Találatok a következő kifejezésre: Az autóm akar (133 db)

Milyen zenei előadókat zenéket ajánlótok, amiben nagyon jó a mély, kemény basszust kihozza? Az autómba akarom hallgatni, mert bekerült egy mély láda.

Olyan zene érdekelne, amibe azért legalább egy kevés szöveg is van, rock, punk, rap, funky meg ehhez hasonló zenék nem érdekelnek. Előre is köszönöm embertársaim. :P

Legjobb válasz: funky?? mostanában nagyon beleszállt a funk az elektronikus zenébe! Hát én utálom!! de itt keresgélhetsz (sokféle stílussal is foglalkozik, de ennek a funkynak nem tudom mi a neve... de am a...akiket felkaptak most megint az a francia duó, az is ilyen nem??): http://www.youtube.com/user/MrSuicideSheep/videos És biztos vannak nagyobb elõadók és számok, mint ezen a promóciós oldalon, de ezt a stílust nem ismerem... egyvalakit jegyeztem meg, Kill Paris! :)

funky?? mostanában nagyon beleszállt a funk az elektronikus zenébe! Hát én utálom!! de itt keresgélhetsz (sokféle stílussal is foglalkozik, de ennek a funkynak nem tudom mi a neve... de am a...akiket felkaptak most megint az a francia duó, az is ilyen nem??): http://www.youtube.com/user/MrSuicideSheep/videos És biztos vannak nagyobb elõadók és számok, mint ezen a promóciós oldalon, de ezt a stílust nem ismerem... egyvalakit jegyeztem meg, Kill Paris! :)
daft punk nekik is fánkos a zenéjük, nem? :D am a többibe nem vagyok jó... inkább dubstep/dnb... de ha te ezeket nem szereted, akkor nem mondok olyat.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló, hát elég lassú zenék. :) ) 2. Hát én sem annyira, csak a public zenéket, amibe sok a szöveg meg a nyál, de autóba mély ládával nem olyan zenével akar az ember veretni. :)
Angerfistet keressél! Meg Dr peacockot! :)

Miért mondja mindenki azt hogy tapasztalat szükséges ha kisautóból nagy autóba akarunk átülni?

itt magára az autó erejére gondolok. Ismerõsöm semmit nem vezetett és most egy 328i-n tanul ami ha jól tudom 193 lóerõs. de ha én venni szeretnék pl egy hasonló kaliberü autót, tuti mindenki azt mondaná nincs elég tapasztalatom hozzá , miért??? (kb 10k km alatt vezettem egy 1.3-as fiestával, de jogsim lassan 3 éve van)

Legjobb válasz: nem azt mondtam hogy tapasztalt vezetõ vagyok, félre ne értsetek. Csak arra akarok kilyukadni, hogy miért mindig a kis motoros autót ajánlják a friss jogsisnak, ha valakik meg "bivalyerõs autón" kezdenek tanulni alapból

A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam hogy tapasztalt vezetõ vagyok, félre ne értsetek. Csak arra akarok kilyukadni, hogy miért mindig a kis motoros autót ajánlják a friss jogsisnak, ha valakik meg "bivalyerõs autón" kezdenek tanulni alapból
Aki nem akar száguldozni, annak minek erõs autó? 8-o
A kérdező hozzászólása: Neki nincs oktató, Ausztráliában lakik. Vezethet ha ül mellette valaki.
Nagy autó? Létezik nagy motorú (nagy köbcentis, vagy kicsi turbós, de erõs) és a nagy méretû autó (közép, vagy felsõ kategóriás, a 3-as BMW például középkategóriás, kedves elõzõ). Itt a kérdésben gondolom az erõsebb autókra gondoltak. A kedves barátod esetében sem hinném, hogy az oktató engedi neki, hogy padlógázzal közlekedjen a 328i oktató autóval. Vagy a szülõknek van 328i és azon próbálkozik magánszorgalomból? Ha nem óvatos, elõbb vagy utóbb összetöri, fõleg most, télen. Igen, nem árt a rutin, a tapasztalat (a sok levezetett km után) és az önmérséklet (egy bizonyos életkor után). Persze vannak csodagyerekek, akik már 10 évesen rendelkeznek ezekkel, vagy legalábbis ezt gondolják, aztán vagy balesetük lesz, vagy nem. Vagy magukkal rántanak még néhány embert a balesetbe, vagy nem.
egy ilyen hármas BMW még kisautó. nagyautó a hetes BMW-nél kezdõdik, ahhoz már nem árt egy kis rutin.
Én is azt mondom hogy akinek nincs józan esze és száguldozni akar az megteszi egy 70lóerõs autóval is! Normálisan közlekedve mindegy hogy 500 vagy 50 lóerõ van alattad... Persze az erõsebb autó robbanékonyabb stb... de mint mondtam ésszel és nincs gond. Mondom ezt úgy hogy 230lóerõs autóval kezdtem... egyben vagyok ahogy a kocsi is :)
Nagyobb a kísértés. Picit odalépsz neki és máris ott a 100. Kis autónál örülsz, ha egyáltalán kiviszi a százat... Tapasztalat egyedül csúszós úton számít. Egy béna gázadás és máris másik irányba haladsz tovább. Vagy éppen a kamion alatt.
A kérdező hozzászólása: betartom a korlátozásokat.
met 50-es táblánál is 100-al mennél
A kérdező hozzászólása: gyenge autóval is lehet száguldozni, az is felgyorsul....

