Találatok a következő kifejezésre: Az az hogy már többször (207 db)

Lányok ti menyi idő után és hogyan szoktatok hozzá az anál sexhez? Már többször próbálkoztunk de hiába . Próbálkoztunk síkosítóval, krémekkel újjal, vibrátorral . De egyszeribe nem akarok tudni ki tágulni meg ellazulni ott rendesen .20/l

Legjobb válasz: LASSAN! Szerintem még így is elsietitek. Egy ujjal tágítson, szó szerint lassan dugja a popsidat egy ujjal nyalogassa, izgassa aztán 2 ujj, lassan ha vastag a farka jussatok el akár 3 ujjig is, és utána tegye be lassan és ha már kellõen belazultál akkor gyorsítson, ezt viszont neked kell irányítani, és ha már betette tolhatsz mint a WC-n, az is segít lazítani az izomgyûrûket.

LASSAN! Szerintem még így is elsietitek. Egy ujjal tágítson, szó szerint lassan dugja a popsidat egy ujjal nyalogassa, izgassa aztán 2 ujj, lassan ha vastag a farka jussatok el akár 3 ujjig is, és utána tegye be lassan és ha már kellõen belazultál akkor gyorsítson, ezt viszont neked kell irányítani, és ha már betette tolhatsz mint a WC-n, az is segít lazítani az izomgyûrûket.
ez a normális
Akkor minek erõlteted?

36 hetes vagyok, a derekamban már egyre sűrűbben érzem a húzó érzést. Pár napja naponta többször kell nagy WC-znem, ez jelentheti azt, hogy már közeleg az szülés ideje?

Legjobb válasz: szia! Tudom , nehéz a "várakozás" ; de szerintem az történhetett, hogy a babód most fordult át fejjel lefelé. Ekkor jobban nyomja a hólyagot, többet kell pisilned is. A hátfájás lehet jel, de az is lehet , hogy a súlypont változása okozza. 37 hetes pocis:)

szia! Tudom , nehéz a "várakozás" ; de szerintem az történhetett, hogy a babód most fordult át fejjel lefelé. Ekkor jobban nyomja a hólyagot, többet kell pisilned is. A hátfájás lehet jel, de az is lehet , hogy a súlypont változása okozza. 37 hetes pocis:)
Én is igy éreztem a 40.héten...másnap beinditották a szûlést, mert az a bizonyos "húzó érzés" a méhszájtágulás volt..méghozzá 3 ujjnyira:-)szerencsére gyorsan megszületett a Kicsink( röpke 2 óra altt , érzéstelenítés nélkül, aki már 11 hónapos Nagfiú azóta:-) Sztem közel vagy a végéhez:-) A sûrû wczés nekem is igy volt:-)ugy olvastam, ernyednek el az altest izmai, minden készül a tágulásra... Minden jót!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Kedves Doktor Úr! A kérdésem az alábbi lenne: már többször visszatérő dolog, hogy pár napra szúró, viszkető érzést érzek a hüvelyemnél, erre a nőgyógyászom a “pimafucort” nevű krémet ajánlotta. Most azonban már maga a szeretkezés is fáj, vagyis a behatolá

Kedves Doktor Úr! A kérdésem az alábbi lenne: már többször visszatérő dolog, hogy pár napra szúró, viszkető érzést érzek a hüvelyemnél, erre a nőgyógyászom a “pimafucort” nevű krémet ajánlotta. Most azonban már maga a szeretkezés is fáj, vagyis a behatolás. Mi lehet a baj? Jó lehet ez a kenőcs?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos vizsgálat nélkül nem tudok megbízható választ adni erre a kérdésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos vizsgálat nélkül nem tudok megbízható választ adni erre a kérdésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! A kérdésem az alábbi lenne: már többször visszatérő dolog, hogy pár napra szúró, viszkető érzést érzek a hüvelyemnél, erre a nőgyógyászom a “pimafucort” nevű krémet ajánlotta. Most azonban már maga a szeretkezés is fáj, vagyis a behatolá

