Találatok a következő kifejezésre: Az arcomon barna (51 db)

Szerintetek ha egy ferfinak az arcan, barna eleg nagy folt van, szerintem majfolt lehet, az ragalyos?

Legjobb válasz: Nem, a májfolt az nem ragályos, nem terjed át egyik emberrõl a másikra.

Nem, a májfolt az nem ragályos, nem terjed át egyik emberrõl a másikra.
Dehogyis.
Már hogy a csudába lenne ragályos egy májfolt?
A kérdező hozzászólása: Akkor jo, megnyugodtam! :)
Ha nem tudod biztosan, hogy májfolt, akkor talán kérdezd meg. Persze viccesen, pl. de helyes ez az arcodon. Kéne nekem is. Nem kaphatom el? Vagy nem áll jól neki? Egyébként , ha májfolt, az nem ragályos.
A kérdező hozzászólása: Megkerdeztem, de nem tudja mi az, annyit mondott, hogy ot nem zavarja!

Kék szemem van sötét szőke volt a hajam de befestettem világos szőkére és nem áll jól. Milyenre fessem? Barnára? Nagyon sápítja az arcom ha lebarnulok jobb? vagy festessem még világosabbra?

Legjobb válasz: a hajad színének leginkább a bõröd színéhez kell passzolnia. ha barna a bõröd akkor jobban állna szerintem a sötétszõke vagy a barna bármelyik árnyalata. ha pedig világos a bõröd, akkor egy szép világos barna, mert az adna egy színt az arcodnak.

a hajad színének leginkább a bõröd színéhez kell passzolnia. ha barna a bõröd akkor jobban állna szerintem a sötétszõke vagy a barna bármelyik árnyalata. ha pedig világos a bõröd, akkor egy szép világos barna, mert az adna egy színt az arcodnak.
Nem lehet, hogy csak fura mert nem szoktad még meg?Amikor szõke lettem, napokig fura volt, szinte már azt éreztem, hogy nem tetszik, de minden ismerõsöm azt mondta, hogy jobban áll, mint a sötétszõke!Aztán megszoktam, és el se tudom magam más hajjal képzelni!
Nekem is kék a szemem és jól áll a barna haj!

Miért nem barnul az arcom?

2 hete vagyunk tengerparton a lábam és a hátam már szép barna, viszont az arcom nem barnul semmit se vakít a fehérségt?l... Régebben szoláriumtól se barnult csak minimálisat. Ajánlanátok nekem vmi krémet? Vagy ne kenjem be naptejjel az arcom?

Legjobb válasz: Szia!Velem hasonló a helyzet,nagyon nehezen barnul az arcom,nem tudom miért,de nagyon zavaró,elég gázul néz ki....úgyhogy én is kíváncsi lennék,mit lehet tenni,hogy megfogjon az arcomon is a nap.....

Szia!Velem hasonló a helyzet, nagyon nehezen barnul az arcom, nem tudom miért, de nagyon zavaró, elég gázul néz ki....úgyhogy én is kíváncsi lennék, mit lehet tenni, hogy megfogjon az arcomon is a nap.....
Nem kell rá a neptej!!! Tapasztalat!!Legalább 2 napig nem kell, ettõl még nem leszel bõrrákos.


Az arcom mért nem barnul szoláriumozástol?

2-3 hónapja járok szoliba heti 1-2 szer szép barna vagyok de az arcom nem akar lebarnulni:( mért nem? vagy hogy tudnám elérni hogy barnuljon?

Legjobb válasz: Nekem is ez a gondom. De múltkor, amikor álló szoliban voltam- és egy kicsit meg is pirultam :)- akkor utána az arcom is szép barna lett :) Lehet hogy az állóban mindig lebarnulna.

