Találatok a következő kifejezésre: Az baj, 16 évesen (55 db)

Mért baj a szüleimnek az ha 16 évesen 21 éves barátom van? És mért tiltanak el tőle?

Ha lehet csak normális válaszokat!!!És miel?tt valaki elkezdené nem kamu kérdés....

Legjobb válasz: Lehet, hogy még féltenek, nem szeretnék ha barátod lenne.(Ne terelje el a figyelmed a suliról...nyilván ez nem fog menni.) Valószínûleg egy 17 éves srác esetén is ugyanez volna a reakciójuk... Amúgy lehet, hogy valami gázosat látnak a srácban, ezért (is) tiltanak.

Lehet, hogy még féltenek, nem szeretnék ha barátod lenne.(Ne terelje el a figyelmed a suliról...nyilván ez nem fog menni.) Valószínûleg egy 17 éves srác esetén is ugyanez volna a reakciójuk... Amúgy lehet, hogy valami gázosat látnak a srácban, ezért (is) tiltanak.
Fúúúúú, #2-es te aztán igazán kemény csávó vagy... A te példádból is látszik, hogy a kor nem nagyon számít: 22 évesen is lehet valaki annyira gyerek mint te (mert épeszû felnõtt ember még ha csinált is baromságokat fiatalon, nem dicsekszik vele késõbb) Kérdezõ, a szüleid csak féltenek téged. Hidd el megbarátkoznak majd a gondolattal, hogy a kislányuk már nem is az a kislány, mint 5 évesen volt:)
Mert ebben a korban ez nagy korkülönbség, majd ha 21 leszel rájössz milyen gyerek voltál 16.évesen.
Megértem a szüleidet, függetlenül attól, hogy a srác milyen.
Ha 15 éves barátod lenne, akkor az lenne a bajuk, ha 30 éves, akkor az, ha 16 éves, akkor meg az, mindig fognak találni valami kifogást, amíg nem leszel idõsebb.
Ahelyett hogy örülnének, hogy érett palid van és nem 1 felelõtlen kis p*cs :) Valószínûleg féltenek tõle, hogy belevinne olyan dolgokba amit számodra / számukra nem kedvezõ. Esetleg elvakít a szerelem és elköltözöl 18évesen, a sulit otthagyod stb stb. Bár ha engem tiltanának/tiltottak volna a barátnõmtõl valszeg, haza sem mentem volna . Már nagykorú vagyok, de sosem tiltottak mert tudták hha valamit tiltanak akkor nálam azzal csak rosszabb lessz a helyzet mert akkor már csak azért is.. Volt hogy nem engedtek bulizni, ottaludni valahol 17évesen 1hétig rágtam a fülük hogy légyszi stb stb, aztán pénteken már nem jöttem haza a suliból. Legközelebb csak vasárnap este láttak :) teló off, smst azért írtam nekik hogy a rendõrséget azért hagyják ki a dologból.. 22F
Szerintem csak az a baj, hogy hirtelen lett barátod. Ha már 13 évesen is "pasiztál" volna, akkor már megszokták volna hogy néha eljárkálsz erre-arra egy fiúval. Most meg hirtelen akarsz nagylány lenni. Nemrég még a szófogadó kislányuk voltál. Ez egy folyamat. Minél korábban kezded, annál hamarabb szoknak õk is hozzá, hogy már neked is szükséged van kapcsolatra.
Mert te gyerek vagy, õ meg felnõtt. Nagyon gáz, hogy nem a saját korosztályával kezd, hanem téged szédít.
Na, nekem 16 évesen 22 éves volt a párom, 6, 5 éve együtt vagyunk, hamarosan saját fészkünk lesz, házasodunk, baba, minden jó. Nálunk is volt eleinte gond, fõleg szülei féltek, hogy túl fiatal vagyok, de aztán megismertek. Nem voltam olyan, mint a tinik többsége, mivel nekem hamar fel kellett nõnöm, és párom se volt egy átlag 22 éves szintjén. Szüleid biztos csak féltenek, ha elõtte is volt kapcsolatod és ott nem volt semmi balhé, akkor lehet az életkor zavarja õket. 23/L és 29/F

Nagy baj az, ha 16 évesen gőzöm sincs, semmi elképzelésem arról, hogy mégis mi szeretnék lenni, hol tanuljak majd tovább?

