Találatok a következő kifejezésre: Az apa meg fogja (24 db)

Mit lehet csinálni egy alkoholista apával? Akinek már az orvosok is megmondták hogy ha nem áll le az ivással, meg fog halni.

Apám régóta iszik, hogy miért kezdte el nem tudom, még gyerek voltam, de nem vettem észre magam körül semmilyen problémát. Nem halt meg akkoriban senki akinek a halála miatt kezdhette volna el az ivást, nem voltak anyagi gondok, munkahelye is volt mindkét szülõnek, és a testvérem is már pár éves elmúlt amikor apám elkezdett inni. Ha elõveszek egy már 6 éve fényképet rá sem lehet ismerni apámra. Most nagyon le van fogyva, 50 valahány kiló a 170 cm-e magasságához, sárga a szeme. Pénzt kéreget kölcsön valahonnan, vagy az is lehet hogy itthonról adott el valamit, fogalmunk sincs. Megmondták az orvosok, hogy nullára vissza kell vinni az alkohol szintet, de apám valahol iszik. Pedig már több helyen is szóltunk hogy ne szolgálják ki.

Legjobb válasz: Hát abban nem osztott a sors hatáskört senkinek, hogy más helyett megtegyen valamit, más helyett akarjon valamit... magyarul: VELE nem tehetsz semmit. Magaddal annál inkább. Nem tudom, milyen szakemberekkel beszéltél eddig, de rengeteg lehetõséged van. Addiktológián, családsegítõnél, 12 lépéses programban voltál?

Hát abban nem osztott a sors hatáskört senkinek, hogy más helyett megtegyen valamit, más helyett akarjon valamit... magyarul: VELE nem tehetsz semmit. Magaddal annál inkább. Nem tudom, milyen szakemberekkel beszéltél eddig, de rengeteg lehetõséged van. Addiktológián, családsegítõnél, 12 lépéses programban voltál?
Mondjuk el lehet válni tõle, aztán vagy bele döglik vagy észbe kap, hogy ha nincs aki eltartsa, inni se tud. De ez se a te feladatod, hanem anyukádé.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elöször is a legtöbb ember NEM azért kezd inni, mert valami "történik" vele, hanem mert nem tudja magát fegyelmezni. Sokszor elég egy influenza - ha iszik, elöbb meggyógyul -, vagy több munka - a fáradtság ellen jó este egy pohárral -, stb. Másodszor aki alkoholista, azt más valaki nem tudja rendbehozni, ha ö saját maga nem akarja, akkor senki nem tud semmit tenni. Azt meg nem teheti meg egyetlen vendéglátó egység sem, hogy a családtagok kérése miatt nem szolgálják ki - ugyanis ezért adott esetben az apád feljelentheti öket. Egy alkoholista nem tud gondolkodni azon, hogy mi lesz vele meg a családdal, csak az az egy érdekli, hogy megkapja a szükséges alkoholt. Anyád annyit tud tenni, hogy elválik töle. Ha beadja a válókeresetet, akkor esetleg (de csak tényleg esetleg) elöfordulhat, hogy ez eljut apádig és kezelteti magát. Ha nem, akkor tényleg ott kell hagyni és anyádnak is, meg neked is a családra koncentrálni.
Semmit. Tudja o is a kockazatot, latja, hogy mi tortenik a csaladban. Megsem erdekli semmi. Ez az o dontese, hogy rontja el a sajat eletet. Megteheti, a sajat elete.
Elõször is ne sajnáld! Mindenki tudja mit mûvel az alkohol az emberrel, aki felnõtt fejjel iszik az igyon is. Ahogy leírtad már eléggé tönkre van menve, anyukád váljon el tõle, hagyjátok magára. Volt egy osztálytársam akinek az apja hosszú alkoholizmus után kórházba került, ahol megmondták neki, hogy nem ihat többet, mert meghal. Fél évre rá meg is halt, mert ugyanúgy ivott... Nem tudtok rajta segíteni és nem is érdemli meg. Anyukádat is tönkreteszi ezzel a viselkedéssel, minél elõbb hagyjátok el.
nekem is ez volt a helyzet, en leleptem otthonrol, majd 3 evvel kesobb elhoztam anyamat es az ocsemet is. Azota nem tudunk semmit rola, de en oszinten nem is sajnalom, hosszu evekig probaltunk ra hatni, beszeltunk vele hogy ennek nem lesz jo vege, de semmit nem ert. Senkivel nem foglalkozott csak hogy minden este leigya magat.

