Találatok a következő kifejezésre: Az baj, 22 (41 db)

Ha 22. napi vérvételre a 19. napon megyek az baj?

Nagyon hamis lesz az eredmény? Ez már a második 22.napi vérvétel, és nem vagyok az országban mikor a 22. nap lesz. Sem ebben sem a következő ciklusban, ezért gondoltam hogy elmegyek a 19. napon. Az orvost nem tudom megkérdezni mert 15-ig szabadságon van.

Legjobb válasz: Igen, baj. Nem veletlen nem 19.napi vervetelnek hivjak, hanem 22.-nek...

Igen, baj. Nem veletlen nem 19.napi vervetelnek hivjak, hanem 22.-nek...
A kérdező hozzászólása: Igazabol 21.napinak hivjak ;-)
Nekem tokmindegy, mikor mesz.

Az baj, hogy 22 évesen még mindig képes vagyok napi 4-5 alkalommal kiverni?

Ez normális? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: nekem nem baj,és sztem normális.

nekem nem baj, és sztem normális.
Napi 1-2 a normál alapjárat, néha belefér 4-5 (8), de nem gond ha napi 1-2x vered sztem
Ebben a korban még 2x ennyi is elképzelhetõ.
a napi 4-5 az már sok, én sem voltam kutya de napi 2-3 volt a max nekem, pedig én is elég tüzes vagyok...azért próbáld lecsökkenteni mert ez azért szerintem, olyan napi 1-2-re próbáld lecsökkenteni...
A kérdező hozzászólása: (Ez lenne a közös érdeklõdés?) Nem tudom miért, de nekem ennyire van szükségem normál esetben.
Kicsit sok, hogy birod? Találj egy nimfomán csajt.
A kérdező hozzászólása: De ettõl nem számítok túlfûtöttnek, túlságosan kanosnak, vagy valami más nem túl pozitív valaminek?
20 30 éves kor között igen erõsek a hormonok, nincs ott semmi baj, egy nõ azért nem ártana ;)
Nekem sem ártana.
Nem nem normális, egy nagyon tüzes csaj kéne neked (meg nekem is).
baaaj??? ember, bar minden utcasarkon olyan pasik szaladgalnanak, akik nem fulladnak ki napi ket menet utan...tekintsd aldasnak ;)

Az baj, ha 22 évesen "félreteszem az életembõl" a nõket és a saját életemre, a karrieremre koncentrálok? Szerintetek jól döntök?

Eddig még sosem volt barátnõm és szinte már kezdtem depresszióba zuhanni ez miatt. Szó szerint megbetegítettek a gondolatok,hogy mi a francért nem vagyok sikeres a nõknél,miért nincs barátnõm,stb. Nem tudtam másra koncentrálni,megbélyegezte a napjaimat. Aki ugyan ebben szenved,az el tudja képzelni. Mielõtt végképp végem lett volna, eldöntöttem,hogy "kirakok egy STOP táblát magam elé",megálljt parancsolok a rossz gondolatoknak. Ki akarom egy idõre iktatni szinte teljesen a nõkrõl való gondolataimat,mert tönkre teszik az életemet. Lehet durván hangzik,de így van. Na és itt jön a képbe,hogy miért akarom "kizárni" a nõket egy idõre a fejembõl. Most jelenleg elkezdtem egy közös vállalkozást a családdal,ami egyenlõre jól halad a felé,hogy a késõbbiekben akár egy komolyabb üzemmé nõlje ki magát. (Természetesen az alapoktól építgetjük fölfelé,de késõbb magam kell,hogy csináljam majd,vagy társ segítségével). Ha továbbra is erõsen azon rágnám magam,hogy mi a francért nincs még barátnõm,akkor tuti rámenne erre a dologra is,tuti elvenné a figyelmemet. Így nyugodtabbnak érzem magam,hogy csak a feladatomra koncentrálok,hogy kitanuljak mindent. Nem a nõkön gondolkozok,nem rágódok,nem érdekelnek ezentúl,hogy más hány csajjal szaladgál,mennyivel feküdt le,stb. Szóval nagyon röviden és tömören ez lenne a történetem.

