Találatok a következő kifejezésre: Az baj, 12 évesen (43 db)

Az baj ha egy 12 éves fiú randira hív egy 13 éves lányt?

Legjobb válasz: Szerintem 12 évesen már simán érdekelhetik a lányok, nem hiszem hogy rögtön le akar feküdni vele. Szóval nem baj hogy elhívod, viszont a nagyobb lányoknak ciki hogy kisebb fiúval mennem el, szóval ha a sulidból van, akkor nincs túl sok esély, ha másik suliba jár, akkor esetleg :D

Szerintem 12 évesen már simán érdekelhetik a lányok, nem hiszem hogy rögtön le akar feküdni vele. Szóval nem baj hogy elhívod, viszont a nagyobb lányoknak ciki hogy kisebb fiúval mennem el, szóval ha a sulidból van, akkor nincs túl sok esély, ha másik suliba jár, akkor esetleg :D
Egy szót sem írt a szexrõl, hagyjátok már, mindig a válaszadók hozzák fel ezt a témát, õ csak a randit kérdezte, persze lehet hogy ti rögtön az elsõ randin már lefekszetek másokkal, de nem mindenki ilyen! Amúgy nem baj, de számíts rá hogy a csaj visszautasít, és ha véletlenül összejöttök, akkor is tanulj meg mindent, mert ez ne menjen az eredményeid rovására, úgysem lesz életed végégig tartó szerelem, aztán nehogy ezért ne vegyenek fel gimibe!
szerintem egyátalán nem baj a hozzászóloknak üzenem hogy nem kell egybõl arra gondolni és elvenni a kedvét mindentõl mért ne randizhatna 12 évesen egy randi az még nem számít rossznak szerintem amúgy azaz 1-2 év ide vagy oda az nemlényeg és attol hogy fiatalabb egy évvel attol a csaj az nem utasítja vissza ha õ is szereti
Most ki az aki 12 évesen lefekszik.Õ csak azt kérdezte hogy ciki ha kisebb fiú elhívja randira. Én is jártam már olyan csajjal aki 1 évvel volt idõsebb. Nem ciki.
az utolsó 3 emberrel egyet értek!! nem kell cinkelni a kisebeket szval enyíhhm<3
lol én 12 vagyok és a csajom 14 éves
teljesen egyet értek az elõttem szólóval! általában a 12 éves fiúknak nagy szám szokott lenni hogyha idõsebb lányt hívnának el randizni. De a lányt már lehet kicikizik hogy kisebbel randizik. Szal nem neked hanem a csajnak lenne gas. engem is le lehet pontozni...de szerintem ne foglalkozz még a lányokkal
Baj! 12 évesen még gyerek vagy ne a randizgatáson járjon az eszed. A randiból lesz a járás a járásból a szex a felelõtlen szexbõl pedig a gyerek és az abortusz. Le lehet pontozni, de én 12 évesen még bõven nem a randizgatásra gondoltam, pedig csak 23 éves vagyok. Akkorát fordult a világ, hogy már lassan nekem kell szégyenkeznem...
Szerintem is baj! Ilyen fiatalon meg az iskolan kene jarjon az eszed, ne kezdd el tulsagosan hamar a csajozast mert igen hamar megunhatod, varj meg ne erdekeljen masok velemenye arrol hogy miert nincs csajod..siman mondd azt hogy meg nem vagy elkeszulve vagy csak az h mert hat nincs. Amikor en voltam 12 eves max annyira voltam kepes(AKKORIBAN EZ VOLT A NORMALIS) hogy egy puszit djak neki utana meg mind a ketten elpirultunk. A szex? Szoba se johet!
Szerintem nem is a kérdésre válaszoltok õ azt kérdezte, hogy egy fiatalabb fiu el hívhat-e egy idõsebb lányt és nem azt hogy 12 éves fiunak való-e lány. És itt nem feltétlen a szexrõl van szó. Nekem alakulóban van az elsõ kapcsolatom és énis csak 12 éves vagyok . Szerintem hívd el randizni és majd meglátod ha nem sikerül akkor gondolj arra hogy legalább megpróbáltad de egy év az nem is olyan nagy különbség. én most vagyok 7. es és vannak olyan osztálytársaim akik szintén 12 évesek és az egyik az egy 14 éves fiuval jár. de semmi szexrõl nincs szó csak gy kis kézfogásról ölelésrõl csókról . de semmi sex
Igen...én most 13 éves vagyok, és csak nézem ahogy az osztálytársnõim is már több mint 30 pasival voltak, és nem tetszett nekik egyik sem. De a randizással én is várok, hiszen elõttem az élet. van aki csak azért akar randizni h nagynak nézzék. Teljesen fölösleges...-__-"
én 13 vok de má 11évesen jártam egy 12éves csajjal :) és a barátnõi se basztattak most is tetszik, de kinéztem egy nálam 1 évvel fiatalabb csajt aki KICSI nagyon szebb :D
Szerintem nyugodtan randizzon õ élete õ éli nem kell cikizni hogyha szerelmes nem kell letéríteni a szerelemrõl hagyjátok békén hadd randizzon!!(Ez azoknak szól akinek cikinek tartják me stb.)
A kérdező hozzászólása: igen elhívtam , és járunk! És nem azt kérdeztem hogy mivel tudnék játszani PL:lego, barbi baba stb. Az miért baj hogy elhívom randira? Akkor 20 évessen legyen az 1.????
Na, elhívtad?
az elsõ kettõnek: MIÉRT KELL CSESZTETNI A GYEREKET? AZT KÉRDEZTE HOGY ÉGÕ-E, NEM AZT HOGY TE ILYENKOR MÉG LEGÓZTÁL-E MEG HOGY MI LESZ VELE!!!!! 12 ÉVESEN SIMÁN ÉRDEKELHETIK A LÁNYOK, ATTÓL HOGY TE MELEG VAGY, VAGY MITTOMÉN ATTÓL Õ CSAK ANNYIT KÉRDEZETT, HOGY ÉGÕ-E. HÁT NEM!!!!!!
Ez ma már divatból nagyon cinkes.... Pff...1 év és a csajt a barinõcik kicikizik és az nagyon nem szupcsi... Hagyd az egészet a ...csába... Inkább tanulj meg lõni légpuskákkal, meg ilyesmi, ezekre jó idõt fordítani.
és majd el is hisszük... amúgy 12l vagyok, és szerintem ne szóljátok le hogy "Baj" hisz ti sem voltatok nagy álszentek kiskorotokban.. =\
nem ciki sõt szerintem nagyon jó de a barátnõktõl inkább félj

