Találatok a következő kifejezésre: Az asztali nem (477 db)

Ha egy mappából kihúzom egy parancsikont (ami a játék parancsikonja) az asztalra nem indul az alkalmazás, kiírja hogy hiányzik valami (ami a mappában van), mit tegyek hogy csak a parancsikon legyen az asztalon és elinduljon a játék?

Legjobb válasz: A mappájában kattints jobb klikkel az indítófájlra és küldés/asztal (parancsikon). A leírás alapján a hiba az lehet, hogy kimásolod az indítófájlt a húzással, vagy pedig kivágod a helyérõl parancsikon készítése helyett.

A mappájában kattints jobb klikkel az indítófájlra és küldés/asztal (parancsikon). A leírás alapján a hiba az lehet, hogy kimásolod az indítófájlt a húzással, vagy pedig kivágod a helyérõl parancsikon készítése helyett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Windows 7 em van a gépemen (asztali) áramszünet volt és az internet nem észlelődik, wifin keresztül van net de az asztali nem kap netet. Mi lehet abaj?

A számítógép látja a routert de a netetnem nem kapcsolódik rá ha újra indítom a routert akkor egy pár percre van aztán elmegy.
Egy jobb gépháznál nem lesz baja. A Vaya-nal talán lehet, de nem biztos(porszûrõ).


Vettem egy SSD-t és feltelepítettem rá az OS-t + az alaplap drivereit. De mikor a videokártyáét telepítem, újraindításkor az asztal nem jelentkezik be, csak a zászlós háttér. A normál winchesterrel semmi ilyen problémám nem volt. Ötletek?

SSD: Kingston V300 60Gb Alaplap: Gigabyte PA65-UD3-B3 VGA: Gigabyte ATI Radeon HD 6770 OS: Windows 7 64bit Legfrissebb driverek a gyártó oldaláról. IDE és AHCI módban is ugyanaz a jelenség.

Legjobb válasz: Megoldódott a probléma, az tûnt fel, hogy forró a videokártya. Csak ki kellett húzni a HDMI kábelt a videokártyából és már megy is minden. Csak gondoltam leírom, hátha más is belefut ebbe a hibába.

A kérdező hozzászólása: Megoldódott a probléma, az tûnt fel, hogy forró a videokártya. Csak ki kellett húzni a HDMI kábelt a videokártyából és már megy is minden. Csak gondoltam leírom, hátha más is belefut ebbe a hibába.

Hogy lehet a wwe raw ultimate impact-ba felmászni a létrára vagy az embert felrakni az asztalra? (NEM KONZOL)

Ha tudtok segíteni kérem segítsetek,

Legjobb válasz: nem lehet mert a wwe raw ultimate impact egy rakás [email protected] , én inkább ajánlanám neked a pcsx2 emulátort :és ott valami smackdown vs rawt! Persze ehhez egy komolyabb gép is kell!

nem lehet mert a wwe raw ultimate impact egy rakás [email protected] , én inkább ajánlanám neked a pcsx2 emulátort :és ott valami smackdown vs rawt! Persze ehhez egy komolyabb gép is kell!
A kérdező hozzászólása: ÉS honnan tudom letölteni a pcsx2-õt küldesz egy linket?

A Szomszédok sorozatot letöltöttem, de sajna kiirom dvd-re de az asztali nem viszi. Mit tegyek? Azt irja ki, hogy HD nem támogatott.

General : 001. fejezet - 1987 - DivX 6.1.avi Format : AVI Length : 204MiB Video #0 : MPEG-4 Visual at 1 037Kbps Aspect : 768 x 576 (1.333) at 25.000 fps Audio #0 : MPEG Audio at 64,0Kbps Infos : 1csatorna, 44,1KHz

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem,hogy video codec DX50.

