Találatok a következő kifejezésre: Az autós nincs semmi (1 db)

Az autós gyerekülésen nincs semmi matrica, honnan tudhatom meg, hogy jó lesz-e január 1-től?

A gyerekülést kaptuk az apósomtól, ? pedig a gyártótól vette. Nincs rajta csak 2 nyilas matrica és a gyártó címe illetve az ülés neve: Trioguard indiana.

Legjobb válasz: Ha az elmúlt években gyártották a z eu-ban (max 5éve) akkor tutira jó. Máshol asszem 5éve létezik ez a szabály. Ha a gyártó amerikai akkor sajna abszolút nem jó, a szabályok ugye egészenm mások. (sok autó sem hozható forgalomba ami az usa-ban közlekedhet)

Ha az elmúlt években gyártották a z eu-ban (max 5éve) akkor tutira jó. Máshol asszem 5éve létezik ez a szabály. Ha a gyártó amerikai akkor sajna abszolút nem jó, a szabályok ugye egészenm mások. (sok autó sem hozható forgalomba ami az usa-ban közlekedhet)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet büszkének lenni arra, hogy béna volt és összetörte a kocsit?

Béna volt, pontosabban felelőtlen, mert szakadó esőben repesztett az utakon, és volt ahol jó nagy tócsa volt elmondása szerint, és egy éles kanyarban lecsúszott a kocsi az útról, mikor kanyarodott, és bele a szántásba.

És ezt büszkén meséli mint valami hőstettet másoknak.
Mikor ott vagyok, és elkezd valakivel beszélgetni, ilyeneket mond, hogy "Jajj, képzeld b+! Összetörtem a kocsit! :D Nagyon nagy volt!"
Sőt egyszer csak elkezd röhögni, kérdezem tőle mi van, erre azon röhög, hogy hogyan törte össze.
Azt mondja mikor kiszált a kocsiból nem bírt a röhögéssel leállni.

Hogy lehet erre büszke? Mások inkább meg sem említik, ha bénáznak, Õ meg még valami fantasztikus sztoriként meséli boldog-boldogtalannak, hogy összetörte az apja kocsiját.
Ráadásul nem is a sajátját. :D

11

Hány ember vezeti a vonatot illetve a metrót?

Metróba látom hogy két ember van a vezetőfülkében, de a vonatokon is két ember van a mozdonyban?

2

Ha valaki egy közúti balesetben elalvás miatt életét veszti, a szakértők hogy tudják megállapítani, hogy ő elaludt? Csak valószínűsíteni lehet, nem?

3

Honnan tudok venni motoros ruhát?

Protektoros dzseki,kesztű
Sűrű szövésű nadrág
Bukósisak,magas szárú cipő?

7

Nagyatádról Marcali-ig mennyibe kerül egy diákjegy? Sürgős! 16/L

2

Valóban rá dudálhatok valakire, aki figyelmetlen volt, de elkerültem a balesetet?

Egyszer kijöttek elém körül nézés nélkül mikor fpúton haladtam, és neki elsőbbség adás kötelező táblája volt.
És láttam, hogy el se néznak felém, néznek jobbra, és azzal a lendülettel lazán kijött, és ment.
És rendesen fékeznem kellett, hogy ne csapjam a kocsiját oldalba.
És velem volt az ismerősöm, aki régóta vezet, meg jól is tud, és azt mondta, ilyenkor nyugodtan feküdjek rá a dudára, már csak a sdaját érdekében is.
Mondtam, hogy "de miért, nem volt baleset, meg tudtam állni."
Azt mondta azért, mert hadd tanuljon belőle.
Legközelebb majd egy kamion fog ott jönni, ami 20 tonnás, az majd nem fog így tudni megállni, mint te.
Csak az életét mented meg ezzel, vagy netén másért, ha egy biciglist nem fog észre venni.

De egyfelől az oktatóm azt mondta nem szabad dudálni, főleg nem Magyarországon, ahol utána leszorítanak, és kirántanak a kocsiból, vagy majd a fél tégla fog kierpülni az előtted haladó kocsijából.

Most ha ilyen van, meg tudok állni, ki tudom kerülni, miért dudáljak? Vagy tényleg tanulnak ebből, ha rájuk dudálok 1 nagyot, utána figyelni fognak?

14

A Bakáts téren a Ráday utcából érkezve és egyenesen haladva elsőbbséget kell adnom a jobb felől, a Bakáts utcából érkező autónak? (Egyikőnknek sincs elsőbbségadás táblája, viszont én egyenesen haladok ő meg jobbra fordul egy T-kereszteződésben)

4

Hogy lehet utaztatni egy 9 éves gyereket Magyarországon személyautóval (kis mikrobusz)? Pl. Nyíregyen belül.

Szóval milyen biztonsági intézkedések kötelezőek.

4

Ha még nem telt le a 2 év, de én máris külföldön vezetek, akkor mit tud csinálni a rendőr ha megállít?

Mert amíg nem telik le a 2 év addig a magyar törvények tiltják a külföldön vezetést, de ha egy külföldi rendőr megállít ő nem hiszem, hogy ismeri a magyar törvényeket. Szóval le lehet bukni egyáltalán?

6

Egy korábban felborult autót lehet használni ha működőképes marad?

A szomszédom minden bizonnyal felborult mert a kocsijának be van nyomva a teteje, az első szélvédőn hajszálrepedések vannak végig, a csomagtartó is ragasztószalaggal van leragasztva, hogy ne nyíljon fel, kb minden ablaka le van ragasztva, illetve hát az ablakok helye mert feltételezem,hogy az üvegek betörtek, szóval ilyen Afrikai viszonylatoknak felelne meg amit a külső tükröz, de már kétszer is szembe jött velem főúton is, tehát továbbra is használja.
Ja és a tükrök is hiányoznak, illetve valami házilag barkácsolt Trabant tükörre emlékeztető tükör van felragasztva szigetelőszalaggal.
Egy újabb fajta Subaru Legacyról van szó, így érthető hogy nem akarja letenni, de ha megállítaná a rendőr akkor megbüntethetné?S ha egy kevésbé törött, de borult autót használ valaki azért szólhatnak a rendőrök?
(Belülről is nagyon esztétikus, minden légzsák nyílt kivétel a kormány légzsák, vagy azt kicseréltette, nem tudom, de az rendben van)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!