Kedves Doktor Úr! A kérdésem az alábbi lenne: már többször visszatérő dolog, hogy pár napra szúró, viszkető érzést érzek a hüvelyemnél, erre a nőgyógyászom a “pimafucort” nevű krémet ajánlotta. Most azonban már maga a szeretkezés is fáj, vagyis a behatolás. Mi lehet a baj? Jó lehet ez a kenőcs?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos vizsgálat nélkül nem tudok megbízható választ adni erre a kérdésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos vizsgálat nélkül nem tudok megbízható választ adni erre a kérdésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Van egy csaj akinek hiába hogy van párja rendszeresen írkál facebook-on az enyémnek. Már többször megkértem hogy ne tegye, de figyelmen kívül hagy. Babát várok és a csaj ezt se veszi figyelembe. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mit írkál? lehet csak közvetlen Ha nem lenne semmi, de semmi okod hogy kiakadj,(magyarul ha tényleg ártalmatlan baráti/ ismerõsi írogatás) és a párodat sem zavarná, sõt válaszolna is, akkor én sem hagynám abba (függetlenül a terhességedtõl) A véleményem annyi lenne, hogy hisztis féltékenykedõ nõ vagy, és sajnálnálak, hogy nincs ennyi önbizalmad sem. Hisztizz tovább, aztán akkor biztosan rendben lesz sokáig a kapcsolatotok.

Mit írkál? lehet csak közvetlen Ha nem lenne semmi, de semmi okod hogy kiakadj, (magyarul ha tényleg ártalmatlan baráti/ ismerõsi írogatás) és a párodat sem zavarná, sõt válaszolna is, akkor én sem hagynám abba (függetlenül a terhességedtõl) A véleményem annyi lenne, hogy hisztis féltékenykedõ nõ vagy, és sajnálnálak, hogy nincs ennyi önbizalmad sem. Hisztizz tovább, aztán akkor biztosan rendben lesz sokáig a kapcsolatotok.
De miért, mit irkál? Meg igy miért nem párod mondja neki hogy ne irkáljon, miért te? És egyáltalán honnan tudod hogy irkál neki?
Es a parod visszair?? Jobban nez ki a lany mint te vagy mitol tartasz?
Figyelmen kívül is fog hagyni, írhatsz akármit, ezt a párodnak kell elintéznie. Ha nem akarná, hogy irkáljon neki, vagy zavarná, amit ír, akkor letiltaná. Egyáltalán mit irkál? Nem mindegy.
Ilyen nálunk is volt. Egyszer a páromat megkértem, hadd beszélgessek a csajjal, ha úgyis csak barátok, és semmi nincs köztük, én miért ne láthatnám a beszéletést. Írt a csajszi a páromnak, én meg válaszoltam neki. Szándékosan félreérthetõen fogalmaztam, majd a csaj kibökte, hogy õ többet szeretne a páromtól mint barátság. Erre én közöltem, hogy: "szia X vagyok, Y párja. Eddig is velem beszéltél, REmélem te is várod hogy összefussunk!" A csaj pillanatok alatt lekopott. :)

Tegnap észrevettem, hogy a párom az exének smst írt.2 éve vagyunk együtt, az exe miatt már többször is vitatkoztunk. Most mitévő legyek?

Legjobb válasz: Mit írt neki? És miért vitatkoztatok korábban? Azért kérdezem, mert pl. az én barátom fél évente összefut az egyik exével egy sörre, a másik exe pedig sokáig zargatta, volt hogy hajnal 3kor írt neki smst(mármint az ex). Néha smseztek, a csaj nem igazán tudta magát túltenni, a párom pedig próbálta mihamarabb lerendezni. Szóval mit írt neki, miért? És mibõl adódtak a korábbi viták?