Az baj, ha 12, 5 évesen nincs meg és nincs csak egy nagyon picike mellem? Többi lent!

melltartót hordok,mert már érzem,hogy kell futásnál vagy mindennapi használatnál,mert érzem hogy van egy pici,de látszani nem látszik...Már fáj elég régóta.akkor most nõ?nem baj,hogy csak most kezdett el nõni kb e fél éve?azóta fáj enyhébben/jobban de olyan nagyon sok változást nem látok...ez nem gond igaz?(ne kérdezzétek,hogy miért nem kérdeztem a testvérem/szüleim..más szájából is akarok választ hallani.köszi)

Legjobb válasz: Nem baj, mert mindenki más ütemben fejlõdik. A menstruációdnak 16 éves korodig kell megjönnie, a melled meg kb. 20 éves korodig nõhet.

Nem baj, mert mindenki más ütemben fejlõdik. A menstruációdnak 16 éves korodig kell megjönnie, a melled meg kb. 20 éves korodig nõhet.
És felesleges melltartót hordanod ha nincs melled. Csak kinevetteted magad!
jól írja az elsõ, szóval csak hogy többen mondjuk azért írok én is... minden rendben veled ne izgulj :)
Csak késõn érõ vagy. Ennyi. De egyet értek azzal, aki azt írta, ne hordj melltartót. Van egy osztálytársam 13 éves és semmi melle, de mégis kosaras melltartót hord. Nagyon nevetségesen néz ki. Te se hordj! Az, hogy nem jött meg normális, mivel, mint már írtam késõn érõ vagy.
Elsõ vagyok. Dehogy vagy késõn érõ! Ez marhaság!!!
A kérdező hozzászólása: de hordok melltatót mert fája ha futok, és nem azt mondtam, h nicns mellem, mert kell, csak nincs akora látszata..és nem nevetnek ki, azért nevetnek max h nem hrdok, de kell mert fáj ha futok vagy megyek az úton pl...érzem..ennyi.ne erre írjatok.köszi ennyi, nem kell töb válasz