Olyat lehet-e, hogy hogy meg tudjak venni egy autót, (nem milliósra gondolok) kapjak pénzt -hitelt- amire a fedezet (jelzálog) az az autó lesz amit meg akarok venni? Hülye gondolat lehet, de hátha

Legjobb válasz: Lehet. De valamiféle önerõre szükséged lesz, az autó önmagában nem lesz elég. Tehát egy példa: Kinéztél egy 1.000.000 ft értékû használt autót megvételre. Úgy nem mehetsz be a bankba, hogy kérek szépen 1M-ót és az autó a fedezet. Ilyenkor azt fogják mondani, hogy fizess be 3-400 ezer forintot kp-ban és a maradék 6-700 ezer forintot megadja neked a bank hitelbe az autófedezetért cserébe.

Lehet. De valamiféle önerõre szükséged lesz, az autó önmagában nem lesz elég. Tehát egy példa: Kinéztél egy 1.000.000 ft értékû használt autót megvételre. Úgy nem mehetsz be a bankba, hogy kérek szépen 1M-ót és az autó a fedezet. Ilyenkor azt fogják mondani, hogy fizess be 3-400 ezer forintot kp-ban és a maradék 6-700 ezer forintot megadja neked a bank hitelbe az autófedezetért cserébe.
A kérdező hozzászólása: Akkor mindenféleképpen kell hozzá ilyen hogy 6 hónapos munkaviszony, meg egyéb papírok. Akkor mindegy ha szabadfelhasználásút vesz fel az ember.
Meg kell pénz eredetiségvizsgálatra, átírásra, stb..., ezek sem olcsó dolgok.
És az autó sem lehet túl öreg.
Nem mindegy, mert a szabadfelhasználású hiteleknek mindig rosszabbak a kondíciói.
Én is úgy tudom, hogy a szabadfelhasználású hitelnek rosszabbak a kondiciói. Illetva a szabadfelhasználású szerintem csak akkor adható ha van másféle fedezet. Én szerintem te a személyi kölcsönre gondoltál. Azt arra költöd amire szeretnéd, bár lehet kér a bank egy tervezetet, ha mondjuk lakásfelújítás címén veszed fel. De nem ellenõrzik le ha rendesen fizeted. De a személyi kölcsön drágább mint az autóhitel én így tudom. Ha autót veszel a vételár 20-25%-át kérik önerõnek, a többire kaphatsz hitelt, ha megvannak a feltételek. Határozatlan munkaviszony min három hónap általában, fizetés azért normálisabb, közüzemi számla rendesen fizetett nem elmaradt. Ha mondjuk mindened ok, de kevés a fizetésed akkor is lehet nehézségekbe ütközöl, lehet akkor több önerõt kérnek. Az autóra nem adnak 100%-os hitelt, mint ahogy talán semmire sem. Önerõ kell mindenhez.


Lenne egy motorom amit elcserélek autóra, de az autót nem akarom megtartani, átkel íratnom vagy nem? Ha eladásra kerül a sor akkor, hogyan kell eladnom?