Legjobb válasz: Annyit még hozzátennék,hogy én régebben is ilyen tervezgetõs voltam. Mármint vállalkozás terén. Sosem éreztem igazán,hogy nekem meg kéne találni már a szerelmet.

A kérdező hozzászólása: Annyit még hozzátennék, hogy én régebben is ilyen tervezgetõs voltam. Mármint vállalkozás terén. Sosem éreztem igazán, hogy nekem meg kéne találni már a szerelmet.
Szia! Az élet általában nem ilyen egyszerû. Jól teszed, ha elfoglalod magad, mert akkor nem görcsösen keresed a párod.Amikor meg betoppan, még jó háttér lehet a vállalkozásodhoz is.Remélem mindkettõ bejön mielõbb!!! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Azért ne maradj egyedül, majd eljön mindennek az ideje.Most talán az "építkezés"-nek van. Ne parázzál, fõ a nyugalom. Egy férfinak a családot kell majd eltartania é nem fordítva, ezért jó, hogy most nem a csajozás a lényeg.Ugyanakkor nem jó az embernek egyedül, kell egy társ aki illik hozzá.Sok sikert neked!
Nõ van sok, de munkalehetõség nem igazán, tehát jól döntöttél, hogy a karrieredet építed inkább, csajozni késõbb is lehet. <32/F Egy agglegény>
A kérdező hozzászólása: Az a "veszély" jelenleg nem fenyeget, hogy egyszer csak úgy betoppan valaki.:) Természetesen, ha úgy alakulna, akkor nem hagynám figyelmen kívül, de mondom erre kicsi az esély nagyon. Jelenleg most mindentõl fontosabb az, hogy rendbe tegyem az életemet és a késõbbi megélhetésemet is bebiztosítsam.
Szerintem nem baj, hogyha most másra koncentrálsz. Legalább nem kínzod magad hülye gondolatokkal, amik alaptalanok. Viszont, ha az évek során, vagy akár 1hónap múlva betoppan egy potenciális jelölt az életedbe, akkor õt is figyelmen kívül hagynád? Mert az szerintem nem jó. Szerintem ne rágódj a nõkön, de ha az utadba kerül egy olyan illetõ aki megfog, akkor azért õt ne szalaszd el! Hajrá!:) 20L
neked kel leldöntened, melyi ka fontosabb. de arra számíts, hogy a nõk a befutott karrieredért és pénzedért fognak nagyrészt szeretni, illetve ha megtudják, hogy tapasztalatlan vagy, azért fognak kerülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Az ilyen szerintem sosem jön be. Ha vágysz a nõk után, akkor nem tudsz errõl csak úgy lemondani. Figyeld meg, pár nap múlva ugyanott fogsz kikötni, mint ahol eddig voltál. Ösztönösen akarsz egy társat, ne mondj le errõl. Amúgy meg majd jön magától, az se úgy mûködik, hogy "én errõl lemondok".
Én dettó ugyan ezt csinálom. Teljesen feladta hogy lesz valakim így most a karrierre koncentrálok..l szinten saját vállalkozás beinditasa.azért remélem majd egyszer osszejon neked a párkapcsolat. 24/f
Szard le az egészet!Én nõ vagyok és tudod hány évesen lettem elõször spontán szer...32 évesen.Addig meg szenvedtem az elvártaktól, h férfit kéne fognom stb.Demagóg f..aszság!!!!Ha itt van az ideje itt van, ha nincs, nincs, ne a h-lye külvilág szabja meg hanem te!Erõszakosan emelj a demagóg emberek és közéd gátat, én azt teszem és jó! Ja és ne egy vén nyanyát képzelj magad elé, hanem 40 évesen még elkérték a személyim alkesz vásárláskor.De lehet, h ez az állandóan megújuló énem vetül ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
"Az baj, ..." Nem nem az. Persze lesz olyan, aki azt mondja majd, hogy az, de az a lényeg, hogy te mit gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Kösz.
Jól teszed. Felesleges tudatosan hajtani a nõket, szórakozóhelyeken ülni, és haveroknak mesélni a legújabb hódítást. A szerelem majd jön magától. SOk sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Ha nem érzek semmi terhességi tünetet az baj? Vagy csak a menses elmaradása után érezzük? Reménykedhetek még? 19 -22 közt nem várom!