Mit írt neki? És miért vitatkoztatok korábban? Azért kérdezem, mert pl. az én barátom fél évente összefut az egyik exével egy sörre, a másik exe pedig sokáig zargatta, volt hogy hajnal 3kor írt neki smst(mármint az ex). Néha smseztek, a csaj nem igazán tudta magát túltenni, a párom pedig próbálta mihamarabb lerendezni. Szóval mit írt neki, miért? És mibõl adódtak a korábbi viták?
Pontosan, ahogy 2. írja. Mit írtak egymásnak? Ha már lezárták a kapcsolatuk, és csak néha érdeklõdnek a másik hogyléte felõl, abból nincs gond. Miért vitatkoztatok többször az exrõl?
Nekem két éve írogat az exem, mégsem kavarunk, ugyanis soha nem válaszolok neki.
De miért ne tarthatná a kapcsolatot? Ha az exével akarna lenni, akkor vele lenne együtt, és nem veled. Abba pedig, hogy kik a barátai nincs beleszólásod. Vagy elfogadod így, vagy elmész. Én is jóban vagyok két exemmel. Nem haragban váltunk el egymástól. És fontosak nekem, mint barátok. Szigorúan, mint barátok. Érdekes, hogy ezt eddig minden párom el tudta fogadni.
Miért zavar téged, hogy néha beszél az exével? Az élete része volt. Lehet, hogy meghatározó. Ha nincsenek is együtt, mert nem mûködött, attól még ápolhatnak jó viszonyt egymással. A barátod pedig buta, hogy ilyeneket ígérget. Ilyet nem szabad ígérni, amennyiben nem balhés elválás volt. Lehet, hogy összefutnak az utcán, váltanak pár szót, te pont akkor találkozol a barátoddal és kivered a hisztit, hogy miért beszél vele. Mert összefutottak és megkérdezték hogy van a másik.... Szóval miért is zavar téged?
Én kidobnám, hadd menjen az exku.rvájához!!!! Nem lesz ez már jobb, hidd el nekem, tuti, hogy kavarnak, tapasztalat!!!
Hiába pontoztok le, érintett vagyok a témában, sajnos ennek az lesz a vége, hogy lesz köztük valami! Én hülye voltam hogy anno hagytam elfajulni, és nem takaritottam el az ürgét az elsõ kur.vázásnál. Menjen, hazudgáljon õ annak a r!bancnak, ne téged nézzen hülyének! Sajnos ennek a kapcsinak vége, sõt, ha úgy vesszük, csak a te részedrõl volt az, õ még azt a riherongyot szereti...
ha titkolózik elõtte és a háta mögött tartja a kapcsolatot az exével, akkor sajnos ez a párkapcsdolat felületes, jobb ha elkezd mást keresni, két év után ez már nem javul.
Sose értettem miért kéne az ex totális tabu legyen... Az élete része volt, basszus! Attól függ mit írt neki. Pl nemrég én is váltpottam pár üzenetet mindkét exemmel(mindketten nagyon fontosak voltak nekem), mert szülinapomra felköszöntöttek, aztán én visszaírtam és így tovább, beszélgettünk kicsit, pedig már rég férjnél vagyok. Mi rossz van ebben? Szóval, amíg nem tudod mit beszéltek nem érdemes problémázni ezen.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy mindez abszolút nem normális dolog.Ha valóban nincs a párodnak takargatnivalója elõtted, akkor ne törölje ki az sms-eket, és minimum tudjál róla, ne úgy kelljen véletlenül meglátnod.Másrészt elvileg veled kéne napi szinten bizalmas kapcsolatot ápolnia, nem pedig egy exszel. Nem jó ez így sehogy sem.Valami gond van ebben a kapcsolatban.