Az baj hogyha 12 és fél évesen átlátszó a spermám, ha igen mikor lesz fehér kb? Ja és még egy kérdés 14, 2 cm az átlagos péniszméret ebben a korban?

Legjobb válasz: Te jó Isten ... Egy 12 éves kiskölköt tényleg ez foglalkoztat?? Sztem inkább menj és játssz a dinóiddal,inkább azokat méregesd !

Te jó Isten ... Egy 12 éves kiskölköt tényleg ez foglalkoztat?? Sztem inkább menj és játssz a dinóiddal, inkább azokat méregesd !
Az nem a spermád, hanem az ondód, és azért átlátszó, mert nincsenek benne spermiumok! Ne méregesd a farkad, inkább tanulj!
XD sok 12 éves hokizik és még nekem is átlácó de az a lények hogy élvezz de 14 évesen már fehér lesz lol nekem pont 10 centi
#3. Az nemsok xd

Van egy tényleg szép fiú testvérem kb 12-éves és kézilabdázik. De az a baj hogy a csapatából egy fiú homokos és ő állandóan molesztája a tesóm mit tegyen?

Legjobb válasz: Mivel gyerekekrõl van szó, egyértelmûen az edzõnek kellene szólni. (ha négyszemközt nem tudja leállítani) Fiútestvérem és KB. 12 éves????

Mivel gyerekekrõl van szó, egyértelmûen az edzõnek kellene szólni. (ha négyszemközt nem tudja leállítani) Fiútestvérem és KB. 12 éves????
Szerintem a kérdés nem a kb 12 évesre testvérre vonatkozik, hanem arra a 12 éves fiúra, aki írta a kérdést. Márcsak a megfogalmazásból is kiderül, hogy nem lehet túlzottan több 12-nél. Amúgy meg hívd félre, és mond meg, hogy téged idegesít, és ennyi...
Szia, szerintem inkább próbálj meg a másik fiúval beszélni errõl a dolgoról hogy ez nem helyes így. A testvéred nem szereti és lássa be õ is hogy ez nem mehet így tovább, DE semmiképp sem a megalázás a legjobb megoldás. Egy életre megnyomoríthatjátok azt a másik fiút lelkileg. Hivjátok félre és hassatok rá szép szóval, meglátjátok mûködini fog a dolog.
Mondja meg a többieknek hogy az a bizonyos fiú homár. aztán hátha leállítják:D
Taposd ki a beleit:D

Az baj hogyha 14 éves korban már van ondóm de a péniszem csak 10-12 cm izgalmi állapotban? Fog még nőni és kb. mekkorára?

Legjobb válasz: Ne aggódj, még nõni fog, elvileg 18 éves korig nõhet. DE a méret teljesen lényegtelen, a 12 cm-es merev pénisz már bõven elég, ha ügyesen használod! Olvasd el a weblapom cikkeit: www.drszex.hu Üdv: dr. Szalai Krisztián

