Találatok a következő kifejezésre: Az apám hiszem (25 db)

ezt én sem értem...
mert annyira ragaszkodik az anyjához az apja és nem látja át a dolgokat, hogy vmi nincs rendben ha folyton utazgat és semmi idõt nem tölt velük

Mástól van a (z egyik) gyereked mint aki az apjának hiszi magát? (Csak lányok és nők! )

A statisztikák szerint minden harmadik gyerek ilyen. Lássuk hányan vallják itt ezt be.

Legjobb válasz: Engem is mindig megugatnak a kutyák,lehet a postástól vagyok?

Engem is mindig megugatnak a kutyák, lehet a postástól vagyok?
Azért én nagyon kíváncsi lennék milyen statisztika mutatta ezt ki és mégis mennyi anya vett ebben részt. Másrészt miért vallaná ezt itt be bárki is? Senkinek semmi köze hozzá a családot kivéve, de sok sikert.
nekem nem (még egy gyerekem sincs) de a nõvéremnek igen
A kérdező hozzászólása: ma 15:39-es Van három vagy több gyermekes anya akinek mind a három gyermeke mástól van, nem egy szer ez akkor derül ki amikor elválik és a férj újra házasodik és kimondják róla hogy örökletes génhiba vagy hasonló okból terméketlen. Tehát csak rontana a statisztikán, ami amúgy az elmúlt évtizedben amúgy enyhe javulást mutat.
A kérdező hozzászólása: Nem apasági tesztel készült a statisztika. A leginkább pontos és a többi felmérést nagyban pontosító statisztika Olaszországban készül. Ez alapján pontosították a több felmérést. A felmérés azt is figyelembe vette ha valakinek az orvosi kartonján szerepelt hogy mesterséges megtermékenyítésen eset át. És minimális hiba arányt tartalmaz, mert azt nézték "csak" hogy az anya és apa és testvérek vércsoportja alapján a bejlentett apa lehet-e a gyerek vérszinti apja.
dr house?
Ilyen sok embernél csinálták meg azt a drága apasági tesztet?? Szinte hihetetlen. :O Szóval ha nem akarom rontani a statisztikát, vagy maximum két gyereket szülök, vagy a harmadikhoz igénybe veszem a postás segítségét? XDD
Akkor élj a statisztikák szerint :) Erre a kérdésre az elsõ 5 válaszoló kötözködve válaszol? Nekem nincs gyermekem és szerintem a többieknek sem nagyon és ez csak egy tipp. Mellesleg apasági tesztet azokon a gyerekeken végeztetnek akiknél ez a dolog kétes. Ebbõl könnyen leszûrhetnek ilyen statisztikát. Nem hinném hogy bárki is nekiállt összevetni a családtagok vércsoportját. Mivel ugye az is ANONIM honnan tudják a vércsoportból kinek kik a szülei? Vércsoport alapján esetleg tippelhetnek. Mert ott akkor csak a nyilvánvaló helyzetek szûrhetõk ki. Azok akiknél a férj(apa) és a gyereknemzõ(apa) vércsoportja megegyezett ott akkor mi alapján csinálták a statisztikát? Elsõ voltam
kis hazugság, nagy hazugság = statisztika
A kérdező hozzászólása: ma 14:49-es a statisztika adatok azt mondják hogy egy ilyen típusú kérdésre az elsõ öt válaszadó csak kötözködve és/vagy mellé beszélve fellel. Nos?
statisztika - valótlan adatok gyûjteménye.. :)
A kérdező hozzászólása: Nemzetközi vércsoport és kórházi leletes adatait anonim módon felhasználó felmérés. Európa legpontosabb felmérése, mivel sok millónyi ember adatai vették figyelembe.
most mégis mit vártál? h minden 3. hozzászólás az lesz h "igen, én is ilyen cípõben járok"?
Megint egy értelmes kérdés.
miért lenne mástól? vannak r.bancok, megcsalások, de ez egyáltalán nem törvényszerû. a pasik félrelépéseibe inkább ne menjünk bele.
Bocs, de a kérdezõnek igaza van. Rengeteg ilyen van.
Légy jó mindhalálig.
A kérdező hozzászólása: Nem bocsi nem ez az :) de köszi azért a választ
A címe CJ7 a kis zöld látogató. Ha erre gondolsz :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :) régen kerestem már ezt a filmet csak nem találtam :D


Azt hiszem elvesztettem az apám bizalmát. Mit csináljak hogy visszaszerezzem? .

