Találatok a következő kifejezésre: Az bűn, mondjuk (9 db)

Ha egy fiú azt mondja egy másik fiúra hogy aranyos, akkor az bu. Zis? Mondom nagyon jó barátokról, akik régóta barátok, és közvetlenek. Pl: könnyen megölelik egymást, megsimogatják egymást.

együtt laknak suli miatt egy bérlakásban, amit a szüleik fizetnek. de amúgy heterók.

Legjobb válasz: Hát.. a én szememben elég gyanús.

Hát.. a én szememben elég gyanús.
Màskor is volt hasonlo?
Igen. Meg a simogatás is az.
Nem vàgom mèrt monta
A kérdező hozzászólása: nem ez csak úgy volt hogy tegnap filmeztünk, és én a földön ültem õ meg a kanapén feküdt, és valahogy hozzáért a hajam a kezéhez, és akkor kicsit hozzáért a hajamhoz és azt mondta aranyos vagyok. és ez kifejezetten jólesett. De semmi szexuális vágyat nem ébresztett bennem.
kicsit az
Hàt jó de ez lànyoknàl elègè màs
Szerintem nem, ha legjobb barátok. Én is szoktam mondani a legjobb barátnõmre hogy aranyos, mégse vagyunk leszbik :D És néha meg is öleljük egymást.
Elègè
Szerintem igen.
*az
A kérdező hozzászólása: hát volt simogatás, de ilyen hogy azt mondja hogy ari vagy, és közelebb húzzon, még nem.

Az bűn, ha mondjuk még nem vagyok házas, de elmegyek egy randira, ami nagyon jó, és beleszeretek abba, akivel randizom, és átjön a randi után a házamba, és ott is elvagyunk, és szeretkezünk egyet?

Válaszotokat el?re is Köszönöm!

Legjobb válasz: Elsõ randin "beleszeretsz" abba akivel találkozol? Viccelsz? Max megkívánod. De ha a kettõt összekevered, akkor egyelõre bármiféle kapcsolat bûn önmagad ellen. Ha nem vagy házas de párkapcsolatban élsz, akkor nem bûn, ha belátod, hogy ezek szerint a korábbi párkapcsolatod fabatkát sem ér és szakítasz. Ha a vallási oldalát kérdezed, hogy bûn-e a házasság elõtti szex, akkor egyértelmû a válaszom: NEM BÛN!

Elsõ randin "beleszeretsz" abba akivel találkozol? Viccelsz? Max megkívánod. De ha a kettõt összekevered, akkor egyelõre bármiféle kapcsolat bûn önmagad ellen. Ha nem vagy házas de párkapcsolatban élsz, akkor nem bûn, ha belátod, hogy ezek szerint a korábbi párkapcsolatod fabatkát sem ér és szakítasz. Ha a vallási oldalát kérdezed, hogy bûn-e a házasság elõtti szex, akkor egyértelmû a válaszom: NEM BÛN!
Ha nincs állandó partnered miért lenne bûn?
Kérdésedbõl arra következtetek, hogy neveltetésed tetette fel veled a kérdést. TAlán a vallás, talán csak az erkölcs. Manapság már szinte semmi nem bûn, mindenki maga válogatja meg, hogy mi az õ saját értékítélete. VAn aki ezt megteszi, van aki nem. Elsõ alkalommal és sem szexelek senkiel, meg kell ismernem a másikat, meg kell szeretnem, és ez nem megy egyik pillanatról a másikra. TAlálkozzatok, járjatok, ismerkedjete, és ha biztosak vagytok a közös vonzalomban, jöhet a szex is. TAláld meg saját magad a saját magad értékítéletével, és élj aszerint.
Ez nem bûn. Ez két egészséges ember, egymásra találása. Akkor is szép, hakésõbb nem lesz szerelem belõle.
Ez magaddal szemben lehet... nem bûn, hanem hanyagság. Elsõ találkozásnál ilyet még nem lehet megítélni. Adj erre idõt és alkalmat: legyél vele sokat, különbözõ programokban. De ne a szex legyen az elsõ.
buja - kéjelgõ, érzéki
Hogy ribancnak tartja õket

HR-esek, bukom az interjút, ha jóval többet mondok, mint amennyit keresek?

