Találatok a következő kifejezésre: Az baj, az én (845 db)

Te tudod, mennyire jött eddig be ez a módszer?
Most akkor mi mondjuk meg neked, hogy a te szempontodból baj-e? :D

17 hetes várandós vagyok, az baj ha én már most nem tudok hanyadt feküdni 5 percnél tovább? Ez utalhat valami bajra?

Bocs ha hülyeséget kérdeztem.:)

Legjobb válasz: Én pont így voltam és elmult a 21.hét körül.Ne aggodj,nem lehet baj,nekem az orvos javasolta a Magne B6-ot.31hetes kismama

Én pont így voltam és elmult a 21.hét körül.Ne aggodj, nem lehet baj, nekem az orvos javasolta a Magne B6-ot.31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam. Köszi a gyors választ! És még szép 9 várandós hetet kívánok ! :)
Én meg csak úgy tudok feküdni, oldalt nem, mert rugdos a gyerek. :-) 26 hetes kismama
Szia! Nem is szabad hanyatt feküdnöd, mert a méhed elnyom valami fõeret, ami a babához vezet. A neten mindenhol azt írják a dokik, hogy csak oldalt szabad feküdni, pont emiatt...de a tested mindenrõl visszajelez, amire a babavárás alatt figyeljél oda! :)

Az baj, ha én nem akarom megtanulni szárra rakni a lovat, a feje vagy a mellső lába körüli fordulatot megcsináltatni vele? Ettől én mindig csak "utazni" fogok a lovon, mert ezeket nem csinálom meg?

Nem provokáló kérdés, de máshogy nem tudtam megfogalmazni.

Legjobb válasz: Nem kötelezõ senkinek díj lovagolni, de az alapok azok nagyon is fontosak, mindegy melyik szakágat nézünk. Hisz e nélkül kb. semmit nem tudnánk kezdeni a loval. Ha csak hétvégi lovas vagy egy lovardában iskola lovakon és nincsenek versenyzési terveid akkor nem baj. Ha esetleg saját lovad van és komoly lovas karriert szeretnél elérni, akkor nagyon nagy probléma. Remélem azt tudod hogy ha a lovakat nem lovagolnák szárra akkor a mellsõ lábaik idõ elõtt tönkre mennének, aminek következtében használhatatlanná válnának. A szárra lovaglás, a JÓL és SZAKSZERÛEN történõ szárra lovaglás hasznos dolog, ezzel a lónak is jót teszel, és magadnak is.

Nem kötelezõ senkinek díj lovagolni, de az alapok azok nagyon is fontosak, mindegy melyik szakágat nézünk. Hisz e nélkül kb. semmit nem tudnánk kezdeni a loval. Ha csak hétvégi lovas vagy egy lovardában iskola lovakon és nincsenek versenyzési terveid akkor nem baj. Ha esetleg saját lovad van és komoly lovas karriert szeretnél elérni, akkor nagyon nagy probléma. Remélem azt tudod hogy ha a lovakat nem lovagolnák szárra akkor a mellsõ lábaik idõ elõtt tönkre mennének, aminek következtében használhatatlanná válnának. A szárra lovaglás, a JÓL és SZAKSZERÛEN történõ szárra lovaglás hasznos dolog, ezzel a lónak is jót teszel, és magadnak is.
"Van, aki nem akar magas szintû idomítótudásra szert tenni, hogy aztán érdemli lovaglást produkálhasson, mert nem érdekli, ezekbõl lesz idõvel a "hobbilovas", ami takarhat kiváló lovast is, meg olyat is, aki kimegy retyózni meg zötyögni a lovon aztán büszke magára, mert már vágtázik, meg megugorja a farönköt is. Ez sajna ilyen. " "Nem azzal van a gond, hogy nem mindenki jut el a legmagasabb díjlovas szintekig, hanem azzal, hogy a ló egészségét is szolgálja, ha bizonyos szintig a lovas képzett, mert egy beejtett hátú lovat az elejére ejtve hajszolni terepen nem biztos, hogy ténylegesen mindkét félnek szép és jó... Ezt az alapot tehát akkor is meg kell tanulni, ha amúgy a lovas szarik bele, mert õt nem érdekli, ha meg nem akarja megtanulni, akkor vegyen motort, az nem él, úgy megy vele, ahogy akarja..."
Azért több év lötyögés is ad annyit, hogy ne törjem össze a ló hátát és a legalapabb alapok egy idõ után akár ösztönösen is mûködjenek. Ha egy hétvégén 10 órát ülök nyeregben, több lovon (5-6), nem mindíg ugyanazon, nem hiszem hogy nagyobb kárt okoznék a lónak, mint mondjuk a futószáras vagy osztályos lovakon heti egy órában lovagló kezdõk. Egyébként én évekig ingyen lovagolgattam, munkáért cserébe, csak ezért tehettem meg, kifizetni nem tudtam volna a 3-4-5-6-7 órás túrákat. Ebbe viszont beletartozott az, hogy mindegyik ló meg legyen mozgatva és nem könnyû terepen, mert hegyekben. Elõfordult néha, hogy nehezebben kezelhetõ lovat kaptam. Akkor azért küzdöttem a nyeregben.. Persze, én továbbra is azt mondom, hogy nem tudok lovagolni, de szoktam.. "Ez így jó nekem, ez így jó nekem...".