Nekem is ez a gondom. De múltkor, amikor álló szoliban voltam- és egy kicsit meg is pirultam :) - akkor utána az arcom is szép barna lett :) Lehet hogy az állóban mindig lebarnulna.
A kérdező hozzászólása: köszi:) ...én fekvöbe megyek mindig mert ott van kimondott arcbarnító és mindig bekapcsolom de semmi:(
Én is tapasztaltam, hogy az arcbarnító semmit sem ér. Ezért javasoltam az állószolit! :)
Èn úgy szoktam h fordítva fekszem bele, ahol az arcbarnító van ott van a lábam. Mert az arcbarnító nem olyan erös, és emiatt nem barnul le az arcod, vagy állószoli. Esetleg, bekenheted szoli után az arcod a LOREAL NUTRIBRONZ krémmel, ami 1500 Ft, és én használom szoli után, nagyon jó, szépen felerösiti a barnaságom!

Ha alapozót teszünk magunkra, akkor is barnul az arc?

Napközben általában van rajtam alapozó, de gyakran vagyok szabad leveg?n. Ilyenkor barnul az arcom is?

Legjobb válasz: Nem barnul, de viszont nagyon vigyázz mert nagyon hamar tönkreteheti a bõrt. Könnyen beleég az arcodba, én ilyenkor nyáron nagyon nagyon keveset szoktam használni.

Nem barnul, de viszont nagyon vigyázz mert nagyon hamar tönkreteheti a bõrt. Könnyen beleég az arcodba, én ilyenkor nyáron nagyon nagyon keveset szoktam használni.
Megerõsítem az elõttem szólót. Ha napon vagy, akkor bizony csínján kell bánni a sminkkel, mert szó szerint beleég az arcodba. ezért szokták mondani, hogy starndra ne sminkeljünk (én nem csak azért, mert a víztõl lefolyik :D), és a jobb szolikban is van kitéve sminklemosó. Barnul-e? Nem, csak beleég.
A kérdező hozzászólása: Ó köszi, én is így sejtettem. Hát ez suomorú.
Én igen. Szerintem a barna haj mocskosul unalmas. De csak Szerintem.
Az arc sokkal fontosabb.
arc>haj
Szerintem az arc sokkal fontosabb, mint a hajszín. Hiába van valakinek szõke haja, ha valamiért nem tetszik az arcszerkezeted, arcformája. Nyilván a barnát választanám ebben az esetben, még ha alapból a szõkék is tetszenének. Felülírja az arc, kisugárzás, mozdulatok, gesztusok ezen kicsinyes dolgot, mint hajszín.
én meg se nézem a szõkéket. most olyanom van, hogy a barnár gerjedek. régen meg mindig a szõkékre, akkor csak azokat néztem, mindegy volt a többi:D
4. +1

Kozmetikus után 2 héttel szépen begyógyultak az arcomon a sebek, de az egyiknél barna folt alakult ki, az mikor tűnik el, és hogy tüntethető el?

Legjobb válasz: annak nem 2 héttel késõbb kellett volna elmúlnia,hanem másnapra! A barna folt elmúlik pár héten belül, max használj addig korrektort. De annak sem szabadna lennie

annak nem 2 héttel késõbb kellett volna elmúlnia, hanem másnapra! A barna folt elmúlik pár héten belül, max használj addig korrektort. De annak sem szabadna lennie
Én a hámlasztást javasolom amitõl tisztább, szebb lesz a bõr és eltûnnek a foltok, hegek.Kozmetikusnál lehet ilyen kezelést kérni.
vitatkoznék: bõrradírtól nem fognak eltûnni a hegek, de a Himalaya Herbals barackos bõrradírja egész jó, meg a neemes termékcsaládja is, uborkás szappan, maszk, éjjelre a krém, és olcsók is
A kérdező hozzászólása: Oké köszi :)
BÖRRADIRRAL HÁMLASZD DE CSAK EGYHÉTEN 3X
Neostrata
A kérdező hozzászólása: És mi a neve? Mert most összezavarodtam mellyikre gondolsz :D
tejóég, 9400 Ft a krém, gyógyszertárban kapható a 30 ml, whááá. De két hét alatt csodát ígér. Inkább ezt próbáld, mint az alapozót, szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ouuu Köszike! Nagyon rendesek vagytok. Ki fogom próbálni, igen tudom hogy egy kezelés nem tesz csodát, min. 4-5 kell hogy látható legyen az eredmény, de nekem megéri. És utolsó köszike az elsõt tuti beszerzem... köszike még 1x!! :)
Én aha savas hámlasztó krémet javasolnék neked, volpaderm aha cream-nek hívják azt, amit én használok.
Mikrodermabráziós kezelést csináltass. Ugyanilyen problémám volt, és nekem rengeteget segített! :) 21L
A mikrodermabráziós (bõrcsiszolás) kezelés nagyon jó rá. Sok kozmetikus csinálja már. Ne alapozni akard mert az csak elfedi, hanem halványítni kéne õket amennyire lehet.
elõzõ jól írta, szépen el lehet ezeket tüntetni hámlasztással, csak ne egy kezeléstõl várj csodát.
Szedjél gyógyszert vagy menj el a Körúti Orvosi Centrumba nekem is ott szeddék le olcsón 2 hét alatt de soha nem jön vissza.