Legjobb válasz:
Magánszemélyként 15 napon belül át kellene íratnod. A "kellene" kifejezést pedig úgy kell érteni, hogy kötelezõ és megbüntetnek ha nem teszed meg. De miért cseréled el a motor autóra, ha nem kell az autó? Fõleg ha valami eladhatatlan típus vagy egy rossz állapotú gép, amitõl nem fogsz tudni megválni? Utóbbihoz már csak az kell, hogy jó drágán számítsd be a motorba és máris szép nagy összeget buktál. Erre kiváló példa lenne, ha egy oké állapotú Simsont cserélnél el egy kicsit törött, mindkét küszöbnél végigrohadt, leélt motorú és belsõ terû kocka Ladára. Akkor a Ladás jár jól: megszabadult a kocsijától amit nem akarna megvenni épeszû ember, aztán még a segédmotort is el tudja sózni. Két legyet egy csapásra: több pénzért adja el a Szimót, mint amennyit a Ladáért kérhetne + az eladhatatlan Ladát is lejelentheti a nevérõl, azaz se biztosítást nem kell fizetni, se adót, se kivonással foglalkozni... :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Magánszemélyként 15 napon belül át kellene íratnod. A "kellene" kifejezést pedig úgy kell érteni, hogy kötelezõ és megbüntetnek ha nem teszed meg. De miért cseréled el a motor autóra, ha nem kell az autó? Fõleg ha valami eladhatatlan típus vagy egy rossz állapotú gép, amitõl nem fogsz tudni megválni? Utóbbihoz már csak az kell, hogy jó drágán számítsd be a motorba és máris szép nagy összeget buktál. Erre kiváló példa lenne, ha egy oké állapotú Simsont cserélnél el egy kicsit törött, mindkét küszöbnél végigrohadt, leélt motorú és belsõ terû kocka Ladára. Akkor a Ladás jár jól: megszabadult a kocsijától amit nem akarna megvenni épeszû ember, aztán még a segédmotort is el tudja sózni. Két legyet egy csapásra: több pénzért adja el a Szimót, mint amennyit a Ladáért kérhetne + az eladhatatlan Ladát is lejelentheti a nevérõl, azaz se biztosítást nem kell fizetni, se adót, se kivonással foglalkozni... :)
A kérdező hozzászólása: csak ezért lenne ez a kérdés mert, vannak ilyen emberek egy bizonyos helyen, minden héten más kocsit hirdetnek és nem autókereskedõk, hanem magán személyek, akkor õk ezt , hogy csinálhatják ?
Vagy tényleg gyorsan eladják, vagy ráveszik az eladót hogy elhozhassák az autót "nyitott" adásvételivel (nem töltik ki a vevõt, se a dátumot aztán amikor sikerül eladni akkor írják be annak az adatait aki megveszi - aztán visszaküldik az eladónak az õ példányait a 4 példányos adásvételibõl. Ez így nem szabályos meg nem is veszélytelen az eladónak, de csinálják) vagy egyszerûen nem foglalkoznak vele.

Az autóm tetejére ilyen légbeömlő szerüséget akarok. Nagyobb sebességnél csinálhat többletfogyasztást, vagy lassíthatja az autót gyorsulásnál?

Legjobb válasz: Mint minden karosszériából kiemelkedõ vacak (hátsó szárny, elsõ hókotró, ablaktörlõre szerelt légterelõ), ez is növeli az autó légellenállását. A 0-100-as sprintidõt nem fogja észrevehetõen rontani, mert nem akkora, hogy 100 km/h alatt is jelentõsen viszafogja az autót (legalábbis remélem, hogy nem akarsz hordónyi légbeömlõt a tetõre), a végsebesség viszont csökkenhet egy kicsit. Nem sokkal, legfeljebb pár kilométer/órát veszítesz. Cserében viszont ott lesz a légbeömlõ szélzaja, illetve a tiéd lesz a legmenõbb verda a faluba', mer' neked még a tetõn is lesz légbeömlõ.