Legjobb válasz: Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)

Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)
Szia, bõven van idõ a tünetekre! :) Nem probléma ha most semmit nem érzel...
A kérdező hozzászólása: Húú akkor megnyugodtam !köszönöm hogy írtatok! van még remény:) ) és bocs a nagybetûért:)
Szia! Nekem a 26. napom volt furcsa, aludtam kb egész nap, gyomorégésem volt és nem kívántam semmit. Babuka lett belõle, most 20 hetes vagyok, de azóta sincs semmi tünetem, nyugodt és könnyû terhesség. Mintha jelezni akart volna hogy ott van! :) Sok sikert!

Az baj, hogy 22-24 naponta szokott megjönni a menzesem?

Legjobb válasz: Honnan számolod ?

Honnan számolod ?
Nem baj, nem vagyunk egyformák, ez rendben van.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ naptól számolom. Néha még 21 is szokott lenni...
21-tõl 35-ig normális.
A kérdező hozzászólása: Nekem is iigy szokott megjonni. Remelem h nem baj :D
Ilyen idõsen ÁLTALÁBAN nem szokott gondot jelenteni, de a biztonság kedvéért megmutatnám szakembernek.
22 hónaposan még nem probléma! Ne erõltesd, csak óvatosan! A fiam 27 hónapos lesz, a makkja teljesen kibukkan, de semmi több, az orvos szerint ez így tökéletes is egyelõre!
Teljesen jó ez így, nem kell sietni.

Miért baj az, ha 22 évesen jobban vonzanak a 14-15 év körüli lányok?

Szerintem olyan kis aranyosak, a korombeli lányok meg sokszor túlságosan komolyak és merevek. Én is kicsit gyerekes vagyok és laza, lehet azért is érzem jobban magam fiatalabb lányokkal.:) Csak sokan lepedoznak meg gúnyolnak, támadnak és kezd zavarni.

Legjobb válasz: Kislányok.Te meg egy nagy kisfiú vagy.

Kislányok.Te meg egy nagy kisfiú vagy.
helyes fiú hát kiégtem :DDDD és akkor miért kell pedofilnak lenned kérdezõ? :D
5. úgy érted h te azt hiszed h õ ilyesmit tervezget miközbe azon agyal h milyen sört igyon holnap :D
cuki egy fiú? Semmi keresnivalóm ezen a bolygón...
igazuk is van!!! ha neked azok a kis vernyákolók jönnek be, akik épp most végezték el az általánost...egészségedre
Mert 22 éves felnõtt "férfi" vagy.Akinek minimum 18 éves lánnyal kéne kezdeni AZÉRT!!!!!
nem baj:) párom 33 én 18vagyok :) másfél éve vagyunk együtt (ott tartunk, hogy eljegyzést tervezgetünk)
A kérdező hozzászólása: Én nem tartom magam férfinek, inkább egy aranyos, cuki, helyes kisfiúnak. A lányok is ezt mondják rám.
Ugyan már xd Manapság ez a megszokott, remélem ha én leszek huszonvalamennyi akkor és is így "járok" majd xd
9. nem neked nincs semmi keresnivalód, hanem neki :D
Debreceni takarodj! Debreceni takarodj! Debreceni takarodj! Debreceni takarodj!
Én 14 vagyok... Furcsa lenne, mert egy felnõtt férfinek nyilván már többre van szüksége mint ami egy 14 évesnek belefér. Van olyan ismerõsöm, aki 25 éves és gyereke van. Talán egy 22 éves számára vonzó lehet, hogy egy ennyivel kisebb lány nem akar majd ilyen komoly dolgokat egy kapcsolatban még sokáig, de 22 évesen már igenis felnõtt vagy és ezen érdemes elgondolkozni. Nézem a 14 éveseket, és alig látom õket a sminktõl amit magukra kennek, mert azt hiszik ettõl lesznek nõiesek. A legtöbb tettükkel csak azt bizonyítják hogy mennyire gyerekek még. Nem gondolnak a következményekre, kivétel meg alig ( akad persze, és õkk ne vegyék magukra). Pár évvel ezelõtt még talán okésnak mondtam volna ekkkora korkülönbséget, de a mai világban semmiképp. Talán nem érted mirõl beszélek, de csak képzeld el magad annak a 15 éves kislány apukájának a helyébe akinek a lánya egy 22 évessel kavar.
Mert te szereted a keményhúsú édes nedüjû hamvas friss finom tinibarackot. Símogasd is õket jó szorgosan, gyúrmázd õket!
Oh, bocsi, csak most láttama a cuki kisfiús kommentet. Úgy látszik kamu kérdés miatt gépeltem ennyit, kár...
5 vagyok. nem tudom miért akartok okosabbak lenni nálam :) az, hogy 15év van köztünk, manapság nem meglepõ, fõleg úgy, hogy egy komoly lánynak tartom magam ezért azt hiszem, hogy illek hozzá, mert van olyan gondolkodási szintem mint amilyet õ elvárhat. (mellesleg a nála 3évvel fiatalabb nõje egy gyerekes szó szerint k*rva volt)tehát azt hiszem senkire nem tartozik sem a korunk sem az, hogy ki hogy gondolja.Mi megvagyunk és ez számít, nem a sok hülye véleménye, akik csak irigyek, mert nekik vagy nem jön össze, vagy csak kihasználják õket... :)