Az baj, hogy én nem vágyom rá annyira?

Persze, jó lenne egy barát, de mindig ha ismerkedésre kerül a sor, nincs kedvem többet építeni egy barátságnál. Nehogy azt higyjétek, hogy egy elvonulos tipus vagyok. Bulizok, ismerkedem de ilyen társkereső oldalak,meg szüzesség elvesztés nem az én világom. Ez fura? 17L

Legjobb válasz: Nem baj, még bõven ráérsz... De az se baj, ha késõbb se fog érdekelni.

Nem baj, még bõven ráérsz... De az se baj, ha késõbb se fog érdekelni.
Örülj neki!
Ráérsz, de azért ezt tisztázd a fiúkkal, ha már komolyabb lenne az ismerkedés.
Nem gond. Ráérsz még.

Szerintetek az baj hogy en arra izgulok h leborotvalhasam egy csaj honaaljat labat puncijat?

talalok valaha csajt akinek ez tetszik? Ja es meg az is jo lenne ha a csaj meg engem borotvalna meg honaaljam nemi szerv ilyen helyeken.

Legjobb válasz: Ez miért jó? Meg tudod fogalmazni? O.o Szerintem nem baj, ha valaki bele megy. Amúgy is csak neked baj, hogy valószínûleg nem találsz ilyen párt, aki nem csak megteszi, de élvezi is.

Ez miért jó? Meg tudod fogalmazni? O.o Szerintem nem baj, ha valaki bele megy. Amúgy is csak neked baj, hogy valószínûleg nem találsz ilyen párt, aki nem csak megteszi, de élvezi is.
Ez is egyfajta fétis. Ha találsz lányt akit kozmetikázhatsz, sok boldogságot. Nincs ezzel semmi gond. Csak akkor tudj jól borotválni, tudd, hogyan kell hidratálni kezelni a frissen borotvált bõrfelületeket. Vagy légy intimkozmetikus. :) És gazdagon kiélheted magad, miközben pénzt is keresel.

Az baj, ha a Lány, aki nekem nagyon tetszik - msn-n beszélgetünk, de mindig csak én írok neki, meg kérdezek, ő meg alig ír vissza valamit, meg nem is kérdez De ez nem baj azért, ugye?

...persze, tudom, én akarok t?le valamit...csak kicsit zavar, hogy ? alig ír nekem vissza ott, meg nem kérdez semmit...

Legjobb válasz: (a végét elgépeltem) "de ez nem baj, ugye?"