Ne aggódj, még nõni fog, elvileg 18 éves korig nõhet. DE a méret teljesen lényegtelen, a 12 cm-es merev pénisz már bõven elég, ha ügyesen használod! Olvasd el a weblapom cikkeit: http://www.drszex.hu Üdv: dr. Szalai Krisztián
Még fog nõni a péniszed és egyáltalán nem baj, hogy már van ondód, másnak is van már ilyen korban.
a barátom haverja 4.es korában azaz 10 évesen maszturbált lõször és neki is volt, . teljesen normális 14 évesen :) ja és még fog nõni a péniszed, de a ami most van az is elég szóval ne aggódj
Ti pasik mennyit aggódtok a péniszetek méretei miatt. Pedig ha felkészülnétek nõi anatómiából akkor az is kiderülne hogy a nõi hüvely rendkívül alkalmazkodó, hiszen annyira ki tud tágulni egy 4 kg-os kisbaba is könnyedén áthalad rajta, majd mintha mi sem történt volna össze is húzódik. Egyébként a túl nagy péniszt nem szeretik a nõk mert a normális hüvely hossza 13-16 cm és a végén ott van az érzékeny méhszáj is. És mint nõ és mint kétgyermekes anyuka azt is elárulom hogy a méretnél sokkal fontosabb az odafigyelés, a kényeztetés, a türelem, és az odaadás valamint a játék és bármilyen méretû is legyen az a pénisz.
A kérdező hozzászólása: kösz a fontos infót kis nyugit biztosít
Én is nõ vagyok, a férjemnek nem túl hosszú, cstlakozom az elõttem szólóhoz, ha hosszabb lenne nem lenne jó mert ott a méhszáj, nem tud úgysem tovább menni. Ne felejtsd el, nem számít a hossza!
jajaja ti nõk a pasik méretével nagyon engedékenyek vagytok, és persze, hogy nem a méret a lényeg, egészen addig, amíg nem a cicitekrõl, vagy a feneketekrõl van szó.....

12 eves lany vagyok a tegnap jott meg a mensim, de nagyon meg vagyok ijjedve, mert az ejjel egyaltalan nem volt, viszont tegnap igen. Vajon mi bajom van?

Legjobb válasz: valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.

valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.
A szervezeted még most tanulja a dolgokat. Kell majd jó pár hónap, amíg egyenletes lesz a hormontermelés, és beáll a rendszeres menstruáció.
ilyenkor még az is normálisnak számít, ha mondjuk 2 hét múlva megint megjön aztán 2 hónapig meg nem. Változó a lányoknál mennyi idõ alatt áll be, van akinek fél év is elég van akinek több év kell hozzá és nem mindig egyforma intenzitású a vérzés. Biztosan nincs semmi bajod.
Én éjjel sosem menstruálok, mindig reggel v hajnalban kezd rá...
Ne aggódj, én is így vagyok ezzel pedig 10 éve menstruálok már. Reggel, délelõtt a legerõsebb majd napközben folyamatosan csökken, éjjel pedig szinte semmi nincs aztán másnap reggel újra erõsebb. Van akinek nem egyfolytában, hanem úgymond szakaszosan van meg, ez normális.
Éjjel általában gyengébb (legalább is sok nõnek, másnak meg pont nem), és hát ilyenkor fekszel is, szóval nem tud úgy kifolyni, mint nappal, amikor fentvagy, és persze nappal általában erõsebb is.
Minden rnedben van, ne aggódj, ilyenkor még ez teljesen normális. de miért nem beszéled meg anyukáddal? Nekem annak idején mindent pontosan elmondott... igaz, nem szerettem, hogy ilyenrõl kell beszélgetnem, de legalább tudom a dolgokat.:)
én se szeretek az ilyenekrõl beszélni vele és pont õ a védõnõ...

Az baj hogyha 12 évesen 6 cm állva? :S Valami rendennelesség esetleg?

Legjobb válasz: nem,normális,van akinek akár 14 évesen is még kicsi.De amikor lényegesen megnyúlnak,magassabbak lesznek a fiúk olyan 13-14 évesen akkor szokott a pénisz pár cm-t nõni,és utána meg középiskoláskorban 15-17 évesen akkor már felnõtt mérettel rendelkeznek.