Alapból évvesztes vagyok és most szeptemberben mennék 10.-be, de ehelyett újra 9.-es leszek költözés miatt. Annyira nem bánom, mert legalább több időm van gondolkozni, és talán könnyebb lesz ez az évem, elvégre egyszer már megtanultam a 9.-es anyagot, most újra azt fogom, csak németül mindent. Remélhetőleg meglesz a német és a magyar érettségim is. Jó lenne Németországban továbbtanulni, szeretnék kint élni is, de halványlila gőzöm sincs, mi szeretnék lenni. Tényleg semmi elképzelésem. Azt se tudom, mit tanuljak majd, 2 év múlva milyen tantárgyat vegyek föl, milyen egyetemre/fősulira menjek. A velem egyidős ismerőseim mind tudják, mik akarnak majd később lenni. Csak nekem nincs róla még fogalmam se?

Legjobb válasz: Dehogy baj. Kicsi korod óta be vagy zárva az iskola nevû dobozba, még szép, hogy nem tudod, mi érdekelhetne, hiszen még nem láttál eleget. Ne görcsölj, nézz szét a világban, meg fogod találni azt, ami vonz :)

Dehogy baj. Kicsi korod óta be vagy zárva az iskola nevû dobozba, még szép, hogy nem tudod, mi érdekelhetne, hiszen még nem láttál eleget. Ne görcsölj, nézz szét a világban, meg fogod találni azt, ami vonz :)
Én mindjárt 21 vagyok és nem tudom...
énmeg 23 és énsem tudom. szerintem legyél bölcsész. legalább valamivel eltöltöd az idõd míg valamit kitalálsz. meg az jó alapozásra és újabb évekre elhalasztani ezt a problémát.
nekem se volt ennyi idõsen. nem gáz ez haver.

Nagy baj az h 16 évesen engem még nem érdekel a csajozás meg iesmi?

Jó látom ha egy csaj tök jól néz ki meg ienek meg tetszik csak még nem érdekel ez az egész h most barátn?m legyen stb... ez nagy baj? Mert faterom mindig ezzel piszkál h mikor lesz már bn?m de én nem akarok! Meg van pár haverom is akinek csak a csajokon zsong az agya most akk nem vok normális vagy mi?

Legjobb válasz: Nem baj. Meleg vagy, és kész. :) Vagy csak félsz az egésztõl, és nem mered bevallani.

