Találatok a következő kifejezésre: Az baj, a 12. ultrahangon csak (3 db)

Az baj, ha a 12. ultrahangon csak a baba ülőmagasságát és a nyaki redőket mérték le?

Pont 12 hét 0 naposan mentem el az ultrahangra! Sikerült kifognom egy nagyon lekezel? és buta ultrahangost (hozzá kell tennem, hogy n? létére)! Csak ezt a két értéket mérte és ráírta a papírra még hogy él? embrió, négy végtag.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is csak ezeket az értékeket mérték akkor. Ezt gondolom kórháza válogatja. Szóval nem baj.

Szia! Nekem is csak ezeket az értékeket mérték akkor. Ezt gondolom kórháza válogatja. Szóval nem baj.
Nekem is csak ezeket nézték.Majd a 18 hetesen több mindent fognak nézni!20 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok! :) Csak azért gondoltam hogy kevés, mert volt aki egy rakás adatot sorolt fel a 12. hetes ultrahang után! Boldog babavárást Nektek!
én hétfõn voltam a 12 hetes uh-n.nekem még a fej méretét, a mellkas méretét+a felkar méretét is megnézték a nyakiredõ és az ülõmagasság mellet.neked mik az adataid?
Nekem akkor a 2 halánték közötti távolságot, az ülõmagasságot, a combcsont hosszát mérték, megnézték, hogy megvan-e minden végtagja babócának és hogy a nyakiredõ rendben van. Én is azt hittem, hogy több mindent mérnek.
A kérdező hozzászólása: nekem az ülõmagasság 53 mm, a nyaki redõ meg 1, 4 mm! És neked mennyit mértek?

12 heti genetikia UH és vérvétel hogy zajlik? Vérvétel előtt lehet enni? Hüvelyi vagy hasi ultrahang? Az baj hogy már túl léptem a 12. hetet? Csak mostanra kaptam időpontot.

Legjobb válasz: Magánorvoshoz jársz? Vérvétel elõtt sosem lehet enni se inni sem. Max. vizet de abból sem túl sokat.Szerintem hasi Uh lesz nem hüvelyi.

Magánorvoshoz jársz? Vérvétel elõtt sosem lehet enni se inni sem. Max. vizet de abból sem túl sokat.Szerintem hasi Uh lesz nem hüvelyi.
azért a gyomortartalommal vitatkoznék, nekem kifejezetten mondták, hogy elõtte ehetek, de ne zsíros-cukros dolgot, így könnyû fõzelékes ebéd után 1-1, 5 órával mentem el és elõtte lévõ nap sem pacalpörit toltam dobos tortával (hú de megkívántam most a dobos tortát....:) )))
A 12. héten már hasi UH-ot szoktak végezni, akkor veszik elõ a hüvelyit, ha valamilyen okból nagyon nem látszanak a babóca részei. Egyébként a 11-13. hét között szokták elvégezni. A hozzá tartozó vérvizsgálat (AFP) majd a 16. héten lesz. Ha nem kaptál beutalót vérvételre, most szerintem nem kell menned. Egyébként vizet inni csak a terheléses cukorvizsgálat elõtt-közben nem lehet.
elõzõ vagyok, bocs, dehogy hüvelyi, hanem HASI uh lesz!!!
Szia, én ma vagyok 13 hét 3 napos, és ma megyek a genetikai uh-ra (ez már hüvelyi szokott lenni) és a kombinált vérvételre (ez elõtt lehet enni, mert ez nem a teljes vérkép). 11. és 14. hét között lehet menni ezekre a vizsgálatokra, úgyhogy nem vagy elkésve, mint ahogy én sem. Délután megyek, már nagyon várom :)
Nehogy éhgyomorral menyj!!!!
hasi UH-t csinálnak, és nem baj, hogy kicsit késõbb mész! a vérvételre nem kell éhgyomorral menni! szép is lett volna, nekem délután 5-re volt idõpontom! itt hormonokat vizsgálnak, amit nem befolyásol az elfogyasztott étel.
szerintem nem baj. testalkattól függ, hogy hasi, vagy hüvelyi. nekem csak hasit csináltak, de az elõttem lévõ kismamának hüvelyit is. én a vérvétel elõtt nem ettem, tudtommal nem szabad.
A kérdező hozzászólása: Magán orvos, de nem mondtak semmit, adtak egy jó távoli idõpontot, már a 13 hét végére érek mire megcsinálják, így van értelme? Nem kevés pénzért persze.
én ugy hallottam hogy az hüvelyi...és azt hiszem nem vagy lekésve mert a 13. hétig csinálják...de nem bizti..
A kérdező hozzászólása: Voltunk minden rendben, az eredmény is meg van, vérvétellel se volt gond. Babóca ép egészséges. :) Köszönöm a válaszokat, ja és hasi UH volt.

Elkezdtem a clostit. A 10. napon kéne visszamennem, de csak a 12. napon tudok visszamenni. Ez baj? Az ultrahangon mit fognak nézni? Azt tudom hogy a petesejt érését, de mást is néznek?

Legjobb válasz: A peteérést nézi, amirõl esetleg legkéshet, ha csak késõbb tudsz menni (de nem törvényszerû), meg esetleg kialakult cisztát (de ez nagyon ritka), ez nem idõ függvénye.

A peteérést nézi, amirõl esetleg legkéshet, ha csak késõbb tudsz menni (de nem törvényszerû), meg esetleg kialakult cisztát (de ez nagyon ritka), ez nem idõ függvénye.
Bizony ez a lekésett dolog vacak érzés. Nekem papírom volt róla, hogy nincs tüszõérés. Már megvolt az idõpontom klinikai kivizsgálásra. Aztán a mensi helyett a gólya jött :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!