Találatok a következő kifejezésre: Az baj, a hőm (29 db)

Ma vagyok a 24. napomon. Az alaphőm 36, 3 és az baj hogy nem megy a hőm 37 főlé, akkor tuti nem lehetek babás? Vagy attól még sikerülhet a hőm maximum 36.9-re megy fel.

Még van 5 napom a nem vártig.

Legjobb válasz: Szia. a nõdokimnak még nem mutattam a görbém mert ez lesz az elsõ teljes hónapom az elõzõ csak fél volt és most váltottam dokit mert az elõzõ semmit sem ért. 2 hónapja teázom és most van hosszú idõk után van peteérésem , 4 db tüszõm lett , nem tudom másnak betudni csak a teának mert mikor clostyt szedtem nem használt hanem még pém sem volt tõle ,amit uhn is láttam ezért kell sokat járnom dokihoz , mert õ nagyon rendes , normális , és ugy áll a dolgokhoz ahogy kell , nehéz kivárni ezt a pár napot még, bár tudom hogy ugysem sikerült , mert nem avgyok vékony testalaktú meg stb... :-((

A kérdező hozzászólása: Szia. a nõdokimnak még nem mutattam a görbém mert ez lesz az elsõ teljes hónapom az elõzõ csak fél volt és most váltottam dokit mert az elõzõ semmit sem ért. 2 hónapja teázom és most van hosszú idõk után van peteérésem , 4 db tüszõm lett , nem tudom másnak betudni csak a teának mert mikor clostyt szedtem nem használt hanem még pém sem volt tõle , amit uhn is láttam ezért kell sokat járnom dokihoz , mert õ nagyon rendes , normális , és ugy áll a dolgokhoz ahogy kell , nehéz kivárni ezt a pár napot még, bár tudom hogy ugysem sikerült , mert nem avgyok vékony testalaktú meg stb... :-((
Ez még könnyen lehet babás.Sok sikert!Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azépen akkor szerinted nem baj ha nem megy 37 fölé a hõm?
Szerintem egyáltalán nem baj, ha nem megy fentebb. Szerintem a peteérésed márc. 6-7-én volt. Simán lehetsz babás. Viszont ha mégsem, akkor egy kicsit vegyetek vissza a lendületbõl, ne legyetek ilyen sûrûn együtt (nem tesz jót a spermáknak, nem termelõdik annyi és olyan újra, amennyi és amilyennek kellene) Szerintem a 2-3 naponta együtt jobb eredményt hoz, és addig simán el is élnek a hímivarsejtek. (ha benn vannak) Viszont látom sûrûn jársz nõgyógyászhoz, neki nem mutattad még a görbét? Sok sikert kívánok! Remélem, sikerült! (ja, és hogy megnyugtassalak, nekem szinte soha nem ment fel 37-ig, nekem is 36, 8 volt ált. a legmagasabb érték, és most itt ülök terhesen, spontán hármasikreket várva... :D )
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen most igazán megnyuttattál gratulálok a babócáidhoz. Gondolom nagy volt az öröm mikor megtudtad hogy 3 kis babód lesz. Mit éreztél mielött megtudtad? Remélem nekem is sikerült bár nincs sok reményem hozzá. De én 1 babinak is nagyon örülnék, hát még 3 nak. De irigyellek érte , olyan jó neked. .-) Nagyon vigyázz magadra és nagyon boldog babvárást. Teát sem ittál hogy ennyi babba sikerült?
A kérdező hozzászólása: Megkérhetelek hogy belinkeled nekem a terhes görbéd?

Az baj ha honaljban mérem a hőmet?

nincs gusztusom bekepni. meg félek hogy eltörik és belefolyik a számba a higany

Legjobb válasz: Vegyél egy újat, azzal talán nem lesz gondod.Amúgy ha alaposan lefertõtleníted nincs gond.És baj ha hónaljban méred.Annak nincs semmi értelme.És nem folyik a higany a szádba.Nem rágcsálni kell a hõmérõt.Tedd oldalra akkor nem lesz gond, csak tartsd az arcodhoz(belülrõl).