Nem baj. Meleg vagy, és kész. :) Vagy csak félsz az egésztõl, és nem mered bevallani.
A kérdező hozzászólása: volt már 1x bnõm de semmi se volt meg az oan semmilyen volt nem is akartam az egészet
Hat ha nm a b***** tarsadalmat fogod szaporitani akkor nem gond [xentem a faterod is ettol fel] : D
Ha aszexuális lennél, akkor nem zavarna, hogy aszexuális vagy. Értelemszerûen. :D Amúgy meg késõn érsz. Vagy csak szimplán túl igényes vagy, és még nem találtál olyat, aki megmozgat. Ez bizonyos szempontokból jó, másokból rossz.
Ha aszexuális lennél, nem érdekelne, hogy jól néz-e ki egy csaj, vagy sem. Viszont írtad, hogy látod, ha egy csaj jól néz ki, meg tetszik csak még nem érdekel. Szóval nem lehetsz aszexuális. Csak türelmes.
A kérdező hozzászólása: :S rem nem vok aszexuális ezt honnan lehet tudni? vagy mitcsináljak h ne legyek az?
Lehet csak késõérõ fajta vagy de lehet hogy aszexuális. http://hu.wikipedia.org/wiki/Aszexualit%C3%A1s
Az én fiam 19 lesz és még én sem tudok csajokról. Csak a motorozás érdekli!
A kérdező hozzászólása: biztos nem :P
A kérdező hozzászólása: hát én nem hiszem h meleg vok mert a fiúk egyáltalán nem tetszenek úgy! jó több fiú haverom van mint csaj de sztem ez nem aszt jelenti
ilyesmi, ilyenek, akkor, vagyok. Köszönöm.
Nem baj. A maiak túl korán kezdik. Különben is, ha majd elkezd érdekelni akkor csajozol. Ez nem kor kérdése. Ne engedj a nyomásnak, csak ha tényleg akarod.
A kérdező hozzászólása: nem érdekelnek a fiuk se szexel kapcs :P
Nyugi, ez tök normális. Senki sem egyforma, van akinek már 12 évesen a csajokon jár az esze, van akit ez nem érdekel 20 éves koráig. Nézd meg a jó csajokat, meg minden, de ha nincs hozzá kedved, nem kell barátnõt szerezni csak azért, hogy legyen. Apád meg szerintem csak viccel. Ha nem, viselkedhetne érettebben. És nyugi, tök normális vagy. Ha 30 évesen se érdekelnek a csajok, az már picit fura, de még az se baj. Habár, ha megnézed õket, kizártnak tartom, hogy ne érdekeljenek a jövõben.
Ez egyáltalán nem baj. De ugye a fiúk sem érdekelnek?
Töröld le azt a paladint és minden megváltozik!
A kérdező hozzászólása: hopsz: egyet húztaki ki*
nekem vagy 4 fogamat húzták ki mire 16 éves lettem. 25 éves koromra egy fogam sincs és mégis boldog vagyok
Sajnos nekem is nagyon rosszak a fogaim, most arra gyûjtök hogy híddal vagy vmi üvegcsonkos pótlással megcsináltassam egy részét a hiánynak 5 db fogat akarok megcsináltatni elöl egyet a szemfogat meg hátul a többit! Ez a doki itt nálunk egy szemét dög és csak sorba húzta kifele hogy nem lehet megmenteni és lehet hogy csak 3 fogam hiányozna a többi be lenne tömve. 3 nagyon rossz fogam volt, amiknek szinte csak a töve volt meg, gondolom azt nem tudták volna megmenteni de a többit sztem igen, ha nagyon akarta volna a doki, :( nekem is 16 évesen már kezdett el letörni meg kilyukadni :( sajnos örökölhetõ is hiába ápolja az ember :(
a többire vigyázz, mert tényleg nehéz a pótlás szétdõlnek, rosszul kopnak, stb
gyenge szerkezetû fogakat örökölni is lehet, nem biztos hogy te tehetsz róla. 16 vagyok én is, 1 fogamat húzták :) )) azt tanácsolta a fogorvosom hogy rendszeresen járjak ellenõrzésre, naponta 2-3szor mossam a fogam, és 1-2 év múlva a kihúzott fogam helyére épít egyet... :)
Az én nagymamám 63 éves volt és annyira fájt a foga , hogy éjjel mászkált fõl alá...Még sem húzták ki neki prdig õ erre kérte a dokit, hogy õt nem érdekli húzza ki , , mert többet nem kínlódik és a doki még le is cseszte, hogy õ nem húzza ki addig amíg nem tudja 100%, hogy rossz és még nem lehet megmenteni.Azóta is meg van az a foga és most jó is mert a protkóját rá tudják építeni és nem kel olyat csinálni ami ki-be vehetõ .
Hiába vigyáz valaki ha olyan a genetikája.Maszek dokira meg nincs mindenkinek pénze.Nem értem miért ítélkeznek könnyen a témában.Járjál félévente vagy 3 havonta.Akkor nem jut el olyan stádiumba, hogy húzni kelljen.
Egyél kesudiót, abban nagyon sok kalcium van, a fognak nagyon jó. Mivel természetes kalcium, jobban beépül a fogakba, csontokba
sok esetben a fog minõsége is genetikai alapokon nyugszik. Ha hajlamos a romlásra csinálhatsz te bármit vele, akkor is tönkremegy. Persze azért tegyel meg mindent érte. Nekem is volt egy amit ki akartak húzni 18 évesen, aztán egy másikndoki kezelte, betömte és azóta is jó, immár 12 éve.
Fiamnak is ki akarták húzni a fogát és nem engedte.Elment maszek dokihoz és meg röntgenezte és kiderült, hogy semmi baja.Ki idegtõlék, gyökér kezelték és szépen be tömték. Amelyik orvos röntgen nélkül kidobja a fogat az pancser, , azt mondta a maszek orvos a fiamnak, , , Igaza van!!!!
Fogysztassz elég kálcium tartalmú élelmiszert? Kérj tanácsot a fogorvostól!
Nem! Nem normális! Ha fogpanaszod van oda kell menni, aki minden menthetõt megment! Ne hagyd kihúzni! Nagyon-nagyon nehéz a fogpótlás - és sohasem tökéletes. Valamivel meg rágni kell, még sokáig... Erre - ha másképp nem megy - pénzt kell áldozni!! - találj olyan fogorvost, aki megmenti a fogakat. Van úgy, hogy hetekig kezelik, gyökértömik, de 20 évre is mementik a fogat! Sajnos a kihúzottak helyére már nem nõ több.
És NE használj fluor tartalmú fogkrémet!
Ápold a fogaidat, egyél minél kevesebb édességet, cukros lónyálakat kerüld, minden nap rágj el egy sárgarépát, vagy egyél almát. Talán akkor nem lesz protkód 40 évesen. Vannak emberek akik nagyon vékony a fogzománcrétege Nekik még jobban kell vigyáznia a fogaira.
A kérdező hozzászólása: -i
de mindenesetre kerülni kell a pancser orvosokat. boldog vagyok fog nélkül de a pancser doki miatt az összest ki kellett húzni. a legközelebbi jó doki meg 75 km re volt tõlem és nem érte meg eljárni hozzá.
A kérdező hozzászólása: ja és fiu vagyok
Szerintem a csupasz muflon az már pedó kategória.
A kérdező hozzászólása: Miért ismernél meg?:)
és* pofonok azaz:)
Miért lenne baj? Ízlések is pofonok.
Hmmm... én szívesen megismernélek. Írj privátban és küldj magadról egy képet.
A kérdező hozzászólása: Még nem volt..
Volt már barátnõd?
Értem.
Lány vagy vagy fiú?
Szerintem egyáltalán nem pedo kategória. Nem baj hogy te szõrösebbet akarsz vagy ilyesmi, de azért engem ne nevezzen senki pedonak mert a teljesen csupasz punci izgat fel és azt szeretem nyalni. (nyalásnál nagyon rossz ha akár csak egy kevés szõr is van, ezt tapasztalatból mondom)