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy video codec DX50.
Operációs rendszered???
A kérdező hozzászólása: Microsoft Windows7
Sajnos most éppen XP-s gép elõtt vagyok, de olyan nagy különbség talán (ezekben a dolgokban) nincs. Lehet, hogy az Explorerrel van valami gond (Nem Internet Explorer, hanem a Windows Explorer). Próbálj frissíteni, mit reagál? (az asztal üres részén jobb egér, Frissítés). Az asztalon -gondolom- jobbára parancsikonok vannak. Elsõ lépésként kattints rá egyikre jobb egérgombbal, válaszd a Tulajdonságokat, majd a megjelenõ ablakból válaszd a "Cél keresése" gombot. Ha rendesen mûködik a parancsikon, akkor megjelenik az adott program mappája, benne az indító (általában .exe) fájl kijelölve. Ha ez így nem mûködik, akkor rossz a parancsikon.
2. Az újraindítás után is ez a hiba, ami eddig? Pl. egy Word dokumentumot, ha az asztalra van mentve, meg tudsz onnét nyitni?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon köszi! Most már jó, szerintem a nõvérem csinált vele valamit, õ jobban ért hozzá, mint én! És mire ki akartam próbálni, amit írtál, már jó volt :) De mégegyszer nagyon köszi a választ, legközelebb ha lesz ilyen, kipróbálom!

Mit csináljak? Az asztal nem akarja megjeleníteni a hátteret.

Windows 7-es gépem van. Amikor beteszek egy témát akkor kiad egy egyszínű hátteret.

Azt hallotam hogy az asztalon nem lehet valamilyen néven mappát elnevezni? Melyik az a szó?

Legjobb válasz: Szia. LPT1, LPT2, PRN, CON, AUX illetve amit már irtak COM1, COM2 Üdv.

Szia. LPT1, LPT2, PRN, CON, AUX illetve amit már irtak COM1, COM2 Üdv.
pl: COM1, COM2....
Valahogy pedig azt is meg lehet csinálni, kellett már törölnöm olyan filet, aminek speciális karakter volt a nevében. Kedvenceim az üres kiterjesztésû (nem a kiterjesztés nélküli, hanem pl. "fileneve.") file-ok. Amúgy FAT12/FAT16/FAT32-höz volt alkalmazásom, amivel lehetett az MFT-t szerkeszteni. Gondolom, NTSF-hez is van ilyen...
Nálam lehet, régebbi windows-ba tudom nem lehetett, XP-n próbáltam ahol lehet. Golan Trevize: Érdekes ... , lehet nem is kell adminisztrátori jog. Azért akár milyet nem tudsz pl <>*? nevû nem lehet.
#6-nak : Nekem nem sikerült LPT1-et létrehozni. (Amivel próbáltam Sajátgép, Totalcommander) De szerintem elvileg sem lehet, mivel az LPT1 (a dosban) az elsõ számû printer portja. De az is lehet, hogy csak nekem nem sikerült létrehozni. Üdv.
na jó, nem csinálok videót, hamarabb megvan, ha leírom: indítsd egy cmd-t, vista/win7 adminisztrátori jogkörrel mkdir \\.\C:\Users\[felhasználónév]\Desktop\CON ennyi...
természetesen. este meg is csinálom.
#7: egy youtube videót feltennél kérlek, ahol egy CON nevû mappát létrehozol az asztalon? Természetesen tetszõleges Windows oprendszert használhatsz!
Alapvetõen _bármilyen_, ismétlem: _bármilyen_ nevû foldert létre lehet hozni...
Coopper LPT1, LPT2 lehet.
com1, com2 ... com9, con, meg persze a nem megengedett karaktereket tartalmazó nevek sem lehetnek pl * < / stb. Persze nem csak az asztalon nem lehet.
Nem csak az asztalon, hanem sehol. A szavak: malackaraj illetve google!
kalucsni
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek, értelmeseknek megy a zöld mancs :)
Inkább használd a Vista inspirat 2-t. Nekem jobban bejön.
A kérdező hozzászólása: nekem nem volt jó a vista inspire...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!