Találatok a következő kifejezésre: Az baj, 22 hetesen félig (2 db)

Az baj, ha 22 hetesen félig hason alszom? Nem nyomom úgy a babát?

Csak úgy tudok elaludni, hogy félig a hasamon fekszem, és felhúzom az egyik lábamon, ezzel nem ártok neki? Még nagyon gyengécskén érzem, nem tud jelezni, ha nem jó neki.

Legjobb válasz: Hát szerintem lassan kezdj el átszokni az oldaladra! Késõbb úgyis muszáj lesz!

Hát szerintem lassan kezdj el átszokni az oldaladra! Késõbb úgyis muszáj lesz!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, hogy muszáj lesz, lesz de úgy húz le a hasam, nem kényelmes. Inkább az lenne a kérdésem, hogy ez nem árt e a babának?
Amíg kényelmes nyugodtan aludjál úgy, én is féloldalt hason alszom, felhúzva a bal lábam és én 32 hetes vagyok, ha nem jó neki úgy is szól, nekem rúgja a hasamat.
Én is így alszom néha, és nincs vele gond! Ne izgulj! 23 hetes vok én is és eddig nem vettem észre hogy akkora gond lenne neki, szóval szerintem nem ártasz vele! Ahogy neked kényelmes, úgy neki is!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, akkor nyugodtabban alszom ezentúl így. Mindenkinek szép babavárást!

22 hetes kismama vagyok, mitől lehet az, hogy a csípőcsontom nyilal? Annyira félek, hogy valami baj van.

Szerintetek felfázástól lehet?

Legjobb válasz: Nõl a méhed, és nyom lefele, tágulsz . Szerintem attól van. Ne félj. ha felfázol, akkor nem a csípõd fáj, hanem a hugyvezetéked.

Nõl a méhed, és nyom lefele, tágulsz . Szerintem attól van. Ne félj. ha felfázol, akkor nem a csípõd fáj, hanem a hugyvezetéked.
Szia!Ne izgulj, nincs semmi baj, nekem mind a két babával végig ez volt, van olyan hogy alig bírom felemelni a lábamat annyira fáj de nem okozott más gondot.Azért jelezd az orvosnál és a védõnõnél majd õk is megnyugtatnak!!!Boldog babavárást egy 35 hetes kismama.
ne izgulj semmi baj nincs, csak helyezkedik. nyom vmi ideget. nem ott fájna ha felfáznál, na meg akkor más tüneted is lenne. nekem utolsó hetekben volt csak ilyen én is nehezen tudtam egy lábon állni:) nekem a combom tövében is fájt belül, nagyon. talán jobb lesz még a végéig. nekem nem jött ilyen hamar 2 hós anyuka
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! köszönöm a hasznos válaszokat. megnyugodtam. szép babavárást mindenkinek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!