Találatok a következő kifejezésre: Az arcomon barna foltok, (5 db)

Az arcomat elkapartam és a semmiből csináltam barna foltokat. A homlokomon van a legtöbb. Lehet az arcom újra a régi?

Nekem már egy ideje ott van, mert mindig piszkálom. Hallottam, hogy létezik olyan, hogy lézerrel eltudják tüntetni. Milyen árba van? Hol csinálják? Egyáltalán milyen hamar lesz utána szép? Gondolom a lézer után el?ször piros lesz. Nekem nagyon fontos lenne, hogy az arcom a régi legyen. Nincs id?m megvárni még valami gyógyszer eltünteti... El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Úgytudom, a bõrgyógyász el tudja tüntetni, ott kéne érdeklõdni, bár az én hátamról, egy ilyen rendszerváltás elötti kék lámpa tüntette el...

Úgytudom, a bõrgyógyász el tudja tüntetni, ott kéne érdeklõdni, bár az én hátamról, egy ilyen rendszerváltás elötti kék lámpa tüntette el...

Kis barna foltok jelentek meg az arcomon. Mik ezek?

19\F

Legjobb válasz: Szeplõk.

Szeplõk.
A kérdező hozzászólása: azok kialakulhatnak egyik naprol a masikra???


Terhesseg alatt barna foltok jöttek az arcomra. Hogy lehet ezt eltuntetni?

Legjobb válasz: Kedves??21.57-es válaszoló.Azt hiszem TÖBB értelmes választ is kapott a kérdezõ,a Te válaszod elõtt IS!

Kedves??21.57-es válaszoló.Azt hiszem TÖBB értelmes választ is kapott a kérdezõ, a Te válaszod elõtt IS!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, 2005 májusban lett a fiam meg, szóval nem most volt a terhességem, de azóta minden évben csak erösebb, pedig az orvos már sokfajta krémet írt. Szóval nem tudom, lehet hogy a lézeres klinikára kéne menni, de akinek van javaslata az irhat.Babonás nem vagyok, mert amúgy is fiam lett, nem lányom. :)
Ilcsis kövirózsát én is használtam elõzõ terhességemnél végig, de hiába.Szép kis májfolt-bajuszom lett:D Apa már kérdezte mikor fogok borotválkozni, mert annyira virít.
Én Ilcsis kövirózsás krémmel kenem, de néha elgondolkodom, hogy minek. Kozmetikusom javasolta, gondolom õ tudja miért :) . Õ is azt mondta, hogy a nyáron nem sokat tehetünk vele. Majd októbertõl elkezdi halványítani, no meg én is otthon az általa adott kencékkel. Szóval várom az októbert. Egyébként az elsõ babánál nekem kijöttek a foltok (májusban született), maradtak egész nyáron. Aztán eltûnni nem tûnt el, de halványodott a télen. Majd amikor újra babás lettem ismét elöntötték az arcomat. Szóval nekem azt hiszem nem fognak elmúlni már. Pedig szürnyû csúnya. Ez van.
Nekem is van az arcomon, én sem ajánlanám hogy most kezdj használni valami drága kencét, hátha elmúlik majd anélkül is, meg a hormonok miatt lehet nem is reagálna jól a bõröd. Fényvédõt használj addig, meg a vichynek van egy jó korrekciós alapozója én azt használom. annyira nem is drága kb mint a loreal és hasonlók .Amúgy nekem nem jön be a babona sem mert fiam lesz.
szia. nekem a hátam volt tele barna foltokkal, canesten 2-3 alkalommal és elmúlt. Terhesség alatt gyakran kijöhet gombás fertõzés bármennyire vagy tiszta meg hasok. Megkérdezheted a nõgyógyászt, vagy a bõrgyógyászt is a biztonság kedvéért. Nekem ez bejött. Pár nap alatt eltünt az összes. Tehát nem biztos hogy májfolt. boldog babavárást:) 12 hkm:)
Úúúúú soha többé nem olvasom ezt a topikot, eddig sem akartam gyereket, de úgy voltam vele, majd megjön a kedvem, de mostmár tényleg elijeszt ez a topik... Szülési horror történetek, májfolt, hajhullás!!! JÉzusom.
Májfolt.Most nem sokat tudsz ellene tenni.Napos idõben faktoros arckrémmel kell kenni, hogy jobban ne jöjjön elõ.Októbertõl már kenheted májfolt elleni kenceficével.Ilcsi kozmetikumnak van.Egész télen kell kenegetni, hogy elhalványodjon, mire újra napsütéses idõ lesz.Most azért nem szabad használni, mert csúnyán elõhozná mégjobban. Van akinek szülés után elmúlik, van, akinek újra és újra elõjön.
szerintem ez nem jó kategória! Tedd át a gyerekvállalás terhességbe, mert ott vannak a többgyerekes anyukák nagyon sokan :)
21.54:nem is tudtam, hogy a DM-ben is van krém.Gondolom az nem csillagászati árú.
21.54 eredetileg nem itt volt a kérdés, azért írtam h tegye ide :)
Hogy valami értelmes választ is kapj, nagyon nehzezen lehet eltüntetni. nekem sajnos nem tûntek el, és az ismerõseimnek sem. vettem elég drágán pigmentfoltokra való krémet, az sokat halványított rajta, így ha alapozót kenek az arcomra, akkor már nem látszik. mivel minden nap sminkelek, így nem gond, de szerintem aki csak így lát, megijedne, ha smink nélkül látna, annyira foltos az arcom még most is. azt vettem észre, hogy napsütéstõl ismét elõjönnek a foltok, szóval mostantól erre is vigyáznom kell.
Ezek májfoltok.Terhesség alatt sehogy.Ne nagyon érjen napfény, mert ha mégis, elõfordulhat, hogy szülés után is megmarad.Vannak speckó krémek-horror összegekért-de várj ezekkel, szülés után el szokott múlni.
Semmi gond a kategóriával. Ezek májfoltok és a babona szerint valóban kislányod lesz, de ez csak babona. DM-ben lehet rá venni valami krémet, de a nevét nem tudom. Ott kérdezd meg, segítenek.
kislányod lesz a babona szerint
Szülés után eltünik, addig meg csak kibirod.
Én most vagyok 34 hetes és nekem a mellbimbóm körül lettek pici anyajegyek. Nem májfolt, annál erõsebb barna és icipicik. Mintha szeplõk lennének, csak rendesen barna, nem halvány... :(
nemkéne szolizni...
érdemes volt szolizni..., most újra azon bajlódhatsz h hogy legyen fehér! :D
úgy h egy ideig nemjársz szoliba. és használsz arcradírt, de azért ne mindennap. amint egyforma színed lesz mindenhol, mehetsz újra szoliba, de mostmár ne járj olyan gyakran.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!