Farsangon csináltunk képet2haverommal és feltettem fb-re akik c. k és úgy hívom a haveromat h "apa". De csak vicc és nem rejtettem el apáék elől a képet és apa meg meglátta, azt mondta h ezért a képért még kapni fogok, meg h legyen akkor ő az apám?

Most összevesztünk és nem tudom mit tegyek?De az csak egy kép egy kiírással és már felkapták a vizet anyával együtt. Azt mondták szedjem le a képet de nem szedtem le csupán csak elrejtettem h csak 3ember láthassa azt a képet. De minden hiába ha összevesztem apummal? Mellesleg büntetésbe vagyok, elvagyok tiltva mindenkit?l, de jogosan, de ezért megharagudni mikor az csak egy kép! Nem értem a mai szül?ket? Mit tanácsoltok?Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem a "kifejezés" ebben az esetben sokkal közelebb áll a magyar nyelvben az apafejhez, mint az édesapához. Próbáld meg ezt elmondani nekik.

Szerintem ez nem a "kifejezés" ebben az esetben sokkal közelebb áll a magyar nyelvben az apafejhez, mint az édesapához. Próbáld meg ezt elmondani nekik.
Hát ez tényleg hülyeség.
ezt én se értem..elég hülyeség...
Én lány létemre szoktam úgy hívni barátnõmet, hogy "apa". Van is egy képem fent, aminek az a címe, hogy "Édesapámmal" és a barátnõmmel vagyunk rajta. Most akkor a szüleimnek ki kéne tagadniuk? Ekkora marhaságot. Anyukám írt a kép alá annyit, hogy "nagyon megváltozott, dekoratív édesapád van kicsim... :) ". Szerintem a szüleid nagyon konzervatívak, és számukra az lenne az ideális, ha a számítógépet kivágnád a francba és TV elé sem ülnél. Menekülj otthonról, amint tudsz.
A leszavazó értelmesebb próbál lenni a kérdezõ szüleinél. Sikerrel...
Ki az aki mindent leszavaz, most komolyan?
Nem értem. Ilyenen kiakadni? Az én idõmben még tüzetraktunk az utcán, elvertek minket de semmi kitagadás nem volt.
Felhozhatod neki, hogy egyesek meg nem is a saját nevükön vannak fent a neten. (Ezért én is kaptam a szüleimtõl jópár verbális pofont, aztán akkor kaptak észbe, amikor kiderült, hogy valaki után nyomoztak és mivel megvolt a neve, orrba-szájba szívatták.) Vagy pl. sokan úgy becézik a Péter nevû haverjukat, hogy Jani - és mégsincs ebbõl patália. Szerintem el fog múlni a haragjuk, mert minden csoda három napig (se) tart. Ha mégsem, akkor hozz fel érveket.
Esetleg pszichológust. Aki elmagyarázza nekik hogy mi az az igazi probléma.
Szerintem itt legfõképp a barátok származása zavarta a szülõket. Ha jól értelmezem a c. k kifejezést.

A barátnőm két gyerekkel el akar költözni a férjétől de még nincsenek elválva, de az apa nem engedi. Ha hozzám átjelentkeznek akkor az apa bármikor elviheti a gyerekeket, vagy csak az anya engedélyével? Tehát náluk fognak lakni.

Legjobb válasz: Amig a birosag nem donti el, hogy kinel legyenek a gyerekek, addig ugyanannyi joga van mindket szulonek. Attol, hogy nalad lesznek bejelentkezve, semmit nem jelent. A szulok a gyerekekert a felelosek, te mint baratno nem sokat tehetsz, neked nincsenek jogaid. En ertem, hogy segiteni akarsz, de az apanak is vannak jogai. Amit tenni tudtok az az, hogy minel elobb irtok a birosagnak, es keritek a gyerekek elhelyezeset az anyanal, valamint a gyerektartast, lathatast mindent rogzitenek majd a birosagon.