Napozáskor az arcom miért nem barnul annyira mint a többi testrészem? :S

Jó pár árnyalattal az arcom mindig világosabb mint bárhol máshol.. tudok valamit ez elenne tenni?

Legjobb válasz: Normálisan ez pont fordítva van, hiszen az arcod van leginkább kitéve napfénynek. Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy az arckrémed fényvédõt tartalmaz, a többi testrészedet meg nem szoktad bekenni, így azok gyorsabban barnulnak.

Normálisan ez pont fordítva van, hiszen az arcod van leginkább kitéve napfénynek. Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy az arckrémed fényvédõt tartalmaz, a többi testrészedet meg nem szoktad bekenni, így azok gyorsabban barnulnak.
A kérdező hozzászólása: Igazából semmit sem használok.. úgy délután 4-5 körül szoktam kifeküdni, de nem használok semmi naptejet vagy ilyesmit, mert elég jó bõröm van, életemben talán ha 1x leégtem, mindig csak barnulok :)
én is így vagyok, a testem gyönyörû barna, az arcom meg nehezen barnul... azt szoktam csinálni, hogy napozás elõtt leradírozom a bõröm, így tovább rajta marad a barnaság, mert feltételezem, hogy ott gyorsabban cserélõdik a bõröm + ha szükséges még egy kis önbarnítós arckrémet is kenek:)
talán mert izzad? Vagy radírozod rendszeresen? Szerintem ne napoztasd direktbe az arcod, mert foltos lesz, ráncos, pont elég az a fény, amit kap, amikor az utcán vagy.
jobann zsirozodik a bor a arc tajekan es ezert valakiknek nemfogja ugy le mint a tobinek mindeg vigyel ki egy kis torolkozot es torolgesd a arcod

Eddig 6x voltam szoláriumban, a hasam és a lábam szép barna lett, viszont az arcom nem nagyon barnul. :/ Ez miért van?

Legjobb válasz: sminket remélem lemostad magadról mielõtt befeküdtél:) ha van olyan gép akkor olyanba feküdj be amibe van külön arcbírnító rész és fokozatosan lehet állítani a 3-fok biztos meglátszik majd..

sminket remélem lemostad magadról mielõtt befeküdtél:) ha van olyan gép akkor olyanba feküdj be amibe van külön arcbírnító rész és fokozatosan lehet állítani a 3-fok biztos meglátszik majd..
Sok szoliban nem figyelnek kellõképp az arcbarnítócsövek cseréjére, az is lehet ok, de mivel az arc egész évben folyamatosan ki van téve a napnak, így már edzettebb, nehezebben barnul mint a többi testrész. Radírozd az arcod mielõtt szoliba mész, legyen nagyon tiszta (nem feltétlenül elég ha elõtte arctisztítóval lemosod a sminket), esetleg használj külön az arc barnulását elõsegíteni hivatott krémet. Majdnem minden szoliba lehet kapni, majdnem minden márkából.
A kérdező hozzászólása: Mindig smink nélkül megyek...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!