Találatok a következő kifejezésre: Az arcomat és a (1037 db)

Az arcommal és a szemöldökömmel lenne kérdésem. Mi tegyek velük?

1. nagyon száraz az arcom (f?leg fürdés után) és hát milyen krémet használjak?

Legjobb válasz: Az arcoddal elmehetsz esetleg bõrgyógyászhoz, kozmetikushoz. Nem mindegy, hogy mitõl száraz, nem vagyok kozmetikus, de vannak ilyen különbségek, hogy csak a felülete száraz, vízhiányos, vagy inkább a "zsír" vagy nem tudom erre mi a legjobb kifejezés stb õk ajánlhatnak megfelelõ kezelést. Nekem például az arcomon száraz részek voltak, amik fürdés után kipirosodtak, elmentem bõrgyógyászhoz, és kiderült, hogy speciális sampon kell, mert a fejbõrömrõl ered a dolog. Két hét után megint normális lett az arcom. A szemöldököd: ez a két módszer van, vagy tetováltatsz vagy kinöveszted. Ezek ugye kiestek. A festés a harmadik amit vagy magadnak csinálsz, vagy kozmetikussal csináltatod, esetleg veszel egy szemöldök ceruzát és rajzolgatsz, ezt a lehetõséget viszont unod. Marad a negyedik úgy marad ahogy van és szarul érzed magad miatta, sajnos nincs nagyobb választék.

Az arcoddal elmehetsz esetleg bõrgyógyászhoz, kozmetikushoz. Nem mindegy, hogy mitõl száraz, nem vagyok kozmetikus, de vannak ilyen különbségek, hogy csak a felülete száraz, vízhiányos, vagy inkább a "zsír" vagy nem tudom erre mi a legjobb kifejezés stb õk ajánlhatnak megfelelõ kezelést. Nekem például az arcomon száraz részek voltak, amik fürdés után kipirosodtak, elmentem bõrgyógyászhoz, és kiderült, hogy speciális sampon kell, mert a fejbõrömrõl ered a dolog. Két hét után megint normális lett az arcom. A szemöldököd: ez a két módszer van, vagy tetováltatsz vagy kinöveszted. Ezek ugye kiestek. A festés a harmadik amit vagy magadnak csinálsz, vagy kozmetikussal csináltatod, esetleg veszel egy szemöldök ceruzát és rajzolgatsz, ezt a lehetõséget viszont unod. Marad a negyedik úgy marad ahogy van és szarul érzed magad miatta, sajnos nincs nagyobb választék.
Az arcodra használj vizes alapú krémet ne zsírosat mert az nem sokat segít.A szemöldöködet pedig növesztheted úgy hogy kirajzolod ceruzával amilyen formát szeretnél kb. 2 hét mire megnõ.Azalatt amíg ki rajzolod nõhet alatta és nem fog látszani nem lesz csúnya.Én is így csináltam mire normális formája lett.Túl szedtem és iszonyat gáz volt de most már szép és csak ott rajzolom ki ahol tényleg szükséges, ahol még nem olyan szépen nõtt vissza.

Egy ember hány embernek tudja megjegyezni az arcát és a nevét?

Te nagyjából hány embert ismersz?

Legjobb válasz: Néha elgondolkodok, hogy akinek 1000-2000 ismerõse van facebookon, az vajon mennyit ismer fel belõle, ha szembejönnek vele az utcán. Ezen már én is gondolkoztam, de szerintem rengeteget meg lehet jegyezni, csak abba gondolj bele, hogy régen meghalt történelmi személyek, írók, felfedezõk rengetegét láttuk könyvekben iskolában és õket is felismerjük. Szerintem több ezer nevet és arcot tudunk megjegyezni, de lehet, hogy tízezrekig is elmehet a lista.