nem, normális, van akinek akár 14 évesen is még kicsi.De amikor lényegesen megnyúlnak, magassabbak lesznek a fiúk olyan 13-14 évesen akkor szokott a pénisz pár cm-t nõni, és utána meg középiskoláskorban 15-17 évesen akkor már felnõtt mérettel rendelkeznek.
Ne siettesd a természetet! A hormonjaid még csak most ébredeznek. Elhiheted, hogy nem lesz a méreteiddel gond.
Ha 12 évesen csak 6 centi vagy állva akkor Aprajafalváról jöttél. :)
Nem. 12 éves vagy. Mármint, ha a péniszedrõl van szó, akkor az még nõni fog. bizony ám.
Ülve is ugyanekkora??
Nekem (24/F) 14 éves koromban volt meg az elsõ szexuális kapcsolatom, egy Tõlem 3 évvel idõsebbel, akkor még nekem is épphogy elérte a 10 et, az elsõ aktus után, viszont a korommal a méretem is folyamatosan nõt, ma már totálisan elfogadható, sõt..:S talán több is mint kellene!:D viccet félre téve nem kell aggódnod, és nem kell semmit sürgetned sem, mire odáig jutsz hogy használnod kell, addigra optimális lesz!Ez normális, mint ahogy pl. az is hogy nekem 12 évesen nõtt le teljesen róla a bõr is!Ez is teljesen természetes.
14-15 éves korodra már nagyobb lesz :D én 14 vagyok és nekem 18 cm viccen kívül :D
Nem vagy véletlenül kék?
"Ülve is ugyanekkora??" Mérd meg fekve és fejenállva is és átlagold.Ha 20 cm jön ki már jó!De inkább a játékmaciddal foglalkozz.

Az baj ha 17 évesen 12 cm a péniszem? Lányok válaszát várom

Legjobb válasz: Miert kell igy beszeljetek ember?Nem szegyelitek kicsit magatokat? szegyentelenek..... nem midneki egyforma.... (igaz nm tudom mert vn felteve ez a kerdes,bajnak nem baj,de most azt sem varhatod h modnjak h jaaaj de naaagy)....de hogy mien neveletlenek egyesek...a sok csunya szoval....jajj jaaaj mondjaotk h o buta,de ti? meg butabbak;)

Miert kell igy beszeljetek ember?Nem szegyelitek kicsit magatokat? szegyentelenek..... nem midneki egyforma.... (igaz nm tudom mert vn felteve ez a kerdes, bajnak nem baj, de most azt sem varhatod h modnjak h jaaaj de naaagy)....de hogy mien neveletlenek egyesek...a sok csunya szoval....jajj jaaaj mondjaotk h o buta, de ti? meg butabbak;)
Te még írni se tudsz, rohadjál meg!:D:D
azt még pénisznek se lehet nevezni te babapö_csü mit akarsz te avval dugni még 1 egér is elunná magát melletted te szerencsétlen:D:D
Tudod az nem baj, hogy agyilag 0 vagy... mert eddig még csak 100.000 írták ki ezt a [email protected] kérdést és nem tudod vissza nézni, mikor csak 1kéne kattintanod a bal egér gombal...de nem baj 12cm pOcsü embertõl elviselem :) ))
én 16 vagyok és 15cm ... egyépként sokminden függ a testalkattól.. van rajtam egy kis felesleg de ígyis 15+ os
nem para de mereven is annyi?? (adkjagfusafmjshjfhsknfksndf, snckjshfkjshkjajkbjandakmd, ajkdajdhajdhnandandadhjalhdkajn, amdla )
A férfiak szerint van nagy farok, meg átlagos. A nõk szerint van kicsi, és átlagos... Csak egy érdekesség. :) Figyelj, a barátomnak is csak pár cm-vel nagyobb, (meg idõsebb is mondjuk), de nagyon jól használja, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. :) Meg még lehet hogy nõni is fog neked. Mellesleg a pasik ha bevallják, ha nem, az átlag 15 cm körül van. Egészségügyi oldalon: "Átlagos péniszhossz (petyhüdt/nem erektált): 8.6 - 9.3 cm Átlagos péniszhossz (merev/erektált): 12.9 - 14.5 cm Átlagos péniszkerület (merev állapotban): 8.8 - 10 cm"
Elõzõ: Azt azért vedd hozzá, hogy ez ilyenkor globális átlag, és benne van például a csomó távol-keleti, ahol a kérdezõ által említett 12 centi valóban nem számít kirívónak. Nálunk viszont nem 13-14 centi az átlagos hossz, hanem inkább 15-16 centi. Márpedig ha statisztikákat hozunk elõ, akkor az a mérvadó, hogy a "közvetlen vetélytársaknak" mekkora, nem hogy a Föld átellenes pontján mi számít megszokottnak.
fordítva rosszabb volna, 12 évesen 17 cm Volt egy nagyon jó barátom, akinek ugyanez volt 17 évesen. Pont így, mint egy kisgyereknek. Aztán 21 évesen egyszer találkoztam vele, és nagyon meglepõdtem, volt vagy 20 centi!!!!! Ez így igaz! (Egy kicsit el volt keseredve, mert õ maga is sokallotta, és zavarta is.)
gnwzrmtm
Milyen konnyu belekotni a helyesirasba=)) pont az a nagy baj=)) szegeny fejetek...legyen ahogy ti akarjatok....ha annyi az eszetek....
Helyesírás kézikönyv...bla, bla, bla :D ne butáz minket, te kis buta...
Állva vagy ülve?
ne igen mutogasd az elején neki de ha jól használod akkor lazán jó:) olyan pozal probálkoz ahol teljesen betudsz hatolni és akk jó lesz:)
hát az agyad alapján igen.
Ha állva akkor az nem valami jó:S Igaz h nem a méret a lényeg de azért egy minimum van:S Bocsi:S
Nem néztem meg, hogy a föld hány országából vették a statisztikát... De azért akkor már azt is említsük meg, hogy magyarszágon hányan mondanak többet a valódi méretnél, mert azt hiszik hogy kicsi van nekik. És 12 cm-vel is lehet úgy bánni, hogy az nagyon-nagyon jó legyen. :)