Az baj, ha 22 hetes terhesen még nem érzem rendszeresen a babám mozgását? Második terhesség.

Ráadásul tegnap este óta csak kétszer éreztem és akkor is elég gyengén. Azt is lehet csak bekèpzeltem. Most már aggódom. Szerintetek?

Legjobb válasz: ne aggodj. Még sok helye van még mozogni,érzi az idõt

ne aggodj. Még sok helye van még mozogni, érzi az idõt
Ha a lepeny a meh elso falan van akkor kesobb erzed es nem annyira erossen a mozgasokat nyugi ebben a korban a mozgas nem arul el semmit a baba allapotarol.
Szia. Én multhéten feltettem egy hasonló kérdést mert szintén nagyon aggódtam. Már több mint egy napja, sõt talán már 2napja is volt, hogy nem éreztem. Feltettem a kérdést, másnap pedig beindult és csomót ficánkolt! Most már tudom, hogy nem kell aggódni /persze, könnyu mondani :) /, van még helyük bõven. 23 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitiv válaszokat.

Az baj, ha egyetemen 1. félévben csak 22 kreditet teljesítek? (Költségtérítéses vagyok).

Szabadon választottat még felvehetek, akkor több lesz. Érdemes, vagy inkább hagyjam?

Legjobb válasz: Érdemes hát, minél több kredit, annál jobb.

Érdemes hát, minél több kredit, annál jobb.
Szerintem tökéletes. Max tesit vegyél még fel, hogy ne késõbb kelljen, gondolom nálatok is kötelezõ valamennyi.
A kérdező hozzászólása: teljesen érthetõ. Egyébként felvettem még 2 szabadon választhatót, így összesen 26 kredit. Többet nem tudok felvenni, mert a többi szv. tárgy ütközik a kötelezõkkel, mármint órarend szempontjából:) remélem, hogy ez elég lesz.
Költségtérítésesként annyira nem kell izgulnod a kreditek miatt, mint az államisoknak. Ettõl függetlenül én azt a nézõpontot vallom, hogy 25-35 között érdemes felvenni egy szemeszterre. De ez sokmindentõl függ, például nekem fura volt azt olvasni, hogy nem indítják nálatok a kötelezõket, illetve 22 kredit is tud nagyon sok lenni, mivel a kredit nem mindig van összhangban az adott kurzus nehézségével - szóval ha ez a 22 kredit 5-6 elég szívatós tárgyat takar, akkor... :) Ugyanakkor 35 kredit teljesítése is tud könnyû lenni, ha abból 10 szabadon választható, a maradék meg átlagos nehézségû tárgyak képében jelenik meg. Nem valami szépen fejeztem ki magam, de remélem értetted, mire akartam kilyukadni.. :)
A kérdező hozzászólása: vagy mit értesz az alatt, hogy tanári szakirány?
A kérdező hozzászólása: Hát meg lenne a 30 is, csak 3-4 tantárgyat(amit elsõ félévben kellene felvennem) nem is indítanak most, csak következõ félévben, meg olyan is van köztük amit csak harmadévesek vehetnek fel, hogy ne csússzanak.Egyébként nem tanári szak. Azt elõre nem tudom, hogy tudom-e majd teljesíteni õket, majd kiderül. Igazából nem akartam felvenni szabadon választottat, mert azt tanácsolták nekem, hogy ezeket csak 3. félévtõl vegyem fel, de hát ezek szerint kénytelen leszek. Köszönöm a válaszokat.
ha tanári szakirányos leszel, akkor elõfordul az ilyesmi. nekem is 21 volt elsõ félévben, persze amikor bejött a minor szak a harmadik félévtõl, akkor meg 40. de ilyen szar a mintatantervünk... ha nem tanárin leszel, akkor vegyél fel szabadon választhatót.
A 22 elég kevés... Nekem pl. a kötelezõ és kötelezõen választható tantárgyaimmal lesz elsõ félévben 32 kredit, és itt még nincsenek a szabadon választhatók. (Bár azt most nem is akarok felvenni :P )
Érdemes, ha mindet meg is tudod csinálni.
A kérdező hozzászólása: nem, nálunk nem kötelezõ egyáltalán, ha jól tudom.tesi csak 1 kredit, nem éri meg felvenni.