Néha elgondolkodok, hogy akinek 1000-2000 ismerõse van facebookon, az vajon mennyit ismer fel belõle, ha szembejönnek vele az utcán. Ezen már én is gondolkoztam, de szerintem rengeteget meg lehet jegyezni, csak abba gondolj bele, hogy régen meghalt történelmi személyek, írók, felfedezõk rengetegét láttuk könyvekben iskolában és õket is felismerjük. Szerintem több ezer nevet és arcot tudunk megjegyezni, de lehet, hogy tízezrekig is elmehet a lista.
Annyit, hogy meg sem tudjuk szamolni!:) Az emberi agynak meg a negyedet sem hasznaljuk fel egy egesz elet alatt sem. Tehat nincs ez szamhoz kotve. Ahany embert latunk es megismerkedunk vele soha nem felejtjuk el!:) Tehat ezen tenylig hiaba torjuk a fejunk, hiszen az emberi agy nagyon osszetett es rengeteg mindenre kepes!:) Udv!:)
38, 642. Ellenõriztem.
Erre nem lehet válaszolni :) Szerintem szakmától is függ. Egy tanár valószínûleg, több arcra, névre emlékszik. Anyósom óvonõ, az utcán mindig ráköszönnek, õ meg egybõl válaszol, hogy szia Évike, pedig az Évike már legalább 16 éves.. Nekem jó az arcmemoriám, így pl. emlékszem régi iskolatársakra, munkatársakra, csapattársakra vagy éppen azokra akik közel laktak hozzánk. A nevek már macerásabbak, mert pl. az iskolatársak közül, sok olyan volt akinek soha nem is tudtam a nevét. Viszont azt vettem észre, hogy sok embernek nagyon rossz az arcmemóriája, pl. volt egy lány akivel indultam egy versenyen, beszélgetünk is, a következõ verseny elõtt meg hülyének nézett, hogy mit köszönget neki egy idegen az utcán..
Állítólag egy ember áltagosan 100 embert képes pontosan megjegyezni arcról és névrõl adott idõben. Ez nagyjából lefedi a közvetlen környezetében élõket. Ez azért van így, mert az ember nem többezres közösségekre van berendezkedve, tehát 100 fõ felett igen csak gyérülnek a konkrét emberi interakciók, felesleges annyi embert pontosan megjegyezni, sosem kellett. Persze nyilván ha egy ismerõs arc jön szembe, akkor elõbb utóbb rájössz honnan ismerõs, meg van aki bizonyára többet is meg tud jegyezni, a 100 egy átlag, én szerintem kb 200 embert vagyok képes hirtelen beazonosítani. De állítom, hogy a több százas vagy ezres ismerõs számmal rendelkezõ facebook felhasználóknak ha csak fényképet mutatnánk, a felének a nevét sem tudná.
Szerintem korlátlan, kivéve betegség esetén.
pontosan annyit amennyit az illetõ hajlandó megjegyezni se több se kevesebb :D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pontosan mennyit de több mint 100-embert ismerek akit ha meglátok, kapásból mondom a nevét.
Kozmetikust próbáltad már? Õ is tud csodákat tenni az arcoddal :) 20/L
Én a kozmetikust ajánlanám, õ kinyomkodja, meg lekezeli, ne magadnak nyomkodd mert késõbb megbánod, hogy ragyás lesz tõle az arcod! Sokszor a pattanás oka belsõ probléma: 1. ételek, amik zsírosak, illetve magok stb 2. víz: napi 2-3 litert minimum meg kéne innod 3. rendszeres nemi élet is csökkenti 4. egy kis sport is segítene 5. napi arctisztítás, heti 2x arcradírozás a kozmetikus pedig nem gáz, még akkor se ha esetleg fiú vagy. Maguktól nem fognak eltûnni, mert a pattanás egy gyulladt terület és ha koszos kézzel piszkálod, többszörösére megdagad, és elfertõzõdik!!! remélem tudtam segíteni :-)
Egy tipp: 2 hetig ne igyal tejet. Probald ki, osszefugghet. Amugy amit az elottem levo irt, azok is jok. Ha semmi dragat nem akarsz az arcodra kenni, akkor vegyel egy csomag elesztot, maszatold ra, majd 1/2 oran belul mosd le.
szia:) igen...tudom, h írtad, h ne írjunk szereket, de akkor is a szalicilsav a legjobb a pattikra:) remélem segítettem:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:D A nemi élethez meg annyit hogy 15 éves vagyok, szal...! xD De azért köszi a tippeket.
Vagy egyszerûbb megoldás, ha sima Baba szappannal minden fürdés közben beszappanozod, hagyod kicsit, addig is letusolsz mindenhol, aztán jó meleg vízzel lemosod. Pár nap alatt már látható, hogy kezd leszáradni. De ha nagyon durva a helyzet, akkor napközben is több alkalommal nyugodtan mosd át.
A kérdező hozzászólása: Oksa, köszi, kifogom próbálni!:)

A babám 2 hónapos. Nagyon kivan száradva az arca és a homloka. Mivel kenhetem?

A védönö az olajat ajánlotta de az nem használ. Kipróbálltam a niveát ami a baba csomagban volt de attól bepirosodott az arca.