Tegnap hívtak fel, a meglepetést?l köpni-nyelni nem tudtam, még a pozícióm nevét sem tudtam elmondani! Nem vagyok gyakorlott álláskeres?, 9 éve van munkám, csak váltani szeretnék. Utána oldódott a hangulat, ment minden mint a karikacsapás. A legvégén a fizumról kérdeztek, nettót, egyéb juttatásokkal együtt. Én hülye, meg a másfélszeresét mondtam, mint amit keresek, fene tudja mennyi gy?lik össze a többi juttatással együtt... :-( Pedig a végén jól ment és az állás is tetszene... Ezt elfelejthetem?

Legjobb válasz: Szerintem semmi közük nincs ahhoz, hogy éppen mennyit keresel. Legközelebb mondd azt, hogy errõl nem beszélhetsz, de kb. ennyit szeretnél az új helyen (úgyis erre megy ki a játék). Egyébként szerintem nem derül ki, azért érdekes volna, ha minden munkáltató tudná, hogy egy kiszemelt mennyit keres egy másik munkahelyen.

Szerintem semmi közük nincs ahhoz, hogy éppen mennyit keresel. Legközelebb mondd azt, hogy errõl nem beszélhetsz, de kb. ennyit szeretnél az új helyen (úgyis erre megy ki a játék). Egyébként szerintem nem derül ki, azért érdekes volna, ha minden munkáltató tudná, hogy egy kiszemelt mennyit keres egy másik munkahelyen.
Nem valószinû hogy ezért buknád. Napokban volt cikk, álláskeresõk 70%-a mond többet a valódi fizujánál hogy máshol többet kapjon.
A kérdező hozzászólása: Köszi, elég megnyugtatóak a válaszok. Aztán ha nem, majd lesz másik :-)

Miért van az, hogy aranyos, illetve cuki, csak lány lehet, és azt mondhatják a lányok egymásra is? De ha egy fiú mondja egy másik fiúra, az már rögtön bu*zi?

Szerintem ez abszolóte a társadalom miatt van, és a rossz nevelés eredménye. szerintetek?

Legjobb válasz: amugy egy csajra sem mondod azt hogy jóképû,.....ja és aranyos lehet egy pasi, miért ne lehetne?

amugy egy csajra sem mondod azt hogy jóképû, .....ja és aranyos lehet egy pasi, miért ne lehetne?
Még az aranyos annyira nem is de a cuki az tényleg csajos szerintem...mondjuk a szövegkörnyezettõl is függ
lehet aranyos egy férfi....ha a belsö tulajdonságait veszed észre. de tudom a mai világban ilyen nincs, csak a külsö a lényeg.... L22
azért mert egy férfi ne legyen "cuki" blá egy férfi legyen erõs szenvedélyes nézzen ki jól legyen jó kiállású, vagy sármos de ne cuki. Ez olyan mint hogy mit vettél fel? alsógatyát vagy bugyikát? hát bazz... PFFF F/22
Hát ha egy kisfiúra mondja, aki még nagyon pici és azért aranyos, azt még megértem. De ha egy vele egykorúra, az valahogy eléggé furcsán jön ki.
A kérdező hozzászólása: azt hogy milyen ruhát adsz a gyerekedre, az tényleg a társadalom elvárása. szeretheti egy fiú is a rózsaszínt, ettõl még nem lesz meleg, és szeretheti egy lány is a kéket, ettõl még nem lesz leszbikus. én személy szerint a narancsot szeretem:) és sem a kéket, sem a rózsaszínt nem szerettem gyerekként:) ennyi.
A kés nem villa, és a kanál nem kés. Az ember mikor babája van, nem véletlenül öltözteti a fiút kékbe, a lányt rózsaszínbe.
És? Újabban a nagy macsók közt is divat puszival köszönni, pedig kölökkoromban még bu­zisnak számított volna. Továbbra sem értem mi alapján döntöd el hogy jó vagy rossz az aktuálisan elfogadott viselkedésminta. Nyilván nem társadalmi nyomásra, és állítólag nem is nemi beállítottságod miatt, akkor mi? És továbbra sem értem mi miatt tartanék egy férfit/fiút aranyosnak. Definiáld kérlek ezt az aranyos fiú dolgot, vagy mutass képet róla.
hülyék az emberek
A kérdező hozzászólása: 77% a lányok mégis használják. gondolom, mert a társadalom ahhoz is másként áll ha 2 lány megfogja egymás kezét az utcán, mert közeli barátok. viszont ha 2 fiú teszi ugyan ezt, az már rögtön homokos....
A kérdező hozzászólása: ez igaz, de az aranyos, az nem biztos hogy pont arra vonatkozik, hogy annyira jóképü valaki. kérdés az is, mit nevezünk jóképünek:D
De miért mondanék ilyet egy másik fiúra? Szerintem te valamit félreértesz, egyszerûen nem találok aranyosnak/cukinak egy férfit. Ha valaki igen, arról számomra teljesen logikus feltételezni hogy kissé máshogy áll a dolokhoz. Mi köze ennek holmi "rossz nevelés"-hez? Egyáltalán milyen alapon rossz, vagy jó az egyik, vagy a másik?
egy férfi lehet jóképû, és ezt nõkre ritkán használják :) vigasztaljon ez
ha nem feledkezek meg egy évfordulóról, születésnapról, akkor én meg szoktam kapni a barátnõmtõl, hogy aranyos vagyok :)

