Találatok a következő kifejezésre: Az apai voltak (31 db)

Jézus anyja Mária volt. Az apja József volt. Mindketten hús-vér emberek voltak! Akkor miért hívják Jézust Isten fiának?

Legjobb válasz: Szia! A Szentírás szerint Jézus Krisztus maga a Teremtõ Isten, aki "mikor isteni formában volt nem tekintette zsákmánynak, hogy Õ az Istennel egyenlõ, hanem megalázta magát, és emberi formát vett fel, azáltal, hogy az emberekhez hasonlóvá lett". József csak nevelõapja volt Jézusnak nem vér szerinti apja. Üdv. Péter

Szia! A Szentírás szerint Jézus Krisztus maga a Teremtõ Isten, aki "mikor isteni formában volt nem tekintette zsákmánynak, hogy Õ az Istennel egyenlõ, hanem megalázta magát, és emberi formát vett fel, azáltal, hogy az emberekhez hasonlóvá lett". József csak nevelõapja volt Jézusnak nem vér szerinti apja. Üdv. Péter
Nem józsef volt az Apa (testileg) A Szentlélek szállta meg Máriát, így õ szúzen esett teherbe. A Szentlélek (Szent szellem) meg azért szállt a Földre, hogy Jézust fölmagasztalja.
Sziasztok! "És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy õ test; legyen életének ideje százhúsz esztendõ." /I. Mózes 6: 3/. Ha valaki utánanéz alaposabban, akkor meggyõzõdhet róla, hogy itt nem az emberi élethosszakról van szó, csak megtévesztõ a fordítás: "százhúsz év. Azaz napjaik meg vannak számolva, de Én nem akarom õket egyszerre elpusztítani, azért százhúsz éves határidõ után hozom csak a vízözönt az emberiségre" (Tárgum); "határidõt adott az Isten az emberiségnek, hogy legyen ideje a megtérésre" (Ibn Ezra). A 120 év azt az idõt jelentette, ami az ítélethirdetéstõl az Özönvízig tartott. Üdv. Péter
Nem megtermékenyítette - fõleg nem mesterségesen, hanem a Szentlélek alászállt és így fogant Jézus, Szûz Máriától. Isten nem egyenlõ a Szentlélekkel. Isten nem egy fejlettebb faj, hanem a Mindenható. A Szentlélek Jézust fölmagasztalta, hogy csodákra legyen képes, és hogy meghaljon bûneinkért. A Tudomány és a Vallás sosem járt kézenfogva, szóval nem kellene keverni a kettõt :)
"És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy õ test; legyen életének ideje százhúsz esztendõ." /I. Mózes 6: 3/. Itt ez a Bibliai idézet, ma pedig tudjuk, hogy életünknek a géneinkbe kódolt "átok" szab határt. Ha nem lenne genetikusan belekódolva az öregedés, több száz évig élhetnénk. Ez pedig a Bibliában is szerepel Noénál, aki idejében az emberek több száz évig éltek. Szerintem ez nem lehet véletlen. :) Az flamelésért pedig sry.
Jah kifelejtettem a genetikai résznél, hogy a Bibliában le van írva, hogy Isten az ember életkorát 120 évben maximalizálta. Mai genetikai ismereteink szerint, ideális életkörülmények között az ember maximális élethossza 120 év! A halál és az öregedés, pedig a géneinkbe lett kódolva.
Lemaradt az 1. kép: http://kepfeltoltes.hu/view/111201/MM4.Front.Machine_www.kep.. A gépelési, vagy nyelvhelyességi hibákért meg sorry. Nem olvastam vissza.
Megint elég ügyetlenül fogalmaztam, de remélem azért így már érthetõ. Szóval Jézus azt állította a Biblia alapján hogy Õ Isten fia. Nem angyalok vagy bármi más élõlények fia hanem a Mindenható fia. Tehát ha - ahogy te állítod -valójában csak egy felsõbb faj fia, akkor hazudott.
