Találatok a következő kifejezésre: Az asztali nem akarja (24 db)

Mit csináljak? Az asztal nem akarja megjeleníteni a hátteret.

Windows 7-es gépem van. Amikor beteszek egy témát akkor kiad egy egyszínű hátteret.

Laptopot szeretnék venni 350e-ből max! Mennének rajta mai játékok ultrán? Am nekem az asus g75 meg ilyesmik tetszenek meg pl a lenovo y500-as, alienware stb asztalit nem akarok van

Legjobb válasz: Szép és jó hogy "játékra van" de egy laptop nem olyan erõs hogy ultrán lehessen rajta gamelni. Pont a mai nap néztem a kütyüparádét és ott is kifejezetten gamer laptopokat mutattak be, és a legdrágább is ultra beállitáson megadta magát fullHD felbontáson.

Szép és jó hogy "játékra van" de egy laptop nem olyan erõs hogy ultrán lehessen rajta gamelni. Pont a mai nap néztem a kütyüparádét és ott is kifejezetten gamer laptopokat mutattak be, és a legdrágább is ultra beállitáson megadta magát fullHD felbontáson.
http://ipon.hu/webshop/product/msi_gx60_1ac_037nl/318712 Tessék ez direkt játékra van kitalálva.
Szerintem is erõs, de az asztali (!)ERÕSEBB(!) lenne.
A kérdező hozzászólása: Te is ott a notebookchecken nézted? Én ott szoktam
Most néztem meg, a BF 3-at maximális grafikán viszi normális sebességgel Full HDban
A kérdező hozzászólása: Ja asztalin is asszem a bf b.c2 1300-as felbontáson megy de ti mit mondotok mit vegyek asztali vagy laptop ? Van tabom, ps2 ha ez számít meg ja géphez kellene monitor is 22" minimum kell most 21, 5" monitor 256mb 8500gt de ez mindenkié vagyis családi pc én sajátot akarok
Az MSI az elég erõs hogy majdnem minden maxon menjen rajta, amúgy sem muszáj FullHDban játszani.
A kérdező hozzászólása: Kösz de szerinted az az msi laptop gyors? De nem tom lehet asztalit veszek mert nem nagyon mennek jó grafin gamek pl bf bad.c2 medium 15-25fps
Vagy ez, bár ez nem kifejezetten játékra való, de elég erõs hozzá. http://ipon.hu/webshop/product/samsung_ativ_book_8_np870z5e_..
A kérdező hozzászólása: Írnátok asztalit monitorral? Elõre is köszönöm


Ha az asztali gépet be akarom kapcsolni, állandóan levágja a fee relét. Lehet valami zárlatos benne? Fontos anyag kellene nekem róla, laptoppal nem tudom elérni? Bár azt már előtte össze kellett volna rendelnem mi?

Legjobb válasz: Valószínû hogy a tápegység meghalt benne. Javaslom szedd ki a vinyót és rakd be más asztali gépbe a rendszer vinyó mellé, gondolom csak akad ismerõs akinél összetudod hozni. Ha nem akkor vegyél egy usb-s mobil racket, és abba tedd bele a vinyót majd laptopról tudod használni.