Amig a birosag nem donti el, hogy kinel legyenek a gyerekek, addig ugyanannyi joga van mindket szulonek. Attol, hogy nalad lesznek bejelentkezve, semmit nem jelent. A szulok a gyerekekert a felelosek, te mint baratno nem sokat tehetsz, neked nincsenek jogaid. En ertem, hogy segiteni akarsz, de az apanak is vannak jogai. Amit tenni tudtok az az, hogy minel elobb irtok a birosagnak, es keritek a gyerekek elhelyezeset az anyanal, valamint a gyerektartast, lathatast mindent rogzitenek majd a birosagon.
arra vigyázzon a válni készülõ, hoyg a gyerekekre mindig õ felügyeljen ne a barátnõ, mert apa felhasználhatja ellene, hoyg nicns hol lakni, nincs ki vigyázzon a gyerekekre... még magánál tartja õket, ha õ marad a házban, vagy követeli a gyerekeket, gondolom nehéz nekik, de jobb lenne ha maradna anya a két gyíerekkel a háézban ...inkább menjen a pasi, vagy nem akar? akkor utáljátok ki.
Ha az anya elviszi önkényesen a gyerekeket és nem engedi õket az apjukhoz, az apa akár fel is jelentheti. Már pedig ha nem engedi ezt, akkor lehet, hogy ez meg fog történni. Elvileg az apa elviheti a gyerekeket és nem hiszem, hogy egyáltalán érdekelné bármi is, ha már egyszer az anya ugyanúgy elvitte tõle a gyerekeket. Akkor lesz tiszta, hogy mi hogy alakul, ha már a gyerekek a bíróság által el lesznek helyezve.
Helyi gyámhatóság (önkormányzat) hivatott rendezni ezen kérdéseket. Sajna nem állnak a helyzet magaslatán, de egy próbát megér. Õk indíthatnak családsegítõs közvetítést, egyeztetést stb.