Utolsónak: arra mondtam hogy a te elméleted szerint - miszerint Jézus valami fejlettebb faj gyermeke - Jézus hazudott, hiszen Õ azt mondta hogy Õ Isten fia. "Ma vannak gyógyulások, és csodák? Miért, jár ma bárki is a vízen, változtatja bárki is a vizet borrá, feltámad bárki is? Én nem hiszem... :) " Igen, sok nagy csoda történik mostanában. A felsoroltak közül csak olyanról hallottam hogy valaki feltámadt. Persze nem Magyarországon, hanem olyan helyen ahol az emberek erõsen hisznek Istenben. És más csodák is történnek. Halott feltámadt: http://www.youtube.com/watch?v=kLp0PSA1HWk Vagy itt van nagyon sok csoda leírása: http://felelmetes-ez-a-hely.blogspot.com/2011/10/teremtes-hi.. Velem is történtek már olyan dolgok amelyeket nem lehet megmagyarázni a természettudományok segítségével, és sok olyan emberrel beszéltem már akikkel csodák történtek. Fõleg gyógyulásokra, jelenésekre, álmokra, szabadulásokra vagy olyan véletlenekre gondolok amelyekbõl Isten gondoskodására lehet következtetni.
4-es! Mire érted h Jézus hazudott? Tegyük fel h õ tudta jól az igazságot, és ismerte ezt az "Istent", az igazi apját. Kapcsolatban állt vele. Jó példa erre ez a mondata: "Ha földi dolgokat mondtam nektek és nem hittétek, hogyan hisztek majd, ha Égi dolgokról beszélek." Mi van ha ezt a mondatot is beillesztjük az elméletbe. Ma se lenne ez máshogy, itt van az élõ példa. Jézus és a Biblia leírja az igazságot, de mivel az emberek képtelenek elhinni, ezért inkább gyártottak maguknak egy sokkal elfogadhatóbb de semmivel sem bizonyítottabb magyarázatot. Ma vannak gyógyulások, és csodák? Miért, jár ma bárki is a vízen, változtatja bárki is a vizet borrá, feltámad bárki is? Én nem hiszem... :)
Utolsónak: de ezzel azt állítod hogy Jézus hazudott. Pedig ez nem túl valószínû, mert semmilyen érdeke nem fûzõdött hozzá. A másik meg az hogy ha a te verziód lenne az igaz akkor ma nem lennének gyógyulások, szabadulások és csodák amelyek Jézushoz mondott imák után történnek.
József nem volt a biológiai apa. Mária csak kihordta a gyereket. Hogyan lehetséges hogy egy szûznek gyereke szülessen? Igen, mesterséges megtermékenyítés. De mivel 2000 éve errõl fogalmuk sem lehetett, nem úgy mint napjainkban - ezért teljesen eltorzították a történetet, és ezért alakult ki az a vallásos nézet, hogy csoda hatására történt, és Jézus isten fia. Igaz, valóban isten (egy fejlettebb faj) fia, hisz isten maga termékenyítette meg mesterségesen meg Máriát. Így tökéletesen igaz lehet amit Jézusról tudunk: szûztõl született, és isten fia. Sajnos ezt sem a hagyományos hívõk, sem a tudomány nem fogadja el. A vallásosok azért mert nincs benne csoda, és kiderülne hogy az istenük amiben hittek nem is az aki, a tudomány meg azért, mert kiderülne h amit ma gondolunk, az nem igaz.
Péter! Látható a sorrendbõl, hogy az emberek kezdetben nem voltak rosszak, de valamiért az Isten 120 évre maximalizálta az életkorukat. Kronológiailag ezután látja Isten hogy az emberek között elharapódzott a bûn, ezért úgy dönt hogy TELJESEN elpusztítja azokat (és nem csak limitálja az életkorúkat). Abban az esetben lenne igazad, ha isten a 120 évet, az emberek bûneinek megszaporodása után mondaná, de akkor meg mi értelme lenne kiirtani õket? Nem csökkentené az emberek életkorát büntetésbõl, ha rögtön utána kiírtja õket. Ez elég nonszensz.