A kérdező hozzászólása: (a végét elgépeltem) "de ez nem baj, ugye?"
A kérdező hozzászólása: Persze lehet azért nem ír vissza, nem kérdez, mert még 5-6 másik emberkével is társalog..nem tudom.. :D, csak zavar... Na de holnap elhívom randizni, remélem eljön... Egyébként egy iskolába járok vele...régóta tetszik nekem, csak eddig nem nagyon mertem elmondani neki.. (:
Nekem nem baj... Hát ha neked így jó.. az a te dolgod... Bár egyértelmûen látszik hogy le se sza.r téged a csaj.... 19/F
Hívd el és meglátod ha találkozik veled hogy érdekled-e.Bár ha alig ír és nem kérdez semmit akkor tuti hogy nem érdekled. L19
A kérdező hozzászólása: Legelsõ alkalommal végülis sokat beszélgettünk, csak az utána levõ 2 msnezgetésünk volt szaggatott..persze írta, hogy bocsi, most nem nagyon érek rá...mert az állapota is elfoglalt volt... Persze lehet, hogy õ (sem ) szeret csetelni, hanem inkább személyesen...sok ilyen van, én is inkább a személyes társalgásokat preferálom.
Drága kérdezõ! Hadd világosítsalak fel. Ha mindössze 3-szor beszéltél vele, és abból 2-szer úgy, hogy õ elfoglaltba volt, akkor szerintem többet ne is várj. Találkozz vele élõben. Ha elfogadja a meghívást, akkor valszeg nem [email protected] le a fejed, csak gondolom nem viccbõl volt elfoglalt állapotban épp. Ígérd meg nekem, hogy többet ilyen bugyuta kérdéssel nem zaklatod, az amúgy is gyenge elmeállapotban lévõ GYK-sokat (tisztelet a kivételnek). Hisz tudod, úgy sem fogsz csak 10-bõl 3 értelmes választ kapni. Sok sikert.
én voltam így csajjal, és szívás volt. viszont, ha elmegy veled az jó jel, de ha pl mondja, h ekkor nem tudok, meg akkor nem, és nem mond mást akkor hagyd
Én voltam így mint te, csak én lány vagyok, és egyáltalán nem büszke erre a dologra (Fiatal korom egyik bukása) :D Szóval a lényeg: ugyanígy írogattam neki, de mi azért mondjuk 10 alkalomból 8-szor órákig beszélgettünk, viccelõdtünk stb. Szóval tök jó volt, de aztán kiderült, hogy csak nem akart megbántani :D De mikor személyesen nem is ismert, akkor miért törõdött ennyire az érzéseimmel..? Áhh, szerencsére azóta eltelt már 4 év, már elfelejtettem. :) Szerintem hívd el valahova, és kiderül mit gondol Rólad! :)

Az baj, ha én nem főzök a babámnak, hanem a korának megfelelő üveges bébiételekkel etetem?

Természetesen amib?l nincsen üveges bébiétel abból házit adok neki,de a f?zelékek tübbsége pl üveges...

Legjobb válasz: bajnak nem baj, de szerintem sokkal egészségesebb, amit Te fõzöl, és jobban hozzászokik az otthoni ízekhez.

bajnak nem baj, de szerintem sokkal egészségesebb, amit Te fõzöl, és jobban hozzászokik az otthoni ízekhez.
Az enyém is sokáig úgy volt, hogy hiába csináltam meg a legjobb, legfinomabb anyagokból, ha evett is, csak max a felét, mintha üvegeset evett volna. Nem baj, ha ezzel eteted, de szerintem fontos, hogy a tieteket is kóstolgassa, szokja a házi kosztot is. Esetleg egy picit adsz ebbõl-abból, és a fõfogás lehet üveges.
A kérdező hozzászólása: Még most csak 10 hós. Elég kiábrándító volt, hogy amikor fõztem neki nem kellett, kiköpte, aztán meg már a feját is elfordította. Sajnos tényleg elég drágák, de az nem számít csak egyen rendesen. Néha eszik olyat is amit mi eszünk, ha neki való is van benne...de azért inkább üvegeset eszik + tejpépeket, + tápszert reggel meg este.
Szia! Én szinte csak üvegest adok a babámnak, mert nem tudnék olyan változatosan fõzni, és télen a nyári gyümik is az üvegben vannak. Nagyon szereti a babám! 1 éves kora után fõzni fogok többnyire.
Szerintem bajnak nem baj, ha kizárólag azt eszik. Csak nektek húzós anyagilag. Mennyi idõs? Én mindig tartok itthon, ha van valami jó akció, feltankolok, szeretek "biztonságban" lenni. És van olyan, amit olyan áron tudtam megszerezni, hogy azért nem állok neki pepecselni! De a favorit nálunk a 4 hónaposoknak való Univeres vegyesfõzelék + rizspehely. Ha nagy a galiba, vagy nem nagyon akar enni 13 hónapos kislányom, arra mindig biztonsággal számíthatok, hogy jóízûen megeszi. Pedig sok mindent eszik a mienkbõl is!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam fõzni neki, de a fõzelékek többségét nem eszi meg. É megvallom nem is tudtam olyan változatos lenni sokszor mint az üvegesek. Joghurt, gyümölcs mindig van itthon...
Az én babám csak az üvegest ette meg 11 hónapos koráig. Aztán rájött, hogy azoknak se ízük se bûzük, és rákapott a mi kajánkra :) Viszont gyümibõl még mindig az üvegest eszi. Engem nem zavar, én úgy vagyok vele, hogy mindegy mit, csak valamit egyen. Majd leszokik róla elõbb-utóbb, most 15 hónapos.
Mi is adunk üveges ételt a törpinek. De amit lehet fõzünk neki vagy készítünk. Almát turmixolunk kekszel, banánt, krumplit, répát. Lassacskán szokik hozzá a házi ízekhez. Nem tudom baj-e az üveges kaja de a házi olcsóbb és mégiscsak friss. Üdv
Szerintem nem baj, sõt! A fiam egy idõben nem ette meg, amit én fõztem, de az üveges halas-joghurtos kaját benyomta!:) Kis Töki a túrógombócomat bezzeg kiköpte!:) 20 hónapos nagyfiú anyukája
Én csak üvegeset adok és adtam, és mikor nagyobb, akkor kap a tányérról is, amit már szabad neki. 3 gyerek, egyiknek sincs gond az étkezésével és soha nem is volt, kis sáskák :-)