12 éves vagyok és félek hogy megfog jönni nem tudom miért de félek. Az a baj hogy sietetem maszturbálással de nem tudom megállni. Mit tegyek?

van tippetek hogy mit lehet ilyenkor tenni. és ha jól tudom egészség ügyileg nincs más ártalma és mostanság elég sok n? csinálja(tisztelet a kivételnek)egy biztos ha tudtok egy nagyon komoly indokot mondani arra hogy súlyos következménye lehet ennek akkor biztos abba hagyom de nagyon nehezen

Legjobb válasz: Semmi köze nincs egymáshoz a kettõnek. Elõször azon lepõdtem meg, amikor írtad h maszturbálsz. Nem ítéllek el, csak meglepõ volt számomra... Annak a csajnak szól aki a barátnõjével maszturbálgat vagy mi a csoda xD: ANYÁM, A BARÁTNÕD 14 ÉVESEN VIBRIVEL TOLJA????? EBBÕL LESZ MAJD AZ UTCA KURVÁJA. AZÉRT AZ NAGYON KEMÉNY... Többet nem mordok, mert nem ismerem, de azért elég gáz, ha egy 14 éves lány vibrátort használ. Szerintem nem igaz. Mert ha szûz, akkor nem fog vibrátort használni. Ha nem szûz, akkor meg azért gáz, mert egy 14 évesnek még nem kéne szexelnie. Most lehet oltani, akkor se változik a véleményem.! =) 18/L

