Találatok a következő kifejezésre: Az arc és bőrradírokat (4 db)

Az arc - és bőrradírokat heti hány alkalommal ajánlatos használni?

Legjobb válasz: El kéne olvasni a termék leírását. Egyébként nem jó túl gyakran (mondjuk hetente több, mint egyszer), mert elvékonyodik a bõr és fogékonyabb lesz a sérülésre, fertõzõdésre. Nyáron lehet gyakrabban, mert gyorsabban regenerálódik és különben is több az elhalt hámsejt a nap miatt.

El kéne olvasni a termék leírását. Egyébként nem jó túl gyakran (mondjuk hetente több, mint egyszer), mert elvékonyodik a bõr és fogékonyabb lesz a sérülésre, fertõzõdésre. Nyáron lehet gyakrabban, mert gyorsabban regenerálódik és különben is több az elhalt hámsejt a nap miatt.
heti egyszer
Minden nap. Legalábbis az én arcradíromra ez van írva. Ha nem vagyok lusta minden nap leradírozom, de van, hogy csak heti 2-3-szor. Egyébként akkor radírozd le ha nem érzed simának az arcodat. Mert amíg sima addig fölösleges. Bõrradírt én nem ismerem, nem használom, de szerintem azt elég hetente, kéthetente. Gondolkozok én is a vásárlásán.

Vettem Garnier Pure Activ bőrradirt, és kétségbe vagyok esve. Még több miteszerem van, jobban zsirosodik a bőröm. Félek, hogy tönkre teszem vele az arcom. Szerintetek mit csináljak? Használjam még, vagy ne? És mivel hozhatnám rendbe az arcom?

Legjobb válasz: énis mindig ígyjártam a garnier termékekkel. csak mégrosszabb lett tõle az arcom. az arcod azért zsírosodik jobban, mert nagyon kiszárítja a termék, a bõrnek meg van saját védekezõrendszere, ami a zsírosítás. ha felborítod ezt a rendszert, azaz mégjobban kiszárítod akkor a védekezõmechanizmus mégjobban életbe lép és mégzsírosabb leszel tõle. én nemhasználok már garnier termékeket, hanem sima vizet hazsnálok:D na azóta tökéletes a bõröm. van egy arcradírom, balea márkájú, egy héten eccer hazsnálom, és az nekem eléggé bevált. nem szárítja szét a fejem.

énis mindig ígyjártam a garnier termékekkel. csak mégrosszabb lett tõle az arcom. az arcod azért zsírosodik jobban, mert nagyon kiszárítja a termék, a bõrnek meg van saját védekezõrendszere, ami a zsírosítás. ha felborítod ezt a rendszert, azaz mégjobban kiszárítod akkor a védekezõmechanizmus mégjobban életbe lép és mégzsírosabb leszel tõle. én nemhasználok már garnier termékeket, hanem sima vizet hazsnálok:D na azóta tökéletes a bõröm. van egy arcradírom, balea márkájú, egy héten eccer hazsnálom, és az nekem eléggé bevált. nem szárítja szét a fejem.
A bõrgyógyász mindent megold!
A kérdező hozzászólása: Mintha napoztam volna...
Testápolót nem kéne arcra kenni, pláne nem bõrradírral keverve. Gondolom ez is egy agyonillatosított garnier, nivea, balea szörnyûség..( nézz rá az összetevõkre és megérted) Az is lehet, hogy a bõrradír túl erõs, túl durva szemcsés, irritáló anyagokat tartakmaz, stb. Allergiás reakció is lehet. A tanulság: testápolót csak testre kenjük, bõrradírral csínján bánunk... Addig is kend be aloe géllel, vagy shea vajjal ( csak finomítatlannal!) vagy hideg vízzel mosd le, vegyél be egy calciumot, ha holnap reggelig megmarad, akkor irány az orvos. Nem biztos hogy elmúlik, ez a bõröd érzékenységén és a termékeken múlik.
El, de testápolót soha ne kenj arcra.


Én is szoktam más helyen, nem lesz baj belõle.
nyugodtan használhatod. inkább fordítva ne alkalmazd, vagyis a testradírt ne használd arcra ugyanis az arcra valónál kisebbek a szemek így nem sérti fel a bõrt mert az arcbõr érzékenyebb mint a test többi része.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!