Találatok a következő kifejezésre: Az az hogy már (17983 db)

Talán az újabbakat tetted fel, és azokhoz kevés a géped...
A kérdező hozzászólása: Olvasd el a kérdést... az MW 2-õt és 3-at tudtam játszani a gyenge gépemmel.
Ha Windows 7-ed van akkor lehet azért nem indul mert ha jól tudom nem kompatibilis vele. Egyébként A Modern Warfare 2 az nekem is elindul de ami annál régebbi az már nem akar nekem sem.

Mi lehet az oka, hogy a 9 hetes babánk az elmúlt 3 napban este elalszik, majd 1-2 óra múlva ordítva ébred? A hasa tuti nem fáj, nem éhes, nem fázik, nincs melege stb. Annyira sírt, hogy már én is. Ilyen még soha nem volt.

Kb. fél óráig tartott, addig ringattuk, járkáltunk vele, aztán egyszer csak abba hagyta és elaludt. Nagyon nyugodt baba, hetek óta átalussz az éjszakát, nem kell fel enni, nem fáj a hasa sem. Nagyon megijedtünk ett?l a kirohanástól. Van ötletetek, hogy mit?l lehet?

Legjobb válasz: Biztos vagy benne, hogy nem a hasa? Pedig nagyon úgy tûnik, hogy az zavarja.

Biztos vagy benne, hogy nem a hasa? Pedig nagyon úgy tûnik, hogy az zavarja.
A kérdező hozzászólása: Biztos vagyok benne, mert küzdöttünk azzal is, de amióta Coliefot kap elmúlt. Olyankor húzogatta a lábát, tekergett minden fele, de most nem.
A napi élményeket nem tudja feldolgozni, éretlen még a kis idegrendszere.
Lehet, hogy növekedési ugrásban van és többet enne de ez csak egy tipp..

Lehetséges az, hogy már gömbölyödik a pocakom? Nem annyira, de azért néhányan már megjegyezték. Egy 9. hetes kismama:-D

Legjobb válasz: Szia! Lehetséges habár most inkább még a puffadástól. Nekem is kiemelkedett már 9 hetesen de akkor még sokszor éreztem hogy puffadok. Most 14 hetes vagyok és jó nagy pocim van pedig már nincs puffadás. Második baba vszínû ezért. Az elsõnél 14 hetesen még semmi nem látszott rajtam,most meg rendesen kismamaruhákat hordok és már le sem birnám tagadni a pocakomat:-)Igaz vékony is vagyok ez is biztos közrejátszik.

Szia! Lehetséges habár most inkább még a puffadástól. Nekem is kiemelkedett már 9 hetesen de akkor még sokszor éreztem hogy puffadok. Most 14 hetes vagyok és jó nagy pocim van pedig már nincs puffadás. Második baba vszínû ezért. Az elsõnél 14 hetesen még semmi nem látszott rajtam, most meg rendesen kismamaruhákat hordok és már le sem birnám tagadni a pocakomat:-)Igaz vékony is vagyok ez is biztos közrejátszik.
Ilyen korán ez inkább puffadásból esetleg 1-2 kiló súly gyarapodásból adódik inkább. Nekem a derekam vastagodása volt az elsõ szembetûnõ jel.
Én is 9 hetes vagyok 2. gyerkõccel, nekem is nagyobb de nálam csak puffadásról van szó, mert ha lefekszem hanyatt akkor nem nagyobb a hasam, de szerintem még korai is lenne.
9 hetesen biztosan nem a baba miatt látszik a pocakod, maximum puffadás.
szia! 9hetesen meg en is csak puffadtam.aztän kb a 18.heten kezdett el nöni a pocakom, addig semmi.de akkor ugy beindult, hogy mostmär kinezek vagy 8honapos terhesnek! :) 26hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Én azt hittem, hogy már azt látom a pocimon, meg mások is mondták.Apropó!Ti hány kilót szedtetek föl a terhesség alatt, s mennyit sikerült ebbõl a terhesség/szülés után leadni?