Semmi köze nincs egymáshoz a kettõnek. Elõször azon lepõdtem meg, amikor írtad h maszturbálsz. Nem ítéllek el, csak meglepõ volt számomra... Annak a csajnak szól aki a barátnõjével maszturbálgat vagy mi a csoda xD: ANYÁM, A BARÁTNÕD 14 ÉVESEN VIBRIVEL TOLJA????? EBBÕL LESZ MAJD AZ UTCA KURVÁJA. AZÉRT AZ NAGYON KEMÉNY... Többet nem mordok, mert nem ismerem, de azért elég gáz, ha egy 14 éves lány vibrátort használ. Szerintem nem igaz. Mert ha szûz, akkor nem fog vibrátort használni. Ha nem szûz, akkor meg azért gáz, mert egy 14 évesnek még nem kéne szexelnie. Most lehet oltani, akkor se változik a véleményem.! =) 18/L
ha ennyire félsz ne csináld, nem vagy érett rá. és ne félj, teljesen természetes, és nem a masztitól fog megjönni, majd akkor jön meg ha érett lesz a szervezeted is. És a másik, hogy nagyon zavaró, ha valaki(akár 12 akár 30) hibásan ír, ezért kérlek, próbálj figyelni arra, hogy hogyan írsz. 17/L
nekem 10évesen jött meg :) nesirj. és akkorjön meg ha õ akarja :D nem kivánság mûsör :)
Nyugi! Én 14 éves vagyok, és 4 hónapja jött meg. Szóvel ami késik, nem múlik. Ebben a korban én is és szerintem sok lány kipróbálta a baszturbálást, amikor elkezdte érdekelni a szex, és ez sokkal jobb megoldás, mintha ÉLESBEN pröbáltuk volna ki X éves gyerekként. Akkor kell megijedni, ha elmúlsz 17 éves és még nem jött meg.
Utolsó vagyok. Elõzõ: Csak érdekli, szerintem vagy kinõ belõle, vagy tényleg jól esik neki és folytatja. 25 évesen majd élesben nyomja, és akkor tuti abbahagyja, ha ez csípi a csõrödet. Max egy nagyed-fél óráig tart. Bõven jut ideje tanulni. Honnan veszed, hogy nem tanulunk amiatt? Én is normális vagyok, nem az az úgynevezett tiniribanc.
Viszont kérdezõ, szerintem rossz kategóriába raktad :)
A kérdező hozzászólása: Fél éve nem csinálom :)
A kérdező hozzászólása: Csak nehéz idõszakban voltam úgy éreztem nem tom megállni és ezért akartam valami tippet de köszönöm hogy együtt éreztetek és hogy kiállt egy két személy mellettem a "kritikusokkal" de csak úgy elmondom ha érdekel valakit(bár biztos nem) most 4.9 voltam évégén és félévkor 4.7 ami egy jeles tanuló (sokat várnak el tõlem :( )Csak azért voltam ilyen nyílt mert írt egy fiú hogy 5 éves kora óta minden nap csinálja és láttam hogy ez bizalmas dolog és nem baszták le és amugy sem tudják a nevét ezért kérdeztem meg :$
hát én is 12 vok, nekem még nem jött meg szintén. én is izgulok, h milyen lesz. De a masztit azt nem hagnám abba, pedig már régen kezdtem. Kérdezõ, te mért hagytad abba? olyan jó :P
Uram Isten!!!! 12 évesen maszturbálni????? Neked mi bajod van?????? Most komolyan! Szerinted ez normális? Én nem tudom, mi van manapság a fiatalokkal! Tanulnátok inkább! Lehet leszavazni, meg osztani, de ez akkor sem normális dolog!!!!!
En már 14eves vagyok ! es 10eves jott meg nekem! es meghozza A szuletesnapomkor amikor 10eves letem ozt mar megszoktammm rendes noi dolog ugyhogy nincs mitol felned kicsim!! :) magatol jon majd
Ha kívánod nem is kell megálni:) Ez van csak a szexet ne kezd túl korán :) Nekem 10 évesen jött meg:) Legelõször nagyon bedepiztem tõle és utáltam magam stb...De már 19 vagyok és 9 év alatt egészen hozzászoktam:) Késõbb már nem lesz annyira szörnyû meg hozzá szoksz muszály lesz. De nem kell megijedni tõle:) ))
Utolsó voltam. Elnézést a durva beszólásért!
azért mondtam h elég jóban vagyunk mert elmondtuk egymásnak.
sziaa 12 évesen én is csináltam.és nekem akkor jött meg.de nincs benne semmi. unokatesómmal elég jóban vagyunk 1 hónap van köztünk és szint egyszerre kezdtünk el maszturbálgatni... de neki csak 14 évesen jött meg pedig õ már vibrátorral nyomta én meg csak csiklóval.
A maszturbálásnak és a menstruációnak nincsen semmi köze egymáshoz. Az önkielégítéstõl amúgy semmi bajod nem lesz, nem kell leszoknod róla.
Nekem most jött meg (4 hónapja). De ha megjön, akkor sincs semmi baj, hidd el nekem! Elõsször kiakadsz, de rövid idõ után (3 ciklus) belejössz, és alig zavar. Nincs mitõl félned! :D 12/L
én sem voltam még 10 mikor megjött.
Nemsokára mindenképpen megjön, akár masztizol, akár nem. Félni nem kell tõle, minden nõnek van. A masztizás egészségtelen, igyekezz minél kevesebbet csinálni. Ha nagyon hiányzik a kéjérzet, akkor próbálj mihamarabb igazi fiúval szeretkezni, és addig is amennyire lehet, minél kevesebbet maszturbálni.