Mint minden karosszériából kiemelkedõ vacak (hátsó szárny, elsõ hókotró, ablaktörlõre szerelt légterelõ), ez is növeli az autó légellenállását. A 0-100-as sprintidõt nem fogja észrevehetõen rontani, mert nem akkora, hogy 100 km/h alatt is jelentõsen viszafogja az autót (legalábbis remélem, hogy nem akarsz hordónyi légbeömlõt a tetõre), a végsebesség viszont csökkenhet egy kicsit. Nem sokkal, legfeljebb pár kilométer/órát veszítesz. Cserében viszont ott lesz a légbeömlõ szélzaja, illetve a tiéd lesz a legmenõbb verda a faluba', mer' neked még a tetõn is lesz légbeömlõ.
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source..
Így van, csak szélfogó, akár többletfogyasztást is okozhat országúton, vagy autópályán. Ha nincs jól rögzítve, akkor még balesetveszélyes is. Meg gagyi, nem fognak mások komolyan venni. Semmi funkciója nincs és még csak nem is néz ki jól. A motorháztetõn szokott lenni ilyen légbeömlõ, az intercoolerhez egyes autóknál, de egyes típusoknál nagyon helyeselhetõ módon igyekeznek eltüntetni az ilyen megoldásokat.
Jó esélyed lesz bekerülni a jajjdecsunya.blog.hu oldalra :) ) hajrá !

Ha az rc autómra kasznit akarok venni akkor csak a tengelytávnak kell egyeznie vagy másnak is? Az autóm 1:10 es méretarányú.

Legjobb válasz: A szélesség és a kis pöckök elhelyezkedése sem mindegy. Pl. ami haverom TT-01-ére tökéletesen illett, az én autómra már nem volt jó.

A szélesség és a kis pöckök elhelyezkedése sem mindegy. Pl. ami haverom TT-01-ére tökéletesen illett, az én autómra már nem volt jó.
A kérdező hozzászólása: http://modellfutar.hu/modell/rc-auto/elektromos-auto/amax-sh.. Nekem ez van tudtok rá valami jó kasznit ?

Okoz e valamilyen eltérést az autóban az, ha két vagy akár több különböző, illetve eltérő márkájú és tipusú nyári gumit teszek fel az autóra?

Van két darabb goodyear nyári gumim (alig használt) és szeretném le fel tenni őket, mivel vége a télnek! Viszont hiányzik még kettő nyári! Nem szivesen szeretnék venni 4 azonos újjat, mivel szeretném meg sporolni a pénzem, ezért szeretném tudni, hogy nem okoz e bármilyen változást a kocsin, ha egy eltérő márkájú és kaliberű, de azonos méretű nyári gumit veszek!? (pl michelin) Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Az a lényeg hogy 1 azonos tengelyen egyforma méretû,típusú,szerkezetû abroncs legyen. Ha eltérõek akkor veszélyes is lehet. Tehát igen, lehet 2 különbözõ típusú gumi az autón.

Az a lényeg hogy 1 azonos tengelyen egyforma méretû, típusú, szerkezetû abroncs legyen. Ha eltérõek akkor veszélyes is lehet. Tehát igen, lehet 2 különbözõ típusú gumi az autón.
Én azt mondanám, hogy nem. Csak keresztbe ne cseréld meg õket és akkor még szabálytalan sem lesz. Egyébként annyiban változhat a tapadás, hogy vannak olyan gumik aminek kisebb a gördülõ ellenállása így kevesebb a fogyasztás de nagyobb a fékút és fordítva. De nem hinném, hogy számottevõ változás érzõdne a kocsin. De azért próbálj meg valami hasonló mintájút szerezni és akkor a kutyát nem érdekli majd.:D
nem igazán. a szabály azt mondja, hogy egy autó minden kereke azonos méretû kell, hogy legyen (kivéve, ha gyárilag is volt ilyen). egy tengelyen azonos szerkezetû, méretû és mintázatú legyen! tehát egy tengelyen egyformák, a másikon lehet másik két egyforma.
1 tengely ugye 2 kerék, azonos guminak kell lenni. Tehát MAXIMUM KÉTFÉLE gumit használhatsz az autóra. De azoknak teljesen ugyanolyannak kell lennie, amit 1 tengelyen használsz, ez nagyon fontos. Ne a gumin akarj spórolni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Csak azért tettem fel a kérdést, mert ami két darab nyári gumi meg van az elég drága... és ha megint meg kellene venni az igen csak sokba lenne! Igy ha tehetem veszek egy olcsobbat, ugyan azzal a mérettel és szerkezettel csak más márkával! (a mérete 195 70 r14) Még egyszer köszönöm! :)

Ha a szembejövők nem akarnak kiengedni, akkor kitolhatom a szembe jövő sávba szépen lassan az autót?

