Találatok a következő kifejezésre: Az autók mennyi (481 db)

Szerintetek ezt az autót mennyibe kerülne megjavítani? Fiat Punto 1.7TD

Engem érdekelne hogy érdemes e megvenni és pénzt vagy idő beleinvesztálni.

Legjobb válasz: Ha egy ilyen autó kell és otthon meg tudod javítani, akkor megéri. Viszont ha mással kell javíttatni, már nem éri meg (úgy már azért sokba kerül, ez meg nem egy olyan nagyon értékes autó), ha pedig eladásra szánod, nem sok jóra számíthatsz, mert az ilyen autók piaca itthon eléggé szûkös. Családinak nem jó, mert kétüléses, áruszállításra viszont túl kicsi, arra jobbak a hasonló méretû, de dobozos autók. No meg '90-es években és az ezredforduló környékén készült Fiatokban kevesen mernek megbízni (hogy okkal vagy ok nélkül-e, azt hadd ne kelljen eldöntenem).

Ha egy ilyen autó kell és otthon meg tudod javítani, akkor megéri. Viszont ha mással kell javíttatni, már nem éri meg (úgy már azért sokba kerül, ez meg nem egy olyan nagyon értékes autó), ha pedig eladásra szánod, nem sok jóra számíthatsz, mert az ilyen autók piaca itthon eléggé szûkös. Családinak nem jó, mert kétüléses, áruszállításra viszont túl kicsi, arra jobbak a hasonló méretû, de dobozos autók. No meg '90-es években és az ezredforduló környékén készült Fiatokban kevesen mernek megbízni (hogy okkal vagy ok nélkül-e, azt hadd ne kelljen eldöntenem).
A kérdező hozzászólása: érdekes dolgokat mondtál csak nagyon tetszik pont ez a típusú autó édesapám 11 évig ült egy ilyenben mert ez konkrétan egy céges autó volt a t-home-nál vagy még akkor matávnál csak a mien pirosvolt ez meg át lett fújva fehérre nekünk nem volt semmi bajunk vele 11 éven keresztül egyszer kinyomó csapágy és egyszer turbó csere és azóta szeretnék egy ilyen autót! de köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: esetleg pénzbe mennyi lenne szerintetek ??
Dízelt ebbõl, háát. Szerintem az leharcolt mind. Vegyél egy benzinest, a neten olcsón kapsz hozzá alkatrészt, akár komplett cseremotort is árulnak. Dízelhez nem nagyon van alkatrész
Puntóhoz sok az alkatrész, mert ezeket mind bontják már külföldön :D Eléggé rossz konstrukció, nem érdemes megvenni. Inkább Cosra Van.
Az m3 autópark többnyire banki lefoglalt autókat árul a csonticar-hoz hasonlóan. Nem javaslom a vételt!
"Dízelhez nem nagyon van alkatrész" Ezt mibõl gondolod??? :D

Egy AUDI A4 2008 2. 0 autó 1 éves kötelezõ költségei kivéve az üzemanyag meg a szerviz, mennyibe kerülnek, és az autó mennyire jó?

Egy AUDI A4 2008 2.0 autó 1 éves kötelezõ költségei kivéve az üzemanyag meg a szerviz,mennyibe kerülnek,és az autó mennyire jó ?

Ha egy autó hajtókarcsapágyas az miben jelenik meg, mi baja lehet az autonak, mennyi lenne azt kicserélni és lehet e esetleg azmiatt másnak is gondja?

Az autó egy 94-es VW Vento 1.8-as.

Legjobb válasz: elég könnyû észre venni, nem indul vagy nagyon nem akar menni és égett olajszag jön általában... ahhoz hogy kicseréltesd szétkell szedni a motort ami elég sokba fáj feltéve ha meg tudod oldani okosba

elég könnyû észre venni, nem indul vagy nagyon nem akar menni és égett olajszag jön általában... ahhoz hogy kicseréltesd szétkell szedni a motort ami elég sokba fáj feltéve ha meg tudod oldani okosba
vagy csattog és nincs olajnyomás
A kérdező hozzászólása: Az alkatrész lenne a drága hozzá vagy inkább a javítás? Menni megy az autó.
A gépmunka kb. egy 10es(ebben benne vannak az új csapágyak)+ kell tömítés, szimeringek, motorolaj, lehet, hogy egy új olajpumpa, szerelõ munkadíja. 40-50bõl ki kell jöjjön. Ha te csinálod akkor a fele.
Nagyon nem használnám akkor... mikor végleg beadja a kulcsot az a csapágy akkor csúnya dolgokat képes véghezvinni a hengerben és akár a blokkban is...
Hidegindításkor, amíg nem épül fel az olajnyomás, jellemzõen kattogó hangot ad, meleg motornál pedig egy magasabb fordulatszám tartományban kerregõ hangot ad a motor. Ez általában folyamatos sebességtartásnál, vagy gázelvételkor hallatszik. Meleg motornál, az alapjáraton felvillanó olajnyomás lámpa is jelezheti. A kopás elõrehaladtával ezek a tünetek erõsödnek. Ha nincs kicserélve idõben, annyira elkophat, berágódhat a fõtengely, hogy már nem lehet köszörülni, egy új ára pedig vetekszik egy bontott motoréval. Végsõ stádiumban akár meg is ragadhat a motor, de ilyenkor már borzalmas hangja kell hogy legyen. Pesten tavaly egy kis köbcentis motor fõtengely köszörülése 15e lett volna, plusz anyag és szerelés.