Már 14 éves elmúltam és még mindig nem menstruálok, már az összes lány osztálytársamnak megjött 11-13éves korukban. Ez olyan bosszantó. A hugom 12 éves és neki pár napja jött meg. Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Nyugi,nincs veled semmi gond,valakinek csak 15-16 évesen jön meg,ha 2 éven belül se jönne meg,akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz,van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb,mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori,hogy aki kisebb növésû az átlagnál,vagy túl vékony,esetleg duci,az késõbb fejlõdik.

Nyugi, nincs veled semmi gond, valakinek csak 15-16 évesen jön meg, ha 2 éven belül se jönne meg, akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz, van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb, mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori, hogy aki kisebb növésû az átlagnál, vagy túl vékony, esetleg duci, az késõbb fejlõdik.
Semmi. Mindenki más ütemben érik, te úgy látszik kicsit lassabban érõ vagy. Ne aggódj, 1.) 16 éves korodig nyugodtan várhatsz, teljesen normális, ha akár addigra jön csak meg, 2.) életedben annyit fogsz még menstruálni, hogy eleged is lesz az egészbõl :=). Nézd a pozitív oldalát: amikor a húgod meg az osztálytársaid azon aggódnak, hogy hogyan menjenek a családdal/haverokkal strandra, uszodába, túrázni, te csak lazán mosolyoghatsz. Ha erre gondolsz, mindjárt nem leszel olyan bosszús :=).
milyen jó lenne ha nem menstruálnék:D fogamzásgátlót szedek 10napja és 10napja megvan folyamatosan-.- am nembaj hogy 14 évesen még nem jött meg:) ha 16évesen se fog akkor doki.
Figyu... énnekem 8 évesen jött meg, és az is bosszantó! Nagyon rühellem! Ne várd annyira, mert lesz még idõd "örülni" neki!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszaitokat, és a megértéseteket!! :)
az utolsóval nem értek egyet abban hogy a "kisebb növésû" az átlagnál az késõbb fejlõdik...155cm vagyok 16 évesen 25éves felnõtt gondolkodásom volt 12-13évesen jött meg
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a hugomnak nem értem, hogy jött meg ilyen korban?? :S Fizikailag elég balf*sz és egy 3 éves szintjén gondolkodik.. az a kedvenc idõtöltése, hogy mesét néz és engem bosszant :/
Nem akartam az alacsony növésû lányt megsérteni, de a fiúkra tökre igaz, legalább 70%-ban és voltak kisnövésû osztálytársaim, mi magasak már 11-12 évesen menstruáltunk és a kisebbek, itt fizikálisra is gondolok, mondjuk még a mellük sem nõ, nálunk ez volt, szóval õk akár 13-14, vagy még késõbb.A többi csajjal is akikkel dumáltam akkoriban aki kicsi volt csúszott 1-2 éve.Az hogy dedós annak semmi köze ehhez.
Az 155 cm-s csajhoz annyi, nem mindegy hogy 12 vagy 13.Egy év sokat számít, a gondolkodásnak ehhez semmi köze, valaki agyilag érettebb valaki nem.Nálunk is a magasabb és már fejlõdõ, cici meg ilyesmire gondolok, ott 11-12, a kisebbeknek 13-15.Azért tökre nem mindegy hogy 5.-es vagy 7.-es valaki, nézz meg egy 12 éves fiút is akár, tök mag még, míg egy 13 évesnek elvileg 165-170 cm-esnek, szóval fejlettebbnek kell lennie.A 12 az jó, a 13 az abszolult nem korai.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!