Én a 19-es válaszolóval értek egyet és megértem, hogy a kérdezõ kiakadt. Két kapcsolatomnak is azért lett vége, mert megcsaltak az exszel. Én is úgy voltam vele, hogy a múlt az életünk része és ha velem van, akkor nem velük akar lenni, miért ne beszélhetnének. Nos õk meg úgy gondolták, hogy velem is vannak, néha meg miért ne lehetne felemlegetni a régi szép emlékeket együtt és lefeküdni:( én akkor eldöntöttem, hogy soha többet nem kezdek olyan férfival, aki rendszeresen kapcsolatot tart az exével. Szerintem a nem kell barátoknak maradni, mindenki menjen a maga dolgára, attól még gondolhatok rá szeretettel. Ettõl függetlenül azt gondolom, ha errõl a témáról nem gondolkoztok hasonlóan, akkor hagyd el és keress olyat, aki hasonlóan gondolkozik. Szerintem a nyugalom miatt megéri.
Hát most nem azért, de ha ez a kis r.banc ír a kérdezõnek, hogy márpedig még mindig vele lenne a pasi, ha õ úgy akarná, hadd ne a kérdezõ legyen már a h.lye! Mindenféle titkolózás nélkül, meg ilyen kavarások nélkül tõlem aztán lehetnek barátok, de akkor ne ilyen simlisen rendezzék, hogy így meg úgy táncolunk a mostani barátnõ idegein, meg úgy dugdossuk a telefont az smsek miatt... Hát ez engem is kiakasztana és merem állítani, hogy nem zárták le kellõképpen a kapcsolatukat! Igazából én már ezeken a hazudozásokon lennék eleve teljesen kiakadva és valószínûleg szakítanék is. Gyûlölöm, ha h.lyének néznek.
Kedves Kérdezõ! A párod tud róla, hogy az exe direkt provokál téged? (bárki bármit mond, ez szerintem az...) Az, hogy valaki tartja az exével a kapcsolatot, egy bizonyos szintig szerintem sem baj.(bár én eggyel sem tartom, mert minek, de ezt mindenki máshogy látja.) De ha már sutyiba megy a dolog, meg a csaj beszólogat, háát... akkor valami nincs rendben a kapcsolatotokkal.
Nem vagyunk egyformák, én nem tartom a kapcsolatot egy exem-el sem, és szerencsére a férjem sem tartja és nem is akarja, de ha nem igy lenne , és nekem vagy neki nem tetszene nem esne jól a kapcsolat tartás az ex-el, akkor nem tartaná se Õ sem én , mert nekem a legfontosabb a férjem neki meg én én, a többi csak múlt ami már elmúlt nem számít, és nem bántanánk egymást , ha neki rosszul esik vagy nekem azt figyelembe veszem/vesszük.
Elsõ vagyok. Köszönöm szépen a lepontozást! Nálunk így kezdõdött. Telefonok, látogatások, csaj ott aludt (dagadt, 120 kilós nõ), volt párom majdnem lefeküdt vele...én hülye megbocsátott tan, onnantól kezdve ez a kur.vaa járt hozzá, vissza akarta szerezni, volt hogy engem kizártak(!!!), szakitottam, vissza sírta msgát a tetû, de csak rosszabb lett...azóta vége de ez mély sebet ejtett a szívemben, nem tudok bízni senkiben, igyekszem mindenkit távol tartani az életünktõl.... Ne várd meg hogy tönkre menj!!!!
utolsó! én nem pontoztalak le, de szerintem a többiek azért tették ezt, mert csúnya szavakat használsz. megértem, hogy felkavar, a volt párod nem szeretett téged. felejtsd el! vannak normális pasik, akik igenis tudnának szeretni téged! velük foglalkozz! felesleges ezért bezárkóznod, semmi értelme. igenis nyiss mások felé és biztosan hamarosan megtalál a szerelem:)
Köszönöm:) megtalált, de azóta is bennem van ez, még mindíg fáj, pedig maga a fiú nem érdekel már...megtette a hatását, az eset óta mindíg félek az ilyen ex-felbukkanásoktól, gyorsan fel tudja nyomni bennem a pumpát egy pimasz exnõci:( Abban a kapcsolatban gyereket, esküvõt terveztem, életem egyik legnagyobb szerelme volt, és így árult el õ és az a senkiházi nõ...
Mi lett végül Kérdezõ?