Használt autó vételekor, átíráskor, ha új rendszámot szeretnék az autóra, mennyi a díja?

Magyar zászlós van rajta, uniósra cseréltetném.

Legjobb válasz: Külön fizetni kell még a rendszámot is, ami 8500 ft: [link]

Külön fizetni kell még a rendszámot is, ami 8500 ft: [link]
Ugyanazt a rendszámot nem kapod meg uniós kiadásban! Ha elveszett mindkettõ, akkor tudod a legolcsóbban cserélni.
Én pont a magyar zászlósat szeretném visszakapni, de sajnos nem lehet olyanom. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Egyébként lehet rosszul fogalmaztam, de úgy gondoltam, hogy eladom az autómat, és amit helyette veszek másik kocsit, azt rendszámoztatom újra átíráskor.

20-30 év múlva ennek az autónak mennyi lesz a megközelítőleges értéke?

Jelenleg 1 000 000 $ és ezzel a világ 10. legdrágább autója, viszont a világon a leggyorsabb az utcai autók közül.

Legjobb válasz: A Venom GT csak amerikában nagy szám, a világ más tájain szinte nem ismerik, a Henessy nem luxus-márka, mint egy Ferrari, Bugatti, McLaren. Ezért az értékét is az fogja meghatározni, hogy ott mekkora lesz rá a kereslet - nosztalgia szuperizom-autót csinálnak belõle és reneszánszát fogja élni, mint mondjuk az AC Cobra vagy a Ford GT, vagy csak simán elfelejtik. Elõbbi esetében még akár nõhet is az ára, bár én azt mondanám, hogy inkább tizedére fog csökkeni, vagy még annál is olcsóbb lesz.

A Venom GT csak amerikában nagy szám, a világ más tájain szinte nem ismerik, a Henessy nem luxus-márka, mint egy Ferrari, Bugatti, McLaren. Ezért az értékét is az fogja meghatározni, hogy ott mekkora lesz rá a kereslet - nosztalgia szuperizom-autót csinálnak belõle és reneszánszát fogja élni, mint mondjuk az AC Cobra vagy a Ford GT, vagy csak simán elfelejtik. Elõbbi esetében még akár nõhet is az ára, bár én azt mondanám, hogy inkább tizedére fog csökkeni, vagy még annál is olcsóbb lesz.
Ui.: Az 1.000.000 $ nagy része valószínûleg profitként realizálódik a cégnél, mert amúgy ez egy Lotus Exige kasztni pár plusz elemmel és egy 7 literes motorral. Semmi különlegesség nincs benne, ami indokolná az árcédulát, ha jól tudom nem is adtak el valami sokat.
Csökkenni fog az biztos, és nem keveset. Attól, hogy egyedi meg ritkaság, kuriózum 30 év múlva már egy öreg sport kocsi lesz. Valószínûleg többet fog esni az értéke mint amennyivel egy ma (patika) 80 éves kocsi értéke nõni fog 30 év múlva.

Mi ez? Mi a szerepe? Miben segít az autónak? Mennyibe kerül? Hol tudok ilyent venni mert csak esztétikai tuningnak is szép?

http://kepfeltoltes.hu/120603/xdv_www.kepfeltoltes.hu_.png

Legjobb válasz: Teljesen jó indulatból, nem fikázásból mondom, de ne légy paraszt. Olyan csiribiri csicsabazárokkal teleaggatni egy autót aminek semmi funkciója csak "dejólmutatna a diszkó elõtt" teljesen értelmetlen, mert az emberek nagyrésze, de legalábbis a hozzáértõk egybõl levágják, hogy kamu és csak kiröhögnek.