Valószínû hogy a tápegység meghalt benne. Javaslom szedd ki a vinyót és rakd be más asztali gépbe a rendszer vinyó mellé, gondolom csak akad ismerõs akinél összetudod hozni. Ha nem akkor vegyél egy usb-s mobil racket, és abba tedd bele a vinyót majd laptopról tudod használni.
Mégis melyik oprendszeren?
Az asztali ikonok megjelenítése, elrejtése és átméretezése... (XP) http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/Show-hide-o.. Kattintson a jobb gombbal az asztalra, mutasson a Nézet elemre, majd kattintson az Asztali ikonok megjelenítése parancsra. A megjelenõ pipa azt jelzi, hogy az asztali ikonok meg vannak jelenítve. Asztali ikonok elrejtése A pipa törléséhez kattintson a jobb gombbal az asztalra, mutasson a Nézet menüpontra, majd kattintson Az asztali ikonok megjelenítése parancsra. Megjegyzés Az asztalon lévõ összes ikon elrejtése nem törli az ikonokat, csak addig rejtve maradnak, amíg újra meg nem jeleníti azokat. Vista: http://lacy.hu/windows_vista/asztali_ikonok_elrejtese vagy: DeskDuster 2010 alkalmazás / 2 kattintással az asztali ikonok és mappák elrejtésére és visszaállítása/ letöltés: http://www.fewbyte.com/deskduster_free_10103.zip a Tájcám lévõ Ad ikonra kattintva hívod elõ az alábbi vezérlõ panelt. http://imagerz.com/QEFFWEtvAwMFVwhIRQVQ
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat!!!!
Merevlemez milyen állapotban van? [link]
A kérdező hozzászólása: kb 1 hónapja vettem Segate 1tb
A kérdező hozzászólása: néztem a progival amit küldtél minden kivállo több mint 1000nap van hátra
Amikor lefagy akkor az egér sem reagál? Mennyi idõre? 5-10mp, 1-2perc vagy hosszabb? Milyen gyakran fordul elõ? Naponta, hetente párszor?
A kérdező hozzászólása: nem nem reagál az egérre sem teljesen az egész gép rondom idõközönként az idõ is változó van hogy 2-3mp de olyan is vagy hogy 1percre is akár
Vezérlõpult > Rendszer és biztonság > Felügyeleti eszközök > Eseménynapló > Windows naplók > Rendszer vagy Alkalmazások kategóriában a lefagyások ideje környékén szerepel hiba vagy egyéb bejegyzés? (ha nem emlékszel mikor volt legutoljára, akkor várd meg a következõt és a sarokban az óra:perc alapján nézd meg) Ha elég gyakran jelentkezik, még arra lennék kíváncsi a rendszerfolyamatok is leállnak-e: -nyiss Feladatkezelõt (Ctrl+Shift+Esc) -válts a Reljesítmény fülre -a Nézet menüpontban legyen pipa a Mindig felül vagy Mindig látszik elõtt -kattints duplán a zöld grafikonra (újabb duplaklikkre visszajön) -méretezd kissebbre az ablakot hogy ne zavarjon -várd a következõ fagyást, arra vagyok kíváncsi, hogy ha nem reagál semmi attól még a grafikon mozog-e vagy az is leáll
A kérdező hozzászólása: rendben megcsinálom és amint lefagy megint írom hogy lefagy e de amugy most nemrég is teljesen lefagyott még a hang is
A kérdező hozzászólása: most fagyott le igen megáll minden befagy
A kérdező hozzászólása: megoldódott ujratelepítettem és azóta szerencsére teljesen tökéletes
Futtass le egy vírusítást és megtudod.
Ez a süketek párbeszédje, legob ha újrarakod a gépet, vagy megpróbálod visszaállítani egy elõzõ beállítási pontra.
A kérdező hozzászólása: A Malware antibyte meg semmit nem ér mer nem törli le.
A kérdező hozzászólása: oké :) köszi a válaszokat :) )) Most ált váltottam Kaspersyk vírusírtóra de Advanced Styem Care megvolt az op rendszer telepítésekor.
Ha nem tudod mit hogyan törölj akkor lehet hogy a rendszer mûködéséhez szükséges alkalmazást szedsz le, viszont a rendszerkarbantartó programok ezért vannak, ha nem használsz semmit eltelnek a háttértárolók sok szeméttel és elõbb utóbb összeomlik a rendszer és telepítheted újra az op rendszert.
Karbantartó programok sem mindig megoldások.Gyakran azok vágják gallyra a rendszert.Egy idõ után az újra telepítés a javasolt.
Mondjuk hogy rendszerkarbantartás sem árt mert attól is belasul. Registry tisztítás, töredezetség mentesítés az advenced system care és a wise care365 nagy részét megoldja.Az összes böngészési elõzmény és a felesleges programok is sokat fognak a gépen.Sokan csak használják a gépet, karbantartás kémprogi ellenõrzés nuku aztán sírnak, hogy összeomlik a rendszer.A lustaság nagy úr.
Avastot nem mondanám gagyinak, de tény nem a legjobb, ha egyáltalán létezik olyan.. Malwarebytest futtasd le és kiderül bejutott-e valami vagy csak a rendszer megérett egy újratelepítésre.
nem csoda hogy nem talál semmit ! az avast nagyon gagyi "vírusírtó"
A kérdező hozzászólása: Ja oké.Mert én már Avast 7-et már le futtatam vagy 2-3 vírus ellenõrzést de nem talál semmit.
Nem feltétlenül. Ne becsüljük túl a Windowst, magától is tud szar lenni. Azért csökkentett módban lefuttathatsz egy vírusellenõrzést.
A kérdező hozzászólása: És a visszaálítási pont az mire jó ?? :)

Mi a megoldás? Anyukám tömni akarja belém az ételt, mondja hogy, "enned kell még! Ez így nem elég! ", pedig minden nap normálisan étkezem! Vacsora után újra le akar ültetni az asztalhoz, szerintetek mit tegyek?