Kérdezõ, ha csak erre az exre vagy féltékeny, annak oka van. Az okot is megmondom neked: csak ennek az exnek küld a párod olyan sms-eket, amelyeknek akkor sem mondja el a tartalmát, ha rákérdezel! Sokkal tisztább lenne a helyzet, ha olvashatnád a levelezésüket, elvégre is a párja te vagy. Jó lenne, ha megkérdeznéd a párodtól, hogy neki az a fontosabb, hogy alkalmanként sms-eket vált az exszel, vagy az, hogy ti együtt vagytok.
A kérdező hozzászólása: Ne értsetek félre, én nem azt szeretném, hogy gyûlöljék egymást. Hanem azt, hogy ne telefonálgassanak, ne smsezzenek, ne találkozzanak. Ha meg összefutnak az utcán, nyugodtan beszélgethetnek pár szót, nem érdekel, de ne tartsák már a kapcsolatot napi/heti szinten. Mert ez szerintem nem normális dolog.
Többekkel ellentétben nem értek egyet azzal, hogy az exekkel baráti viszonyt kéne ápolni. Velem is megpróbálják az exek (épp tegnapi az egyik ilyen beszélgetés), de megmondom, nálam õk nem barát kategória, és hagyjunk mindent a maga helyén. Õk nekem volt szerelmeim, akiket lezárok, elgyászolok, és nem akarok velük barátkozni. Nem harag, nem gyûlölködés, nem bosszú ez, hanem éppen a tisztelet megadása. Barátom van elég sok, bennük nem új barátot szerettem volna kapni. Mellesleg sokan észre sem veszik, hogy fogy a szívükben, életükben a hely az exek barátként (és egyéb módon) való tárolásával.
A kérdező hozzászólása: Azt sajnos nem tudom, hogy mit írt neki, csak a kézbesítési jelentést láttam. Már jópárszor elmondtam neki, hogy nem tudom elviselni ezt, hogy tartja a kapcsolatot az exével. Minden egyes veszekedés után megígérte, hogy több ilyen nem lesz...
A kérdező hozzászólása: Miért is zavar? Valahogy biztos vagyok benne, hogy az exe bosszantani akar. Pl vasárnap reggel 7órakor eszébe jut telefonálni egy semmiség miatt. küld nekem egy üzenetet FB-on: "hidd el nekem, még mindig velem lenne, ha én az akarnám" stb stb. Amikor meg az én volt párom hívott fel egy hivatalos dolog miatt, teljesen ki volt akadva, hogy mit akar tõlem az exem.
A kérdező hozzászólása: Na meg miért nem ül le velem, és mondja el õszintén, miért egy kézbesítési smsbõl kell megtudnom...
Valaki nehezebben tudja lerendezni magában, de nem biztos, hogy ennek rossz vége lesz! Én például anno megmondtam az exemnek, hogy ne próbálkozzon, mert találtam valakit. Megértette, õ is talált egy új lányt. A Párom exe viszont ahogy megtudta, hogy vagyok én, azonnal elkezdte hívogatni (visszahívatni magát!), smsek, emailek...stb. Persze a Párom elõször el sem mondta, én is csak úgy megláttam egyszer. Kérdõre vontam, elmondta, hogy próbálta leépíteni a csajt, de nagyon vissza akar kaparni. Végül nem válaszolt, nem vette fel a telefont, leszállt róla az ex. Tudomást se kell venni az ilyenekrõl! Azóta összeházasodtunk, gyerekünk lesz. Az ex megsértõdve írt gratuláló emailt. De ennyi, tudja, hogy már semmi sem lehet köztük.
A kérdező hozzászólása: Tudja a párom, hogy ez mennyire bánt engem, mennyire nem tudom elviselni azt a nõt. Akkor mégis miért??? Miért fontos neki annyira, hogy "barátok" legyenek?