Amikor balra kanyarodnék be, mondjuk f?útoin, és a szembe jöv?nek van els?bbsége. Van amikor nagyon sok autós jön, és senki nem lassít, vagy nem akar elengedni, és mögöttem is már nagy a sor. Én meg nem vagyok olyan jó, meg ügyes vezet?, hogy gyorsan nagy gázzal bevágjak, miel?tt oda ér a szembe jöv?. Tuti akkor fulladnék le. Azt mondta erre ismer?söm, szépen óvatosan toljam az autó elejét ki a másik sávba, és majd tuti lesz aki nem mer elmenni mellettem, és elenged, vagy lassít. Ez mennyire jó ötlet? Tényleg elfog valaki engedni? Ha valaki belém repeszt, akkor nagy gáz lesz?

Legjobb válasz: Ha valaki beléd repeszt, az fájni fog és te leszel a hibás. Ha annyira nem tudsz még vezetni, hogy a lefulladástól kell félned, akkor nem kéne ilyet játszani. Várd ki a sorod, nekik van elsõbbségük, persze beengedhetnek, ha akarnak. Ha a kuplunggal nem vagy jóba, akkor az a lassan kitolom az orrát mûvelettel is lehet baj, mi van ha megugrik az autó, mert jobban felengeded a kuplungot?? Akkor pont telibe vered a szembejövõt.

Ha valaki beléd repeszt, az fájni fog és te leszel a hibás. Ha annyira nem tudsz még vezetni, hogy a lefulladástól kell félned, akkor nem kéne ilyet játszani. Várd ki a sorod, nekik van elsõbbségük, persze beengedhetnek, ha akarnak. Ha a kuplunggal nem vagy jóba, akkor az a lassan kitolom az orrát mûvelettel is lehet baj, mi van ha megugrik az autó, mert jobban felengeded a kuplungot?? Akkor pont telibe vered a szembejövõt.
Osztom az elsõ véleményét! Amúgy meg fognak állni. Rohadt nagy káromkodások közepette. És én sem engednélek ki ott, ahol nekem van elsõbbségem, max ha mi is csak lépésben tudnánk haladni.
fõuton ahol esetleg 90 km/h val lehet menni ott nem feltétlenül fognak megállni neked fõleg hogy nicsn elsõbbséged...
"Várd ki a sorod" Ja, tudnék mutatni nem is egy olyan keresztezõdést, hogy orrtolás nélkül hétfõ reggeltõl kb péntek estig ott állhatnál hogy megvárd amíg nem jönnek a kocsik...
a z óvatos centizéssel vigyáz ha baj van te leszel a hibás, vitatkozhatsz akivel akarsz, várd ki a sorod, ha balra akarsz fordulni, ott már talán megoldható ez az óvatos be araszolás keresztbe állsz a jobb oldali sávban, és megfogod a sort akkor már talán be engednek, de ha nem és megérkezik a rend õre akkor biztos ki virítja neked a sárga csekket!
2X kellett elolvasnoma kérdésed, mire megértettem mit akarsz kérdezni. Ezt egyébként én is megcsináltam Pesten: Egyirányú utcából szerettem volna balra fordulni, de jobbról olyan sokan jöttek és senki nem akart kiengedni, hogy már vagy 5 kocsi állt mögöttem. Nem akartam, h bénának nézzenek, és anyukámat szidják, úgyhogy úgy döntöttem, (mivel balról nem jött senki, csak jobbról egyfolytában) hogy kifordulok a szembejövõ sávra, aztán majd szépen jobbra indexel besorolok a menetirány szerinti jobb oldalra, oda ahova eredetileg kellett volna fordulnom, ha lettek volna olyan kedvesek beengedni! És mûködött, amint kifordultam, azonnal beengedtek! - Szóval a válasz: Próbáld meg, de csak akkor ha (mint az én esetemben balra fordulásnál) balról nem jön senki!
Azért nem semmi...Olvasom a hozzászólásokat, és ilyen mondatok, hogy ha nekem van elsõbbségem, én sem engednélek ki...Gyönyörû, és csak gratulálni tudok...Kíváncsi lennék, fordított helyzetben, amikor nem neked van elsõbbséged, és mégis elenged a másik, te ott állsz továbbra is?Mert a jó magyar nehogy már kedvezzen egy kicsit a másiknak...Mégegyszer mondom, csak gratulálni tudok!!Látszik, hogy nem hallottál még a cipzár elvrõl...

