Találatok a következő kifejezésre: Az apa meg fogja kérdezni a (1 db)

Az apa vércsoportát meg fogja kérdezni a doki? 6 hetes

Legjobb válasz: szia! nálam nem kérdezte..szerintem Nálad sem fogja! gartulálok!!

szia! nálam nem kérdezte..szerintem Nálad sem fogja! gartulálok!!
nálunk is csak az anya vércsoportját kérdezik vagyis nézik meg vérvételen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Nekem o neg a vércsoportom, talán ezért, de nálam kérdezték az apa vércsoportját is...
Én A RH - vagyok, de csak kiváncsiságból kérdezte a védõnõ, hogy apa mi (persze õ B RH +) De nem szokták, sajna, és nem is nézik meg.
Nem nezik meg, mert az rh osszeferhetetlensegnel te szamitasz, a te tested kepez ellenanyagokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ.
Nálunk sem kérdezte, pedig pont ma néztem, hogy be se írták a kismama könyvembe (mellesleg a a szülésrõl sem írtak bele egy betût sem, pedig bele kellett volna).
Mi felénk Tolna megyében megkérdezik. Sógornõm A Rh- és lehet, h emiatt megkérdezték a férjének a vércsoportját õ vmilyen +.Már nem emlékszem.De a szülés után kapott szurit.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Elegendő ha az AFP csak ng/ml-ben van megadva?

2

Eddigmeg tudtam voona enni egy két lovat is egy nap ma meg alig tudtam magam hohy valamit egyek. Más is v8lt így? (14 hetes)

4

29 hetes terhes vagyok. Ma voltam orvosnál azzal a problémával, hogy duzzanat van a hüvelybemenetnél. Õ azt mondta valószínű, hogy Bartholin ciszta. Másnak is volt ilyen terhesség alatt? Műtötték vagy antibiotikumot adtak? (többi lent)

Antibiotikumot kaptam rá, hogy hátha visszahúzódik és azt mondta, hogy ha már egyáltalán nem tudok ülni akkor menjek vissza, mert akkor megműtenek. Viszont rákerestem interneten, jó pár oldalt elolvastam és szinte mindenhol azt olvastam, hogy jobb minél hamarabb megműteni, hogy ne tályogosodjon be. Így hogy terhes vagyok aggódok nehogy valami baj legyen. Nem tudom, elmenjek e másik orvoshoz, vagy hallgassak erre és várjak hátha visszahúzódik. Várom a tapasztalatokat.

7

Ez baj lehet? Ha november végén történt egy missed ab, és esetleg januárban teherbe esik a nő akkor baj lehet?

4

Mar 7 hetes terhes voltam amikor az orvoshoz jutottam, es csak akkortol kezdtem szedni terhesvitamint, nem keso?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!