Teljesen jó indulatból, nem fikázásból mondom, de ne légy paraszt. Olyan csiribiri csicsabazárokkal teleaggatni egy autót aminek semmi funkciója csak "dejólmutatna a diszkó elõtt" teljesen értelmetlen, mert az emberek nagyrésze, de legalábbis a hozzáértõk egybõl levágják, hogy kamu és csak kiröhögnek.
Ez egy szép, nagy mechanikus kompresszor. Maga a kompresszor az a fémdarab, ami a motorháztetõbõl kilóg, fölötte a burkolat a három nyílással egy befecskendezõ. Gyorsulási versenyeken használják, a befecskendezõ nitrometánt enged a kompresszorba befelé. Ez egyrészt üzemanyagként szolgál, másrészt elpárologva hûti a sûrítéskor felmelegedett levegõt (ott ugyanis a legerõsebb autóknál csak az üzemanyag hût mindent, nincs külön hûtõrendszer). Hogy hol tudsz ilyet venni, azt nem tudom, de nem sok esély van rá, hogy közúti forgalomban használható legyen. Abban tehát ne gondolkodj, hogy majd ezzel csajozol a diszkó elõtt, csak kiállítási autóra szerelheted fel.
Úgy keress rá h supercharger, vagy compressor. Bár a legtöbbnek nincs ilyen látványos szívócsonkja, de ha mákod van ilyet is találhatsz :D
Azért ez nem robogó, egy kompresszor megfelelõen beépítve szerintem szép teljesítménynövekedést tud hozni. Fogalmam sincs, mennyibe kerülne egy ilyen beszerzése és beépítése, de sokat dobna a gépen, az biztos. Irigyellek a Chargerért. Ezek az izomautók az amcsi autógyártás fénykorát jelentik számomra.
A kérdező hozzászólása: A sok lóerõ mellé gondolom nem lenne olyan nagy cucc egy ilyen kicsike...Gondolok itt arra a tipikus példára mint az 50cm3-as robogókhoz a 80cm3-as dragtuning 61 mm-es karbik amikkel ha be is indul a motor akkor 10 ig felgyorsítja max mert a gyári cuccal nem tudja kihasználni....A blokk félig Hemi mivel bontott darab volt. gondolok a Hobbi és kiállítási darab cél miatt egy ilyen kicsikére....De ebay-en pontosan milyen néven keressek ilyent?maximum 800.0000-1.500.000 között szánnék rá.
A teszkós világító racsing szelepsapkát kine felejtsd, mert nem leszel menõ Xdd
Egy ilyen autót ne gagyizz össze díszekkel. Vagy lõj e-bayrõl, vagy valahonnan egy igazi kompresszort, vagy hagyd gyári állapotban. Szerintem az amcsiautós közösség aktív lehet itthon, õk biztos tudnak neked segíteni, ha alkatrész vagy szerelõ kell.
A kérdező hozzászólása: Esetleg kiállításokra \amerikai kocsi találkozókra járni! Azért szeretnék 1 ilyen kompresszort mivel eléggé sok paci van a motorháztetõ alatt és vagy rendes rendszert ebbõl vagy csak 1 esztétikai darabot...
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommenter.:A kommentedbõl kivehetõ szinted értelmileg és életkort tekinthetõleg szerintentem gondolkozz el ami lábon állva kisebb vagy mint a polski fiat! többiek...:Köszönöm. Értelek titeket!Mivel 2, 4millióba hagyatékból 1 motorikusan tuning (471 lóerõs) 69es Chargert sikerült vennem (ami külsõleg mostanság épül...)ahol horaptd ilyesmi minden glett javítva stb....minden kis króm és egyéb cuncikát sikerült beszereznem ami 970 ezerbe fájt.Márcsak 1 festés fényezés felszerelés a munka utolsó része...Ha kész lesz az autó hobbi autónak szeretném használni.
Szerintem temég így sem látsz ki rendesen egy autóból...XD
A kérdező hozzászólása: aham....és egy ilyen kicsike ami teljesen ürescsak optikai darab olyant lehet szerezni?
A kérdező hozzászólása: sajnos el kelett adnom...az a baj, hogy a belefektetett munka meg minden annyit hozott , hogy évek munkája 5, 2milliót ért a piacon... Az a szép, hogy bõven 5, 5 felett jártam... De hát így jár az ember akinek a cégét besározzák...

Ha szabad ég alatt áll az autóm mennyi idő után kezdi el kiszívni a nap a fényezést? (piros színű ha ez számít)

Legjobb válasz: Hogyha ápolod a fényezését mindenféle kencékkel akkor ez az idõ eltolható, de mondjuk két azonos típusú 5-6 éves autó között meglátszik a különbség hogy melyik volt sokat tûzõ napon és melyik pihent a garázsban.

