Találatok a következő kifejezésre: Az arckrém lehet egy idő (2 db)

Az arckrém használattól lehet egy idő után a szem alatti rész ráncos?

vagy az mit?l lehet,hogy ott ráncos lesz,hallottam vhol...

Legjobb válasz: Arckrémtõl nem leszel ráncos,használhatsz ránctalanító krémet,csak arra figyelj hogy ne használj nappalit is és éjszakait is,mert a bõrnek pihennie is kell.Vagy az egyik vagy a másik.Ráncosodni inkább az alapozótól-púdertõl lehet.Ha tudod ezeket kerüld...

Arckrémtõl nem leszel ráncos, használhatsz ránctalanító krémet, csak arra figyelj hogy ne használj nappalit is és éjszakait is, mert a bõrnek pihennie is kell.Vagy az egyik vagy a másik.Ráncosodni inkább az alapozótól-púdertõl lehet.Ha tudod ezeket kerüld...

Egy ido ota sargas az arcborom (nem tulzottan, de engem nagyon zavar), nagyon sokat dohanyzom, lehet ez az oka? Milyen arckremet hasznaljak, hogy olyan legyen mint elotte volt?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy a dohányzástól lehet-e, de csak az arcod? Sárgaságra nem gondoltál? A májtól is sárgulhat a bõr... Menj el orvoshoz!

Nem tudom, hogy a dohányzástól lehet-e, de csak az arcod? Sárgaságra nem gondoltál? A májtól is sárgulhat a bõr... Menj el orvoshoz!
A dohányzástól sárgul a bõröd, ahogy a fogaid, körmeid is. Azt nem tudom erre van e valami krém. Szokj le elõször is, másképp hiába kensz magadra bármit is.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Igen, tudom le kellene szoknom de nagyon nehez:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!