Az baj, ha én riasztónak találom, hogy ennyien odavannak a Skrillexért?

Szinte nem is zene az egész, s rémisztő.. olyan gyilkolós hangulata van és lelketlen.. 18/L

Legjobb válasz: nem nem baj,én egyenesen utálom,ez nem zene,

nem nem baj, én egyenesen utálom, ez nem zene,
engem a hideg is kiráz attól az embertõl... az olyan zenét meg gyûlölöm 18f
Egyetértek veled. 19L
De igen zene. Próbálj meg jobbat összerakni ha nem tetszik. Gyilkolós, lelketlen? Mindenkinek meglehet a véleménye oké és szerintem Skrillex enyhén bu*in néz ki de attól függetlenül a zenéje kvajó, igaz nem mind de nagy részük. 16/F az elõzõ kommentre meg gigalájk ;)
hagyd most ez a divat, majd úgy eltûnik mint a tokijóhotel, azt belép helyette más...
a mostani Skrillexet én sem csípem különösebben :D de régebben egy banda énekese volt :D http://www.youtube.com/watch?v=5yG6iw7AeWE
Ha szerinted a Skrillex gyilkolos zene, akkor a Kill everybody cimu szamat neked talaltak ki! XD 20/L Skrillex rajongo, egyebkent! :D
Ez a divat majd lecseng - remélem gyorsan mert amiatt a senki miatt csesztetnek, mert én is hallgatok dubstepet, csak én inkább a kulturáltabbat undorító divat-dubstepesek
A dubstep az elektronikus zenék közé sorolható be, szóval ez zene. :D háhá. És ne féljetek Skrillex és utál tégetek :D És remélem egyre többen fogják majd megszeretni, és mégnagyobb népszerûségre fog szert tenni, és a világon az elektronikus zenék fognak dominálni pár év múlva. :D
*elsõ sor utolsó elõtti elõtti szava *is
ha nem tetszik hallgas justin biebert!!!!!! Vagy amit akarsz de skrillexet ne szidd!!!
Sonnyról egy rossz szót se!!! Olyan cuki!!
Igen, baj. Skrillex zenéje jó, csak nem popiláris... bár igaz, hogy Nero, vagy Killsonik jobb a mûfajban.
Ugyan így vagyok ezzel. De még sem találok senkit aki erre kapható lenne, sajnos.. 16/L
Sztm meg fuss menekülj ha komolyra fordulnak a dolgok... jobban jársz.
Szintén csak komolyat szeretnék, csak olyat érdemes. És most itt vagyok 26 évesen egyedül, a lány lelépett 4 év után, hogy kiélje magát. Ez van, valaki biztos engem akar majd :)
Küldjél képet ha bejössz neked szívesen megismerkedek veled :) ! Hidd el nem bánod majd meg :P ! 16L
jaa. mert ha van egy ember akibe szerelmes vagy akkor vele miért nem lehet kiélni magadat?! ha meg nem vagy szerelmes akkor meg minek "járunkolni"??
Ha ez nekem szólt, kedves 16/l, akkor köszönöm szépen, valaki biztos nagyon jól jár majd veled, de én inkább 22 és 25 között ismerkednék :) 26/f
A kérdező hozzászólása: Nekem írtad? 16L
Nem, fölöttem kettõvel a 16/l-nak, ha õ nekem írta korábban, h küldjek képet :)
...és ezzel én is így vagyok, de nrekem már csak a remény jut, nem rég elkezdtem kamionozni és így biztos nem marad meg senki mellettem...
26/f, 21 még belefér?
21 határeset, de csak akkor, ha komoly tervei vannak :) 26/f
én is csak komolyat szeretek, 4 év után most lett vége 20L
Ha szerelmesek vagyunk akkor azért bármit megtennénk, s vele tervezzük a mát, a holnapot, és a jövõt is...:) Ez igy szép, s igy jó.:) L 20
Én is ebben a cipõben járok 18/F
A kérdező hozzászólása: Ha akarod megismerkedhetünk, 17F vagyok...
Én is így képzelem el az életem, de nem nagyon akar összejönni. 18F
Én is ilyen vagyok, szerintem egy párkapcsolat arra való, hogy késõbb majd összeházasodjunk, egy család legyünk és közösen éljük le az életünket. Ezért szoktak kinevetni a pasik, akik "ki akarják élni magukat". 21/l
A kérdező hozzászólása: Én nem azokhoz tartozom...Élje ki magát az mellett akit szeret...
Hol is laksz?:)
A kérdező hozzászólása: Dunaszerdahely :)
Én is komoly kapcsolatot szeretnék... 17/L
Elég messze laksz.. De ha gondolod küldhetek egy e-mail cimet..
A kérdező hozzászólása: Csak egy megjegyzés:A szerelemben nincsenek korlátok, ha szerelmes vagy, nincs az a dolog, amit meg nem tennél másért :) hát küldhetnél, szívesen megismernélek :)
Elküldtem az e-mail cimet.:)
Kár hogy aki meg nekem tetszik az nem így látja..:)