Kaphat-e árvaellátást az a gyermek, akinek a szülei nem éltek együtt, nem voltak házasok és nem fizetett tartásdíjat sem az apa? Az anya aláakart íratni az apával egy lemondónyilatkozatot, valószínű ezért lett apa öngyilkos!

Legjobb válasz: Nem. Árvaellátásra az a gyermek jogosult - ideértve a házasságban vagy az élettársi közösségben együtt élõk egy háztartásban közösen nevelt, korábbi házasságból, élettársi együttélésbõl származó gyermekét is -, akinek szülõje a haláláig az öregségi, illetve rokkantsági nyugdíjhoz szükséges szolgálati idõt megszerezte, vagy öregségi, illetve rokkantsági nyugdíjasként halt meg.

Nem. Árvaellátásra az a gyermek jogosult - ideértve a házasságban vagy az élettársi közösségben együtt élõk egy háztartásban közösen nevelt, korábbi házasságból, élettársi együttélésbõl származó gyermekét is -, akinek szülõje a haláláig az öregségi, illetve rokkantsági nyugdíjhoz szükséges szolgálati idõt megszerezte, vagy öregségi, illetve rokkantsági nyugdíjasként halt meg.
Rám totál rám illik és mi kapunk!!!!

Másnak is voltak ilyen problémák az apjával?

A történetem cska annyi, hogy anyám meg apám elváltak amikor 4 éves voltam, utána kb. le se [email protected], aztán egy olyan 7-8éves koromba megint elkezdte jatszani a jo apat nagyon rosszul, most nemrég jó lett a kapcsolatunk, de közölte h a mostani n?je terhes (mar van 2 gyereke rajtam kivül, feltestvereim) és amiota ezt mondta nekem én meg "rosszul reagáltam le", mert hát kicsit sem bírom azt a n?személyt, azóta megint le se [email protected] hívtam nem vette fel, smsre nem valaszol sehol nemtom elerni..

Legjobb válasz: szia, hát nem tudom, hogy mit kéne tenned, nekem is vannak hasonló problémáim-csak nem az én apámmal. Egyébként azzal, h roszul reagáltad le az új hírét, valszeg megsértõdött, mert te nem bírod az új nõjét... Szerintem adj neki idõt, ha már volt jó kapcsolatotok, az azt jelenti h szeret; lesz ez még jobb is...

szia, hát nem tudom, hogy mit kéne tenned, nekem is vannak hasonló problémáim-csak nem az én apámmal. Egyébként azzal, h roszul reagáltad le az új hírét, valszeg megsértõdött, mert te nem bírod az új nõjét... Szerintem adj neki idõt, ha már volt jó kapcsolatotok, az azt jelenti h szeret; lesz ez még jobb is...
Nem tudom, megvígasztellek-e, de sok ilyen van. Legjobb lenne, ha anyukáddal élnél szép kedvesen, nem bonyolítanád az életedet az apukáddal. Ha néha felhív, vagy meglátogat, jó, ha nem , akkor még jobb. Szeresd akid van, anyukád, vagy eseleg nagyszülõk, és szerezz sok jó barátot. Arra ügyelj, hogy majd pár év múlva te ne ismételd a nem nagyon jó példát.


Szerintetek, mennyire normális az ha 17 éves lányt tilt az apja, és nem engedi hogy ő döntsön a kapcsolatáról, a barátairól. Mindent helyette akar meghatározni? Egész nyáron sehol nem voltam. Itthon feküdtem csak. Szerintetek is jó nyári program?

Legjobb válasz: Nem... Nem jó program.. Közöld az apáddal, hogy egy kibszott nagy lúzer, mert még arra sem képes, hogy elmenjen veled biciklizni, vagy tollasozni, vagy görkorizni. Ezek nem olyan õrültnagy vagyont igénylõ dolgok. Csupán figyelmesség, és szeretet, a másik társaságának igénye..

