Találatok a következő kifejezésre: Az baj, a laptopom (103 db)

Nem az csak a baj , hogy nincs fönt az SP 3 ?
A kérdező hozzászólása: mi az az sp3? :D :S :D

Az baj a a új Laptop töltőm 3.6A helyett 4.2A?

Legjobb válasz: nem vennék rá mérget de sztem igen sztem nem tesz neki jót a plusz 0.6A áramerõsség

nem vennék rá mérget de sztem igen sztem nem tesz neki jót a plusz 0.6A áramerõsség


Mi lehet a baj a laptop hanszórójával? Csak a jobb oldal szól és ha fejhalgatót is rádugom az is csak jobb oldalt szól, ugyan hallok fülesben baloldalt is csak nagyon halkan.

U.i.: én arra gyanakszom hogy a hangkártyával lesz valami de nem értek iylenekhez akinek van/volt hasonló gondja pls sehítsetek

Legjobb válasz: Hangeszközök és ott a balance(egyensúly) vízszintes csúszkát állítsd be középre . (jelenleg jobbra van állítva ezért a jobb oldali hangfal szól rendesen , a bal oldali meg halkítva van ) Mentsd a csúszka beállítását közép állásban . (ha a hangfalak egyszerre szólnak ) vagy nincs csatlakoztatva normálisan a füles jack dugója a laptopnál . Vagy fülesnek a kábel érintkezésével van gond , füles csere a kábel hiba miatt .

Hangeszközök és ott a balance(egyensúly) vízszintes csúszkát állítsd be középre . (jelenleg jobbra van állítva ezért a jobb oldali hangfal szól rendesen , a bal oldali meg halkítva van ) Mentsd a csúszka beállítását közép állásban . (ha a hangfalak egyszerre szólnak ) vagy nincs csatlakoztatva normálisan a füles jack dugója a laptopnál . Vagy fülesnek a kábel érintkezésével van gond , füles csere a kábel hiba miatt .

Baj, ha nincs mindig a laptopban az aksi? Mikor áramról használom, nem teszem be. Ez baj?

Legjobb válasz: Én egy éve használom a laptopomat,nem veszem ki az aksit viszont hetente egyszer lemerítem (kikapcsolásig)és 99 % os a kapacitása és 2,5 órát bír.

Én egy éve használom a laptopomat, nem veszem ki az aksit viszont hetente egyszer lemerítem (kikapcsolásig)és 99 % os a kapacitása és 2, 5 órát bír.
Egyáltalán nem baj, sõt az a jó, ha így teszel. Az aksit csak akkor használd, ha nem tudod vezetékkel vagy ha épp töltöd. Így nem lesz olyan gondod, hogy az aksi egyre kevesebb ideig fogja bírni, tovább tudod majd használni.
Nálunk négy laptop is megy az irodában, és az a tapasztalat hogy 2-3-4 évig mindenhogy jó bennük az aksi, utána meg csere.Akárhogy kímélgetjük, akárhogy használjuk.Véleményem szerint, ne foglalkozz vele túl sokat, használd nyugodtan, ahogy jól esik.

Az baj ha a laptop töltőjét sokáig nem húzom ki még akkor sem ha már fel van töltődve a laptop?

Legjobb válasz: egyáltalán nem baj, bár ha általában hálóról megy, akkor akár ki is szedheted az akksit (TALÁN jobban kíméli, viszont oda a szünetmentes tápod), DELL-eken van olyan opció, ami letiltja a töltést, Lenovo-n olyan van, hogy csak 60%-ig tölti vissza, mindkettõt érdemes bekapcsolni, ha ilyen gépeid vannak

egyáltalán nem baj, bár ha általában hálóról megy, akkor akár ki is szedheted az akksit (TALÁN jobban kíméli, viszont oda a szünetmentes tápod), DELL-eken van olyan opció, ami letiltja a töltést, Lenovo-n olyan van, hogy csak 60%-ig tölti vissza, mindkettõt érdemes bekapcsolni, ha ilyen gépeid vannak
nekünk az irodában, évek óta 4 lapi is úgy megy egész nap, hogy reggel bekapcsoljuk a 230 V -t, azt este meg ki, és semmi bajuk,
Van túltöltés-gátló bennük. Az elsõnek nagyon igaza van, érdemes kiszedni, ha nemkell, de akkor midnenképp kell a szünetmentes táp!

Az baj, ha a laptopom két napon át konnektorhoz csatlakoztatva hagyom, hogy töltsön?

nem fog felrobbanni vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: :-D Ha csak nem az araboktól vetted, akkor nem. Miért lenne baj, ha valami rá van kötve az elektromos hálózatra, ami azzal mûködik. A tv- t, meg a mosógépet talán kihuzigálod, ha nem használod. A laptop is a hálózatról mûködik, az aksi csak akkor kell, ha nincs konektor a közelben. Ha otthon használod akkor amúgy sincs szükség az akumlátorra,akár le is veheted. Elég drága az aksi, kímélni kell.