Vegyél egy újat, azzal talán nem lesz gondod.Amúgy ha alaposan lefertõtleníted nincs gond.És baj ha hónaljban méred.Annak nincs semmi értelme.És nem folyik a higany a szádba.Nem rágcsálni kell a hõmérõt.Tedd oldalra akkor nem lesz gond, csak tartsd az arcodhoz(belülrõl).
Igen, baj, de egyébként ez a hõmérõzés nem a legjobb megoldás, mert ha pl. akár fél órás eltéréssel méred és nem pontosan ugyanakkor, máris mutathat mást.Ráadásul ha magasan van, akkor csak reménykedsz a mensi elõtt és akkor is megjöhet, ha fent van a hõmérsékleted és csak stresszeled magad.Inkább a peteérésre figyelj, teszttel vagy mikroszkóppal és utána várj türelmesen, h késsen.
görbéd van?
1. vagyok! Hát akkor több tippem nincs, ez is csak véletlen ugrott be! De akkor az jó hogy rendben van a pajzsmirigyed! Lõj el egy tesztet hátha az a mensi épp nem is akart már jönni csak a szervezeted emlékezett rá! :D
Tesztet nem csináltál?
A kérdező hozzászólása: Szia köszönöm de abban 100%-ig biztos vagyok hogy a pajzsmirigyemnek nincs baja, mert 1 hónapja nézték és semmi olyat nem találtak amitõl ennyire magas lenne a hõm.
http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/ Nézd meg ezt az oldalt! És menj lefelé, kb a feléig majdnem tekerd le és ott lesz egy olyan cím hogy: "Pajzsmirigy befolyása az ébredési hõmérsékletre" Azon belül ott lesznek a nagyon magas és nagyon alacsony alaphõ kiváltó okai! 1 voltam!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok most így álok http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0bdd5e30f5df32ca454a6c.. 21-re van idõpontom a dokimhoz akkor kiderül minden :)
Mindenképpen tesztelj egyet. Lehet baba van a pocakban, mert a magas hõ és a kevéske, rövid ideig tartó vérzés is erre utal. Drukkolok neked!!!! Írd meg mi lett!!!
1 vagyok! Én úgy tudom, sok helyen azt olvastam hogy a 37-es hõ nagyon babagyanús! Ha kevesebb, rövidebb volt a vérzésed akkor csinálj tesztet! Szerintem egy 10-es érzékenységût ma is csinálhatsz! Írd meg az eredményt!:)
Mit takar az, hogy furán jött meg? Kevés volt, és rövid ideig tartott? Lehet, hogy csinálnod kéne egy tesztet, hátha mégis baba van a dologban, mert a hõd tényleg magas, ilyenkor már le kellett volna esnie.
A kérdező hozzászólása: be írtam az értékeket hogy lássátok http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0bdd5e30f5df32ca454a6c..
A kérdező hozzászólása: sajnos görbét nem vezetek, de a menzeszem elég fura volt és ezért mérem minden reggel a hõmet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy válaszoltok mielõtt megyek orvoshoz elõtte mindenféleképpen csinálni akarok tesztet és szerintem az hétfõn lesz. Kíváncsi vagyok mi fog lenni belõle. Megírom akár mi is lesz.

Az nem baj ha a ciklusom 19. napján már 37re felment a hőm 20 napon 36.9 és ma reggelre meg 36.7lett?

A ciklusom 16. napján volt a tüsz?repedésem, ovutesztet is használok azért tudom. Kérlek válaszoljatok!

Az baj, ha a pé után csak 36.8 a hőm? Lehetek attól még babás?

Legjobb válasz: lehetsz hát. ez egyén függõ. alapállapotban milyen a hõd? mikor nem kellene megjönnie?

lehetsz hát. ez egyén függõ. alapállapotban milyen a hõd? mikor nem kellene megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Még 8 hosszú napom van. Alapban a pé elõtt 36.5 és 36, 3 körül volt, pé.kor ment fel 36.9-re, de annál magasabb még nem volt, azóta 36, 8 körül van. Köszönöm a segítséget!
akkor várj türelmesen 8 hosszú napig, de gyorsan elrepül majd figyeld meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! :O)
szorítok neked, de csak ne görcsölj rá. velem is kibabrált a múltkor a mensim, mert 6 napot késett és a hõm is 37, 2 volt, aztán a hetedik napon lement 36, 3-ra akkor már tudtam, hogy...

Mit gondoltok, az ovu-tesztnek higgyek? Baj, hogy nincs sem esés, sem emelkedés a hőmben? Szerintetek alacsony a hőmérsékletem?

Az általában 29 napos ciklusom 15. napján az ovu-teszt (Corax) pozitív volt, a h?m viszont gyakorlatilag állandó (35,8-36 között mozog), nincs nagyobb kiugrás se felfelé, sem lefelé. Jelentheti ez azt, hogy van ovulációm?

Legjobb válasz: Ha jelethetné, akkor te lennél a nagy kivétel. :-( Sajnálom, ha a hõd nem indult el felfelé, akkor az ovuláció szinte biztos, hogy nem következett be. Fõleg akkor nem, ha egyébként az elõzõ hónapokban megvolt a hõgörbe emelkedése.

Ha jelethetné, akkor te lennél a nagy kivétel. :-( Sajnálom, ha a hõd nem indult el felfelé, akkor az ovuláció szinte biztos, hogy nem következett be. Fõleg akkor nem, ha egyébként az elõzõ hónapokban megvolt a hõgörbe emelkedése.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Mondjuk most vagyok a 16. napon, szóval még mehet felfelé a hõ és lehet ovu, de akkor vajon miért pozitív az Ovu-teszt?
Most én is így vagyok, nekem a 12. napon lett nagyon erõs pozitív az ovu tesztem, de a hõm azóta se nagyon ment fel. Most vagyok a 12. dpo-n...