Nem... Nem jó program.. Közöld az apáddal, hogy egy kibszott nagy lúzer, mert még arra sem képes, hogy elmenjen veled biciklizni, vagy tollasozni, vagy görkorizni. Ezek nem olyan õrültnagy vagyont igénylõ dolgok. Csupán figyelmesség, és szeretet, a másik társaságának igénye..
ha valami kis borsodi faluban vagytok az egyetlen fehér család, nem is csodálom, hogy félt.
Nem normális, de én is részrehajló vagyok, mert még soha nem féltettem senkit, és kétlem, hogy képes vagyok rá. Egyébként meg ha felelnem kellene valakiért, károsabbnak tartanám az állandó bezártságot és annak következményeit minden más lehetséges veszélyforrásnál.
Nem normális, én nem is hagynám, azaz nem is hagytam. Engem sem engedtek volna soha sehova, ettõl még elmentem. Hozzászoktak, mást nem tehettek. Határozottabbnak kéne neked is lenned és nem csak beletörõdni hogy szinte börtönbe zár.
Normális, bár én részrehajló vagyok mert én is így vagyok a lányommal. :)
Õ felel érted még, addig úgy táncolsz ahogy fütyül, ez van. Szülõ függõ sajnos, ki hogy áll hozzá.
Nem enged szakítani? Ne nevettess már, mondanám neki hogy akkor járjál te vele apuci... A te kapcsolatodnak akkor vetsz véget amikor te akarsz, semmi köze hozzá akkor sem ha az apád. Azért csinálja ezt veled mert hagyod. Kicsit állj már a saját talpadra és közöld vele a véleményed, meg hogy teszel rá mit akar, nem az õ élete, hanem a tiéd. Ha hagyod magad akkor még 30 évesen is itt fogtok tartani.
Értelmes lány vagy, ha hiszed ha nem ebben a szüleid is közrejátszottak, megtanulod értékelni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszöntöm a dícséretet "faszrahúznak" stb. ezek szánalmas megjegyzések, kettõ éve kapcsolatom van, nem enged szakítani, mellesleg azóta csinálja ezt mióta bejelentettem hogy dobni akarom a páromat, azelõtt mehettem akárhova..és elég komoly vagyok, nem drogozok, nem vagyok alkoholista és nem csavargok össze vissza, megfontolt vagyok, és önálló.
Mellesleg kérdezõ, apád azért tilt a kapcsolatodtól, mert valszeg azt látja rajtad, hogy kis hülye vagy, akit seperc alatt behúznak a csõbe, vagy [email protected]úznak elõlrõl hátulról, anélkül hogy valóban akarnád..
ma 21:13 Te pont az a típusú ember vagy aki még a szomszéd utcában sem járt, nemhogy borsodban. Huhogtak nekem állandóan, hogy újpest ekkora gettó meg akkora blabla bla. Most itt lakom és simán kimegyek az utcára este 9 kor, 11 kor, de még éjjel 2 kor is. A kutya nem foglalkozik a másikkal.
A mai 16-1 éveseket elnézve azt kell mondjam, normális. Amúgy meg legyen már egy kis eszed, ha megmondod 4szemközt a pasidnak, hogy bocs, vége, akkor apád mit csinál...? És ennyire sík vagy, hogy nem tudsz kitalálni valamit...? Mondd meg apádnak, hogy a Béla, vagy Dani vagy mittomén erõszakos veled, jó-e az neki, ha felcsinál téged, miközben te nem akarod? Ha még ezután is erõlteti a dolgot, akkor élj inkább az utcán és kész.

Az apai nagymamámnak voltak ikertesvérei, illetve a páromnak is, ott az anyai nagymamája révén. Ez számít, az öröklődés kapcsán? Nagyobb az esélyem így az ikerterhessége?

Legjobb válasz: Kb,minden ilyen kérdésnél leírjuk,hogy az anyai,vagyis a te ágad számít,ha a párodon múlna,akkor több millió iker lenne egyszerre.Szerencsére a természet bölcs volt,és ezt meg a nõre bízta.Mivel a nagyanyádnak voltak ikrei,így nagyobb az esélyed,mint nekem,akinek sehol nincsenek a saládba ikrek.Az számít,hogy a te ágadon mi van,és nem a párodé.

Kb, minden ilyen kérdésnél leírjuk, hogy az anyai, vagyis a te ágad számít, ha a párodon múlna, akkor több millió iker lenne egyszerre.Szerencsére a természet bölcs volt, és ezt meg a nõre bízta.Mivel a nagyanyádnak voltak ikrei, így nagyobb az esélyed, mint nekem, akinek sehol nincsenek a saládba ikrek.Az számít, hogy a te ágadon mi van, és nem a párodé.
A papám ikrek volt, és neki is ikrei születtek!!Hát ennyit az anyai ágról! Nem értem, ha valaki nem biztos a dolgában, akkor miért irkál ide?Csak félrevezeti a kérdezõket!
Az igen, szeretnék találkozni egy 13-14 hónapos terhes nõvel, mikor általában csak 9 hónapig tart. :D
Biztos elefántra gondol, azok 22 hónapig terhesek.
nem csak hogy extra hosszú terhességi idõvel van ez a szegény lány megáldva, de még ha te lennél a lány apja! mi? akkor le akarnál feküdni a saját lányoddal???
Zsiráf lesz?:D
ÚRISTEN!! :O :Ooooooo MI VAGY TE? :D :D
Gondolom, 13-14 hetest akartál írni... Egészséges terhességnél semmilyen ellenjavallat nincs. Ha bármi probléma van, amire oda kell figyelni, azt az orvos jelzi. Ha emlékeim nem csalnak, a második trimeszterben a nõnek alaposan meg tud nõni a szexuális étvágya. :D
:DDD Akkor ha megszületik a baba, talán ár járni is tud egybõl :DDD
Te jó Isten...
13-14 hònapos terhes??? wow, nobel dìjat neki
Te édes fiam ne dugjál, inkább olvasgass egy kicsit a témában! Amúgy, ha mégis megteszed, vigyázz nehogy a csajban menj el, mert még a végén ikrek lesznek!