Sõt sok helyen a pár együtt vonul be
Akkor vonuljatok együtt a pároddal
Telintélyesebb férfi ismerõs, fõnök, vagy tanár is kísérhet, vagy valamelyik barátnõd papája. Semmi esetre se vonulj egyedül.
Keresztapád van?
Mi ketten vonultunk be, hasonló okokból.
Vonulj a Pároddal... vagy karolj a lányokba.. vagy a kislányokkal kézenfogva basszus itt sírok a kérdéseden... Nincs egy nagyon jó barátod?
Igen jó enne anõvéred férje is :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de ugy gondolom ezek alapján hogyha egyedül nem akkor inkább a párommal mást nem érzek annyira közelinek hozzám hogy felkérjem õt erre!
Jól teszed :) ilyet is láttam már és nagyon szép úgy is :9 Sok boldogságot ha arra kerül a sor engem a legjobb barátom fog kísérni..
Persze, hogy lehet. Ha õ elvállalja, miért ne? Az a lényeg, hogy valaki átadjon a férjednek :)
A kérdező hozzászólása: A keresztfiam apukája a Nõvérem férje!Azt ugy lehet??:D
Keresztfiad apukája?
A kérdező hozzászólása: A fõnököm is nõ meg fõnökkel egyébként sem vonulnék elsem hinnétek de sajnos az összes barátnõmnek (4db) meghalt már az apukájuk sajnos igy hozta az élet!Viszont még lesz 2 koszorus gyerkõc is egy lány 7 éves meg egy csini fiu 3 éves õ az én keresztfiam esetleg neki foghatnám a kezét vagy nem is tudom!De ha semmi nem jön össze akkor tényleg vagy együtt a párommal akihez férjhez megyek vagy egyedül a koszorusok után..
A kérdező hozzászólása: Off... Hát fogalmam sincs akkor kivel vonulhatnék..
A kérdező hozzászólása: Anyukám is meghalt már régen!Keresztapámat aki a nagynéném férje volt már elváltak más városban él és nem is tartjuk a kapcsolatot fiu testvérem nincs egy nõvérem van!
Lehet templomban esküdni. Anyukád sincs már, hogy a nagymama lesz az örömanya? Bekísérhet a templomba a fiútestvér, keresztapa, nagybátyád is-egyik sincs?
Vagy akkor a võlegénnyel, vagy sehogy. Templomi esküvõn sem kötelezõ vonulgatni.
Menjetek együtt a pároddal az oltárhoz.
Fiú testvér, keresztapa, nagybácsi, nagyapa, stb. Ilyenkor egy hozzád közel álló férfi rokon szokott kísérni.Legalábbis én így tudom.
Keresztapa.
Én ugyan nem szándékozom férjhez menni, de ha mégis, nem lenne senki, aki kísérne, már nincsenek férfi rokonaim. De ez nem gond, ha ketten mentek a pároddal + tanúval, akkor is összeadnak, nem kell ahhoz kísérõ.
Nálunk szoktak egyedül is, vagy testvér kíséri, nem alap, hogy az apa (anyakönyvvezetõ rá is kérdezett, hogy hogyan szeretnénk...együtt be, vagy külön...stb...)
Mifelénk csak a templomban szokás kisérni.Az én apukám is meghalt ha elvenne a párom engem a keresztapum "adna át" neki. :)
Sajnos nekem sem él már apukám. Tavaly volt az esküvõnk, mi a férjemmel vonultunk be (úgy tudom a régi magyar szokás is ez).
Mi a parommal az edesanyankkal mentunk be en az enyemmel o az ovevel karoltve , edesapank meghalt.
18 év alatt keresni fog, igen.
Kérdezõ! Nyugodtan írj ki ide bármilyen kérdést, ami eszedbe jut, megpróbálunk segíteni Neked. Mert bár 18 éves vagy, jogilag nagykorú, de attól még gyerek. Sok felnõttnek nem jut eszébe, hogy könnyû úgy felnõni, elhagyni a szülõi házat, hogy tudja, bármi gond van, van egy háttere. Neked ez sajnos nincs, de ezen nem tudunk változtatni. Attól még néhány jó tanács lehet, hogy picit könnyebbé teszi Neked a döntést. Írj, ha valamit nem tudsz, vagy nem értesz! Minden jót Neked!
A rendõr nem adhatja kia az adataidat, ha megteszi feljelented és nagyon megüti a bokáját
Csak hajtogatod a butaságot, nem jut el az agyadig semmi :S Ha be is jelenti hgy eltüntél akkor se történik semmi.Nem fognak arra kényszeríteni hogy haza menj
Hahóóóóóó Nem olvasod a válaszokat? Ha nagykorú vagy simán leléphetsz
Ha tényleg ilyen, jobb is, ha minél hamarabb lelépsz. Minden további vele töltött idõ rombolja a lelkedet.
Ha betöltötted a 18at, azt csinálsz, amit akarsz
Az, h rendõr ismerõsei vannak, nem jelent semmit. Ha meg is találnak, közöld velük, h köszönöd szépen de semmi bajod, nagykorú vagy, apád hül.yeségei miatt jöttél el otthonról, és nem szeretnéd, ha megmondanák neki, h hol vagy. Ennyi. Ha meg megmondja, feljelentheted. A rendõrök sem csinálhatnak az amit akarnak. Sok szerencsét a költözéshez.
Mi a fõ probléma közöttetek?
Folyt. Még annyit, hogy az alkoholista csak a saját jogait hangoztatja, a rendõrök viszont tisztában vannak a Te jogaiddal is. Simán közlöd, hogy nem akarsz vele semmilyen kapcsolatot fenntartani, még indokolnod sem kell, ezt is takarja az, hogy nagykorú vagy.
Ha már külön élsz, õ meg zaklat, akkor már Te jelentheted fel õt. Egy rendõr sem fog neki segíteni, õk sem akarnak bajt maguknak még az apádért sem. Az a Te bajod, hogy már úgy elültette Benned a félelmet, hogy attól is félsz, amitõl nem kellene. Addig lépj le, míg érzel Magadban erõt ehhez, sok szerencsét!
A kérdésedre mindenki azt írta hogy nem vihet haza ha nagykorú vagy, de ennek ellenére csak hajtogatod, hogy de így meg úgy meg rendõr ismerõsök meg...... erre már nem lehet újat mondani
Hová tudnál menni?Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Mint már írtam apa ismer egy két rendõrt, ha azok elmondják neki, hogy hol vagyok folyamatosan a lakásomhoz fog járni, zaklatni fog és ez az egész ügy elõröl fog kezdõdni. Apám nem fogja csak úgy hagyni, hogy a saját életemet éljem. Õ nem ilyen sajnos...
Akkor írj egy levelet hogy leléptem, ne keressetek!!
A kérdező hozzászólása: Alkoholista és agresszív, állandóan szid, ordibál velem, megaláz mindenki elõtt. Eddig tûrtem, de úgy érzem, hogy ez már nem bírom tovább!:(
A kérdező hozzászólása: Jó oké de gondolom, hogyha szó nélkül lelépek otthonról akkor apám szólni fog a rendõrségnek akik keresni fognak.
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Felkereshetnek a rendõrök? Kicsit félek tõlük. Nem tudom, hogyha megjelennek az ajtóm elõtt mit csináljak, mit mondjak nekik. Nem szeretném, hogy megtaláljanak, mert van egy pár rendõr akt ismer az apám, és félek, hogy elmondják neki, hogy hol vagyok.:S Azonban teljesen felszívódni szerintem nem tudok!:S Elõbb vagy utóbb biztos megtalálnak a zsaruk!:(
Költöz minél meszebbre hid el hogy egy másik városban a rendõrök lesz'ják majd hogy egy alkesz a felnött gyerekét akkarja zaklatni.

