Találatok a következő kifejezésre: Az augusztusi 3 (19 db)

Az augusztusi mensim 3 napig tartott, abból 2 barnázás volt. A mostani sem volt jobb. Időre megjön, de kevés. Csináltam tesztet, de negatív. Lehetek mégis terhes?

Legjobb válasz: szia! lehetsz, nagy valószínûséggel. nekem is hasonló volt, negatív teszttel 2-vel. most 19 hetes terhes vagyok, szerencsére. csinálj 3-4 nap mulva még egy tesztet, az már biztosabb, ha negatív és még sem jön meg rendesen menj orvoshoz.

szia! lehetsz, nagy valószínûséggel. nekem is hasonló volt, negatív teszttel 2-vel. most 19 hetes terhes vagyok, szerencsére. csinálj 3-4 nap mulva még egy tesztet, az már biztosabb, ha negatív és még sem jön meg rendesen menj orvoshoz.

Tisztelt doktor úr! Augusztus 3-án volt a menstruációm, azóta erős mellfeszülést érzek mindkét mellemben. 5 éve petevezetékelkötésem volt. Azt szeretném megtudni, elkepzelhető-e a terhesség? Köszönöm előre is válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Augusztus 3-án volt a menstruációm, azóta erős mellfeszülést érzek mindkét mellemben. 5 éve petevezetékelkötésem volt. Azt szeretném megtudni, elkepzelhető-e a terhesség? Köszönöm előre is válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Battlefield 3 bonus content drop ban mi lesz? (az augusztusiban)

Legjobb válasz: A lottószámok mik lesznek? (a jövõhetiek)

A lottószámok mik lesznek? (a jövõhetiek)
A kérdező hozzászólása: ha nemtod nem kell fölöslegesen kommentelni mert rohadtul nincs semmi értelme
Senki nem tudja te agyalágyult...

Most augusztus 3. -án négy éves az autóm! érdemes e elötte néhány nappal levizsgáztatnom? Régen ilyenkor három évet kapott! Változott a jogszabály?

Legjobb válasz: Én tavaly vizsgáztattam le az akkor szintén 4 éves autómat,kb. 10 nappal a mûszaki lejárta elõtt, de csak 2 évre kaptam meg.Nem is hallotam ilyen szabályról mint amit te említesz.

Én tavaly vizsgáztattam le az akkor szintén 4 éves autómat, kb. 10 nappal a mûszaki lejárta elõtt, de csak 2 évre kaptam meg.Nem is hallotam ilyen szabályról mint amit te említesz.
Vigyed amikor ráérsz. Pár héttel korábban vizsgáztatva marha nagy veszteség ér?! Régebben a zöldkártyát adták össze-vissza, ott volt valami 3 év. Hurrá, akkor nem egyszerre járt le a mûszakival.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Augusztusra 3 hetes buszos, kempinges korutra fizettunk be. Ha addigra osszejon a baba (1-2 honapos), nem lehet gond az ut miatt? Lemondjam? Ti utaztatok terhesen?

Nehany honapja probalkozunk h kisbabank legyen.

Legjobb válasz: Semmi bajod nem lesz tõle. Régen még a földeken is dolgoztak terhesen, sokan ott szültek meg. Szóval egy kis utazás az semmiség. Ne emelj nehezet és akkor nem lesz gond. A terhesség csak másállapot, de nem betegség! És érezd jól magad, használjátok ki az utolsó kettesben töltött nyarat! :-)

