Találatok a következő kifejezésre: Az avi közül (20 db)

Az avon testápolók közül melyik az, amelyik csillogást kölcsönöz a bőrnek? és tényleg látszik is, nem csak oda van irva.

Legjobb válasz: http://avon-line.hu/product-zseles-testapolo-olaj-asvanyi-an.. ilyen van a nõvéremnek de csak minimálisan csillog.

http://avon-line.hu/product-zseles-testapolo-olaj-asvanyi-an.. ilyen van a nõvéremnek de csak minimálisan csillog.
Nekem ilyen van: http://images.bidorbuy.co.za/user_images/277/413277_09101120.. , ez is csillogós. Szeretem, mert tartós a csillogása.
én DOVE-ot használok, annak is van csillogó testápolója, nagyon jó illatú!!
Én Skin So Soft terméket használok, mint ami az elõzõ válaszoló linkjében is megtalálható, azonban egy másik fajtát. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://avon-star.com/imag.. Ez nagyon jóó, gyönyörûen csillámlani fogsz tõle, és barnít is, bár ez lehet nem a barnítós fajta, mert enyémnek picit más a flakon színe, enyhén arany színû. De ha amúgy is van egy kis barna színed akkor gyönyörû lesz a bõrödön!! És sokáig elég, én még nyáron vettem és félig tele van, mondjuk nem használom minden nap, mert ha egyszer bekenem magam, akkor még 2, talán 3 nap múlva is fennmarad néhány csillám, persze fürdés mellett értem.:D Próbáld ki, én nagyon szeretem, napfényben gyönyörûen ragyog tõle a bõr!:) Remélem segítettem!:)
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon szépen. én a nyáron vettem olyan after sun napozás utáni testápoló félét, mi olyan aranyozott, tehát csillog. akkor ennek a szine is kb olyan lehet:D
Ez a film egy natúr avi. semmi több. Le kellene játszani a mindennek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
mpeg benne van a windowsba amúgy meg 640*480 elég kis felbontás
640x480 nem kis felbontás. Most néztem meg egy minõségi rílízt, és 624x352 a felbontása, mégis tök jó minõsége marad ha rárakom full monitorra.

Miért van az hogy pl a Palette középszőke hajszín a festék dobozán majdcsak sötétbarna és felkenve is olyan lesz? De közben a Garnier vagy az Avon hajfestékeiben a középszőke valóban a dobozon is szép világos és valóban szőke?

Legjobb válasz: Azért mert a fodrászoknál a közé szõke mást jelent... Minden hajszínnek van egy száma, és ez egy skálába sorolható. A natúrszeleteknél pl: (elõször írom a számot aztán a festék nevét... 1-es : fekete 2-es : barnás fekete/feketés barna 3-as : sötétbarna 4-es : középbarna 5-ös : világosbarna 6-os : sötétszõke 7-es : közép szõke 8-as : világosszõke 9-es : extra világos szõke 10-es: legvilágosabb szõke Ez majdnem minden márkára igaz. De van amelyik csak 2-esnél kezdõdik, van olyan is ahol 12-es-ig megy fel egészen szóval ezért

Azért mert a fodrászoknál a közé szõke mást jelent... Minden hajszínnek van egy száma, és ez egy skálába sorolható. A natúrszeleteknél pl: (elõször írom a számot aztán a festék nevét... 1-es : fekete 2-es : barnás fekete/feketés barna 3-as : sötétbarna 4-es : középbarna 5-ös : világosbarna 6-os : sötétszõke 7-es : közép szõke 8-as : világosszõke 9-es : extra világos szõke 10-es: legvilágosabb szõke Ez majdnem minden márkára igaz. De van amelyik csak 2-esnél kezdõdik, van olyan is ahol 12-es-ig megy fel egészen szóval ezért