Hogyha ápolod a fényezését mindenféle kencékkel akkor ez az idõ eltolható, de mondjuk két azonos típusú 5-6 éves autó között meglátszik a különbség hogy melyik volt sokat tûzõ napon és melyik pihent a garázsban.
Az attól is függ milyen márka az autó. A régi piros Daciának fél év alatt kifakult, megmattult a színe!
10-15 év alatt teljesen bemattulhat de ez típusfüggõ. Egy sima lakkréteg sokat dob a projecten.
A kérdező hozzászólása: opel calibra...most nagyon szépen csillog mer garázsban tárolták de nekem az egyelõre még nincs
Sokféle mobil garázs van a vaterán jó áron. Pl.: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=mobilgar%E1zs&c=0 De egy takaróponyva is megoldás, a legnagyobb sem drága. http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygep.. Caliba for ever !
A kérdező hozzászólása: már készülõben van a garázs de azér köszi a linkeket:D ígyvan: Calibra 4ever!;)

Mennyibe kerül a nevemre íratni az autót? Mennyi idő, hova kell menni, mi kell hozzá?

Életem els? autóját vettem,és a nevemre kell iratnom,segítséget kérek.

Legjobb válasz: Ja igen. Elõször biztosítás, aztán eredetvizsga, aztán okmányiroda.

Ja igen. Elõször biztosítás, aztán eredetvizsga, aztán okmányiroda.
18 ft köbcentinként, 12000 az új foralmi + törzskönyv, meg azt ededetvizsga, 17000-tõl. Plusz kötsz rá biztosítást is.
A kérdező hozzászólása: Ma vettem az autót, biztosításról nem beszéltünk, az eredetvizsgát meg a kifizetésem elött megcsináltuk, az meg van, már csak a nevemre írás kell.Biztosítást csak kötelezõt fogok fizetni.
No igen, de a kötelezõ biztosítást meg kell kötnöd, és úgy mehetsz az ocsmányirodába. Az én ügynökömnél ez pl. ingyenes, csak utólag küldik a csekket... Az okmányirodától nálunk kell kérni idõpontot, aztán el kell menni hozzájuk az adásvételivel és a forgalmival+törzskövvel. Az eredetiség vizsgálat nem lehet régebbi 60 napnál (ez benne van a gépben náluk). Ott adnak két csekket az egyiken a köbcenti x átírási díj, amásikon a forgalmi, és a törzskönyv díja, azt a postán be kell fizetni, és vissza. Annyi kiegészítés még, hogy 1800 köbcenti felett már 24Ft/köbcenti az átiratási díj.
Kis helyesbítés: Az átírási költség személygépkocsi esetén 1890 ccm felett 24Ft/ccm. Tehergépkocsik esetén egységesen 18Ft/ccm
A kérdező hozzászólása: Oké köszi a segítséget.

Ezzel az autóval mennyire lehet csajozni?

http://kepfeltoltes.hu/131117/1367432063N_vtelen_www.kepfelt.. Ugyan ilyen land roverem van. Még nem próbáltam meg vele csajozni de szerintetek mennyire lehet ezzel? Ilyenek meg nem érdekelnek hogy ne autóval csajozz stb..

Legjobb válasz: Ezzel? Ugyan ugyan....melléd állok az én kocsimmal, sírni fogsz. 5 csajból 6 fog hozzám beszállni

Ezzel? Ugyan ugyan....melléd állok az én kocsimmal, sírni fogsz. 5 csajból 6 fog hozzám beszállni
A pénzéhes r*bancokat vonzza! ;)
Nem értem a válaszolókat. Minden bizonnyal sokkal biztonságosabb, praktikusabb, erõsebb karosszériájú mint egy sportkocsi.
az a Land Rover egy szep, draga luxus kocsi.DEEE a leanyzot magadnak kerened NEM a kocsidnak...
Ha már szerethetõ egyéniséged nincs, legalább normális kocsit vegyél már...
ez van amikor alulmuvelt bunko a kerdezo. Az 50.000 dollaros kocsi sem segit
hát ez eléggé ilyen nagypapa kocsi... szóval sehogy kb... max a nagyiknál még beválhat
Sztem lehet ezzel is , bár egy sportautó jobb lenne vagy ki tudja.. Manapság menõk ezek a Q7 meg X6 meg porsche cayenne meg ilyenek , bár nem értem mi a jó bennük , terepjárónak nem jó , mert félti az ember , vagánykodni én meg inkább sportkocsit vennék. Az ilyenekrõl mindig vmi drogkereskedõ vagy strici jut eszembe. Ha nem mûködne a csajozás vele , add el és vegyél vmi mást
Én szeretem a szép és jó autókat, de ez egyik kategóriába se tartozik. Az idióta, buta libákat biztos vonzza majd.
Jónak jó autó, de egy pénzéhes szuka nem ilyenre vágyik.
1. Ha ilyened lenne, akkor a saját verdáról tettél volna fel képet. 2. nem hallottad még, hogy sportkocsival lehet csajozni? Ja meg traktorral...
Én Seat Leon CupraR-el szoktam csajozni 2011-es matt fekete RevoStage4 430LE padon mérve :) Csak úgy tapad az útra imádják a csajok ..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!