Találatok a következő kifejezésre: Az arcom nem (903 db)

Mitöl pirosos szinü az arcom? Nem magatatol mert aknes az arcom szedek rá gyógyszert a sotretet mar a 5 honap vége fele jarok szval hat ilyen pirosos az arcom de nem mindig mi okozhatja?

Ja ès az benne van a btájèkoztatoba hogy a nap nem sütheti az arcom mert böriiritáció alakulhat ki. Nekem szokta de max csak amig a buszon vagyok. Egy kis fèny meg csak kell az arcomnak nem??????

Legjobb válasz:
Szia! Én is szedem 7 hónapja, nekem is piros az arcom fõleg ha megmosom, és után tûzvörös, pedig nem dörzsölöm,egyébként a betegtájékoztatóban is benne van, hogy kivörösödik plusz érzékenyebb mint alapból. SZóval én ezt a gyógyszer mellékhatásaként fogom fel. Nap nem érheti!!!Mert a pattanás utáni kis piros foltokat befogja, barna lesz nem rózsaszínes, és az már nem múlik el, bepingmentálódik!! Vigyázz nagyon, használj arcra való 50+ fényvédõt, hidd el,nekem z orvos is mondta és a kozmetikusom is, mert ha nem vigyáz az ember, az már maradandó foltokat hagyhat az arcon és az már nem múlik el, mint a piros foltok. Arról nem beszélve, hogy most alapból is érzékenyebb a bõr a gyógyszer miatt, a buszon próbálj meg olyan helyre ülni ahol nem ér a nap, de egyébként ablakon keresztül nem fog meg, az nem para, csak ha mondjuk nyitva van az ablak és úgy süt rád. DE ablaküvegen keresztül nem tud barnítani. Úgyh az nem baj, csak közvetlen napsugárnak ne tedd ki az arcod.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Én is szedem 7 hónapja, nekem is piros az arcom fõleg ha megmosom, és után tûzvörös, pedig nem dörzsölöm, egyébként a betegtájékoztatóban is benne van, hogy kivörösödik plusz érzékenyebb mint alapból. SZóval én ezt a gyógyszer mellékhatásaként fogom fel. Nap nem érheti!!!Mert a pattanás utáni kis piros foltokat befogja, barna lesz nem rózsaszínes, és az már nem múlik el, bepingmentálódik!! Vigyázz nagyon, használj arcra való 50+ fényvédõt, hidd el, nekem z orvos is mondta és a kozmetikusom is, mert ha nem vigyáz az ember, az már maradandó foltokat hagyhat az arcon és az már nem múlik el, mint a piros foltok. Arról nem beszélve, hogy most alapból is érzékenyebb a bõr a gyógyszer miatt, a buszon próbálj meg olyan helyre ülni ahol nem ér a nap, de egyébként ablakon keresztül nem fog meg, az nem para, csak ha mondjuk nyitva van az ablak és úgy süt rád. DE ablaküvegen keresztül nem tud barnítani. Úgyh az nem baj, csak közvetlen napsugárnak ne tedd ki az arcod.
A kérdező hozzászólása: Okès!!! köszönöm szépen válaszod!! :)

Férfiak! (Főleg a 20-25 éves korosztály) Melyiket választanátok inkább? Ha egy lánynak nagyon szép arca van, de van rajta 5-8 +kiló, vagy ha nagyon jó alakja van, de az arca nem szép?

Mindkett?nek egyformán jó a személyisége. Kort is írjatok légyszíves.

