Találatok a következő kifejezésre: Az asztma az allergia gyógyszerek (2 db)

Az asztma és az allergia gyógyszerek ártalmasak lehetnek a babára?

A tüd?orvosom mondta, hogy ha babás lennék, rögtön szóljak neki. A n?gyógyász viszont azt, hogy a 6-7-ik héten menjek hozzá, korábban nem érdemes. Akkor a csíkos teszt után menjek a tüd?orvoshoz, vagy várjam meg az uh eredményt a n?gyógyásznál?

Legjobb válasz: Szerintem legjobb,ha bejelentkezel a klinikára genetikai tanácsadásra.Ott pontosan meg tudják mondani,hogy milyen gyógyszert lehet szedni a terhesség alatt és még papírt is adnak róla!Ezzel majd nyugodtan mehetsz a nõgyógyászhoz.És te is nyugodtabb leszel!

Szerintem legjobb, ha bejelentkezel a klinikára genetikai tanácsadásra.Ott pontosan meg tudják mondani, hogy milyen gyógyszert lehet szedni a terhesség alatt és még papírt is adnak róla!Ezzel majd nyugodtan mehetsz a nõgyógyászhoz.És te is nyugodtabb leszel!
Szerintem az asztma és allergia ellenes szereket lehet szedni terhesen.A babának sem jó, ha te beteg vagy, mert rossz hatással lehet rá!
Hívd fel ezt a számot:0613632229 Ez az Epidemiológiai központ teratológiai tanácsadója.Itt is meg tudják mondani, hogy milyen gyógyszereket lehet szedni a terhesség alatt!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!
Önkormányzathoz, vagy az ANTSZ-hez.
elvileg az önkormányzathoz kéne, de lehet, hogy az itt nem megy. Próbálj tõlük segítséget kérni: Parlagfûmentes Magyarországért Egyesület Székhely: 1138 Budapest, Tomori u. 23. Postacím: 1553 Budapest, Pf. 25. Tel./fax: (1) 340-6097 E-mail: [email protected] zöldszámuk: 06-80-204355
Be van kerítve az a terület? Mi évekig nyírtuk a házunk elõtti közparkot, mert az önkormányzatot nagyon nem érdekelte, mi van ott. Ha másképp nem jutsz egyrõl a kettõre, akkor ez is hatékony megoldás lehet. Persze a villany/benzin nem olcsó a fûnyíróba, meg az idõt is rá kell szánnod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!