Az apa vércsoportát meg fogja kérdezni a doki? 6 hetes

Legjobb válasz: szia! nálam nem kérdezte..szerintem Nálad sem fogja! gartulálok!!

szia! nálam nem kérdezte..szerintem Nálad sem fogja! gartulálok!!
nálunk is csak az anya vércsoportját kérdezik vagyis nézik meg vérvételen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Nekem o neg a vércsoportom, talán ezért, de nálam kérdezték az apa vércsoportját is...
Én A RH - vagyok, de csak kiváncsiságból kérdezte a védõnõ, hogy apa mi (persze õ B RH +) De nem szokták, sajna, és nem is nézik meg.
Nem nezik meg, mert az rh osszeferhetetlensegnel te szamitasz, a te tested kepez ellenanyagokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ.
Nálunk sem kérdezte, pedig pont ma néztem, hogy be se írták a kismama könyvembe (mellesleg a a szülésrõl sem írtak bele egy betût sem, pedig bele kellett volna).
Mi felénk Tolna megyében megkérdezik. Sógornõm A Rh- és lehet, h emiatt megkérdezték a férjének a vércsoportját õ vmilyen +.Már nem emlékszem.De a szülés után kapott szurit.
Sok , mindenért veszekedhetnek. De írd meg , mirõl szól. Majd. jobb lessz.
Egy házasságban többször is elõfordulhat, hogy összekülönböznek a szülõk. Szerintem nincs is olyan család, ahol ne fordulna elõ veszekedés. A szüleid nyilván fáradtak, nyúzottak, idegesek. Téll közepe is van, vitaminhiány, is közrejátszik. Ilyenkor az ember könnyebben felfortyan, hamar döhbe gurul. Olyan dolgokon is kiakadhat, amin máskor csak nevetne. Ha egy családban gyerekek vannak, akkor azt, hogy elváljanak, nagyon-nagyon meggondolják. Nem fogják egy összeveszés miatt feldobni az egész családot. Ne láss mindjárt rémeket. Majd megnyugszanak, és kibékülnek. Talán próbálj meg egy kicsit közremûködni, hogy ne veszekedjenek annyit. Anyukádnak segíthetsz a háztartási munkákban, ezzel tehermentesíted õt, így pihentebb, nyugodtabb lesz. És akkor apukáddal is kedvesebben tudna bánni. Ennyit tehetsz csak gyerekként, többet nem nagyon. Ne búsulj neki, rendbe fognak jönni a dolgok, meglátod!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi tetris a választ

Van egy kutyám, az anya 100%malinois az apa német juhász 7 hónapos dem ég nem ált fel a füle teljesen (70%) áll fel fog még álni neki?

Legjobb válasz: Meg ami még fontos a kutyát olyan helyre is vigyed ahol még nem voltál vele azért mert egy ismeretlenebb helyen jobban hegyezi a fülét vagyis jobban használja.Egy ingerszegény környezettõl is elõfordul, hogy a fül nem áll fel.