A lányok többsége az idősebb pasikra bukik. Ezek szerint mondjuk 17 évesen több esélyem van összejönni vkivel, mint 1-2 évvel korábban?

Ugyanis alig 2 hónap és 17 leszek és még nem volt b.n?m, de szeretnék és gondoltam, hogy így lehetne-e több esélyem a fiatalabb (14-15 éves) lánynál? Abba ne menjünk bele, hogy nagy-e ez a korkülönbség, mert szerintem nem az :)

Legjobb válasz: Azért nem szabad általánosítani, nem feltétlenül van ez így, sok mindenen múlik. A lányok általában azért szeretik az idõsebb srácokat, mert õk már kicsit komolyabban gondolkodnak mint a korabeliek... Ma már talán az is benne lehet sajna, hogy "mert az menõ"! Senki nem tiltja meg azt hogy barátkozz, ismerkedj a fiatalabb korosztállyal, vagy esetleg kapcsolatot alakíts ki velük, viszont vigyázz, mert amire te vágyhatsz már esetleg, arra még nem biztos, hogy a partner is készen lesz. Csak akkor keress fiatalabbakat, ha ezt eltudod fogadni!

ne bántsátok már... szerintem próbálkozz fiatalabbaknál :)
Azért nem szabad általánosítani, nem feltétlenül van ez így, sok mindenen múlik. A lányok általában azért szeretik az idõsebb srácokat, mert õk már kicsit komolyabban gondolkodnak mint a korabeliek... Ma már talán az is benne lehet sajna, hogy "mert az menõ"! Senki nem tiltja meg azt hogy barátkozz, ismerkedj a fiatalabb korosztállyal, vagy esetleg kapcsolatot alakíts ki velük, viszont vigyázz, mert amire te vágyhatsz már esetleg, arra még nem biztos, hogy a partner is készen lesz. Csak akkor keress fiatalabbakat, ha ezt eltudod fogadni!
A kérdező hozzászólása: nekem mindig úgy tûnik, hogy a csajok hozzám képest tökéletesek... megmagyarázza miért nem kellek nekik soha persze TUDOM, hogy nem így van, de ez a látszat
Szedd már össze magad!!! Tudod mért nem buknak rád a csajok??? mert egy nyávogós szánalmas kisfiu vagy! ne itt siránkozz, hanem menj el bulizni, szórakozni, élj társasági életet és akkor talán több esélyed lesz összeismerkedni valakivel mint itt, ahol csak nyafogsz hogy te milyen szerencsétlen vagy!!!!!!
"mondták már, hogy aranyos vagyok, mondták azt is, hogy hánynak a képemtõl, szóval VAN akinek bejövök " Te hatalmas tévedésben vagy a szó jelentését illetõen, az "aranyos" nagyon is negatív jelzõ egy nõtõl egy férfira... Aranyos az a tengerimalac meg a kutyuska, meg a kisgyerek. Nincs az a nõ aki "aranyos" férfit akar... Az férfias legyen, erõs, határozott, megértõ, és tiszteletreméltó, de ne "aranyos"... A képre az aranyos, az kb azt jelenti, hogy NEM. Csak a nõk ezt nem mondják ki nyíltan, mert szégyellik vállalni, hogy számít nekik a külsõ (tisztelet a kivételnek).
alap:D
hát én nem soká leszek 18 de az nem zavar ha a fiu fiatalabb jo nem sokkal max 1-2ével többel nem:) 17/L
A kérdező hozzászólása: 12:43 egyáltalán nem szeretek bulizni
hát szerintem még ne (14-15) évesekkel próbálkozz lehet h kicsit hülyén hangzik de elõször inkább fiatalabbakkalmint amit keresel és mikor már tapasztaltabb leszel akk már jöhetnek az idõsebb lányok.
szerintem nem a kor számit és a tapasztalat, nem tökéletes emberek keresik egymást, hanem az összeillõk....
Kb. olyan vagy mint azok a hikomat srácok az amerikai filmekben akik mindenáron be akarnak csajozni de sehogy sem jön össze nekik mert vagy sík hülyék vagy mindig mindent elcsesznek. Próbálkozni mindig érdemes, de hogy õszinte legyek ha erõlteted úgysem jön össze. Inkább mással kösd le az agyad aztán majd amikor nem számitasz rá jön Cupido. ...és szerezz már egy kis önbizalmat meg férfiasságot, de ne az interneten!!! :D