Miért az apámnak panaszkodik az exem mi közben életében egyszer látta amikor együtt voltunk?

Az exemnek tartozom 100 ezer ft-vel de egyenl?re nem tudom kifízetni mert egy halom csekket ki kellett fízetnem.Az apámnak másoknak pletykálja ez a szemét miközben ? az én életemet tönkre tette és szinte pénzben nem is mérhet? az a kár amit nekem okozott.Tény igen tartozom neki de miért kell ezt másoknak pletykálni és bemocskolni?Nem direkt nem fízetem ki hanem azért mert nem tudom,ahogy lesz annyi pénzem egyb?l az lesz az els? hogy neki ki fízetem.Erre mocsok módon mindnekinek híreszteli hogy milyen szemét vagyok és az apámat is ezzel zaklatja ahelyett hogy nekem szólna.Abban a reményben gondolom hogy majd ? kifízeti helyettem...és amúgy is ez nem a kett?nk dolga lenne?Mi köze van hozzá apámnak és bárki másnak is?

Legjobb válasz: Fizesd ki a tartozasodat es hozd el a cuccaidat. Ennyi

Fizesd ki a tartozasodat es hozd el a cuccaidat. Ennyi
Ha nekem tartozik valaki, marhára nem érdekel, hogy mi a nyûge, az nem az én gondom, hanem az övé, engem csak a pénzem érdekel. Fizesd ki, gondolom nem 1-2 hónapja tartozol, örülj hogy ennyivel megúszod a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Ja igen azt elfelejtettem mondani hogy rengeteg mindent ott hagytam nála annak idejéb.A p4-es számitógépemet ami annak idejéb kb 40 ezret ért, ott hagytam nála a snowboard deszkámat ami szintén 50 ezret ér és még rengeteg könyvet és cd-t.Mondtam hogy megtarthatja és majd a pénzt is kifízetem...
A kérdező hozzászólása: Az apám az mág hagyjám hogy hozzá egy, de mindenféle idegennek pofázik hogy én mekkora szemét vagyok.de azt már elelejti hogy õ miket mûvelt amíg együtt voltunk, arról nem is beszélve hogy 150 ezer ft értékben ott vannak nála cuccaim, de neki adtam és nem az már nem kel és a pofáját sem akarom látni.Majd postán érkezik a pénz..
A kérdező hozzászólása: ma 16:21 Ne haragudjál de te tudsz olvasni a sorok között??Nem az áll feljebb, én ezzel tisztában vagyok.Hanem az áll feljebb hogy mindenfélre szmétnek hirsztel mindnekinek az az iiota.Ha nekem tartozik valaki akkor nem fogom bemocskolni hanme kettõnk közt rendezzük..ennyi..szövegértelmezésed meg egyenlõ a nullával.Én tisztában avgyok azzal hogy tartozom és ez nem is áll feljebb, de az hogy apámhoz megy sírni meg pofázni attól még nem lesz kifízetve ennyi..max azt éri el hogy [email protected] az agyam és tényleg nem fogom kifízetni már csak azért sem..
Akkor fizess neki reszletben es ne neked alljon fentebb, hiszen te tartozol.
A kérdező hozzászólása: *Nem azért nem fízetek mert nem tudok nem azért nem fízetek mert nem akarok
A kérdező hozzászólása: ma 16:18 Miért nem fízetek??Miért te a semmibõl tudsz fízetni?Nem azért nem fízetek mert nem tudok, hanem azért mert nincs mibõl egyenlõre..
Hat rosszul jarni csak te tudsz, mivel te tartozol. Orulj, hogy meg nem perelt be. Perkoltseg, kamat, ilyesmi... Miert nem fizetsz?
A kérdező hozzászólása: ma 16:11 Mi az hogy ennyivel te idiota??Mert mi lesz megveret??Veressen én meg nem fízetem ki plusz megyek a rendõrségre..meglátjuk ki jár rosszabúl...
Mónika showban a helyed.
A kérdező hozzászólása: *idején
Nyilvan tisztaban van a mentalitasoddal es joggal aggodik azon, hogy nem fogod visszafizetni a tartozast. Gondolom az eszedbe se jutott, hogy odamenj hozza es felajanld, hogy teszem azt havi 10-20 ezer forintonkent rendezed. Hat nem lennek az exed....