meg kell venni a játékot eredetibe.
A kérdező hozzászólása: jaja gondoltam...esetleg a konkret kerdesre is tudnal javasolni valamit...?
trollkodás
sajnos már nincsen egyes katalógusom, de ha egy oldalon több parfüm is szerepel, akkor mindig ahhoz a parfümhöz teszik közel az illatosítást jelzõ kis gömböcskét, amelyiknek az illata van az oldalon! Nézd meg ilyen szemmel megint az oldalt! Az biztos, hogy valamelyik Fergie volt az illatosított, de sztem emlékeim szerint a Fresh (zöld üveges)
A kérdező hozzászólása: Timi, köszönöm a válaszodat. Sajnos éppen az üvegek között van a jel, így tényleg nem tudom. Itt megnézhetõ, hogy hogyan nézett ki az oldal: [link]
Én a Today-re szavazok! :-) Amihez hozzá is ér az illatbogyó! :-)
Biztos crackelni kell.
A kérdező hozzászólása: Telepítés elõtt nem lehet egy játékot crackelni..
Elsõ válaszoló hülye... Nem hibás a merevlemezed? Nem hibás a Win Intézõ? Mert readelni nem tudja, illetve unzipelni....

Mi a kulönbség a hagyomanyos dvd minőseg és az xvid közöt és mit jelent ez a minőség DVDrip -Xvid, avi és melik a szeb minőseg philips full HD-s tv-n ami tud lejatszani usb-ről filmeket?

Legjobb válasz: ami nem DVD ISO fájl az mind valamilyen tömörítési eljárással készülõ és minõségromlást eredményezõ film (az xvid egy video-codek egy fajta tömörítésre) ami közelítheti a dvd minõségét *.mkv kiterjesztésû video fájl

ami nem DVD ISO fájl az mind valamilyen tömörítési eljárással készülõ és minõségromlást eredményezõ film (az xvid egy video-codek egy fajta tömörítésre) ami közelítheti a dvd minõségét *.mkv kiterjesztésû video fájl

Az Avon Planet Spa termékek közül melyiket ajánljátok, melyiknek van a legjobb illata?

Fehér tea, lótuszvirág, rizs?

Legjobb válasz: hát nekem egy krémnél nem az illat a fõ szempont..... Nálad sem annak kéne hogy legyen.

hát nekem egy krémnél nem az illat a fõ szempont..... Nálad sem annak kéne hogy legyen.
A lótuszvirágosnak isteni illata van.
A lótuszvirágos.
Nekem a japán szaké és rizses a kedvencem, de a lótuszvirágosnak is jó illata van. A minõsége nagyjából az összes Planet Spa terméknek azonos, szóval nyugodtan választhatsz illat alapján, de érdemes azt is megnézni, hogy milyen típusú bõrre van, fõleg ha arcra használatos kencét veszel.
Van nekem holt-tengeri ásványos arcmaszk, aminek eléggé erõs az illata, de én szeretem. Oliva olajos testápolónak nem erõs, de különleges úgyhogy ez sem tetszik mindenkinek. A shea vajas arckrémnek távolról kellemes, de ha közelebbrõl szaglom, akkor kicsit olyan mû az illata. Nekem ezek vannak. Szeretem a termékeket én, jól frissítenek, habár az arckrémnek kicsit fura habos állaga van.
A kérdező hozzászólása: Nálam az a szempont amit én akarok.
Tanulj meg írni, és rakj rá egy újabb verziót. (ROM-ot..)

Az Avon mozaikhatású lakkok közül melyiket választanátok?

A fekete jobb vagy a fehér?:)

Legjobb válasz: fekete.

fekete.
Fekete, de egyébként üzletekben olcsóbban is megtudod vásárolni szerintem a minõségük is jobb mint az avonos! :)
fekete amúgy becsapós, mert az üzletekben tényleg olcsóbbak, de a kiszerelésük is kisebb-legalábbis itt.
Fekete. Nekem az Essence-tõl van meg a fekete, és nagyon jó. 500 Ft volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!