Találatok a következő kifejezésre: Az az hogy már többször sikerült (2 db)

Az az érzésem, hogy már többször sikerült teherbeesnem, de valamiért nem marad meg a baba. Gyenge lehet a méhfalam? vagy mi lehet az oka?

már majdnem 1 éve próbálkozunk,de nem sikerült még.a doki egészségesnek mondott minket,mégis olyan mintha sikerülne a teherbeesés, de mégis elmegy.ilyenkor késett mensim, erössen,darabosan jön meg nagy fájdalmakkal.nagy fájdalmam ez nekem.Van valami ami segíthet er?síteni a méhfalat, vagy ami segít megtartani a babát, hamár megfogant?

Legjobb válasz: Szerintem menj el vizsgálatra.Vérvétel meg ilyesmi.Az is befojásolja a terhességet ha az egyik félnek 0-ás a vércsoportja a másiknak A vagy AB.Ha ez a helyzet akkor ilyenkor valami szurit szoktak adni hogy a baba megmaradjon.

Szerintem menj el vizsgálatra.Vérvétel meg ilyesmi.Az is befojásolja a terhességet ha az egyik félnek 0-ás a vércsoportja a másiknak A vagy AB.Ha ez a helyzet akkor ilyenkor valami szurit szoktak adni hogy a baba megmaradjon.
Szia! Sajna én is ebben a cipõben járok... :( Volt már olyan is, hogy a pozitív terhességi teszt után pár napra jött meg. :( 90%-ban genetikai hiba lehet. Talán a palástfû tea segítheti a beágyazódást.
szerintem is paéástfú tea, meg szedj terhesvitamint, az se árt. de palástfû teát csak pete érés után kezdd el inni napi 2-3 poharat. de van erre kifejezetten gyógyszer is, ami segít hogy megmaradjon a baba.
Szia! Szerintem meg menj vissza az orvoshoz, Õ tud erre neked felírni valamit, esetleg további vizsgálatokat végezni. Teszteltétl is már pozitívat?Vagy csak gondolod, hogy baba volt többször?Mert nem mindegy, és a hormonok is játszhatnak veled.Darabos meg sokmindentõl lehet a mensi, és a nagy fájdalom sem normális dolog.De, ha tényleg összejön, csak valami miatt elmegy, azon lehet hogy tudna az orvos segíteni.Amúgy 1 év nem sok próbálkozás, de én azért nem várnék a segítségkéréssel a helyedben.Ezekre a kérdésekre, hogy gyenge-e a méhfalad, vagy a fogantatás körül lehet-e gond még az orvos is csak alapos vizsgálatok után tud neked választ adni. Szerintem ne késlekedj, mielõbb felkeresed annál elõbb bízhatsz benne, hogy babátok lesz. Sok sikert nektek, jó egészséget.

Mi a hiba? Már többször előfordult hogy a máriarádión az archívumban az előadások részt nem tudom hallgatni. Eddig még nem sikerült rájönni miért. Ha más okból újraraktuk az xp-t és minden mást is, akkor megjavult.

Más is használja a gépet, gondolom valami el van állítva, vagy hasonló, de csak ez a rész nem m?ködik. Az él? adást lehet hallgatni. Rákatintok a hangszóró ikonra, és azt írja, hogy az explorer nem tudja megjeleníteni a veblapot, vagy nem tud kapcsolódni. De miért? Példa: Http://www.mariaradio.hu:9000/content/KG_kerub_01.pls


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!