Van egy simson s51 motorom, az a baj vele, hogy már 2 napja észrevettem, hogy ha már kb.5 percet motorozok, akkor 50km/h fölött elkezd lassítani és furcsa hangokat ad. Ma is ezt történt és most le is állt, és most már el sem indul. Mi lehet a baj?

Ha rugdosom kb. minden 10.-re pukkan egyet a kipufogóban és fekete füstje van. A gyertya, száraz pedig be kéne, hogy köpje ha sokat rugdosom, a karburátort kitisztítottam. Betolásra sem indul. Mi lehet a baja? Gyújtás? Vagy nem kap elég benzint, mivel száraz a gyertya ezért gondolom?

Legjobb válasz: A dugóval nincs baj, nem volt csattanás. Most az a probléma, mint ahogy írtam is, hogy be sem indul.

A kérdező hozzászólása: A dugóval nincs baj, nem volt csattanás. Most az a probléma, mint ahogy írtam is, hogy be sem indul.
A kérdező hozzászólása: 2t olajat használok 3 literhez, 1dl.
Nem mindegy hogy milyen 2t lehet használni a legótvarabb arol 2t-tét is de az annyira nem jó mint mondjuk egy repsol szintetikus olaj, vagy akármi más a lényeg hogy szintetikus legyen és ne ásványi(ezzel csak jobban jársz-nem kormolja akipufogót, nem köpi a gyertyát és nem rágódik be a dugó.) Amit tanácsolok:Próbáld ki másik gyertyával, aztán lehet tovább nézegetni hogy mi baja van.Szal ha nem gyertya akkor benzin gond ami vagy a karbi vagy a benzincsap esetleg eltömõdött a benzinsapkádon a lyuk is.Ha rendben minden akkor lehet tovább menni, megnézni hogy jó helyen kap e gyújtást, ha ezek után sem akkor szét kell kapni annyira hogy megnézd a szimeringeket.
Amikor lehûlt a motor akkor sem indult el?
A kérdező hozzászólása: Eddig ment, amikor lehûlt de most már úgysem indul.
Ha tiris a gyújtás, akkor megadta magát a jeladó. De érdemes a gyújtótekercset is leellenõrizni. Nekem egymás után mentek tönkre.
A kérdező hozzászólása: A gyújtással nincsen baj.
A kérdező hozzászólása: Ha érdekel valakit akkor a lenkerék ék kopott el benne.

Szerintetek az normális, hogy már másfél éve várom azt, hogy mikor érzem már azt, hogy "így vagyok boldog, hogy már hárman vagyunk"?

Nekem ez még mindig olyan átmeneti állapotnak tűnik, amit át kell vészelni. Hogy majd jön az, hogy jó lesz...

Legjobb válasz: Mekkora a baba?

Mekkora a baba?
A kérdező hozzászólása: másfél éves
Azért nem szeret mert megharagudott rád? Attól, hogy mérges még szeretnie kéne. Mi történt?
nem elhanyagolható hogy miért haragudott meg?
Én ezt nem igazán értem... mármint amit leírtál. Fuss neki még egyszer, mert követhetetlen.
Az hogy megharagudott rád és ezért nem szeret és ezért hagy el csak egy ürügy, így kényelmesebb neki hogy a te hibás a válás-szerinte!
Miután az okot nem tudjuk és ez az írás eléggé zavaros, így nem tudunk válaszolni.
Bakker, én ezt egyre kevésbé értem. Írásjelekkel tagolt, érhetõ stílusban le tudod írni, hogy mirõl van szó?
Írni kell, értelmes mondatokban
Értelmesebben!!Hogy mi prolik is megértsük!
Szóval az ismerõs házaspár -akik lekésték a repülõt- nálatok (azaz a szüleidnél) aludtak volna? De ez meghiúsult, mert közben a szüleid telefonáltak, hogy hazajönnek? A férjednek meg nem tetszett, hogy az ismerõsök nem maradhatnak ott? Na? Jól fordítottam:) ?
csak a kérdést elolvasva: egy másik nõ az oka. nem tudsz semmit csinálni.
A kérdező hozzászólása: bocsi csak nagyon kivagyok bukva, a gyerekek rajtam sírnak , hogy most mi lesz, én pedig most vagyok elõször ilyen oldalon , nem tudom hogy kell csinálni.
Semmit nem értek ebbõl a zagyvaságból...
Diszlexiás vagy? Én nem szoktam problémázni a helyesíráson, én is hibázok néha, de ez komolyan érthetetlen ahogy írsz, 0 írásjellel .:D
A kérdező hozzászólása: 31 és 33 évesek vagyunk szerintem ez az ismerõs a férjem szeretõje azért haragudott meg ennyire, Mert szerintem ez semmiség volt!
kamu
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Mert a szüleimnél voltunk a szüleim elvitték a gyerekeket nyaralni közbe az egyik ismerõsünk készült a repülõtérre a lányával de lekésték a gépet úgy volt ott alszanak de telefonáltak a szüleim hogy jönnek haza én meg mondtam az ismerõsnek hogy most mi legyen ennyi?
Egyetértek ha egy másik nõ van a dologban, nem tudsz mit tenni, szerelmes.