:-D Ha csak nem az araboktól vetted, akkor nem. Miért lenne baj, ha valami rá van kötve az elektromos hálózatra, ami azzal mûködik. A tv- t, meg a mosógépet talán kihuzigálod, ha nem használod. A laptop is a hálózatról mûködik, az aksi csak akkor kell, ha nincs konektor a közelben. Ha otthon használod akkor amúgy sincs szükség az akumlátorra, akár le is veheted. Elég drága az aksi, kímélni kell.
Az baj! Akár túl is melegedhet a gép. Ezt csak MacBook -kal teheted meg.
nem baj mivel automatikusan letiltja a aksit és csak a telepet használja a gép de ha ki van kapcsolva akkor sem baj mert a gép letiltja hogy ha teli az akksi hogy töltsön ezért olyan mintha nem lenne beldugva a 220ban
a másik laptopon is wifi van?
vagyis másik sz.gépen nem laptopon elõzõ voltam
Talán kéne egy router ami wifis, és majd ahhoz csatlakozna a lapitopid. Ha van, akkor bocsi.
A kérdező hozzászólása: Csak az egyik laptop, azon van a wifi. A másik egy sima számítógép, amihez fizetjük a netet.
A kérdező hozzászólása: És az a wifis router kb mennyibe kerül?

Az baj szerintetek ha buszon előveszem a laptopomat?

Ha nálam van a laptopom és van wifi a buszon akkor nem nagyképűség az ha előveszem és gépezek? Köszi a választ! :D

Legjobb válasz: Attól függ merre mész. Miskolc felé én számítanék rá, hogy 6 rétinéger vár majd a végállomáson, hogy "beszerzési áron" jussanak egy fain kis laptophoz...

