Találatok a következő kifejezésre: Az baj, a pé után (3 db)

Baj, ha pé. után lassan megy fel a hőm az átlag fölé?

Pé. el?tt 36,4; 36,5 szokott lenni általában, aztán pé-kor leesik 36.3; 36,2-re. Ezután eltelik 4-5 nap is mire cikk-cakkozva de felmegy 36,8; 36,9-ig. Ez jelent valamit? Pé. napján és el?tte szoktunk mindenképp együtt lenni a párommal, nem jól tesszük?

Legjobb válasz: A pé elõtt két nap, a pé napja és a z azt követõ 24 óra a legtermékenyebb, vagyis jól csináljátok. De a cikk-cakkosan emelkedõ hõmérséklet sárgatest-elégtelenségre utalhat, amit ki kell vizsgálni, mert negatívan hat a teherbeesésre: konkrétan: hiába találkozik a petesejt a spermiummal, utána nem tud rendesen megtapadni. De nem lehetetlen még így sem a teherbeesés, nézd: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

A pé elõtt két nap, a pé napja és a z azt követõ 24 óra a legtermékenyebb, vagyis jól csináljátok. De a cikk-cakkosan emelkedõ hõmérséklet sárgatest-elégtelenségre utalhat, amit ki kell vizsgálni, mert negatívan hat a teherbeesésre: konkrétan: hiába találkozik a petesejt a spermiummal, utána nem tud rendesen megtapadni. De nem lehetetlen még így sem a teherbeesés, nézd: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml
De, jól csináljátok:) A hõd lépcsõzetesen ugyan, de megy szépen felfelé és ez a lényeg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! A dokim is említette ezt, de nem írt rá még fel semmit. Sajnos egyéb hátráltató tényezõink is vannak: egy elzáródott petevezetõ és alacsony spermaszám. De reménykedni azért lehet, nem?
A kérdező hozzászólása: Ja elfelejtettem, megnéztem azt az oldalt amit küldtél 2. válaszoló. Nagyon jó, azért reménykedek, mert láttam ott is sárgatesth. problémás terhesgörbét... Köszönöm!

Meddig ihatom a cickafark teát? Az baj, ha véletlenül a PÉ után 2 nappal is iszom?

Elvileg még csak 2 nap mulva lenne PÉ, de egy kicsit fáj a hasam. De az is lehet, hogy valami gyulladás miatt, olyan mintha fel lennék fázva. És erre is jó lenne a cickafark tea, úgyhogy még 2 napig akarom inni. De ha közben lesz, vagy van PÉ-m, akkor az nem baj?

Legjobb válasz: Szia!Tegyél bele egy kis kamillát,az gyulladáscsökkentõ!Nem lesz semmi bajod,ne izgulj!

Szia!Tegyél bele egy kis kamillát, az gyulladáscsökkentõ!Nem lesz semmi bajod, ne izgulj!

Az baj, ha a pé után csak 36.8 a hőm? Lehetek attól még babás?

Legjobb válasz: lehetsz hát. ez egyén függõ. alapállapotban milyen a hõd? mikor nem kellene megjönnie?

lehetsz hát. ez egyén függõ. alapállapotban milyen a hõd? mikor nem kellene megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Még 8 hosszú napom van. Alapban a pé elõtt 36.5 és 36, 3 körül volt, pé.kor ment fel 36.9-re, de annál magasabb még nem volt, azóta 36, 8 körül van. Köszönöm a segítséget!
akkor várj türelmesen 8 hosszú napig, de gyorsan elrepül majd figyeld meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! :O)
szorítok neked, de csak ne görcsölj rá. velem is kibabrált a múltkor a mensim, mert 6 napot késett és a hõm is 37, 2 volt, aztán a hetedik napon lement 36, 3-ra akkor már tudtam, hogy...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!