Ha valakinek bejöttél 3 hónapig, és úgy döntessz esélyt adsz neki, majd nemet mond rá, azt jelenti hogy már nem jösz be neki?

Mármint, arra gondolok hogy lehet olyan hogy már nem jövök be neki? Vagy miért mondta le az ügyet, ha már végre esélyt kapott, azaz bejön nekem? (bejött ahogy múlt az id?, el?tte nem)

Legjobb válasz: Nem azt jelenti hogy nem jössz be neki,hanem azt jelenti hogy akkor nem kellett neked akkor most miért kell neked hirtelen??ez jön le ilyenkor az embernek és ilyenkor már nincs meg a bizalom csak az van benne hogy na jó ad nekem egy esélyt jaj de rendes...ez már nem ugyanaz,valószínûleg vissza is utasítottad....

Nem azt jelenti hogy nem jössz be neki, hanem azt jelenti hogy akkor nem kellett neked akkor most miért kell neked hirtelen??ez jön le ilyenkor az embernek és ilyenkor már nincs meg a bizalom csak az van benne hogy na jó ad nekem egy esélyt jaj de rendes...ez már nem ugyanaz, valószínûleg vissza is utasítottad....
plusz valószínû ezzel az önérzetét is sértetted...a legtöbb ember így reagál...nincs mit ezen csodálkozni..
A kérdező hozzászólása: Hát igen.. Nem utasítottam vissza direkt, viszont akkoriban (amikor oda volt értem) én is épp ugyanúgy mondogattam neki hogy ezért meg azért nem járhatunk.. Mi a teendõ hogy megszerezzem? Amúgy igen, nagyon hirtelen csaptam rá ezzel hogy bejön...Elõtte meg a hugával voltam el jó ideig.. Azt válaszolta rá amikor mondtam hogy bejön, hogy "hát, az kicsit jó.. xD de én nem akarok hülye lenni, túl jó barátok vagyunk hogy bármi is történjen köztünk.."
én se kavarnék veled ha a HUGOMMAL lettél volna:D felejtõs az ügy ha van esze a csajnak
A kérdező hozzászólása: Igen, de õ végig tudott errõl, és akkor is szaladt utánnam..szóval ezt nem látom egy nagy oknak hogy emiatt felejtõs legyen...az én szempontombol

A barátnőmmel már elég régóta járunk és már többször utalt a sexre de mindíg tereltem. Viszont már utólag azt érezte hogy már nem szeretem igazánn?

Hétvégére meghívott magához mozizásra viszont csak mi 2-en lennénk. Tudom hogy mit akar utalt rá. De nem tudom hogy mit csináljak hogy kezdjem vagy egyáltalán hogyan hol.