Semmi bajod nem lesz tõle. Régen még a földeken is dolgoztak terhesen, sokan ott szültek meg. Szóval egy kis utazás az semmiség. Ne emelj nehezet és akkor nem lesz gond. A terhesség csak másállapot, de nem betegség! És érezd jól magad, használjátok ki az utolsó kettesben töltött nyarat! :-)
Csak majd arra figyelj oda, hogy ne legyél nagyon sokat napon, illetve ne mozogj megeröltetõen sokat. Nekünk most jött össze a baba, így le kellett mondani a nyári evezést, pedig már régóta készülünk rá. Nem lehet hasizmot terhelõ dolgokat csinálni, erre figyelj oda. (pl: evezés, tornából a hasizmos rész) Illetve olyan dolgokat, amelyek rázkódással járnak. (futás, motorcsónak, síelés-vízi sem) Valamint vigyázni kell a csapatjátékokkal Pl. röpi, ahol a labda, vagy egy csapattárs véletlenül ütközhet a pociddal. Szóval ezekre figyelni kell, igaz nem tudom milyen társasággal mentek, és milyen jellegû lesz a kirándulás. Nekem ez beletartozik a csoportos kempingezésbe. De lehet nyugisabban is szervezni :) Szép nyarat, és jó babavárást, ill. kirándulást!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a kedves, batorito valaszaitokat! :)

A budapesti Aquaworldben beletartozik még a kedvezményes gyermek jegybe ( 3-14 ) az a gyerek aki augusztusban tölti be a 15. életévét?

Legjobb válasz: Ha te pl augusztus 10.-én születtél, akkor ha pl július 5.-én mész el, akkor még gyerek jegyet veszel. de ha aug. 11.-én mész el, akkor már felnõtt jegyet kell hogy vegyél. ha aug 10.-én mész el, szerintem akkor is felnõttet kell fizetned.

Ha te pl augusztus 10.-én születtél, akkor ha pl július 5.-én mész el, akkor még gyerek jegyet veszel. de ha aug. 11.-én mész el, akkor már felnõtt jegyet kell hogy vegyél. ha aug 10.-én mész el, szerintem akkor is felnõttet kell fizetned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Miért, most érdemes?
Én voltam már szeptember elsõ hetében is 32 fokban Szlovéniában...
ott nincs ennyire xar idõ
augusztus végén jó idõ szokott lenni
Összekevered a Balatonnal !!
Csak augusztus 20-a után szoktunk menni a gyerekekkel.
Elvileg szeptember elejéig meleg a tenger és a levegõ azon a környéken. De hogy két és fél hónap múlva ott konkrétan milyen idõ lesz, nem fogja megmondani senki.
Szerintem érdemes.Én voltam már, igaz szeptember elején, az idõjárás szuper volt, volt vagy 35 fok minden nap, nem volt tömeg, ja és Lopar sekély vize miatt gyerekes családoknak nagyon ideális.Jó pihenést elõre is!:)

Tegnap derült ki, hogy nem vették fel a kisfiamat az óvodába. Augusztusban betölti a 3 éves kort. Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Nálunk ugyanez a helyzet, csak júliusban lesz 3. Dolgozunk mindketten, lányunk idáig bölcsibe járt/még jár. Én beadtam egy fellebezést az Önkormányzathoz, amiben leírtam hogy albérletben lakunk, nincs ki vigyázzon a gyerekre, nem tud egyikünk sem otthon maradni.

Nálunk ugyanez a helyzet, csak júliusban lesz 3. Dolgozunk mindketten, lányunk idáig bölcsibe járt/még jár. Én beadtam egy fellebezést az Önkormányzathoz, amiben leírtam hogy albérletben lakunk, nincs ki vigyázzon a gyerekre, nem tud egyikünk sem otthon maradni.
fellebbezni Azt tudod, hogy miért utasították el? Menj be, és kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: Mi történik ha valaki fellebez? Mégis felveszik?
Igen, van rá esély, hogy felveszik, ezt ne hagyd ki!!!!!!
Az enyém májusban töltötte a 3-at, nem vették fel, mert itthon vagyok a kicsivel. Fellebbezünk, de semmi értelme, a kerületben 400 gyereket utasítottak el állítólag.
A kérdező hozzászólása: Ez jól hangzik... :-((

Más is látta? 3 repülő objektumot láttam, de senki se beszél róla. Nem hiszek az UFO-ban, de most elbizonytalanított. Mások is látták 2013. augusztus 13-án?

