Találatok a következő kifejezésre: Az baj, a hőm. nem megy (2 db)

Az baj, ha a hőm. nem megy 37 fölé?

Babát szeretnénk, és elkezdtem h?mér?zni kb. 1 hónapja. Igaz hogy nem rendszeresen mértem, de a legmagasabb érték 36.9 volt. Ez okozhat problémát?

Legjobb válasz: A kérdés az hogy hol hõmérõztél. Valószínû szájban. Ott nekem is annyi volt a legmagasabb érték. Csak mikor pozitív lett a teszt, akkor érte el a 37 fokot. Amúgy meg alatta volt. 6 hetes kismama

A kérdés az hogy hol hõmérõztél. Valószínû szájban. Ott nekem is annyi volt a legmagasabb érték. Csak mikor pozitív lett a teszt, akkor érte el a 37 fokot. Amúgy meg alatta volt. 6 hetes kismama
Szia! Kb 3 hónapig kellene mérni a hõmérsékletet abból lehetne következtetéseket levonni. Ha nem mérted rendszeresen akkor honnan tudod hogy nem ment 37 fölé? Ha a peteérés napját szeretnéd megtudni akkor inkább vegyél ovulációs tesztet, mert a hõmérõzésnél csak utolag derül ki, hogy melyik nap lehetett a peteérés. A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletü napon, tehát a hõmérséklet görbéjének közvetlenül az emelkedés elötti napján szokott bekövetkezni. Remélem tudtak segiteni.
Szia! Nekem sohasem ment a hõm 37 fok felé, én is állandóan ezen aggódtam. Most 7 hetes terhes vagyok. Szerintem ezt sem lehet általánosítani, valakinek alapvetõen alacsony a testhõmérséklete. Szóval emiatt ne izgulj!
Mindenki testhõmérséklete más, és az sem mindegy, hány órakor mérsz. Sose azt nézd, hogy azt mondják 37 fölé kell mennie, hanem azt nézd, hogy az addig mért adataidhoz képest magasabb legyen.

Ma vagyok a 24. napomon. Az alaphőm 36, 3 és az baj hogy nem megy a hőm 37 főlé, akkor tuti nem lehetek babás? Vagy attól még sikerülhet a hőm maximum 36.9-re megy fel.

Még van 5 napom a nem vártig.

Legjobb válasz: Szia. a nõdokimnak még nem mutattam a görbém mert ez lesz az elsõ teljes hónapom az elõzõ csak fél volt és most váltottam dokit mert az elõzõ semmit sem ért. 2 hónapja teázom és most van hosszú idõk után van peteérésem , 4 db tüszõm lett , nem tudom másnak betudni csak a teának mert mikor clostyt szedtem nem használt hanem még pém sem volt tõle ,amit uhn is láttam ezért kell sokat járnom dokihoz , mert õ nagyon rendes , normális , és ugy áll a dolgokhoz ahogy kell , nehéz kivárni ezt a pár napot még, bár tudom hogy ugysem sikerült , mert nem avgyok vékony testalaktú meg stb... :-((

A kérdező hozzászólása: Szia. a nõdokimnak még nem mutattam a görbém mert ez lesz az elsõ teljes hónapom az elõzõ csak fél volt és most váltottam dokit mert az elõzõ semmit sem ért. 2 hónapja teázom és most van hosszú idõk után van peteérésem , 4 db tüszõm lett , nem tudom másnak betudni csak a teának mert mikor clostyt szedtem nem használt hanem még pém sem volt tõle , amit uhn is láttam ezért kell sokat járnom dokihoz , mert õ nagyon rendes , normális , és ugy áll a dolgokhoz ahogy kell , nehéz kivárni ezt a pár napot még, bár tudom hogy ugysem sikerült , mert nem avgyok vékony testalaktú meg stb... :-((
Ez még könnyen lehet babás.Sok sikert!Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azépen akkor szerinted nem baj ha nem megy 37 fölé a hõm?
Szerintem egyáltalán nem baj, ha nem megy fentebb. Szerintem a peteérésed márc. 6-7-én volt. Simán lehetsz babás. Viszont ha mégsem, akkor egy kicsit vegyetek vissza a lendületbõl, ne legyetek ilyen sûrûn együtt (nem tesz jót a spermáknak, nem termelõdik annyi és olyan újra, amennyi és amilyennek kellene) Szerintem a 2-3 naponta együtt jobb eredményt hoz, és addig simán el is élnek a hímivarsejtek. (ha benn vannak) Viszont látom sûrûn jársz nõgyógyászhoz, neki nem mutattad még a görbét? Sok sikert kívánok! Remélem, sikerült! (ja, és hogy megnyugtassalak, nekem szinte soha nem ment fel 37-ig, nekem is 36, 8 volt ált. a legmagasabb érték, és most itt ülök terhesen, spontán hármasikreket várva... :D )
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen most igazán megnyuttattál gratulálok a babócáidhoz. Gondolom nagy volt az öröm mikor megtudtad hogy 3 kis babód lesz. Mit éreztél mielött megtudtad? Remélem nekem is sikerült bár nincs sok reményem hozzá. De én 1 babinak is nagyon örülnék, hát még 3 nak. De irigyellek érte , olyan jó neked. .-) Nagyon vigyázz magadra és nagyon boldog babvárást. Teát sem ittál hogy ennyi babba sikerült?
A kérdező hozzászólása: Megkérhetelek hogy belinkeled nekem a terhes görbéd?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!