Legjobb válasz: Ember! Kezdtek csókolózni, hátrafekteted, játszol a mellével, leveszed a pólóját, utána a melltartóját, belenyúlsz hátul a gagyájába és fogdosod a seggét, utána kigombolod az övét és atán leveszed a nadrágját(zoknival együtt, játszassz a puncijával leveszed a bugyiját, megujjazod, kinyalod aztán beteszed. Ennyi

Ember! Kezdtek csókolózni, hátrafekteted, játszol a mellével, leveszed a pólóját, utána a melltartóját, belenyúlsz hátul a gagyájába és fogdosod a seggét, utána kigombolod az övét és atán leveszed a nadrágját(zoknival együtt, játszassz a puncijával leveszed a bugyiját, megujjazod, kinyalod aztán beteszed. Ennyi
Csak a neved bzi vagy az is vagy? Mert ha hetero vagy akkor megteszed amire kér.
A neved mindent elárul!
Hány éves vagy?
Szerintem majd õ irányít, csak engedd, adj egyértelmû jelet, hogy szeretnéd. Vagy nem szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok bu*zi, amikor csináltam a címem akkor hüly*eségbõl tettem be. Egybe kell olvasni mert úgy gondoltam, hogy majd mindenkit leb*uziz*ok.
Még magad is :P
A kérdező hozzászólása: á azt nem

Miért van az, hogy már hónapok óta állandóan fújni kell az orrom, ki van száradva. Miután kifújtam újra teli lesz takonnyal?

Legjobb válasz: tobb lehetoseg is kinalkozik.1-meg vagy fazva,2-ha az a bizonyos takony vizszeru,lehet hogy alergias vagy. egyebkent ha dohanyzol attol is lehet.kronikus horgogyulladas a neve. azt is kell tudni az allando taknyos nozirol hogy ha sok a problemad vagy tartosan szomoru vagy ,akkor az immunrendszer legyengul es egyfolytaban magvan az ember fazva. pl. en is, nekem eleg 2-3 szomoru nap es a kovetkezon mar folyik is az orrom. de ajanlom hogy menj el dokihoz vagy vegyel a gyogyszertarba valamit,mert ha kohogsz is egy ido utan horgotagulast kaphatsz (ha dohanyzol,mar biztos van is) es akkor tenyleg tele leszel takonnyal egy eleten at! jobbulast!

tobb lehetoseg is kinalkozik.1-meg vagy fazva, 2-ha az a bizonyos takony vizszeru, lehet hogy alergias vagy. egyebkent ha dohanyzol attol is lehet.kronikus horgogyulladas a neve. azt is kell tudni az allando taknyos nozirol hogy ha sok a problemad vagy tartosan szomoru vagy , akkor az immunrendszer legyengul es egyfolytaban magvan az ember fazva. pl. en is, nekem eleg 2-3 szomoru nap es a kovetkezon mar folyik is az orrom. de ajanlom hogy menj el dokihoz vagy vegyel a gyogyszertarba valamit, mert ha kohogsz is egy ido utan horgotagulast kaphatsz (ha dohanyzol, mar biztos van is) es akkor tenyleg tele leszel takonnyal egy eleten at! jobbulast!
Menj el egy kivizsgalasra, mivel ez igy nem termeszetes, s tobb kivalto oka is lehet ennek a tunetnek.

20 éves fiú vagyok és még szűz a barátnőm ezt nem tudja, azt hiszi hogy már rég nem az vagyok még nem mertem elmondani neki hogy szűz vagyok, 2hónapja járunk és már időszerű lenne a szex? Bővebben lent

Az a baj hogy félek egy kicsit bevallani hogy még nem voltam lánnyal meg hogy bénáznék. A másik problémám hogy az elején még tökre kívántam a csajt minden smárolás után, de most így már nem annyira értsd: már nem áll fel amikor huzamosabb ideig smárolunk az utcán. Lehet már hozzászoktam? Szerintetek?