Tudom hogy néz ki egy repülő, műhold, űrrepülő, helikopter, hullócsillag, meteor, üstökös, mielőtt valaki belém kötne, én gyakran figyelem az égboltot. 2013. augusztus 13-án, kedden hajnali fél 1 és háromnegyed 1 között láttam 3 vöröses/narancssárgás korong kinézetű objektumot repülni az égen. Utána néztem a neten, kerestem cikkekben, hírekben, csillagászoknál, NASA honlapján, SETI honlapján, időjárásoknál, de semmi megemlítés sincs róluk. Szabad szemmel jól látható volt, akkor nem értem, hogy csillagászok speciális berendezéssel hogyhogy nem vették észre és közölték a nagyvilággal ezt a felfedezést? Remélem más is látta rajtam kívül! Aki tud, annak kérem a segítségét, hogy más is látta ezt a jelenséget és őt is ledöbbentette-e ez a gyönyörű látvány?

Legjobb válasz: A Reptoidok megérkeztek a földre.

A Reptoidok megérkeztek a földre.
10es, feltöltöd légyszi a képet?
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy kiderült nem vagyok egyedül :) . Mások is látták, akik jelezték nekem privátban, akik szintén próbáltak informálódni a neten, de mindenki hallgat. Nem vagyunk egyedül :D! Köszönöm, aki segített nekem!!! Ezennel lezárom az ügyet!
A kérdező hozzászólása: Én Budapesten láttam éjfél után. A meteorraj plusszba szép látvány volt mellette.
Azt nem írtad hogy hol láttad, melyik város felett. Most én is nagy kutatásban vagyok, én sem hiszek semmilyen földönkívüli dologban, de 13-án 12:46:34 mp-kor készítettem egy fotót nagylátószögben a gyerekeimrõl, és utólag felfedeztem a képen egy kis fehér foltot, ráközelítettem és a nap által félig megvilágított kerek valaminek néz ki. Nem a fényképezõgép hibája, egy drága Lumix gép Leica objektívvel tehát tökéletes képeket készít. A furcsa az, hogy az árnyékos rész is kék mint ha mondjuk a holdat nézném, tehát átlátok a légkörön ami szerint ez nagyon magasan volt. Megnéztem az ISS-t az csak este látszik és más a formája. Meteorológiai ballon sem lehet mert nem szabályos, a bosszantó az, hogy tipikusan "repülõ csészealj" formája van, amit meg nem akarok elhinni! Ez Keszthelyrõl lett fényképezve Hévíz irányába.
vigyázz nehogy elvigyenek mert láttak téged õk is :!
Még valami lehet: ha valamennyire felhõs volt az ég, akkor lehet visszaverõdõ lézerfény is valamelyik közeli diszkóból.
A kérdező hozzászólása: A listából a kívánságlámpát elfelejtettem leírni, azt is láttam már. Akkor még, amit tudok, hogy hogy néz ki, az még a léggömb, lufi, rakéta, stb. Furcsálom, hogy, ha a NASA nem, de egyetlen egy csillagász sem hozta szóba az esetet. NA mindegy, feladom. Legalább, ha több milliárdan nem, legalább én láttam egy különleges égi jelenséget, még, ha 3 db UFO is volt. Örömmel halhatok meg, hogy nem vagyunk egyedül és olyan dolgok léteznek még számunkra, amit nehezen tudunk felfogni. Talán a sok milliárd ember közül én lehetek az egyetlen szerencsés, aki látott ilyet, mivel rajtam kívül senki más nem említi, hogy észrevette volna az égbolton. Köszönöm mindazoknak, akik válaszoltak a kérdésemre! Számomra egyértelmû, hogy a titokra nem fog fény derülni.
"A NASA-ban már 3x gyorsabb számitógépek vannak, de még nem jelentették be, sokmindent titkolhatnak, mert van joguk rá." Minél gyorsabbak háromszor?
A NASA-ban már 3x gyorsabb számitógépek vannak, de még nem jelentették be, sokmindent titkolhatnak, mert van joguk rá.
Ha láttál egy repülõ valamit, amirõl nem tudod megmondani, hogy micsoda, akkor az 100%, hogy UFO volt, ugyanis pontosan ezt jelenti a szó.
Kívánságlámpák voltak azok.
Ha ufot is láttál tudod jol, h nincsenek... American logic :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!