Találatok a következő kifejezésre: Az augusztusi 3 napig (5 db)

Miért, most érdemes?
Én voltam már szeptember elsõ hetében is 32 fokban Szlovéniában...
ott nincs ennyire xar idõ
augusztus végén jó idõ szokott lenni
Összekevered a Balatonnal !!
Csak augusztus 20-a után szoktunk menni a gyerekekkel.
Elvileg szeptember elejéig meleg a tenger és a levegõ azon a környéken. De hogy két és fél hónap múlva ott konkrétan milyen idõ lesz, nem fogja megmondani senki.
Szerintem érdemes.Én voltam már, igaz szeptember elején, az idõjárás szuper volt, volt vagy 35 fok minden nap, nem volt tömeg, ja és Lopar sekély vize miatt gyerekes családoknak nagyon ideális.Jó pihenést elõre is!:)

Az augusztusi mensim 3 napig tartott, abból 2 barnázás volt. A mostani sem volt jobb. Időre megjön, de kevés. Csináltam tesztet, de negatív. Lehetek mégis terhes?

Legjobb válasz: szia! lehetsz, nagy valószínûséggel. nekem is hasonló volt, negatív teszttel 2-vel. most 19 hetes terhes vagyok, szerencsére. csinálj 3-4 nap mulva még egy tesztet, az már biztosabb, ha negatív és még sem jön meg rendesen menj orvoshoz.

szia! lehetsz, nagy valószínûséggel. nekem is hasonló volt, negatív teszttel 2-vel. most 19 hetes terhes vagyok, szerencsére. csinálj 3-4 nap mulva még egy tesztet, az már biztosabb, ha negatív és még sem jön meg rendesen menj orvoshoz.

Most augusztus 3. -án négy éves az autóm! érdemes e elötte néhány nappal levizsgáztatnom? Régen ilyenkor három évet kapott! Változott a jogszabály?

Legjobb válasz: Én tavaly vizsgáztattam le az akkor szintén 4 éves autómat,kb. 10 nappal a mûszaki lejárta elõtt, de csak 2 évre kaptam meg.Nem is hallotam ilyen szabályról mint amit te említesz.

Én tavaly vizsgáztattam le az akkor szintén 4 éves autómat, kb. 10 nappal a mûszaki lejárta elõtt, de csak 2 évre kaptam meg.Nem is hallotam ilyen szabályról mint amit te említesz.
Vigyed amikor ráérsz. Pár héttel korábban vizsgáztatva marha nagy veszteség ér?! Régebben a zöldkártyát adták össze-vissza, ott volt valami 3 év. Hurrá, akkor nem egyszerre járt le a mûszakival.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Lehehetséges az hogy legyen jegy a Sugár moziba augusztus 29-edikén a Step up -ra 3d-ben úgy, hogy nem foglalok és 3 napja vetítik?

Legjobb válasz: szerintem minden további nélkül lesz jegy. ez nem egy avatar, itt nem fogják egymást taposni a nézõk...

szerintem minden további nélkül lesz jegy. ez nem egy avatar, itt nem fogják egymást taposni a nézõk...

29. augusztusban volt az utolsó menzim. Csak 3 napig tartott és görcseim sem voltak, szinte észre sem vettem hogy megvolt. Ma reggel vettem észre hogy nagyon sok testápolószerü folyásom van. Létezhet az hogy babát várok?

Semmi tünetem nincs, ami terhességre utalna. Nem merek tesztelni, már teljesen lemondtam róla hogy összejön a baba. Ez a nagyon sok testápolószerü folyás utalhat babára? Ilyet még soha nem tapasztaltam. Kérlek ha valakinek volt ilyen tünete, menzi is volt és mégis babás volt írjatok! Elöre is köszi.

Legjobb válasz: gondolom te is hallottál róla hogy van akinek megjön, illetve vérzik egy kicsit amikor meg kéne jönnie a mensijének, mégis terhes. lehet hogy már ez áll fenn nálad. bár a folyás lehet hogy a peteérésre utal most! üdv, elsõ válaszoló

gondolom te is hallottál róla hogy van akinek megjön, illetve vérzik egy kicsit amikor meg kéne jönnie a mensijének, mégis terhes. lehet hogy már ez áll fenn nálad. bár a folyás lehet hogy a peteérésre utal most! üdv, elsõ válaszoló
szia! mikor terhes lettem, igaz nekem nem jött meg, de krémszerû folyásom volt, mensi elmaradása után 5 napra teszteltem, éjszaka, és kimutatta a terhességet. más jelét nem igazán tapasztaltam, max még annyit h állandóan fáradtnak éreztem magam...de másnál is volt, h elõtte volt kicsi vérzése, drukkolok neked h babás legyél!!! 8 hetes baba anyuja
akkor kellett volna rendesen is megjönnie, amikor véreztél kicsit?
A kérdező hozzászólása: Igen, pontosan augusztus 29-én kellett megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál! Csajok el sem hiszem 10 hetes kismama vagyok :-D Semmi tünetem, se hányinger, se fáradság, cicik sem érzékenyek, csak a testápolószerü folyás. És én már lemondtam róla hogy valaha is lesz babám. Nagyon boldog vagyok :-)
Tiszta szívbõl gratulálok!!!!! Én most olvastam, amit írtál, és nem semmi történet! Örülök neki, hogy van ilyen is! És nem teszteltél közben? Vagy úgy gondoltad, ha megjött, akkor nem lehetsz babás? Én szeretnék ma dokihoz menni, mert én az utolsó mensim óta egyre rosszabbul érzem magam, (nekem 30.-án jött meg) és nem tudom, mi az oka. De nekem kétlem, hogy baba lenne! :) Még egyszer gratula, és tessék babavitamint szedni!!!! :) Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!