Legjobb válasz: lehet hogy hozzászoktál. én is kezdtem hozzászokni idõvel.. az elején már a kézfogás is keménnyé tette a dákót. 2hónap után szerintem nem idõ szerû a szex. kérdés: mért nem vagy õszinte hozzá? mi a szégyen abban hogy õ lesz neked az elsõ? ez inkább valamiféle megtisztelés vagy ilyesmi kéne hogy legyen... no mind1:)

lehet hogy hozzászoktál. én is kezdtem hozzászokni idõvel.. az elején már a kézfogás is keménnyé tette a dákót. 2hónap után szerintem nem idõ szerû a szex. kérdés: mért nem vagy õszinte hozzá? mi a szégyen abban hogy õ lesz neked az elsõ? ez inkább valamiféle megtisztelés vagy ilyesmi kéne hogy legyen... no mind1:)
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. 20 éves fiú vagyok és 2 hónapja járok a 17 éves szûz barátnõmmel. Õ azt hiszi, hogy régen faltam a nõket közben meg még szûz vagyok. Most már nem mondom el neki, mert gáz lenne. Had higgye azt, hogy tapasztalt vagyok.
Moszuke: rajtad mindig besz*rok. Ezen a hamradik hsz-en pár percet vigyorogtam. :) Állat vagy, peace. :)
hány éves a barátnõd? ezek szerint õ már elég tapasztalt...
barátnõmnek épp tegnap mondta el a párja, hogy igazából szûz volt és neki is a barátnõm volt az elsõ, ahogy a barátnõmnek õ. igazából nem volt mérges, csak azt mondta, hogy nagyon ostobán gondolta, hogy ez ciki és igenis jó lett volna, ha tudja, mert akkor máshogy áll a dologhoz, nem hiszi, hogy tapasztalt, ilyesmi. érdemesebb elmondani hidd el.
Az én volt barátom 2 év együttjárás után mondta el nekem hogy én voltam neki az elsõ, hát elég nagy törést okozott... Nem az hogy szûz volt, hanem hogy hazudott. Szerintem ne halogasd.
na tessék nézd meg hova jutottál... egy alkoholista ad neked tanácsokat? látod hova vezet a hazudozás? még nem késõ! most hívd fel a párod
mindenképp valljad be neki, mer különben még rosszabb lesz. úgyis rájön, amikor ott jártok. neki és neked is könnyebb. a többit elfelejtettem..bocs, kicsit be vagyok rúgva :-)
Szerintem ne rinyálj, csak szopasd le.
A kérdező hozzászólása: Jah miután elmondtam beletellett pár hónapba mire megtörtént a dolog, de megérte várni, mert azóta is együtt vagyunk és iszonyatosan jó minden. Õ is élvezte persze, meg én is beletanultam már, de a legjobb hogy tök jól megtudtunk mindent beszélni.Tényleg a kommunikáció az egyik legfontosabb...
hogy ment? õ is élvezte?
A kérdező hozzászólása: Megmondtam neki a dolgot és hát megvolt lepõdve rendesen, de mondta hogy hallott már hasonló történetet. Szal teljesen okésan megbeszéltük a dolgot hogy majd együtt alszunk ás lassan rátérünk a lényegre de megbeszéltük hogy fokozatosan...
na, megvolt azóta?
És akkor mi van? Én is az vagyok 24 évesen...
A kérdező hozzászólása: Igazából az hogy 20 évesen én még szûz a barátnõm meg 17 éves(1 pasival feküdt le elõttem) és nem az érdekesnek tartom persze errõl én tehetek mert már volt pár lehetõségem csak én nem éltem vele... De igazatok van beszélni fogok vele és az is igaz hogy 2 hónap még annyira nem vészes szex nélkül.
Na aggódj, úgy gondolom, hogy ha összejön a dolog rendesen, akkor akár meg is tarthatod a titkot magadnak. Nálam is ez volt a helyzet, mondjuk én 17 voltam, a csaj 18. De simán ment minden, mondjuk az én nézõpontomból, mert neki nem hiszem, hogy elég ideje lett volna rá:) Szóval hajrá, ha meg túlizgulod, mond meg neki és ha szeret, majd türelmesen belevezet a javába!
Józsi, te vagy az? :D
Azért nem izgulsz rá, mert félsz. Félsz attól h mit szólna ha megtudná, ha tetszik a csaj és ugy érzed h fordítva is így van és megbízhatsz benne, akk mondd el neki, ha nem bízol benne akk ne mondd el neki csak feküdj le vele. Talán nem veszi észre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!