Az baj, ha én sosem érzem csuklani a babámat?

32 hetes pocis

Legjobb válasz: Én egyszer sem éreztem csuklani a lányom, talán 3szor volt olyan hogy na most talán, de nem biztos hogy csuklás volt az sem, lehet hogy csak mozgott akkor is. És most alszik 17 hósan az ágyikójában. Ha amúgy rendesen mozog, nem baj ha nem csuklik. Sok boldogságot!

Én egyszer sem éreztem csuklani a lányom, talán 3szor volt olyan hogy na most talán, de nem biztos hogy csuklás volt az sem, lehet hogy csak mozgott akkor is. És most alszik 17 hósan az ágyikójában. Ha amúgy rendesen mozog, nem baj ha nem csuklik. Sok boldogságot!
én sem éreztem egyiknél sem (2)
szia! én 32 hetesen éreztem csak elõször, azóta mondjuk minden nap szinte, van hogy többször is, de nem baj, ha nem érzed! Ha fog csuklani tudni fogod, hogy azt csinálja, nekem fura volt elõször, olyan volt, mintha a kis szive dobbanásait érezném, monoton, folytonos dobbanások voltak... azt tudtam, hogy nem a szive, mert azt akkor mindig érezném... megkérdeztem a dokit és õ is azt mondta, hogy ez bizony csuklás! Azóta sokszor van, van hogy csak pár másodperc, de van, hogy közel 10 perc...
én 33 hetesen éreztem elõször.
az én fiam állandóan csuklott, nagyon aggasztó, h a pici lény a pocidban "szenved" és nem tudsz rajta segíteni, szerintem van olyan baba aki egyáltalán nem csuklik, ez miért lenne gond? a doki tõlem egyszer se kérdezte, h ugye csuklik e rendesen a gyerkõc? valószínûleg mert nem fontos
Nem baj. Én 30 hetes vagyok, én sem éreztem még. Nem is mindenki érzi.
Szerintem se jelent semmit. Nekem nagyon sokat csuklik, elõször teljesen bepánikoltam, mert nem tudtam mitõl rángatózik a hasam, fõleg hogy erre ébredtem. A védõnõ annyit mondott, hogy hát akkor ez olyan csuklós fajta baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Képzeljétek, vicces, de tegnap este éreztem, kb 3 percig tartott, és teljesen azonos idõközönként rándult meg a babám, lent, ahol a feje van... Szerintem, az lehetett a csuklás... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!