Az baj ha 16 évesen nem rendszeres a menzeszem?

Van amikor havonta megjön,de van amikor csak 2 havonta

Legjobb válasz: Nem baj, de biztos választ csak orvos tud adni. Van aki 16 évesen még nem is menstruál.

Nem baj, de biztos választ csak orvos tud adni. Van aki 16 évesen még nem is menstruál.
attól függ, hogy mióta van meg?
menj el nõgyógyászhoz, lehet h felír majd fogamzásgátlót h beálljon
Attól függ, hogy mikor jött meg elõször. Ha már 10 éves korodban megjött, akkor be kellett volna állnia. Ha 15 évesen jött meg, akkor nem gond. Orvoshoz kell menni és kiderül, hogy van-e vmi baj. Az utolsó meg ritka nagy butaságot ír! Ha olyan orvosra akadsz, aki erre fogamzásgátlót akar felírni, akkor menekülj!!!
már bocsi de nekem nagyon rendszertelen volt, elmentem orvoshoz és felírt fogamzásgátlót h beálljon rendesen.
Már bocsi, de akkor az orvosod hülye. Ugyanis a tabletta nem rendszerezi a vérzést, hanem kikapcsolja az egész petefészket meg a ciklust, és csinál egy mûciklust helyette, aminek semmi köze a tiédhez. Ha abbahagyod, ugyanolyan szar lesz, mint volt, sõt, sok esetben még rosszabb. Aztán ha babát akarsz, akkor majd rohangálhatsz, hogy kezdjenek vele vmit....
ahhoz képest most már normálisan megjön amióta nem szedem
Akkor jó nagy szerencséd van.
Egyáltalán nem baj.... legalábbis ez így önmagában nem. Azt tudom javasolni, hogy rendszeresen igyál cickafark teát, attól általában jobban beáll a ciklus.

Az nagy baj, hogyha egy 16 éves fiú egy 34 éves nővel szeretkezik?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj végülis... Ha tényleg olyan jól néz ki, miért lenne baj... :)

Dehogy baj. Sok mindent tanulhatsz tõle. Csak ésszel...
Bajnak nem baj végülis... Ha tényleg olyan jól néz ki, miért lenne baj... :)
Már kinek? Ezt szerintem leginkább a 16 éves fiú meg a 34 éves nõ tudja.
nehogy baj, ha anyakomplexusod van.
Miért lenne büntetendõ? Amúgy meg kipróbálni miért ne?
Szerintem ez elég durva. A nõnek pedig valószínûleg pedofil hajlamai lehetnek. Miért nem korban hozzád illõvel csinálod?
Beteges....
jah bocs tényleg nem büntetendõ, csak ha 14 év alatt lennél..elnéztem a számot...:-/a te esetdben végülis normális h.kiváncsi vagy de a nõ beteg az tuti...
Egyáltalán nem. Sõt ez normálisnak tekinthetõ. Mint tapasztalt nõ bevezet a szex rejtelmeibe. Nekem is mindig idõsebb nõim voltak.
nem baj, csak büntetendõ...
18 éves voltam, amikor egy 36 éves nõvel feküdtem le. Õ vette el a szüzességemet, rettentõ türelmes volt velem és megtanított mindenre amit tudnom kellett. Azóta volt már pár barátnõm és mindegyik imába foglalta a nevét. Én még mindig azt mondom, hogy egy idõsebb türelmes, kedves, szeretõ nõvel a legjobb elveszíteni a szüzességet aki tényleg figyel a fiúra. Nekem nagyon bejött. Fél évig tartott és nagyon jó volt így visszagondolva is.
Ha szûz vagy akkor tanulsz tõle, ha õ szûz akkor itt az ideje lyukadni :D tréfán kívül, szerintem ez túl nagy korkülönbség, de elképzelhetõ olyan lelki-testi vonzalom, amiben ez helytálló dolog társadalmilag viszont abnormális - talán még pszichológiailag is
17:08-as!én voltam aki azt mondta, elõször, h.büntetendõ..de aztán rájöttem h.14 év a korhatár../Amerikában viszont 21/..de az mindegy..szóval sztem nem egészséges dolog, fõleg a nõ részérõl...
A kérdező hozzászólása: csak tervezzük
már lefeküdtetek vagy csak terveztek?
"jah bocs tényleg nem büntetendõ, csak ha 14 év alatt lennél." - nem 18 év a korhatár?
Miért ne? Legfeljebb megtanit a sex minden csinára-binjára! Késõbbi barátnõid hálásak lesznek!!!