Kérdezõ "ár jópárszor elmondtam neki, hogy nem tudom elviselni ezt, hogy tartja a kapcsolatot az exével." - ez szerintem egy totálisan irreális elvárás, a kóros féltékenységnek egy példája, és inkább azon kellene elmerengeni talán, hogy miért van benned ilyen gondolat. Mert hát alapban az ember exe, az az ember múltja, az életének egy része, és hát minden közhiedelemmel szemben a múltat végképp eltörölni nem lehet, és nem is szabad. Szerintem az a teljesen normális emberi viselkedés, ha az ember tartja a kapcsolatot ismerõsi/baráti szinten múltja fontos embereivel is, és semmiféle lelkiismeretfurdalásra nem ok, és semmiféle "jelentési kötelezettséget" nem von maga után, ha beszélnek egymással. Nálunk (én vagyok a férfi) ez kb így zajlana: "- Képzeld, jut eszembe, tegnap felhívott/felhívtam az XY(t)" ...(ismerjük egymás múltját)... "- Tényleg? És mi van vele?" Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazatok van, belátom. De nem tudok mit tennie, egyszerûen nem megy. Már a neve hallatán is rosszul vagyok. És csak vele van ez, a többi exe nem érdekel.
Nem biztos, hogy a barátod annyira akarja tartani a kapcsolatot, meg barátkozni akar, hanem épp leépíti a csajt. A lány írt neki smst, õ meg válaszolt neki. Neked meg nem mondta el, mert nem akart vele felizgatni. Miért kézbesítõ smsbõl tudod meg? Tán olvasgatod az smseit? Vagy a te telefonodra érkezik az értseítõ? Nem igazán értem ezt a részét...
Hát szerintem ez igy nagyon nem normális... Én is jóba vagyok az exemmel, kb. félévente találkozunk, néha neten beszélgetünk, mindkettõnknek komoly kapcsolata van azóta, na de normális keretek között van tartva. Eszembe se jutna ilyet irni a barátnõjének. Meg nincs titkolódzás és nem zavarja a másik felet. Ha a barátomat zavarná, nem találkoznék vele. Egyszerûen nem érné meg a konfliktust, és az, hogy erre rámenjen esetleg a kapcsoltunk. Ha a barátodnak megéri, az is, hogy megszegi a Neked szánt igéreted, csak azért, hogy beszéljen az exével, akkor szerintem valami nincs rendbe nálatok. Nekem az a levél amit Neked irt a lány, bõven elég lett volna, hogy megmondjam a páromnak választhat vagy az ex vagy én. És még csak féltékeny, rossz barátnõnek se érezném magam.:) De amúgy kérdezd rá mi dolga volt a lánnyal.Lehet kiderült valami fontos dolog volt, vagy a lány kereste fel, õ meg lekoptatta.Hátha.
Én megértem a kérdezõt, mert az ex direkt akarja bosszantani, és ez nagyon csúnya dolog. Mondd meg a párodnak, hogy nem gond ha sms-eznek, de legyen szíves mutassa meg az sms-eket ha azt mondja hogy ártatlanok, akkor miért törli õket? Engem is bosszantana, pedig nem vagyok egy féltékeny típus, de ebben az esetben ez érthetõ. Másrészrõl ha bosszús vagy, akkor pont azt teszed amit az ex el akar érni nálad. Bölcs lenne figyelmen kívül hagyni a sértéseit, de nem könnyû, belátom. A pároddal tisztázd, hogy ha még egy ilyen lesz, és nem szól, akkor nem tûröd tovább. Mindenkivel azt tesznek meg amit megenged. Ha meg menni akar, akkor jobb ha kiderül elõbb mint utóbb, hogy az ex fontosabb mint te.
A kérdező hozzászólása: Nem kutakodtam utána, hanem elkértem a telefonját, hogy írjak egy smst, és amikor az én smsemrõl jött a jelentés, akkor láttam meg. Tavaly karácsony másnapján ott volt nála, haza fele jövet láttam meg ott a kocsiját. Arra azt mondta, hogy egy régi tartozást kellett rendeznie. Az anyja múltkor az õ nevén szólított. Sok apróság volt, így már csak a gondolatától is rosszul vagyok.
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük. De figyelek, megmondtam neki, hogy még egy ilyen elõfordul, akkor viszlát...