A kérdező hozzászólása: igen, azért nem tapadnak rám a csajok, mert nem nézek ki jól... és most ez ellen mit tehetnék? mondták már, hogy aranyos vagyok, mondták azt is, hogy hánynak a képemtõl, szóval VAN akinek bejövök ami a bénaságot illeti: nem tudom, hogy bénázok-e, ezt egy külsõ szemlélõnek kéne megmondani, de olyan meg nincs... nem mondom, hogy jól csajozok, de azt sem, hogy nem jól; lesz majd még alkalom, hogy rájöjjek :)
Elõször is gagyi válaszával tökéletesen egyet értek, viszont a 14/L-éval nem igazán. Nem feltétlen néz ki rosszul és nem is kell, hogy ego legyen. Lehet, hogy csak visszahúzódóbb, vagy még nem volt olyan lány, aki nagyon megtetszett volna neki. Nem kell hibáztatni õt. Egyébként még van idõd, de én is inkább az idõsebb fiúkat szeretem. Ez pedig állítólag azért van ált., mert a fiúk késõbb érnek, mint a lányok. Persze kivételek mindig vannak. 18/L
*ettõl még próbálkozhatsz:)
kép nélkül nem lehet eldönteni..Lehet azért nem volt bnõd mert nem nézel ki olyan húdejól.mert 16évesen is sok fiatalabb lány bukik egy fiúra ha helyes, és jófej. De az is lehet h jól nézel ki csak jó nagy egoista vagy.. az h 17lettél nem jelent semmi mást..:D amúgy a lányok az idõsebb, és a velük egyidõs pasikra is buknak:D 14/L
Ha eddig nem tapadtak rád a csajok, ezután sem fognak csak azért, mert 17 lettél...
Ha 17 evesen meg nem probalkoztal, honnan veszed, hogy nem vagy bena? En 12 evesen is probalkoztam, igaz, az nem jott ossze...
Nem akarok durva lenni, de a fiuknál a tapasztalatlanság az MAJDNEM egyenlõ a bénasággal...de lehet hogy jobban tennéd ha elõbb idõsebbekkel kezdenél te is, tõlük tanulnál pár dolgot és azután keresnél magadnak fiatalabb barátnõt. a lányok nem azért keresnek idõsebb pasit mert jól hangzik a kora, hanem mert általában a korral jár a tapasztalat. és a fiatalabb lányok a tapasztalt srácokat keresik.
22:45-nek: Te normális vagy???? 14-15 évesnél FIATALABB lányokkal kezdjen szerinted??? és mégis milyen tapasztalatot tudna azokkal szerezni? hogyan fogják meg egymás kezét? Pont hogy elõször idõsebb , tapasztaltabb nõkkel próbálkozzon...

Miert mondom azt, hogy "Water boil_s_ at 100C" vagy, hogy Every time I visit a fun park I lose_s_ my purse, but nevertheless I been always very excited when I take_s_ the roller coaster?

Ha a jelenben beszelek es olyan dolgokrol amik mindig megtörtennek akkor csak a simple formot hasznalom vagyis Water boil at 100C vagy .... When I TAKE the roller coaster. de miert ?

Legjobb válasz: water boils - E/3 miatt van ott a S. A többi helyre nem kell, hanem I lose, I take

water boils - E/3 miatt van ott a S. A többi helyre nem kell, hanem I lose, I take
Itt nem a többes számot jelzi az s, egyes szám harmadik személyben kell az ige után, ahogy az elsõ is írta. A második mondathoz viszont nem kell egyáltalán. Az ebben a formában helytelen.

Aki tudja meg mondja milyen zene fut a mostani terens hill és bud spencer az ördög jobb és bal keze film reklámja alatt az rtl-en?

Június 17-e körül láttam a reklámot el?ször

Legjobb válasz: Csak tippelek:a film zenéje......:)

Csak tippelek:a film zenéje......:)
http://www.reklamadatbazis.hu Itt erdeklodj utana!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!