Találatok a következő kifejezésre: Az arcomon évek óta (4 db)

Mi volt az a termék vagy akármi más ami teljesen eltűntette a mitesszereidet? (amik évek óta ott virítottak pl. az orrodon, álladon, homlokodon, arcodon nem kis mennyiségben)

(kozmetikus kizárva)

Legjobb válasz: én most Garnier pure 3 in 1-t használok, sztem eddig ez a legjobb :) persze ez sem tökéletes, ezért használok alapozót is.

én most Garnier pure 3 in 1-t használok, sztem eddig ez a legjobb :) persze ez sem tökéletes, ezért használok alapozót is.
A kérdező hozzászólása: azt én is használtam. egy ideig jóvolt, aztán semmit nem használt. nekem is az a bajom, hogy hiába veszek meg akármit, teljesen sosem tûnt el. ugyanúgy kellett alapozó, púder. :S ráadásul sokszor csúnya pattis is volt :S
Nives clean deeper. Nekem bevált.
balea antibakteriális radír (kék, mini kiszerelés)
Az idõ, szívem, az idõ... 23 N
állítólag majd ha túl vagyunk a tinikoron, elmúlik :S nekem is néha elég csúnya :S
dermofil paszta
én az Ilcsi fekete szappanra esküszöm.
1Xû: menj vele bõrgyógyászhoz és kerüld ezeket a garnier, meg ilyen kozmetikumokat..azok azoknak jók, akiknek van 1-2 pötty az arcukon, nekem az összes ilyentõl csak mégrosszabb lett...és ne mosd mással csak langyos vizzel, nem kell tonik sem!vis bõrgyógyászom ezt javasolta..de téll menj el, hidd el õ tudja mi kell neked:)

Fiúk! 17, 5 évesen még nem szőrösödik az arcom, csak sötét szálak jönnek ki itt-ott, eléggé idegesítő. Hány évig lesz még ez így?

Nálatok hogy volt ez? Mikor kezdek el normálisan sz?rösödni?

Legjobb válasz: Ilyen típus vagy. Nekem meg minden nap borotválkoznom kell, olyan erõs..ez sem jobb hidd el. Valószínûleg fog még valamelyest erõsödni, de e miatt ne legyél zavarban!

Ilyen típus vagy. Nekem meg minden nap borotválkoznom kell, olyan erõs..ez sem jobb hidd el. Valószínûleg fog még valamelyest erõsödni, de e miatt ne legyél zavarban!
Egy ismerõsömnek is ilyen, de õ már 24 éves. Erõsíthetsz rajta egy kicsit, ha néha megborotválkozol.

A bőröm nagyon érzékeny már évek óta nem tudok párnán aludni mert ha hozzáér az arcom reggelre tele lesz gyulladt pattanásokkal mit tehetnék ellene?

Egyébként is nagyon zsíros a b?röm, meg vannak pattanásaim de nem olyan sok ha nem akarom hogy tele legyen vele az arcom folyton háttal kell aludnom ami nagyon kellemetlen

Legjobb válasz: köszönöm, nem voltam még :)

A kérdező hozzászólása: köszönöm, nem voltam még :)
Uu, nagyon sajnállak. Bõrgyógyásznál voltál már ?
Nekem is ez volt, azóta minden este olyan csücskén alszom a párnának, amit még nem használtam, és legalább hetente cserélem a huzatot, meg havonta 1x kimosom a párnát. És próbálok minden este a más oldalamon aludni (persze sok választás nincs :D) Remélem tudtam segítni. :)
A kérdező hozzászólása: köszi én is sûrûn cserélem, úgy látszik ez ellen más megoldás nincs is :(
A kérdező hozzászólása: bár azt hallottam már hogy lehet allergiás vagyok valami atkára ami az ágyban párnán van


Az arcomon már évek óta van egy gombostűfejnyi piros pötty, szerintem egy pici ér megpattant. Mivel lehet véglegesen eltüntetni?

Lézerrel ki lehet égetni? Mennyibe kerül kb? Mennyire veszélyes ugyanis kismama vagyok.

Legjobb válasz: Bõrgyógyász!

Bõrgyógyász!
nekem is van olyan 5-6 éve, a bõrgyógyász plasztikai sebészhez küldött el, aki ezt kiégetné.kb. 3500 Ft volt akkoriban.de én nem válalkoztam rá, de mostanra már kezd eltûnni szerencsére.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!