Találatok a következő kifejezésre: Az autós nincs semmi (1 db)

Az autós gyerekülésen nincs semmi matrica, honnan tudhatom meg, hogy jó lesz-e január 1-től?

A gyerekülést kaptuk az apósomtól, ? pedig a gyártótól vette. Nincs rajta csak 2 nyilas matrica és a gyártó címe illetve az ülés neve: Trioguard indiana.

Legjobb válasz: Ha az elmúlt években gyártották a z eu-ban (max 5éve) akkor tutira jó. Máshol asszem 5éve létezik ez a szabály. Ha a gyártó amerikai akkor sajna abszolút nem jó, a szabályok ugye egészenm mások. (sok autó sem hozható forgalomba ami az usa-ban közlekedhet)

Ha az elmúlt években gyártották a z eu-ban (max 5éve) akkor tutira jó. Máshol asszem 5éve létezik ez a szabály. Ha a gyártó amerikai akkor sajna abszolút nem jó, a szabályok ugye egészenm mások. (sok autó sem hozható forgalomba ami az usa-ban közlekedhet)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sofőrök! Ti hogy őrzitek meg higgadságotokat, ha valaki bénázik előttetek, vagy egyszerűen nem tud vezetni?

Én nagyon nehezen. Nem vagyok agresszív vezető, tök nyugisan megyek. De ha valaki bénázik, vagy direkt hergel, akkor arra nagyon be tudok kattanni. Legutóbb én is megijedtem magamtól. Szüleim és öcsém lementek Balatonra, mi később mentünk utánuk barátnőmmel. Siettem, mert mindenki ránk várt, és az M7-esen egyszerűen nem tudtam haladni egy béna Fabia-s miatt. Belső sávban 90-el, eszébe nem jutott volna onnan kimenni, hiába dudáltak rá, stb.. Ha legalább 1 km-es sor nem volt mögötte, akkor egy autó sem. Mellettem kamion, meg lassabb autók, szóval kikerülni se tudtam. Aztán nyílt egy autónyi rés, és nagyon csúnyán odaléptem neki, utána azon kaptam magam, hogy 190-el megyünk.. Utána kicsit kitisztult a fejem, lassítottam és lenyugodtam, de egyszerűen nem értem, hogy hogy tud valaki nyugis maradni ha feltartják direkt. Egyébként mindig betartom a sebességhatárokat.

16

Ha TAXI-utazok hátra kell ülni vagy előre?

A filmekbe mindig azt látom,hogy hátra ülnek.Ez miért van?

6

Ha egy gps-ben van teljes európa térkép, akkor az pl. budapest utcáit is megjeleníti?

Vagy ahoz külön kell magyarország/budapest térképszoftver?

2

Melyik állami szervezetnél lehet bejelenteni az értelmetlen és rosszul kihelyezett KRESZ táblákat?

Nem a helyi önkormányzatokra gondolok.

6

A dagadt nőket felengedik a repülőre?

11

Tanulòvezetőn és oktatòn kívül lehet más is a kocsiban?

( családtag, barát )

4

Ismertek olyat, aki évekig nem vezetett, majd pótórákat vett és azóta autóval jár?

Mióta megvan a jogsim, nem vezettem, de most szeretnék.

3

Zebra mizéria. Ti megálltok, ha jön gyalogos?

15

Gyalogost át kell engedni vagy sem?

Itt gyakori kérdéseken is felvetődött már, hogy úgy tanítják, hogy a gyalogost ne engedjük át, csak ha át akar menni. Sokan leszóltak, hogy hát én hülye, meg ki az a hülye aki így oktatja...

De most egy ismerősöm megmutatta a vizsgalapját is
Jobb szélső oszlop, felülről a 7. pont: A járdán lévő gyalogosokat az úttestre "csalogatja"

Õneki azt mondta az oktatója, hogy csak akkor engedjük át a gyalogost, ha lelép vagy nagyon át akar menni, különben hibavonal, nem szabályos. Főleg akkor van gebasz, ha a túloldalon álló gyalogost átengedjük, mert egy szembőljövő el is csaphatja miattunk (amit meg én nem értek, mert miért nem figyeli az utat).

Amikor még én tanultam vezetni, nekem egy konrét sztorit is mondott az oktatóm, hogy egy idióta átengedett a túloldalról egy öreg nyanyát, és majdnem elütötték. És hogy én ne csináljak ilyet SOHA. (Õt idéztem, nem saját szavaim).

Na most a kérdésem az lenne, hogy mi az igazság? Mert a csapból is az folyik (pontosabban folyt), hogy akkor is meg kell állni a zebránál, ha valaki pont a zebra előtt kempingezik. Ellenben úgy oktatják, hogy nem így van, sőt hibának veszik vizsgán. Na most mi?

8

KRESZ - Gyermekkerékpár hol közlekedhet? A Szabály szerint a gyermekkerékpárral közlekedőt gyalogosnak kell tekinteni. Kerekezhet járdán, zebrán. De meddig gyermekkerékpár a kerékpár?

Abroncsméret? ülésmagasság? felszereltség? rajta közlekedő gyermek kora? vagy a számla a cajgáról? Mi határozza meg a gyermekkerékpár fogalmát? Ha gyalogos, akkor mehet főútvonalon a forgalommal szemben? meg ilyenek....

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!