Mit jelenthet ha azt állmodtam már többször is, hogy megaláznak, kiközösítenek, a barátaim is ellenem fordulnak stb?

Legjobb válasz: Attól félsz, hogy valóban kiközösítenek, valamint van valami dolog, amit elkövettél és félsz, hogy emiatt közösítenek ki. Beszélj róla valakivel õszintén és elmúlik.

Attól félsz, hogy valóban kiközösítenek, valamint van valami dolog, amit elkövettél és félsz, hogy emiatt közösítenek ki. Beszélj róla valakivel õszintén és elmúlik.
Pénz áll a házhoz.
Álmodban átéled egy átlag napomat :)
A kérdező hozzászólása: nem éltem át egy átlag napomat :) ugyanis én mindenkivel jóban vagyok, elég sok barátom van :) és aztsem mondanám h a fiúk megvetnének:) (sõt......) ezért nem értem miért álmodtam eztmár többször is :/
A kérdező hozzászólása: félre olvastaam neharagudj. egyébként köszönöm a válaszokat !!!

Többször elvetélt kismamák! Nem éreztétek még azt, hogy már megint csak itt tartok?

Úgy értem,terhesek lettetek,s?r? pisilés,hányinger aztán vetélés!És kezd?dött minden elölr?l...kétszer elkezdtem olvasni a terhesség hétr?l hétre-t,aztán rájöttem,hogy felesleges!Ma újra hányingerem volt reggel,meg szurkál a mellem,és akkor jött a kérdés,hogy már megint csak itt tartok??? Nincs semmi gondom a +hozzáállással,de nem megy a nap 24 órájában:(8+2hkm

Legjobb válasz: Orvos mit mond? Mi az oka a vetélésednek?

Orvos mit mond? Mi az oka a vetélésednek?
Off Kedves 13:52-es válaszoló! Immunológiára és genetikára nõgyógyász ad beutalót. Genetika Szegeden volt, immun. meg volt helyben ahol lakom. Mindkét vizsgálat ingyenes volt, TB fizeti.
Off: Kedves utolsó! Az elõtted válaszoló kérdezném tõled, hogy az immunológia mit takar? Mit vizsgálank? Véletlenül nem az autoimmun és a trombózisgyanu? Mert én ennek eredményére várok most. A genetikára hova küldtek. Nekem azt mondta a doki, hogy az 30-30 ezer ft. Vagy ez nem ugyanaz lehet? Köszi a választ és bocsi az offért.
Engem 2 vetélés után küldtek genetikára meg immunológiára! Ezt nem hagynám a helyedben...
Én értem mire gondolsz, bár nekem még "csak" két vetélésem volt, és korábban, mint neked. Ma vagyok 5 hetes újra, és én sem tudom pozitívan megélni, nemhogy még te.... meg is õrülnék, ha megint az lenne, mint korábban, pedig te 4-szer átélted?!?! És igen, a doki nem mond semmit. Gondolom vizsgálatok neked is voltak, mind rendben.... Mindenesetre szurkolok, hogy végre megmaradjon a picur neked is!!! Nekem már van egy 2 éves fiam, ezért egyrészt talán könnyebb feldolgozni, másrészt nehezebb, mert nála már bizonyított a szervezetem, akkor a következõnél miért nem? És igen: missed ab, 3-4-szer normálisan megjön utána, érzem a peteérést, együtt vagyunk, a következõ hónapban már nem jön meg, émelygés, szurkálás, pozitív teszt, és jön a idegeskedés, hogy mit mond a doki... és valóban. Már megint itt tartunk, az idõ meg megy. A 1, 5-2 év tervezett korkülönbség már lassan 3 év lesz, ki tudja mennyi.... Szóval nagyon sokk drukk neked! Én még csak hétfõn megyek dokihoz, tudom nem nagyon fog mit látni, de hátha mond valamit. Akkor neked már szívhang is van. Még nehezebb!! Nagyon vigyázz magatokra!!! Szép ünnepet!
De az orvos csak mondd valamit az okáról nem? Ilyenkor nem vizsgálnak meg?
Akkor genetikai oka lehet a vetélésednek. Mit mond a dokid? Nem küldött még el genetikai tanácsadásra? ott biztos tudnának segíteni. http://www.gendiagnosztika.hu/
A kérdező hozzászólása: Most vagyok 8+2hetes, de már négy vetélésem volt.Eljutok a 11-14.hétig és jön a vetélés.Szedek gyógyszert és így sem marad meg!
Bocsi, de nem értem. Most is elvetéltél vagy még nem biztos csak nem mered magad beleélni?
Ja lemaradt, néztek: autoimmun gyulladásos betegségeket, trombózishajlamot, Lupust, V. faktor Leiden mutációt. A genetikán kromoszóma számot, V. faktort, prothrombin gént. Remélem tudtam segíteni??!! NEkem jók az eredményeim.

Igaz az, hogy a többször szült nők hüvelye kitágul és a párjának nem lesz már élvezetes a szex vele?

Legjobb válasz: Tudtommal nem csak a pasinak de a nõnek se , õ is sokkal nehezebben élvez el (ugyebár nincs ingerelve a hüvelye) de igazából nem értek hozzá , csak épp unatkozok és irogatok :) Bár szerintem az intim torna valamilyen szinten tud segíteni szülés után is .