Legjobb válasz: Én az elsöt választanám. Mindig is vonzottak a formásabb Nök és pont a plusz kilók végett az arcuk is általában kerekebb, szebb. 23 F

Én az elsöt választanám. Mindig is vonzottak a formásabb Nök és pont a plusz kilók végett az arcuk is általában kerekebb, szebb. 23 F
Egyiket sem. Csak a tökéleteset, lehet kövezni! 20/F
Én még olyat nem láttam mint a második... :D
Én az elsõ kategória vagyok lányként. Mindigis azt vallottam, hogy én lefogyni még le tudok( bár eddig sajnos nem nagyon jött össze) de a második kategórián már úgysem segít semmi.. mégis szívesebben választják õket a fiúk.
A másodikat. Mert az elsõ tehetne az ellen, hogy ne legyen kövér, de nem tesz, neki csak szép arca van és azt hiszi, neki nem kell küzdenie. A második pedig mindent meg tett hogy szép legyen, s habár nem volt olyan szerencsére hogy szép arccal szülessen, de legalább amit lehetett megtett .
Csakis az elsõt. 19 F
5-8 kiló, az nem sok.Úgyhogy kicsit husis, az is jó, meg a sovány is.
3. 80
5-8 kiló semmiség, sõt. Ha megfelelõen ápolt, akkor szexi.
Az elsõt, mivel szerintem egy helyes arc fontosabb mint egy tökéletes alak
Én 2.kategoriaba tartozom csak annyi h nem csunya az arcom hanem natlagos .de a paaik akkoris az elsot valasztjak ha a csaj szinte kover.de persze engem igyis rengeteg pasi keres meg bamul meg csak annyi h soha nm lehetek "tokeletes" kiveve plasztikavalxD marmint am nm vagyok csunya feju csak tudom h nm gyonyoru ennyi. a kerdea ugylenne jo h egy szep arcu kover nm hajas 200kgos hanem jo husban levo csaj v nm tul szep arc de formas sportos testu lany!
Lány vagyok, és az elsõ kategóriába tartozok, de szerintem 1részt nem a külsõ a fontos másrészt pedíg kinek mi az esete, ilyet fölösleges fölrakni ide!!
csakis az elsõt, nálam a pár kiló felesleg nem akadály, sõt inkább elõny :)
Az elsõt. 21/F
Az elsõt. 5-8 kiló még nem a világ vége. 22/f
Kedves 20:57-es! Szívesen megcáfolnám, hogy kit választanak szívesebben a Férfiak:)
Elsõt.
Ez jókérdés 13f
Az elsõt. 21/F
nekem az arc a legfontosabb egy lányban, szóval az elsõ egyértelmûen. Szerencsére barátnõm nem duci, szóval semmi gond :D

Barnító krém arcra? Amit most használok (dm-es barnítókrém) nagyon jó, de az arcomat nem fogja. Van kül test barnító és arc barnító közt?

a dm-nek van saját barnítója arcra és testre is, csak nem tudom megéri -e ugyanannyi pénzért megvenni az arcosat is, mert mivan ha az se fogja be?

Legjobb válasz: Szerintem nem érdemes barnítózni magad, mert v narancssárga, vagy foltos leszel :S Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim ezekkel a cuccokkal :S Ha gondolod elmehetsz szoláriumba :) az tutira lebarnít :) ha félsz az UV-tõl, akkor meg ottvan a Kiwisun-ban az Aquatan :) az UV-mentes :) remélem segítettem :)

Szerintem nem érdemes barnítózni magad, mert v narancssárga, vagy foltos leszel :S Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim ezekkel a cuccokkal :S Ha gondolod elmehetsz szoláriumba :) az tutira lebarnít :) ha félsz az UV-tõl, akkor meg ottvan a Kiwisun-ban az Aquatan :) az UV-mentes :) remélem segítettem :)
A kérdező hozzászólása: igen, az igaz, egyszer próbáltam is ezt a befújós dolgot, csak nagyon erõs színem lett tõle..a vöröses hajamhoz elég keményen sárgás lettem :S mondjuk az bynature volt nem kiwisun.. amúgy a dm-es sundance cucc bevált, csak arcomat vmiért nem fogja, nagyon jó illata van, és nem annyira sárgás, persze nem is barna , de szép. sztetek érdemes kipróbálni ugyanennek az arckrémjét? az mitõl más? az mitõl fogná be?
sztem ugyanugy fogja be, mint a testet max több benne a hidratáló...gondolom én kentem már be ilyennel arcom, háát...ugy néztem ki mint egy májbeteg leprás XD XD