Van egy 16 éves lány, aki terhes lett! 14 éves kora óta szed tablettát amit az anyja íratott fel neki. Persze nem jött be, és megesett a baj! Van az anyának felelőssége?

Legjobb válasz: 18:21! Mibõl gondolod, hogy nem írnak fel a dokik ilyen idõs lányoknak tablettát? Nekem 15 évesen írt fel mielõtt lefeküdtünk volna a párommal elmentem és megnézettem magam egy orvossal hogy nincs e valami bajom, stb elküldött vérvételre, vizelet vizsgálatra, hasi UH-ra és utána írta fel. Nem kértem, õ ajánlotta azt mondta ez a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer. Ez lassan 7 éve volt szerintem manapság is felírják. Kérdezõnek: Szerintem az anyának már nincs felelõssége ilyenkor. Ha a lány elég érett ahhoz, hogy szexuális életet éljen akkor neki kell vállalni a felelõsséget az ilyen dolgokért. Én sem támaszkodtam volna senkire ha ilyen megesett volna velem, de én akkor lettem terhes amikor mind ketten akartuk már a párommal a kisfiunkat. Ha abortuszra kerül a sor akkor viszont az anyukája beleegyezése nélkül ez nem kivitelezhetõ. Szóval jogi szempontból mégis a lány anyukáján van a felelõsség.

18:21! Mibõl gondolod, hogy nem írnak fel a dokik ilyen idõs lányoknak tablettát? Nekem 15 évesen írt fel mielõtt lefeküdtünk volna a párommal elmentem és megnézettem magam egy orvossal hogy nincs e valami bajom, stb elküldött vérvételre, vizelet vizsgálatra, hasi UH-ra és utána írta fel. Nem kértem, õ ajánlotta azt mondta ez a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer. Ez lassan 7 éve volt szerintem manapság is felírják. Kérdezõnek: Szerintem az anyának már nincs felelõssége ilyenkor. Ha a lány elég érett ahhoz, hogy szexuális életet éljen akkor neki kell vállalni a felelõsséget az ilyen dolgokért. Én sem támaszkodtam volna senkire ha ilyen megesett volna velem, de én akkor lettem terhes amikor mind ketten akartuk már a párommal a kisfiunkat. Ha abortuszra kerül a sor akkor viszont az anyukája beleegyezése nélkül ez nem kivitelezhetõ. Szóval jogi szempontból mégis a lány anyukáján van a felelõsség.
Ha végigolvastad a kérdést láttad, hogy az anyja íratta és váltotta ki neki.A mami megtett mindent, innentõl kezdve a kislány baja, ha nem tudja, mi a teendõ.Ennek tudatában szerintem teljes egészében a gyerek felelõssége a baja.Így járt.Legközelebb okosabb lesz és gumit húzat a "párja" farkára.Most meg megeszi amit fõzött.Ha van benne felelõsség ahhoz, hogy 14 évesen szexeljen, akkor annak következményeihez is van.
18:21!!!! jobb ha tudod h 11 évesen kaptam tablettát. nem tudom mi bajod van, inkább tabletta mint poronty. örülnöd kellene hogy szed valaki minthogy nem. hibbant nõ!!!!
persze, nem nevelt annyi észt a lányába, hogy a tájékoztató szerint szedje a gyógyszert
nem hiszem egy 16 évesnek már kell lennie annyi felelõsségének hogy naponta bevegyen egy tablettát ami az érdekében áll...
Úristen kislányok, utolsók. Mirõl beszéltek??????Hogy lenne elég érett valaki 14 évesen a szexuális életre? Jesszus. A kérdezõnek: de van felelõssége. Az illetõ kislány még nem felnõtt, fiatalkorú. Az kérdés, hogy még kiskorúként (ha 14 volt, és már szexelt, akkor lehet, hogy azelõtt is, hogy betöltötte a 14-et) létesített-e vele valaki testi kapcsolatot, az megrontás. Ha errõl az anyának tudomása volt, büntethetõ lenne tudomásom szerint.
Van az anyjának felelõssége de a lányé semmivel sem kevesebb! Már nem kisbaba!
Szeretném hinni, hogy egy 14 éves lánynak semmiféle orvos nem ír fel fogamzásgátló tablettát! Ha ez így van, akkor az anyukája suttyomban íratta fel, orvos nem vizsgálta a lányt. Ha ez a helyzet, szimplán a tabletta miatt, az esetleges komplikációk, mellékhatások miatt (arról nem is beszélve, hogy egy éppen fejlõdõ szervezetet hormonokkal töm) is óriási felelõssége van az anyának. Ha az orvos írta fel, akkor meg neki is.
Bevette minden napa gyógyszert azonos idõben? Kimaradt akár egyetlen 1 szem is? Az orvos mikor felírta a gyógyszert normálisan megvizsgálta? (vérvétel..stb) Az anyának nincsen felelõssége, pont azért cselekedett!
Vagy anya futtatja a kislányt.
futtatja.. jesszusom betegek vagytok:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D fzttatki k*csög cigányok szoktak.. 95%-ban.
Szerintem, ha egy 16 éves lány elég érettnek érzi magát ahhoz, hogy szexeljen, akkor legyen arra is esze, hogy normálisan szedi a fogamzásgátlót. Amúgy az nem igaz, hogy 14 évesnek nem irnak fel fogamzásgátlót, én pont ennyi idõs voltam, amikor a nõgyógyász ezzel akarta beszabályozni a ciklusomat. Ahhoz pedig ismernünk kéne az anyát és a körülményeket, hogy azt eldönthessük, hogy van - e felelõssége.
18:31-es vagyok, már nem vagyok kislány 21 éves vagyok és van egy 12 hónapos kisfiam. Lehet, hogy 14 évesen még kislánynak gondoltál de én igen is érettnek éreztem magam nem csak a szexre hanem a közös életre is a párommal. Ha nem lettem volna az valószínû már nem lennénk együtt és nem lenne gyerekünk sem. De ez mindenkinél másképp van. Nem azon múlik hogy érett-e rá valaki, hogy hány éves. A kor alapján nem lehet ezt eldönteni. Van egy régi barátnõm aki még 18 évesen sem érezte elég érettnek magát a szexre, ember függõ. Ki ilyen ki olyan, de minden esetre én nem bántam meg hogy akkor lefeküdtem a párommal és szerintem õ se :)