Tudtommal nem csak a pasinak de a nõnek se , õ is sokkal nehezebben élvez el (ugyebár nincs ingerelve a hüvelye) de igazából nem értek hozzá , csak épp unatkozok és irogatok :) Bár szerintem az intim torna valamilyen szinten tud segíteni szülés után is .
A nagyobbik baj az, hogy mire egy nõ kitágul, addigra a párja farka meg már összehúzódik. Utána meg jókat vitatkozhatnak rajta, hogy kinek a hibája, hogy a régi jó dolgokból már nem maradt semmi.
A kérdező hozzászólása: nekem még nincs egy gyerekem sem, csak elõrelátó vagyok, mennyit vállaljak majd be...
igen, igaz, anyum is mondta, hogy a harmadik gyerek simán jött már, mert gyorsabban tágult a hüvely, stb.
Minden fiatal nõ törõdjön bele. IGAZ De ez csak a kérdés elsõ felére vonatkozik.
Felhívnám a figyelmet, hogy olyan nincs, hogy a HÜVELY gyorsabban tágul. A méhszáj tud gyorsabban tágulni (tágul is a sokadik gyerek után). A hüvely csak egy rugalmas falú csõ, ami szét tud feszülni annyira, hogy a baba ne szakítsa teljesen szét.
Orvosilag nem igaz. A hüvely egy nagyon tágulékony szerv, szülés után pár nappal visszahúzódik az eredeti méretére. Ami itt gondként merülhet fel, hogy pl. az érzékenységét elveszítheti bizonyos mértékig (szülés közben az érzõreceptorok sérülhetnek), illetve a hüvely bemenettel elõfordulhat, hogy nem megy vissza eredeti méretére (gátmetszés, gátszakadás miatt). Ha nincs a szüléssel komplikáció, akkor nem szabadna, hogy a szex ne legyen élvezetes. Viszont ugye minél több gyerek, annál több kockázat, tehát a 4.- 5. gyerek után már valóban érzékelhetõen más lehet a szeretkezés.
3 gyereket szültem hüvelyi úton, de a szexuális életem jobb mint valaha..
VAn ebben igazság, de ezért van az intimtorna.
szerintem igaz, én még nem szültem, de örökletesen nagyon kitágul a hüvelyem szexnél, anya is ilyen volt, és ezért nem tudok elmenni mert érzem hogy van bennem valaki de ennyi.csak kivûlrõl tudok kézzel

Mi lehet az oka annak, hogy már többször is riasztott a légzésfigyelőnk?

3 hónapos lesz a babánk, és eddig kb. 10 éjszaka beriasztott a légzésfigyel?nk. Mindig átrohanunk ilyenkor a babához, de semmit nem veszünk észre, ? még fel sem ébred a hangra, alszik tovább nyugodtan. Volt olyan is, hogy egy éjszaka 2-szer, 3-szor riasztott. Szerintetek valami baj van a babával, vagy rossz a légzésfigyel?nk?

Legjobb válasz: Inkább a második,de ha nagyon aggódsz,akkor a következõ gyermekorvosi vizsgálaton kérdezz rá a dokinál.

Inkább a második, de ha nagyon aggódsz, akkor a következõ gyermekorvosi vizsgálaton kérdezz rá a dokinál.
Szerintem nem elég érzékeny a légzésfigyelõ. Valószínûleg tudsz rajta állítani, nézd át a használati utasítását!
Van funérlap a katrac alatt? Nem gurul le az erzekelõrõl?
Szia! Nekünk akkor csinált ilyet, mikor merült az elem.
Nekünk az elsõ 3 hétben 5x riasztott, de én se láttam rajta semmit, lélegzett. De nagyon megijedtünk, úgyhogy elvittem a gyerekorvoshoz, aki elküldött a Madarászba alvásvizsgálatra (plusz teljes kivizsgálás is volt, míg ott voltunk), és kiderült, hogy semmi baja. Nem tudom, mitõl volt, de kicsit megigazítottam a matracot, és azóta csak akkor riasztott, mikor merült az elem. Ha nagyon ideges vagy, szerintem mindenképp megéri az a pár nap a kórházban, mert megynyugszol. Ráadásul nekem az emiatt való idegeskedésemben majdnem elapadt a tejem, és csak akkor jött vissza, mikor a kórházból hazajöttünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!