amíg mûködik, addig szerintem minden oké.
Nekem nem recseg a gomb..érdekes... szerintem jól össze van rakva, de hogy miért kell mindenkinek leszedni azt nem tudom, nekem oké hogy az oldaláról az elsõ nap lejött de 1 hónapos és a kijelzõn még sértetlenül (bár karcos maga a fólia) ott van mert inkább az karcolódjon mint maga a telefon

A kézfejeimen nagyon látszanak az erek, kicsit púposak, amúgy alig látszik máskor. Mitől van, vmi bajom lehet? Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Leginkább semmi bajod sincs, relax! Próbáld meg felemelni õket vízszintesig, figyeld meg, kiürülnek azok a vénák. Ha amúgy semmi más betegséged nincs, ez magában nem baj.

Leginkább semmi bajod sincs, relax! Próbáld meg felemelni õket vízszintesig, figyeld meg, kiürülnek azok a vénák. Ha amúgy semmi más betegséged nincs, ez magában nem baj.
Én nem akarom bagatelizálni a problémád, de gyakorló orvosként ilyen tünettel még nem találkoztam. Egészséges embereken viszont annál gyakoribb. Ne aggódj! Ha csak az egyik kezeden lenne, még volna jelentõsége, de így nem.
A kérdező hozzászólása: a keringésemmel van egy kis gond. Pár hónapja is volt ilyen h megduzzadtak az ereim a kézfejemen, és zsibbadt is. :S
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugtattál:)
A kérdező hozzászólása: ha csak az egyik kezem lenne így, akkor mi lenne a gond? Csak hogy fel legyek készülve, ha van valami:) (kicsit aggodo típus vagyok)
Nem kicsit vagy aggódó tipus, sõt, mintha egy kicsit túlzásba is vinnéd, nem?
A kérdező hozzászólása: hát..de!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!