Miteszres, pattanásos az arcom, nem túl vészes, de azért eléggé. Önbírnítóval Johnsons önbarnítós testápolóval kenem magam. Kenhetem az arcomra is? Zsíros vagy vízes inkább? Ha nem akkor mit kenjek az arcomra, hogy utolérje a többi bőrfelületem?

Nem alapozóra vagy púderre gondolok, hanem vmire amit?l bebarnulom pattik nélkül.

Legjobb válasz: Miért nem mész el szoliba? Tartósabb, egyenletesebb megoldás, ráadásul nem olyan macerás, mint 3 naponta kenegetni magad. És amikor elkezd kopni, az egyáltalán nem nevezhetõ esztétikusnak. Árban pedig ugyanott van, mert ha azt nézzük mennyi idõre elég egy flakon....Szóval, inkább szoliba mennék a helyedben, már csak a pattanások miatt is, mivel jót tesz a pattanásos bõrnek. Szárítja.

Miért nem mész el szoliba? Tartósabb, egyenletesebb megoldás, ráadásul nem olyan macerás, mint 3 naponta kenegetni magad. És amikor elkezd kopni, az egyáltalán nem nevezhetõ esztétikusnak. Árban pedig ugyanott van, mert ha azt nézzük mennyi idõre elég egy flakon....Szóval, inkább szoliba mennék a helyedben, már csak a pattanások miatt is, mivel jót tesz a pattanásos bõrnek. Szárítja.
Hogyha nem sárgít be és egyenletesen fed az önbarnítód, akkor bekenheted. De én mindig foltos lettem tõle, és ha az arcod is olyan lesz tõle, az nagyon nagyon ciki.... Ajánlom inkább a szolit, attól szebb egyenletesebb bõrszíned lesz, az arcodon is természetesen.
Igen kenheted az arcodra is.De elöbb mért nem a pattanásokat tünteted el kozmetikus által, aztán önbarnitõ?

Kiviszem a babám a kocsiban, nem baj ha akkor kenem be az arcát, nem fuja ki jobban a szél ha nedves?

elég zsiros a krém és nehezen issza be a böre

Legjobb válasz: Szerintem amikor tudod, hogy indulni fogtok sétálni, öltöztetés közben kend be az arcát, mert addig picit felszivódik és nem fog "ráfagyni" a krém. Bocs én kipróbáltam a babakrémet az arcomon és nagyon kellemetlen érzés Nekem, hát akkor a picinek milyen rossz? Üdv. 8 hónapos lányka anyuja

Szerintem amikor tudod, hogy indulni fogtok sétálni, öltöztetés közben kend be az arcát, mert addig picit felszivódik és nem fog "ráfagyni" a krém. Bocs én kipróbáltam a babakrémet az arcomon és nagyon kellemetlen érzés Nekem, hát akkor a picinek milyen rossz? Üdv. 8 hónapos lányka anyuja

Szerintetek nagy probléma ha nagy és görbe az orrom de amugy az arcom nem annyira gáz?

Egy picit hasonlítok Lorde-ra és Palvin Barbira a szemem és hajam barna és az orrom "kissé" nagy&görbe. Vélemény? :/

Legjobb válasz: Nem! Legalább karakteres arcod van!

Nem! Legalább karakteres arcod van!
Nekem is nagy és érdekes formájú az orrom, ettõl függetlenül szépnek tartanak. Én sem vagyok elégedett vele, de kés alá nem feküdnék, hogy átszabassam.
A kérdező hozzászólása: Köszönööm C:

Fiúk! Mit szóltok egy olyan lányhoz, aki vékony, csinos, általában szép haja van, de az arca nem kifejezetten szép. Tetszhet még nektek?