Meg ami még fontos a kutyát olyan helyre is vigyed ahol még nem voltál vele azért mert egy ismeretlenebb helyen jobban hegyezi a fülét vagyis jobban használja.Egy ingerszegény környezettõl is elõfordul, hogy a fül nem áll fel.
Gondolod, ha másként kérdezel, akkor azt a választ kapod, hogy ----de, holnap már áll a füle?
Akkor mi? Egyszerûen a piac kiszolgálása. Mert épp ilyesmikre van igény.Éles munkára megfelelõ egyedek összeengedése, hogy a két fajta használható tulajdonságai lehetõleg egy egyedben meglegyenek. Aki valóban dolgozik a kutyával, annak mindegy, mibõl van, csak mûködjön. Lehetõleg nagyon jól. De ez nem tenyésztés.
Munkakutyásoknál elõfordul, hogy egy top malit rátesznek egy top nj-ra. Nem nevezném szaporitásnak. Én is láttam már ilyen almot, nem voltak egyszerûek!!
12:21-es! Az elõzõ kérdésében olvastam hogy ilyen feltétellel kapta a kutyust: "helyhiány miatt kaptam, majd egy kölyköt kell vissza adnom.kiderítettem az az anya 100%mali, az apa német juhász, ez lehet a baj a "fülével"?" Tehát õ is tovább szaporítja.. :(
Csak annyit tehetsz, zöldkagyló-kálcium, és várakozás. Szerezhetsz fülsablont mellé, amit beszoktak ragasztani.
ma 12:14-nek. Nem õ szaporít, hanem a "tenyésztõ" adta oda neki ilyen feltételekkel. Tipikus..... sok a szuka, kevés a hely, de a kölyök kell a piacra.
Tuti hogy fajtiszta, csak nem fajtatiszta! :D Mivel keverék xD Olvastam az elõzõ kérdésed, hát neked nem való kutya! Minek egy keveréket szaporítani??? Menhelyeken van több 1000 németjuhász keverék.. Istenem! És a füle valszeg kajla marad.
Mivel mind a két fajta álló fülekkel rendelkezik. A kölyöknek legkésõbb 6-hónapos koráig fel kellett volna állnia a fülének. De ha ez nem történik meg akkor valami besegítéssel. Mivel a te kutyádnak 70%-ban áll, akkor mésztartalmú étrendet kell neki adni.
A kérdező hozzászólása: nem csak utána jártam hogy fajtiszta e.és hogy ez nem e befolyásolja
Ne keverjük össze azért a pusztán haszonszerzés céljából pároztatott szûrés nélküli egyedek szaporitásával. A kettõ nem ugyanaz.
Ha még õ meg is ismerné én biztos nem. Elfelejthetné a gyereket egy életre.
szerintem már meg fogja ismerni. de sztem max 1-2 hét. hátha vki mond valami konkrétabbat, én csak azt tudom, hogy a gyerkõcünk a nagymamájával egy-két hetente találkozik, de már mindig emlékszik rá.
Kislányom havonta egyszer látja a férjem szüleit, kb. 7-8 hónapos kora óta ennek ellenére már megismeri Õket mindig.
Sajnálom ami történt. Szerintem igen, sajnos már hiányozhat neki az apja. Az enyém 6 hós, imádják egymást apával, én úgy érzem, ha hirtelen nem lenne, biztos hiányozna a kicsinek.
Három hónapos a kisfiam, a nagymamáját sajnos december eleje óta nem látta, de ma láthatóan megismerte, örült neki. Én sajnos leginkább este látom, mert 6 körül érek haza, reggel meg többnyire még alszik, amikor elmegyek munkába. Ha az anyja mondja neki, hogy jön haza Apa, akkor vigyorog, felélénkül, szóval tuti megismer. Sajnálom, ami veletek történt. El sem tudom képzelni, hogy ilyet tegyek a kisfiammal.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek bár ez nem jó hir!Leginkább köszi az utolsó hozzászólónak aki igazi Édesapa!Sajnálom hogy a kisláyomnak nem ilyen apuka jutott!Hát eddig mig az ünnepek alatt együtt voltak repkedett õ is az apukájától!!!És férjem is ugy nézett ki hogy imádja bár ezt most már megkérdõjelezem!!!Én sem értem hogy egy nõ hogy tudja igy a családja gyereke ellen hangolni!!!????Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!