Legjobb válasz: hivd fel az ügyeletet és kérdezd meg... sajnos nem tudok krémet javasolni mert lehet hogy a babád arca nem türné

hivd fel az ügyeletet és kérdezd meg... sajnos nem tudok krémet javasolni mert lehet hogy a babád arca nem türné
Mindenképpen valam igyógyszertári kell. Keresd fel az orvosotoka és egyrészt mutasd meg neki az arcocskáját, másrészt kérj tõle valamit!
Nálunk ugyan ez volt a helyzet, nekünk a sudocremat ajánlotta a védõnõ, de nem használt teljes mértékben ezért megmutattam a doktornõnek. Õ felírt kenõcsöt, ami 1-2 nap alatt rendbet tette az arcát. Gyógyszertári kenõcs, nem tudom megmondani a nevét, mert nincs rajta.
Ha nagyon érzékeny a babád bõre, akkor a babé omega 3y6 testápolót javasolom. Az én kislányom ekcémás, de ezt simán bírja, és rende is tartja a bõrét. Mióta ezt használom, csak néha-néha pirosodik be 1-1 kis helyen. A baj, hogy irtózatosan drága, kb 4000 Ft.
a gyógyszertári fürdetõkrémet (hydrophillicum-ot) kend rá. Én is azt kentem az én kicsi 2 hónapos kislányom kiszáradt arcára és attól gyönyörûen kisimult :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!!

Fiú vagyok de nem tudom elfogadni az arcomon és a hajamban levő hegeket. Mit tegyek?

Kiskoromban a testvéremmel összeverekedtünk és kikarmolta az arcom. Egyszer kiugrottam a hintából és betört a fejem és van benne egy kis folt.

Legjobb válasz: Fogadd el, hozzád tartoznak. Azoktól vagy te, te. Nekem az arcomon van egy heg, ami már leginkább csak télen látszik, úgy öt évesen a macska majdnem kikapta a szemem, és csodaszépen felszántotta a képem. Azóta is látszik. Régen zavart. Már megszoktam. Pedig lány vagyok.:))

Fogadd el, hozzád tartoznak. Azoktól vagy te, te. Nekem az arcomon van egy heg, ami már leginkább csak télen látszik, úgy öt évesen a macska majdnem kikapta a szemem, és csodaszépen felszántotta a képem. Azóta is látszik. Régen zavart. Már megszoktam. Pedig lány vagyok.:) )
találj ki egy csomó sztorit és ha megkérdik mit csináltál mondj mindig mást
Egyszerû hajápolót... Az arcodat pedig krémezd reggel-este.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
1. Igyál megfelelõ mennyiségû folyadékot 2. A hajadra kímélõ sampont használj, ne mosd túl gyakran 3. Az arcodat tilos szappannal és tusfürdõvel mosni, nem arra való! Bõven elég rá a sima víz Milyen tusfürdõvel fürdesz?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Palmoliv-vel szoktam fürdeni.
Szerintem kipróbálhatnál egy natúr szappant vagy tusfürdõt, sokkal jobban fogja szeretni a bõröd, mint ezeket a vackokat. Én pl. a Yamuna szappanjait szeretem, Krémmánián olvashatsz róla, hogy melyik jó, ill. a Dr. Organic termékeket is nagyon dicsérik. Vagy pedig szintén a krémmánián kereshetsz magyar szappangyártókat, sokkal többen vannak, mint gondolná az ember, és nagyon jó kis dolgaik vannak, és nem is drágák. Ja és természetesen szinte mindegyik teljesen natúr.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
próbáld ki az iszap pakolást:)
A rendszeres radírozás is segít.Vagy gyümölcssavas pakolás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! de mi az az akne??o.O
Az akne a pattanás. :) A rendszeres tonikhasználat és radírozás is sokat segít. Illetve, ha helyesen táplálkozol az is segíthet a pattanások eltüntetésében.
Szia! Én 14 éves lány vagyok, és nekem a pattanásokra az Akneroxid tutira használ! Két nap, és teljesen eltûnnek!
A kérdező hozzászólása: köszönööm :3 
leirnád azt amit te használtál, hogy hogyan? mert nekem is jó lenne valami hatásos:)
A kérdező hozzászólása: szia:) én most tonikot használok amit az avonnál vetem nekem az az arcomra tökre használ..és az a hátamra is vettem az avonnál ilyen sprayt és az is kezdd használni legalább is remélem h eltûnnek a vállamról mert februárban táncolnom kell báli ruhában :) 

Gömbölyödhet az arc és a has 4-5hetes terhességnél (menstruáció első napjától számolva)?

Legjobb válasz: A terhességet mindenki másképp éli meg. Lesznek külsõ változások, amik ilyen nagy melegben akár azzal is járhatnak, hogy megpuffad kissé az arcod. A hasad ha vékony alkatú vagy, kicsit meggömbölyödhet, de inkább késõbb fog látványosabb lenni. Boldog babavárást! :) 33 hkm