17 éves lány vagyok van két kamasz fiú tesóm. A szüleim között elég rossz a kapcsolat már kb 3 éve. És azóta csak egyre rosszabb. Tavaly óta emlegetik a válást. Igazából apa akar válni mert elege lett anyából. Anya mindig veszekszik velünk amikor itthon van. Amikor haza jön egyből kiabál velünk amikor apa is otthon van akkor veszekednek... Van egy nyaralónk a Balcsin anya egész nyáron ott van ha haza jön akkor csak 3-4 napig marad és már megy is vissza. És amikor itthon van mindig azzal jön hogy sokkal jobb balcsin egyedül... És apa is szokta neki mondani hogy minek jött haza. Múltkor amikor 2 hétig nem volt itthon anya akkor apával beszélgettünk (apával se volt jó a kapcsolatom, nem szoktunk beszélgetni) de most elmondta nekem hogy állandóan azon jár az agya még a melóhelyén is hogy mennyivel jobb lenne ha elválnának és jobban megtudnánk élni. És elmondta hogy anya már nem szeret minket és nem szeret velünk lenni és ezt eddig is tudtam,...stb... Ma anyával beszélgettem és valahogy szóba jött az hogy apa mérges lesz e rá ha elmegy a balcsira...és én mondtam neki hogy nem mert csodálkozott azon hogy anya egy egész hétre haza jött és elárultam neki hogy hazudtam neki legutóbb telefonon amikor azt mondtam neki hogy apa futni ment(azért mondtam neki ezt mert apával akkor beszélgettem apa felhúzta magát és nem akart anyával beszélni. És elmondtam anyának ezt is hogy nem akart beszélni vele és azt is hogy beszélgettem vele és erre anya megkérdezte hogy miket mondott apa róla és elmondtam....és apa pont haza ért és anya meg sírt és elmondta anya apának amit én elmondtam neki és apa nagyon haragszik rám és szarkeverőnek tart... És már apa se szeret Ma egész nap bujkáltam előlük nem akarom hogy lássanak. És anya most még jobban utál. Anyáék ma miattam veszekednek, legszívesebben autó elé ugranék... Apa azt hiszi hogy anya pátján állok anya meg azt hogy apáék. Anya most azt hiszi hogy amikor vígasztaltam őt pár hónapja egy nagy veszekedést követően nem igaziból vígasztaltam csak úgy csináltam és nem hiszi el hogy amikor beszélgettem vele komolyan a problémáiról csak miatta tettem mert tudtam azzal segíteni neki és jót akartam És nem veszik észre hogy én mindkettőjüket szeretem és jót akarol mindkettőjüknek. De most baromi jól megcsináltam ezt. Már apa is utál!! És nem hiszem hogy elég lenne egy bocsánat kérés. Most hozzá se merek szólni. Mit kéne ilyenkor csinálni? Ha a helyembe lennétek ti mit csinálnátok?

Legjobb válasz: ültesd le mind a kettõt egymás mellé és kérd meg õket h hallgassanak végig egy szó nélkül és mond el nekik amit érzel, h mennyire szereted õket és h mennyire rossz a veszekedés és h anya nincs otthon és h apa ....szal mindent