A GYEREKET AZ ANYÁNÁL HELYEZTE EL A bíróság. Az apa nem hozza haza időre napra már 2 napja nem tudom hol van a rendőröknek sem adta át hova menjek? Voltam gyámügyön senki nem csinál semmit

Legjobb válasz: Elsõ: ez nem igaz! Kérdezõ! A rendõrökön és a gyámügyön kívül sajnos nagyon nincs más ötletem nekem sem, talán ügyvédhez. Õ majd indulatok nélkül tudja intézni a dolgokat, és az úgy sokkal célravezetõbb.

Elsõ: ez nem igaz! Kérdezõ! A rendõrökön és a gyámügyön kívül sajnos nagyon nincs más ötletem nekem sem, talán ügyvédhez. Õ majd indulatok nélkül tudja intézni a dolgokat, és az úgy sokkal célravezetõbb.
1. Pont ezért.
mindig az anya kapja a gyereket...
Azért, mert az anyánál helyezte el a bíróság a gyereket, attól még lehet közös a felügyelet. Lehet, hogy a gyámügy ezért nem tesz semmit. Én is ügyvédet tanácsolnék.
A rendõrnek köteles átadni a gyereket....a gyámügy általában nem csinál semmit
én az apát keresném meg.
Igen, az anya, akinek a gyerekét az apa nem hozta vissza, az apát keresi, mert nála van a gyerek. Kedves kérdezõ: gyorsan keress egy ügyvédet!!!
A megítélt összeget fizetni kell tartásdíjra. A lakás fele az más dolog. Arra adj be kérelmet, hogy igényled a felét.
Nem tudom, mennyi idõs a gyerek, de ne a gyereket szivatsd azért, mert az anyja megakadályozza a láthatást (ha ez van mögötte, nem írtad, csak találgatok). A gyerektartás a gyereknek jár, hogy legyen mibõl enni, inni, ruházkodni, cipõt venni, bérletet venni. Jó, hogy a lakás fele a Tiéd, de azért ne a gyereket büntesd, a lakás felét ugyanis nem tudja megenni, felhúzni, stb. A helyi családsegítõ szolgálatokban van láthatási ügyelet, ott mindenképp találkozhatsz a gyerekkel, ha máshol nem megy. Ezt nem tilthatja meg az anyja sem.
plusz kérj a bíróságtól láthatást.
Kérj láthatást, próbálj megegyezni, hogy a gyerektartás kiváltsd a lakás felére.
1. ha nem láthatod a gyerekedjelentsd a gyámügyön és kérj felügyelt láthatást. 2. vagyonmegosztás Gondolom a bíróság hozott egy határozatot az exednek ki kell fizetnietéged, vagy bérleti díjat fizet a lakásra.... hajtasd végre a határozatot 3. ha a gyerektartást csökkented te szívodmeg, mert gondolom a felelséged azonnalmegy a gyámúgyre
Nem értem, mért nem láthatod a gyereket. A láthatáshoz jogod van, ha fizeted a gyerektartást.
Gondolom, hogy van megszabott láthatási idõ, csak a másik szülõ önmegvalósít és nem engedi a láthatást. Rendõrség, de komolyan, menj oda és ha nem adja oda, akkor hívj rendõrt. A másik, hogy tart még a vagyonmegosztási per, vagy lezárult? Ha vége, és meg van ítélve, hogy fizesse ki, akkor jelentsd, hogy nem fizet. Ne hagyd magad.
Akkor is lenne láthatási joga, ha nem fizetné a gyerektartást. A kettõnek egymáshoz semmi köze. A gyereknek szüksége van az apjára.
valszeg már új apukája van, azért vagy letiltva.
Javíts ki ha tévedek, de a gyerek legyártásában te is aktívan részt vettél, ezért kutya kötelességed támogatni, amíg szükséges. Tök mindegy, kit hibáztatsz. Az, hogy a lakásügyet nem rendezted el a volt feleségeddel, az megintcsak nem a gyerek hibája. Úgyhogy fizess szépen, mert az neki jár.
Ha a bíróság megítélt tartásdíjat, akkor feltehetõleg láthatást is, valamint a lakás árának felét követeld az anyukától, ehhez is kaphatsz segítséget a bíróságon, érdeklõdj!
Mennyi idõs a gyerek?
Ne légy már nevetséges ott van a régi lakásdban és 1 évig nem tudtál találkozni vele, oda mész pénteken a sulihoz és elviszed jogod van hozzá, hétköznap haza kisérhetewsd, ünnepségek, szülöik ott lehetnél senki nem tilthat el, láthatádskor oda mész nyomod a csengöt, zsarút hívsz. Mért ids nwem tewtwesd wegxyikwet sdwe mwert xcdsak a pénztárcád érsdekel.
Hiába fele-fele a tulajdonrész, ha kért a feleséged kizáró lakhatást, és azt megkapta, nem jár a fele. 50% tulajdonjogod van, de csak a lakott és nem lakott érték különbözetének a rád esõ részét (1/3) kérheted. Láthatás meg jár, ugyanúgy, mint a gyt a feleségednek, menj a gyámügyre.