Igaz az, hogy mivel 2006 előtt vásárolt autó első tulajdonosa vagyok eredetiség vizsgálatot kell csináltatnom a jan.15-én lejáró műszakival együtt még akkor is, ha szalonból van az autó és nem is akarom eladni?

Egy hiradóban így hallottam, de lehet, hogy rosszul értettem. Esetleg pontos jogszabályi hivatkozás is érdekelne. Azt tudom, hogy zöldkártyát már nem kell csinálni, tehát a kérdésem nem erre, hanem az eredetiségvizsgálatra irányul.

Legjobb válasz: Sajnos igaz a hír, jól értetted. Szívatás az egész. A hatóság szerint az akkor kiadott forgalmit még könnyû volt hamisítan és most azért írják elõ a 17ezer Ft-os vizsgálatot. Szóval be kell bizonyítanod, hogy nem lopott az autó. Ez a lehúzás kategória. Nem minõsítem tovább az állam ilyen itézkedéseit, sajnos mindent megtehetnek amihez kedvük van. Valahogy el kell venni az emberektõl a pénzt.

Sajnos igaz a hír, jól értetted. Szívatás az egész. A hatóság szerint az akkor kiadott forgalmit még könnyû volt hamisítan és most azért írják elõ a 17ezer Ft-os vizsgálatot. Szóval be kell bizonyítanod, hogy nem lopott az autó. Ez a lehúzás kategória. Nem minõsítem tovább az állam ilyen itézkedéseit, sajnos mindent megtehetnek amihez kedvük van. Valahogy el kell venni az emberektõl a pénzt.
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem tudom elfogadni, hogy így belekényszerítenek valamibe. Mi a fenéért lenne hamis egy szalonban vett autó forgalmija????
Vettem én már új autót szalonból amirõl kiderült egy hónap múlva, hogy több elem újra van fényezve... Amekkora görény dolog, hogy csináltass eredetvizsgát, annyira gerinctelen módon mûködik az autókereskedelem is... sajnos
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a jogszabályhelyet... 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet a közúti jármûvek mûszaki megvizsgálásáról Idõszakos vizsgálat 12. § (1) A közlekedési hatóság a gépjármû, a mezõgazdasági vontató, valamint ezek pótkocsija forgalmi engedélyének idõbeli hatályát az idõszakos vizsgálatot követõen a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló miniszteri rendelet alapján hosszabbítja meg. Az idõszakos vizsgálat nem érinti a jármû üzemben tartójának jogszabályban meghatározott - a forgalomban tartott jármûve mûszaki, közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi követelményeknek megfelelõségéért fennálló - felelõsségét. ...... (15) Az idõszakos vizsgálat során a vizsgáló állomás - a 2006. január 1-jét követõen újként forgalomba helyezett jármû kivételével - a gépjármû és a gépjármû pótkocsija azonosító adatainak ellenõrzését elõzetes eredetiségvizsgálat keretében végzi: a) amennyiben a vizsgált jármûvön nem végeztek sem eredetiségvizsgálatot, sem integrált vizsgálatot, továbbá b) a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló miniszteri rendeletben meghatározott feltételek esetén. (16) A (15) bekezdésben meghatározott elõzetes eredetiségvizsgálati kötelezettség hatálya alá tartozó jármû idõszakos vizsgálata csak olyan vizsgáló állomáson végezhetõ el, ahol biztosított az elõzetes eredetiségvizsgálat meghatározott technológiája. Még megnézem az itt hivatkozott jogszabályt..

Azt akarom megtudni hogy ez milyen tipusú autó vagyis mi a neve ennek az autónak? a zöld autó lejjebb

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Citroen DS

Citroen DS
Vagy ha a másikra gondolsz, akkor az egy Plymouth Superbirds.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!