(A súlyom teljesen normális,ezért nem értem)

Legjobb válasz: Nem ülsz oda, és kész. Mondm e neki, hogy ételbõl annyi kell, amennyi jólesik.

Nem ülsz oda, és kész. Mondm e neki, hogy ételbõl annyi kell, amennyi jólesik.
A kérdező hozzászólása: 162 cm/ 53 kg.Az utóbbi idõben kicsit átalakultam (fogytam, de ez nálunk családi "örökség", apukám is ilyen korában alakult át.Egyszerûen csak kihagytam a vacsorát!)DE már normálisan eszem, vacsorázom is.Fél éve teljesen stabil a súlyom, nem is akarok már többet fogyni.De a családom azt mondja, hogy híznom kell.
Az anorexiások is azt gondolják, minden rendben velük, miközben a környezetük látja, hogy nincs. Mi az a normális súly? Mekkora a magasságod?
Ha tényleg olyan patológiás a helyzet, ahogy az elõzõ írja, nem hiszem, hogy ennyi segít rajta. Más rokonok segítségét kellene kérned.
Nem tud máshogy szeretni téged, és ezért bûntudata van. Ezért aztán így "szeret", "törõdik" veled, hogy a saját bûntudatát enyhítse. (Tudom, nincs értelme, mégis van.) A megoldás talán az lehet, ha megköszönöd, és hálát mutatsz minden egyébért, amit érted tett az eléd tett ételen kívül.
Vigyen kórházba. Ott kiderül, hogy õ a beteg, nem Te.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, akkor kórházba visz, és nem enged sehova.
Akkor se ülj oda, és kész. Majd megunja.
A kérdező hozzászólása: Igen ezt elmondtam neki nem egyszer de õ hajthatatlan
tényleg nem vagy kórosan sovány, én 170 centihez 52 kg vagyok, és mindenki azt mondja hogy jó alakom van, ne hízzak és ne fogyjak. Anyukádnak mondd meg határozottan amikor jóllaktál, hogy köszönöd szépen elég volt, nem szeretnél többet enni. Erõszakkal nem etethet. A kórházban meg meg fogják neki mondani hogy tök jó a súlyod.

Windows 7-re szeretném cserélni az oprendszerem az április 8 miatt az asztali gépemen, de a telepítõ leáll mert kéri a telepítõlemezt pedig benn van a meghajtóban. Már visszaraknám akár az xp-t is, de nem engedi a rendszer elindulni a telepítést?

minden lemezre azt írja ki hogy hiányzó mgr A meghajtó már formázva lett. A laptopomon win 7 fut, onnan tudok valami biztonsági mentést leszedni? Ha igen, kérnék róla részletes leírást?

Legjobb válasz:
Szia. Tedd be a gépedbe a windows xp telepitõ cd-t és cd-rõl inditsd be a gépet (ehhez vagy BIOS-ban vagy a BOOT sorrendválasztó gyorsbillentyûvel - álltalában F12 - válaszd ki bekapcsolás után, hogy a géped CD-rõl induljon és ne HDD-rõl). [link] Amikor elér a telepitõ a 4-dik képig, ha jól rémlik "T" betûvel lehet particiókat törölni (akkor töröld az összes particiót - fõleg azt a 100 megás particiót amit a windows 7 létrehozott magának) és utánna próbáld telepiteni a windows xp-t. Ha a géped nem indul be CD-rõl és nem beállitási gond akkor egy kicsit meg kellene tisztitani a Cd meghajót. Sok sikert. Üdv.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia. Tedd be a gépedbe a windows xp telepitõ cd-t és cd-rõl inditsd be a gépet (ehhez vagy BIOS-ban vagy a BOOT sorrendválasztó gyorsbillentyûvel - álltalában F12 - válaszd ki bekapcsolás után, hogy a géped CD-rõl induljon és ne HDD-rõl). [link] Amikor elér a telepitõ a 4-dik képig, ha jól rémlik "T" betûvel lehet particiókat törölni (akkor töröld az összes particiót - fõleg azt a 100 megás particiót amit a windows 7 létrehozott magának) és utánna próbáld telepiteni a windows xp-t. Ha a géped nem indul be CD-rõl és nem beállitási gond akkor egy kicsit meg kellene tisztitani a Cd meghajót. Sok sikert. Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!