Jelezhet az bajt, ha a 22 hónapos lányom nem tud kirakózni, és nem is érdekli?

Ezen kívül mindent tud amit a szakirodalomban olvastam, de a kirakó az nem megy. Érdekes, hogy a formabedobó sem megy neki, ami hónapokkal ezelőtt ment, igaz akkor érdekelte is...

Legjobb válasz: Ezek szerint a finom mozgások nem mennek neki,vagy mert nem tudja,vagy mert mehetnéke van. Kicsit hiperaktív gyanus,vagyis a dislexiásoknál sem megy.

Ezek szerint a finom mozgások nem mennek neki, vagy mert nem tudja, vagy mert mehetnéke van. Kicsit hiperaktív gyanus, vagyis a dislexiásoknál sem megy.
A kérdező hozzászólása: Hát, ha a matek nem fog menni azt túléljük, nekem sem ment, rajzolni viszont tudok....Amúgy õ is menõkés, leültetni le lehet, de két próbálkozás után feladja.
Van egy nagy lányom már középiskolás.Kicsinek rettenetes menõkés volt ilyenekhez hogy puzzle, kirakó, formabedobó soha nem lehetett leültetni.Nem is érdekelte, örökké rohangált, rajzolni viszont imádott.A logikai készsége nem a legjobb, matematikában a leggyengébb, kínnal keservvel 3-4-es.Viszont gyönyörûen rajzol, egyéb gondjai nem voltak soha.Lehet hogy a lányodnál is hasonló lesz, szerintem ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Az építõkockát össze tudja illeszteni, bár ha elsõre, másodikra nem megy nem érdekli tovább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Remélem nincs semmi baja. Ha a kezébe adom kétszer megpróbálja, közben forgatja a kezével, és mondja is, hogy fordítva, ha nem sikerül, a kezembe adja, hogy én rakjam helyre.
Az én fiamat sem érdekelte sem a rajzolás, sem a kirakózás. Még 4 éves korában sem tudott sem rajzolni, sem kirakózni. Most 4, 5 éves és már 100 részes kirakót kirak egyedül, és olyan dolgokat rajzol, hogy csak ámulok. Szerintem nincs a lányodnak semmi baja, csak nem érdekli a dolog.
Semmi gond, az én fiamat sem érdekelte , most meg õ az ovis csoportban az egyetlen aki az összes kirakót kirakja... Januárban volt 3 éves.
az én 20 hónaposomat sem érdekli egyik sem.
A kérdező hozzászólása: A finom mozgások nagyon is mennek. A rajzlapra már körkörösen rajzol, néha zárt forma is sikerül. A ceruzafogása majdnem tökéletes, pedig egyszer mutattam neki. Van egy gyerekpszichológus ismerõsöm, szerinte is nagyon rendben van a finom mozgás.
A fiamat is most, 2.5 évesen kezdte csak érdekelni a kirakó. Szóval ne aggódj, lehet, hogy késõbb megjön a kedve.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!