12 hét után leghamarabb gömbölyödhet a poci, elõtte max puffadás. Arcon egyes emberek észreveszik a terhességet hamarabb, ne kérdezd mit látnak rajta...
A terhességet mindenki másképp éli meg. Lesznek külsõ változások, amik ilyen nagy melegben akár azzal is járhatnak, hogy megpuffad kissé az arcod. A hasad ha vékony alkatú vagy, kicsit meggömbölyödhet, de inkább késõbb fog látványosabb lenni. Boldog babavárást! :) 33 hkm
Ez csak azért van, mert úgymond fel vagy fújódva. Ha megfigyeled este nagyobb a pocid, reggel kisebb. Legalábbis nálam így volt. Bár a 4. hétnél még nem emlékszem ilyenre, csak késõbb. Mire már alapból elmult ez a jelenség akkor olvastam a neten, hogy sokat segít ezen, ha többször eszel kevés mennyiséget. Szóval kipróbálni nem volt alkalmam használ e, de egy próbát megér. Mert nekem legalábbis olyan kellemetlen teltség érzetem volt végig ebben az idõszakban.
Nem tudom, hogy mire megy ki ez a kérdés. Terhes vagy, és gömbölyûbbnek látod magad, és azt akarod tudni, hogy a terhesség okozza-e, vagy pedig még nem tudod, hogy terhes vagy-e vagy sem, és esetleg ebbõl szeretnéd megtudni?
Akkor ideje tesztelni, lehet, hogy igaza van az ismerõsödnek. Vannak, akik egybõl észrevesznek egy kis változást is a másikon. Haspuffadás pedig elég gyakori ilyenkor. Szóval tesztelj, és írd meg az eredményt. :)
A kérdező hozzászólása: Egyik ismerõs mondta, hogy biztos terhes vagyok az arcom formája miatt, õ nem tudja, de pár napja késik is, ráadásul a hasam is fel van puffadva.
Mikor csináltad õket? Mikor már késett?
A kérdező hozzászólása: Már teszteltem sokat. Az utolsó 3-n láttam valami nagyon halványat, de nem tudom beszkennelni olyan halvány.
Ilyen korai terhességnél még nem jellemzõ a gömbölyödés.
A kérdező hozzászólása: Nem volt valakinek hasonló tapasztalata?
A kérdező hozzászólása: Tudom, de nem lehet, hogy mégis? Hol lehet errõl olvasni?
A kérdező hozzászólása: is-is, az utolsónál már több napot késett

Mi lehet? Anyukámnak (bár nincs foga már) állandóan fáj az állkapcsa, voltunk röngenen, semmit nem találtak, de nagyon gyakran begyullad és feldagad ettől az arca és a fülére is rámegy.

Legjobb válasz: Valószínûleg fogak híján az állkapocs csontokkal próbálja elmorzsolni az ételt, amikor eszik, vagy - ha van neki - a mûfogsora terheli túlságosan az állkapcsát és ez okozza a gyulladásokat, fájdalmakat. Érdemes lenne akkor orvoshoz menni, amikor éppen fel van dagadva az arca, hátha akkor nem intézik el annyival, hogy nem tudják, mitõl lehet. Hosszú távon pedig a legjobb - bár kétségkívül nem olcsó - megoldás az implantátum. Az elõzetes vizsgálat és az árajánlat ingyenes, nyugodtan menjen el anyukád és kérdezzen meg néhány (mindenki más árakon dolgozik, több ajánlatot kérjetek!) fogorvost a lehetõségekrõl, árakról, elõnyökrõl, hátrányokról.

Valószínûleg fogak híján az állkapocs csontokkal próbálja elmorzsolni az ételt, amikor eszik, vagy - ha van neki - a mûfogsora terheli túlságosan az állkapcsát és ez okozza a gyulladásokat, fájdalmakat. Érdemes lenne akkor orvoshoz menni, amikor éppen fel van dagadva az arca, hátha akkor nem intézik el annyival, hogy nem tudják, mitõl lehet. Hosszú távon pedig a legjobb - bár kétségkívül nem olcsó - megoldás az implantátum. Az elõzetes vizsgálat és az árajánlat ingyenes, nyugodtan menjen el anyukád és kérdezzen meg néhány (mindenki más árakon dolgozik, több ajánlatot kérjetek!) fogorvost a lehetõségekrõl, árakról, elõnyökrõl, hátrányokról.
Keressél craniosacralis terapeutát. Ilyenbõl még elég kevés van, és nem is olcsó a kezelés, de rendbehozhatja. Ha rákeresel a neten, megtalálod õket.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Volt hogy feldagadt állkapoccsal mentünk vizsgálatra és akkor sem sikerült semmit találni.
Allergia a tusfürdõre, szappanra, krémre??
A kérdező hozzászólása: de a szám felett is kicsit mintha kilenne száradva meg az állam is...és a hasamon is volt 1 kicsi :S......
A klóros víztõl is lehet.
Nekem is szokott ilyen lenni, én úgy vettem észre, hogy amikor fürdök és meleg vagy forró a víz, vagy amikor télen a hidegbõl bejövök a meleg lakásba...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!