Barátommal lefeküdtük, gumi nélkül többször is, de az utolsó mensim után barna folyásom van, eddig soha nem volt semmi baj, de most megijedtem, normalis ez? 16 éves vagyok.

Legjobb válasz: Fölösleges megjegyzés, hogy valszeg terhes vagy???? Komolyan szánalmasok vagytok! Ne szexelj 16 évesen csillagom, ha még védekezni se tudsz! Remélem nem vagy terhes, így is elég hülye van már a világon!

Fölösleges megjegyzés, hogy valszeg terhes vagy???? Komolyan szánalmasok vagytok! Ne szexelj 16 évesen csillagom, ha még védekezni se tudsz! Remélem nem vagy terhes, így is elég hülye van már a világon!
Utolsó, nem mondta a kérdezõ, hogy mikor vesztette el, csak annyit, hogy többször lefeküdt védekezés nélkül a barátjával....tehát elég nagy esélye van a terhességre.
Ha nem akartok babát, miért nem védekeztek?
Ha többször lefeküdtetek védekezés nélkül (Minek azt? Védekezni csak a hülyék szoktak, igazad van), akkor nagy rá a sansz, hogy terhes vagy. 16 évesen marha sok eszed van, mondhatom. Irány a nõgyógyász!
Lehetséges, vegyél egy tesztet.Már van 500ft-ert is.
terhes vagy gratulálok, egy okoskával több
:D Látom sok barom van itt is, olyan multi-dokik vagytok, hogy egy mondatból megállapítottátok, hogy terhes. Nincs kizárva éppen, de az természetes, hogy a szüzesség elvesztését követõen felborul az egész mensi, késik, hamarabb jön, ez normális.
A kérdező hozzászólása: Nem kertem a folosleges megjegyzesbol. nem tudhatod bisztosan.
majd kilenc hónap múlva idõd sem lesz a szexre, 18 évesen meg szórakozás helyett ücsöröghetsz a játszótéren, játszüházban
Szervusz, most olvasom a kérdésed. Végül mi lett veled? Csináltál tesztet?
úristen... írja, hogy menstruáció UTÁN! mivel megjött neki, elég kicsi rá az esély... de menstruáció után teljesen normális :)