Ma vagyok a 25 napon kicsit leeset a höm az baj? Tegnap 36, 9 volt ma 36, 7 de 8 ora helyet 5 kor mértem . Utánna aludtam még 8:30ig és akkor 37 lett . A pém 18 -20 nap volt azt mondják!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..

Legjobb válasz: 32 33 naposnak tippelem a mostani ciklusom , a mult havi 29 napos volt!!

A kérdező hozzászólása: 32 33 naposnak tippelem a mostani ciklusom , a mult havi 29 napos volt!!
Szia! Ne aggódj, szerintem is 20.nap körül lehett a peteérésed, azóta szépen fenn van. Amiatt alacsony, hogy túl korán mérted, próbáld egy idõben. Ez az alacsony hõmérsékleted is jóval a peteérés elõtti hõmérséklet felett van, úgyhogy ez semmi gondra nem utal. Eddig olyan a hõd, amilyennek lennie kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ nagyon rendi vagy ugy izgulok mi lesz a vége!!!!! :)
Ez a hõleesés semmi, ne aggódj miatta! A lényeg hogy a cover line fölött van! Szerintem jó a görbéd!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ma vagyok a 27 napon sok változás még nincs tartom szépen a höm szerintettek mikor teszteljek 34 naposnak számolom a ciklusom!!http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..
A kérdező hozzászólása: sajna ma megjött!!!!:((((

Az baj ha a ciklus első felében peteérésig 36.8-36.9 a hőm?

Peteérés után pedig 37.1-37.2-37.3 Tehát elég ez a pár tized emelkedés?Egyébként most szedem a clostyt is.

Legjobb válasz: Szia! Nálam pont az ellentettje van. Én elküldtem a babát tervezõk honlapján készítette diagrammomat az ottani szakemberhez kiértékelésre, és azt írta vissza hogy pajzsmirigy elégtelenség okozhatja az alacsonyabb hõmet. Lehet hogy a túl magasra is lehet ez magyarázat, de nem akarok neked hülyeséget írni. Szerintem te is küld el neki, hamar válaszolnak. El lehet küldeni linkben is úgyhogy nem kell másik oldalon csinálni még egy görbét. Sok sikert!

Szia! Nálam pont az ellentettje van. Én elküldtem a babát tervezõk honlapján készítette diagrammomat az ottani szakemberhez kiértékelésre, és azt írta vissza hogy pajzsmirigy elégtelenség okozhatja az alacsonyabb hõmet. Lehet hogy a túl magasra is lehet ez magyarázat, de nem akarok neked hülyeséget írni. Szerintem te is küld el neki, hamar válaszolnak. El lehet küldeni linkben is úgyhogy nem kell másik oldalon csinálni még egy görbét. Sok sikert!

Baj, ha a terhesség alatt 1-2 fokot ingadozik a hő? Az 5. hétben vagyok. Eddgi a hőm 36, 9 volt, mióta pozitívat teszteltem, ma viszon csak 36, 8.

Legjobb válasz: Szerintem ilyenkor már ne mérd a hõdet, csak feleslegesen stresszeled magad! Légy boldog hogy kismama vagy és felejtsd el a hõmérõt! :) Gratulálok!!! 22 hetes kismama

Szerintem ilyenkor már ne mérd a hõdet, csak feleslegesen stresszeled magad! Légy boldog hogy kismama vagy és felejtsd el a hõmérõt! :) Gratulálok!!! 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Akkor nem baj. Megnyugodtam és eldugom a hõmérõt :) Köszönöm, neked is boldog babavárást!

13. napon volt pé. -m, de ma leesett a hőm, az baj?

13.nap volt pé.-m,a ciklus.hu még nem húzta be a vonalat csak késöbb fogja,de ma a 16.napon leesett a h?m a kontrol csíkra,ez mit jelenthet?Ha holnaptól felfelé megy akkor jó?Vagy most van tüsz?repim azért esett le?

Legjobb válasz: Ha a 13. napon volt péd, akkor min. 5 napig magasabbnak kell lennie a hõnek ahhoz, hogy elmondhasd, minden rendben lezajlott... A pé pontos megállapítását igazából csak Te tudod meghatározni (hõ, váladék, ovu teszt stb. segítségével), a ciklus.hu simán tévedhet (nálam 1 héttel késõbbre tette). Sok sikert!

Ha a 13. napon volt péd, akkor min. 5 napig magasabbnak kell lennie a hõnek ahhoz, hogy elmondhasd, minden rendben lezajlott... A pé pontos megállapítását igazából csak Te tudod meghatározni (hõ, váladék, ovu teszt stb. segítségével), a ciklus.hu simán tévedhet (nálam 1 héttel késõbbre tette). Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Nekem is késõbre tette a pé.-t, de a hõm szerint amint látod 13.-án volt, ma be is húzta a csíkot és felment 36.6-ra! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4b06a95d5b2c2e3080e9ec..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!