Attól függ merre mész. Miskolc felé én számítanék rá, hogy 6 rétinéger vár majd a végállomáson, hogy "beszerzési áron" jussanak egy fain kis laptophoz...
Bármilyen rövid távra is utazol, bátran elõveheted. Mi egy kis tabletet cipelünk magunkkal és azon kártyázunk utazás közben. Teljesen természetes.
Mielõtt elõveszed, nézz körül kicsit felemelt fejjel. Aztán vedd elõ, sóhajts nagyot, majd kapcsold be. Ismét nézz körül, esetleg nézz rá valakire felhúzott szemöldökkel, amolyan "miszterbínesen". ☺
Hát én Miskolcra menet is használta anno elég sokszor a gépet :D Igaz csak 45 perces út, meg wifi sincs, de egyetemen vizsga vagy zh elõtt legalább 1x át kelletett nézni az anyagot :D Reggel, csúcsidõben meg azért nem valószínû hogy belém köt az az 1-2 cigó aki hajnali 6-kor képes felkelni.
Hát, szerintem, ha hosszabb útra mész pl. 70km fölött, akkor nem olyan nagyképûség, de pár órát ki lehet bírni gép nélkül. Itthon eléggé kinéznének, külföldön nem annyira, bár ott sem elterjedt. Meg, ha elõveszed számolhatsz utána azzal, hogy lehet ki akarnak fosztani.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj. Ment a zöld kéz és csak nem törlik. :D Köszi!
Tehát a válasz: Elõveheted ha akarod párakban(például bennem is) elõjön az irigység h nah ennek is van laptopja van pénze ennek is...aztán nézek tovább ki az ablakon.. Télleg vigyázz a tolvaj tagokkal fõleg cigányokkal(imádom a nagy cigányvédõket amúgy...) Ha távolsági busz akkor gondolom nem olyasmi busz mint a BKV hogy a hátsó ülésbõl mindent látsz hanem szép nagy ülések ahol kb a melletted ülõ és a melletted lévõ 2 széken ülõ látja a laptopod...ha õk nem cigók akk sztem no problem
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Hát na igen ezért nem akarom elõvenni hogy ne hogy nagy képûnek nézzenek :S
Ennyi erõvel akkor ne vegyél elõ telefont se meg ne vegyél fel jobb ruhákat se mer pár random ember nagyképûnek néz..
A kérdező hozzászólása: De az más (:
Ha csak a nagyképûségrõl van szó, akkor használd nyugodtan. Nem is tudom, ez hogy merülhet fel. Nehogy már 2013-ban a tabletek, meg a többszázezres telefonok világában egy mezei laptop luxuscikk legyen. Ráadásul sokaknak munkához elengedhetetlen, vagy sokan vesznek laptopot asztali gép helyett, szóval még csak rá se lehet feltétlenül mondani, hogy feles plusz eszköz, sõt. Amiért ne használd: a laptop elõnye, hogy hordozható, de ez nem egyenlõ azzal, hogy _mozgás közben_ használható is. Persze használható, de vannak benne mozgó alkatrészek, és nagyon nem tesz jót neki, hogy mûködés közben össze vissza rázkódik, márpedig egy buszon nem ússza meg.
Megdöbbentõ, mennyire túl van lihegve ez a laptop kérdés. Vedd elõ bátran a buszon, dolgozz, vagy játsssz rajta, vagy olvass kedved szerint. Leszállás elõtt csomagold össze. Senki nem fog kirabolni. Ennyi erõbõl már a buszon kifigyelnék a telefonodat, eseteg a pénztárcádat, stb. Teljesen elfogadott dolog, hogy a buszon, a vonaton elõkerül a laptop.
Ilyen alapon "lejelenthetnék" a maffiózók, hogy a buszról le fog szállni egy ilyen-és ilyen kinézetû nõ, akinél laptop van, nyakában vastag aranylánc, kezén arany karkötõ, szájábanm aranyfog, combcsontjában titánium, feje tetején beültetett hajszálak... Szerencsére még nem tartunk itt!
"Szerencsére még nem tartunk itt!" Látszik nem sokat jársz az ország keleti felén! MARHÁRA ITT TARTUNK! Megy az sms a tezsvíreknek és 10-en várnak a buszmegállóban...
Végülis tényleg nincs cigánybûnözés... Ha nincs cigánybûnözés, akkor hogyhogy a Sopron-Szombathely vonalon elõ lehet venni egy laptopot, Eger-Ózdon pedig nem?? Ne hagyjuk már magunkat megfélemlíteni! (bocsánat az offért, valószínüleg úgyis törlik)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :D
Hát nem tudom, én nem venném elõ. Én a 3 órás vonat úton nem mertem elõvenni a laptopomat múlthéten mert két cigány bevágódott a szembe lévõ ülésre és átülni sem tudtam mert helyjegyes volt a vonat.
A kérdező hozzászólása: 60 KM másfél óra. Köszönöm a válaszod. :D
A kérdező hozzászólása: Biztos?? :D
A kérdező hozzászólása: Haha Miskolctól rosszabb :D Egerbõl Ózdra xd
annál már csak ráckeve rosszabb xd
Elvileg semmi fura nem lenne benne, de nálunk tényleg nem egy megszokott dolog, fõleg Észak-Kelet Magyarországon. Meg, szerintem buszon nem is lehet valami kényelmes.
Jesszus, elõ ne vedd azon az útvonalon! Elment az eszed?
A kérdező hozzászólása: Hát most már végkép nem tudom hogy mit csináljak xd Köszönöm a választ! :D
Hogy nézel ki? Ha egy kicsit is félelmet keltesz a cigókban nem kötnek beléd. De ha könnyû préda vagy akkor jobb ha a gép a táska mélyén marad.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom leírni Xd
A kérdező hozzászólása: Hm. köszönöm a választ!

Van egy acordos áruhitelem! Egy laptop! Nem tudtam fizetni ilyenkor mi van? Kijonnek és visszaveszik? ! Csak az a baj hogy a laptop ripityára tört, és kidobtam!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy vissza akarnák venni, az úgysem érne már szinte semmit. Inkább átadják egy behajtócégnek, és az majd behajtja: bírósági ktg, fizetés letiltás stb.stb

Nem hiszem, hogy vissza akarnák venni, az úgysem érne már szinte semmit. Inkább átadják egy behajtócégnek, és az majd behajtja: bírósági ktg, fizetés letiltás stb.stb
Jó üzlet volt... Ha legalább meglenne a laptopod eladhatnád. Elsõnek igaza van, ez lesz az ügymenet. Nem kellene minden [email protected] hitelt felvenni.
Terhelik arra amid van, kocsidra házadra stb és hozzáadódik az ügyviteli költség az egyéb költségek költsége és a késedelmi kamatok. Aztán a végén csak összejön az az összeg hogy lefoglaljáka kocsid vagy a házad... Ha nincs semmid akkor a munkáltatódat találják meg és a fieztésedböl fogják vonni, vagy a bankszámládat zárolják.. Akármi is törtenik majd itt te jól nem járhatsz!!
Továbbmegyek... Ha nincs munkád akkor a munkanélküli segélyedbõl vagy az álláskeresési járadékodból vonják... Ha ezek sincsenek akkor választhatsz, közmunka vagy sitt...
Hiteltartozásra nincs közmunka és börtön!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!