Manapság már gáz az, ha egy 16 éves lány nem engedheti meg magának, hogy a legújabb ruhákat a legdrágább boltokban vásároljon? (inkább 14-16 évesek válaszait várom, de az sem baj, ha felnőtt ember ír)

Anyum munkanélküli, csak apum dolgozik, ? havonta 180ezret hoz haza. DE! Ez elmegy a rezsire, meg a többi számlára, így marad kb. 40ezer ft, kajára inkább. (Budapesten élünk, hárman vagyunk) Az osztálytársaim pedig cikiznek emiatt (is), és hogy nincs meg a legújabb Zara-szerzemény. Örülök, ha havonta vehetek magamnak egy ruhadarabot a turkálóból, vagy egy 300 ft-os körömlakkot. Nem engedhetem meg, hogy ilyen helyeken vásároljak, míg ?k Bershka, Pull & Bear, Zara. Nagyon rosszul esnek a szavak, amiket hozzám vágnak, persze ott van bennem a féltékenység, ezt bevallom... Mindenhol azt hallom, hogy dehogy gáz, közbe mégis lenéznek, s nem is járok elit iskolába.

Legjobb válasz: szerintem szard le a nagyképû sznob osztálytársaid és keress olyan barátot amilyen te vagy .Hidd el az emberek 90%-a nem teheti meg hogy ilyen butikokban vásároljon.nagy igazság hogy nem a ruha teszi az embert!!