Nem értem az ilyen szülőket? Voltam konditerembe és ott volt az apja és a lánya. A lány gyorsan leszaladt a boltba És

Hozott magának egy 250ml cappyt üdít?t. Az apja elkezdet vele szó szerint üvölteni hogy mert ilyet venni.. mert elfog hízni.. és semmmire sem fogja vinni az életben. És az volt a gáz hogy a lány 45kg-nak nézett ki.. És amint megitta az apja rá küldte a futópadra 1 óráig hogy azt amit megivott azt dolgozza le.. Én most nagyon kiakadtam.. 26N

Legjobb válasz: Jééézus...sok beteg fogyatékos nem normális "szülõ",mert ez nem az.....ez nem szülõ

Jééézus...sok beteg fogyatékos nem normális "szülõ", mert ez nem az.....ez nem szülõ
Majd észbe kap, ha egyszer összeesik a lánya, és a mentõk viszik el. Vagy ha csomókban hullik majd a haja, zugevõ lesz, hánytatja magát, depressziós lesz és elmenekül otthonról...
nem normális nevelés.Majd akkor fog feljutni az apja agyáig, amikor már késõ lessz.
Volt egy idõszak, amikor kicsit hízásnak indultam, akkor jelezte még idejében apám, hogy kicsit figyeljek oda. A sportot nagyon támogatta, de soha nem mondta, hogy azért, hogy fogyjak, hanem az egészségem miatt. A hízásnál egyébként 2-3 kg-ról volt szó, de mivel nagyon alacsony vagyok, azért rajtam eléggé látszott. A sportra is mindig azt mondta, hogy energiát, állóképességet ad, fõleg ezért csináljam, az már kellemes mellékhatás, hogy jól fogok kinézni tõle. Teszem hozzá, hogy apám szerint mindenhogy fantasztikus vagyok, még krumpliszsákban is. Persze ez nem így van, de valahol ez lenne a normális hozzáállás, jelezve a feltétlen szeretetet. A külsõm alapján a férjem ítélkezzen, hiszen neki fontosabb, hogy "szép" legyek, õ szexuálisan is érintett.
Az ilyen szegény gyerekekbõl lesznek késõbb jó eséllyel anorexiások, vagy bulímiások.
jesszusom, szegény lány. az ilyen szülõ azért csinálja ezt a gyerekkel, mert rajta éli ki, ami neki gyerekkorában nem adatott meg. lehet, hogy kövér volt, és most magát látja benne, de hát a lány nem is kövér, akkor még szerintem beteges is.
Úgy látszik, "apuci" xilofont akar magának, de egy tételben nem tudja megvenni magának. - Az ilyennek még kutya sem való, nemhogy gyerek...
A kérdező hozzászólása: Legszívesebben beszóltam volna az apjának.. Amikor én kövér voltam apám ilyeneket nem mondott.. Hogy ne egyek inkább segített egészségesebben táplálkozni és mozogni.. Sosem mondta azt hogy ezt ne egyed azt ne igyad. És lefogytam elég ügyesen:) De az biztos hogy a lánynak hatalmas megfelelési kényszere lesz.. és önbizalom hiányos akit mindenki ki használ..
Hát... ez az apuka nem normális...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!