Legjobb válasz: Miért ne? Fõleg hogy attól mert szerinted nem szép az arc még másnak lehet gyönyörû.

Miért ne? Fõleg hogy attól mert szerinted nem szép az arc még másnak lehet gyönyörû.
Jah
Muti egy képet
Nekem az arc fontosabb, mint az alak például. Ha az arca nem tetszik, akkor lehet bármilyen bombanõ... nekem nem fog kelleni.
kéép? küldj priviben!! :)
azt irtad hogy csinos..de nem szép az arca..hát akkor mégse csinos, nem?
Amelyik normálisabb!
amelyiket jobban lehet szeretni.. és ez belsõtõl függ...
Egyiket sem. Ha valamelyik iránt elkezdek érezni valamit, akkor ott már nem választásról, nem döntésrõl van szó. Ha nem érzek semmi ilyet, akkor meg nem jövök össze egyikkel sem.
"célszerûbb egy szép arcú kövéret választani, aki komolyan fogyni akar és tenni is kész érte" 100-ból egyet ha találsz (mármint aki hajlandó tenni érte), a többi ilyen "Szép arcú de túlsúlyos vagy karcsú de lófejû?" és ehhez hasonló kérdéseket írogat önigazolás gyanánt mert az még mindig könnyebb...
Aki teltebb, még lehet csinos is egyben. Ha meg kövér, akkor még lefogyhat. De ha valaki csúnya, akkor világéletében csúnya marad. Tehát célszerûbb egy szép arcú kövéret választani, aki komolyan fogyni akar és tenni is kész érte, mint egy tökéletes alakú banyapofát, akin már csak a plasztikai sebész segíthet.
ismered a viccet? aminek az a vége, hogy amelyiknek a legnagyobb melle van
Ha csak ez számít akkor a csinos arcút, majd segítek neki, hogy jó testet alakítson ki magának, és voálá, 2 az 1-ben megvan..
hát a rusnyát semmiképp ne.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk számomra is nagyon fontos az arc, de az relatív hogy kinek melyen arcú lány jön be és melyik számít szépnek.
A széparcú.
látatlanban nem tudnám megmondani, ha látnám eldönteném.
Amelyik teltebb...azt el lehet takarni de a.fejet nem szokás....a mi vallásunkban legalabbis nem.
Ha mindkettõ normális akkor a szebb arc számít.
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel mind kettõ normális és rendes és jól kijössz mind kettõjükkel.
"100-ból egyet ha találsz" Elképzelhetõ, de mivel a kérdés elméleti, a válasz is az. Mert azért nem csak ez a kétféle nõ van, meg amúgy sem választanák a legtöbben a kettõ közül egyiket sem. Meg aztán mi az, hogy teltebb, meg mi az, hogy csúnyácskább? Van, akinek már a csöcsös-bögyös alkat is kövérnek számít, vannak, akiknek meg pont azt tetszik. Van, akinek egy arc csúnyácska, másnak meg vonzó. Úgyhogy ilyen kérdésekre konkrét választ úgysem lehet adni.

Lanyok ha talalkoztok egy fiuval, akinek a teste, oltozkodese, humora is nagyon bejon, de az arca nem tetszik, akkor adtok egy eselyt a fiunak vagy vege a dalnak?

Tehat az elonytelen arcat tudja kompenzalni humorral, intelligenciaval, sportos testtel, jo oltozkodessel akkor mi lesz a sorsa nalatok?