szerintem szard le a nagyképû sznob osztálytársaid és keress olyan barátot amilyen te vagy .Hidd el az emberek 90%-a nem teheti meg hogy ilyen butikokban vásároljon.nagy igazság hogy nem a ruha teszi az embert!!
nem hittem, hogy ilyen tényleg létezik. Gimiben nem jártam éppen IQ fighterekkel egy osztályba, de sosem vágták hozzám hogy márkátlan cuccokban járok, szép is lett volna! Amúgy is, ahhoz, hogy jól nézz ki és ne öltözködj slamposan egyáltalán nem extrás ruhák kellenek, csak jól kombinálható kiegészítõk, pl sál, öv, ilyesmi. zárójelben megjegyzem: sosem hallottam ezekrõl a boltokról. :) 20/L
ne foglalkozz ilyen idiótákkal .szardd le õket ..tudom h rosszul esik de ást nem tudsz tenni :S
ha fiú lennél egyszerûbb lenne a helyzet, mert akkor mondhatnád, hogy igazából egy jó grafkártyára gyûjtesz, és hagyjanak ezzel a sz*ros ruhákkal, meg cipõkkel, amid van le nem rohad, nem veszel másikat :D
Cikizzeneke. Ha annyira zavarja õket, mondd meg nekik, hogy nagyon szívesen elmész velük a Zarába, és ott vehetnek neked bármit. Egyébként meg válság van, örüljenek hogy nekik éppen most telik rá, de könnyen fordulhat a kocka, és inkább félre kellene tenni, mert ma pitty-putty bedõl anyuci-apuci üzlete is egyik napról a másikra, és simán koldusbotra lehet jutni. Ha anyuci-apuci picit is bevonta õket az üzletbe, akkor pontosan tisztában vannak vele õk is, mert már nem kisgyerekek. Ha meg politikus tótumfaktum gyerekei, akkor lehet mondani, hogy könnyû a közpénzbõl nagyzolni, abból amit anyuci-apuci összesikkaszt. Ha meg valamelyik a saját pénzét szórja Zarára, nos, mondd azt, hogy te másra költenéd a pénzed, nem ruhára.
Ne foglalkozz velük! Én is csak a kínaiban vásárolok, de szebben fel tudok öltözni, mint az egyik osztálytársam, aki csak márkás cuccokat hord. Nekem van ízlésem, neki nincs. Egyátalán mi közük a te ruháidhoz? Törõdjenek a magukéval. Múltkor is gazdag osztálytársam megkérdezte, mikor egy másik lánnyal a nyári munkáról beszélgettünk, h "Ki az a csóró, akinek dolgozni kell?" Addig persze nem jut el neki, ha az õ szülei nem dolgoznának, õ sem élhetne olyan színvonalon. Ne fogllkozz velük, nem érdemlik meg. Ha nem lenne anyuci meg apuci, sehol sem lennének. 18/L
Látszik még mennyire gyerekek az osztálytársaid. Sajna ez ellen nem lehet tenni semmit, most azt könnyû mondani, hogy ne figyelj rájuk, de tudom, hogy erre nem lehet nem odafigyelni. Lehet, hogy nagy korodra olyan munkád lesz, hogy sok pénzed lesz és bármit megvehet, amíg õk majd az utcát seprik... sose tudhatod mikor fordul a kocka. Addig pedig tarts ki!
igen, természetes hogy van benned pici irigység, de ne foglalkozz velük, kíváncsi lennék, hogy anya meg apa nélkül hova jutnának..
ma 10:54 ha megdöglött a tehened , dögöljön meg a szomszédé is ?:)
7.es! Nekem 2 Deichmann-os Catwalk platform cipõm van és mindegyik k*rva kényelmetlen! Sõt vettem ott egy alacsony telitalpú fekete cipõt, az is töri a lábam pedig már vagy 1, 5 éves! Nem a Deichmann-nal kéne pedálozni, mert kinézetre van 1-2 jó, de kényelemre csapnivalóak.
akkor nézd végig 16-os, meg fogsz lepõdni
Szia!!:) Ne keseregj, mert biztos lesz még jobb is. Ha tudsz, rakj el pénzt, és vegyél egy-két dolgot turiban(de csak jót) vagy leárazásokon(amik nagyobbak). Egyébként nekem sincs egy gardróbnyi ruhám, legtöbbjük leárazásokról van. Ja, és szerintem nem gáz, mert van nagyon sok olyan ember, akinek még annyi ruhája sincs, mint neked, és lehet enni sincs pénzük. 15/l
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat. és légyszíves , ne itt veszekedjetek.
végignéztem, volt egy szabad órám. EGY SINCS! :) nem azért adok ki súlyos pénzeket. rosszakat fogtál ki, dupla annyiba kerülõ platform cipõmbe 2 percig tudok meglenni, catwalkban pedig órákat.
Egyáltalán nem gáz. A fejemet fogom, mekkora idióta osztálytársaid vannak, pedig az enyémek is megérik a pénzüket. Ne felejtsd el, hogy nem õk tehetik meg, hogy megvegyék a ruhákat, hanem a szüleik. Majd akkor kérkedjenek vele, ha õk keresik meg a cuccra a pénzt, dehát büdös a munka, mint tudjuk. Nyugodtan menj kínaiba, turiba, outletekbe, hordjál olyat cuccot, ami neked tetszik. Sosem költenék egy pólóra 7000 ft-ot meg nadrágra 6-7000 ft-ot, mert az menõ... Mekkora idióta libák. Mégha olyan nagy márkák lennének :D A Zara nem egy Chanel, hogy lehessen kérkedni vele.
Legyél kreatív :) Nem pénzfüggõ a stílus. Járd a turikat, tanulj meg varrni, jobb és egyedibb cuccaid lesznek mint nekik :D
Anyukámmal hatalmas szerencsém van :) 11: írtam márkát, hogy hol vásárolok? nem, nem is fogok, mert nem kenyerem a dicsekvés, de 100% , hogy nem az van bele írva egyik ruhámba se, hogy made in china. 13: most egy egyszerû balerinacipõn nem akarok márkázni.de jóval több volt mint 5 :) sõt platformom soha nem volt ilyen kényelmes, mint a deichmannos catwalk :)
ez csak a fiataloknál van így! vicc amit mûvelnek. az ember ezt 18 éve korára kinövi, ha nem akkor szimplán idióta marad élete végéig
8-as? inkább ide a más faszával veri a csalánt illik
7-es "deichmannos cipõm gynegéd a lábamhoz" no most skizó állapotba kerültem mert ezek szerint te sem vagy márkab*zi sznob, akinek nem jó egy cipõ 20k alatt deichman-ban sosem mertem cipõt venni, mert csak 3-5k, szal akkor én vagyok a sznob (mert én csak márkás cipõt veszek, és abból sem akármit, -de nem suprat!)
Nem gaz, de sztem ne kinaiban vasarolj mert nem er semmit inkabb tegyel mindig felre egy kis penzt es vard meg a amig learazas lesz persze nem a legdragabb boltokban.
nem foglak 7es lepontozni, de te tudod mirõl beszélsz? az összes cuccod kinai, max indonéz nézd csak meg a cimkéket szerinted hogy gyártják a kinaiak a cuccokat? rendelsz 60000 darabot, õk meg 100 ezer alatt nem gyártanak semmit, ergo megy tovább a gyártás, max nem azzal a cimkével a számodra márkás gyártó meg annyit tesz hogy rányalja a cimkéjét tényleg nem kinai cuccokban jársz
kérdezönek üzenem hogy gyüjtsön pénzt és várja a leárazásokat és ott vegyen magának valot , vagy egy jó turiba is elmehet, és elhiszem hogy bánto dolgokat tudnak mondani , de nem kell meghallani ,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!