Legjobb válasz: Nem tudom, nálam a belsõ után az elsõ dolog az arc. :D De nem ezen fog múlni : D A szerelem felülír mindent :D

Nem tudom, nálam a belsõ után az elsõ dolog az arc. :D De nem ezen fog múlni : D A szerelem felülír mindent :D
mármint sanszos hogy táskapánt az ami keresztbefut rajta ettõl függetlenül lehet még rendes és jófej fickó de így fotóról nem jön be
nem. csak nézz rá arra az ingre, arra a táskára... ez nekem nem jön be, férfiatlan 22:44 voltam 21/L
A kérdező hozzászólása: A gazdag es kigyurt nocsabasz pasik a selyemfiuk?
22:44 vagyok Berki nekem se jön be, túlságosan selyemfiú. Én a férfiakat szeretem :P
A kérdező hozzászólása: Utolso. A ket kommented ellent mond egymasnak, Egyszer azt mondod ha jo a teste meg szepek a szemei stb akkor nem erdekel az arca. Utan meg mar azt mondod, hogy semmi sem javithatja fel az arcat. Pedig ez a berki megteheti hogy minden nap.mas lanyt fektet meg.
A kérdező hozzászólása: Megis mindig mas csaja van.
utsó vagyok: részemrõl berki hányadék, ahogy kinéz...bottal se nyúlnék hozzá :S se a ruha, se a gyúrás se semmi nem javítja fel az arcát :S bûnronda!
figyelj, ha nekem bejön a mosolya, a szája, a fogai és a szemei, akkor simán van esélye :)
van egy fiú az egyetemen, minden lány oda van érte. anno egyik nap jól megbámultam a srácot és rájöttem hogy rohadtul csúnya az arca... de szép a szeme, sportos intelligens humoros ízlésesen öltözködik igazi úriember tehát összességében annyira jópasi hogy senkinek se tûnik fel hogy nem szép az arca - nekem is 1 év után és akkor is csak azért mert sokáig bámultam és kielemeztem :D viszont még így is járnék vele, mert annyira lehengerlõ személyiség hogy nem érdekel hogy nem tartom az arcát Ken babához hasonlóan perfektnek
Ennyi nekem kevés info, nem zárnám ki, az a lényeg, hogy rendes legyen, mélyérzésû, és ne legyen elhízott. :)
A kérdező hozzászólása: Berki csak egy pelda volt, de o elegge sarmis es szepek a szemei. Csak azert linkeltem mert kopasz es vannak lanyok, akik nem kedvelik a kopaszokat.
nekem ha a stílusa bejön, és meglátom benne kicsit magamat, akkor nem számít az arca. Nekem nagyon fontos a belsõ.
Na jó Berkinél sokat dob hogy milliárdos selyemfiú. Õ engem nagyon taszítana, de nem az arca miatt, hanem a jelleme miatt.
Jó kérdés. Szerintem ha ha humora, stílusa, nagyon megfog, akkor még ha kevésbé jóképû, akkor is tetszhet. Volt egy ismerõsöm a gimiben. Amíg nem ismertem mindig az járt a fejemben hogy "Bsszus hogy néz már ki, és mégis mindig van barátnõje, ráadásul mind elég csinos". Aztán megismertem és olyan jó humora van, kedves, udvarias, de a humora a legjobb. És azt vettem észre hogy oda vagyok érte. :D Sajna nem lett közöttünk semmi, (habár még most is elfogadnám) pedig tényleg semmi jóképû nincs benne, de a személyisége... :) 22/L
Persze, én mindig azt hittem magamról, hogy csak a tipikus helyes fiúk jönnek be, de pár éve rájöttem, hogy fiúknál a magabiztosság, a jó kisugárzás, meg amiket leírtál azok a mérvadóak.(Voltak olyan srácok akik nem a leghelyesebbek ésmégis nagyon odavoltam értük) Ha ráadásul a test is kidolgozot, szerintem simán van esélyed, de lényeg az önbizalom, és a cuki mosoly :) 19/L

Dalacin oldattal kenem az arcom. Nem baj ha alapozózóm reggel kicsit az arcom. Nem lesz baj?

Legjobb válasz: Nappal alapozó, éjjelre Dalacin. Úgy nem gond.

Nappal alapozó, éjjelre Dalacin. Úgy nem gond.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!