ültesd le mind a kettõt egymás mellé és kérd meg õket h hallgassanak végig egy szó nélkül és mond el nekik amit érzel, h mennyire szereted õket és h mennyire rossz a veszekedés és h anya nincs otthon és h apa ....szal mindent
Mond meg apukádnak, hogy sajnálod, kérj bocsánatot amiért elmondtad és mond meg neki, hogy te csak segíteni akartál hisz nem jó így látni õket és egyformán szereted õket, senkinek a pártján nem állsz, és neked is jó volna egy szeretõ családban felnõni. Talán javasolj nekik párkapcsolat terápiát vagy valamit.El se akarnak válni de együtt se hajlandóak normálisan élni.Ez így nem normális és titeket is tönkretesz, megvisel lelkileg.
Nem te tehetsz arról, hogy anyádék nem bírják elviselni egymást.. Ez a szüleid ostobasága, hogy még nem váltak el. Az a legszörnyûbb, hogy ilyenkor sok esetben belevonják a gyerekeket is a vitákba és ezáltal õk isszák meg a levét az egésznek, hiába ártatlanok az egészben. Mondd meg nekik, hogy te mivel mind a kettõnek a gyereke vagy, ugyanúgy szereted mindkettõt, nem állsz senki pártján, ezért legyenek szívesek kihagyni téged a vitáikból, ne rád hárítsák a feszültségeiket, ha valami problémájuk van egymással, azt oldják meg õk ketten. Azt is elmondhatod nekik, hogy te nem valamelyikük szövetségese vagy, hanem a gyerekük, ezért nem ítélhetnek el, ha elmondod pl. anyádnak, hogy mi van apáddal.. mert ez elvileg egy család.. ha ez baj, akkor inkább ne mondjanak neked semmi ilyesmit. Ha értelmes emberek, akkor biztosan felfogják, ha valami hasonlót mondasz nekik.
Ostoba szüleid miatt te szívsz! Semmi rosszat nem tettél, nyugi! Ültesd le õket, és mond meg, hogy amíg nem fejezted be, ne szóljanak közbe! És mond meg nekik, hogy te mind a kettõjüket szereted, és nem jó neked, hogy ezt csinálják!Mind a kettõnek segíteni akartál, ha egymással nem jönnek ki, ne rád haragudjanak! Anyukádat meg végképp nem értem, ott hagy hetekre egyedül, és õ a balcsin van? No komment...
A kérdező hozzászólása: nem lehet velük beszélni egyszerre, mert nem hallgatnának végig, legalább is anya tuti, hogy nem. én most nem szeretnék hozzájuk szólni, nem szeretném, hogy lássanak. késõ este fogok csak haza érni. talán apa alszik rá pár napot és jobb lesz a helyzet. anyától meg facebbok-on kértem bocsánatot, de nem fogok beszélni vele itthon! és csak azért kértem tõle bocsánatot, mert miattam veszekedtek. most elég rosszul érzem magam itthon, rosszabb mint eddig az biztos! Utálok itthon lennii!!!!!!

Miért nem hiszi el az apám? Azt hiszi hogy hazudok, vagy mi?

Kb. Fél éve elmentünk szemészetre magyarországon és azt mondták hogy kell szemüveg. (0.5 ös ) de nem vettünk, mert külföldön élünk és pár nap múlva indultunk is volna haza.. Itt meg elmaradt, nem akartam hogy vegyünk, meg a szemészetes néni is mondt hogy a 0.5 nem nagy szám. Gondoltam nem olyan fontos...

Legjobb válasz: Apukádnak igaza van, a szemüveget egyénre szabva készítik, a lencséket egyedileg csiszolják. Menejetek el csináltatni egyet.

Apukádnak igaza van, a szemüveget egyénre szabva készítik, a lencséket egyedileg csiszolják. Menejetek el csináltatni egyet.
Hát nem tudom, de nekem is 0.5-ös van, de a tv nézést egyáltalán nem befolyásolja. Pedig én kb 5 méterre vagyok tõle.
Csináltassátok meg a szemüveget. Talán érdemes lenne új vizsgálat alapján készíttetni. Azzal még jobban látnál.
de az anyja "sárvérû" volt
Mert az anyja szülei muglik voltak. A tiszta vér pedig azt jelenti, hogy az összes felmenõje varázsló. Egyébként meg a könyvben is leírták pár helyen, hogy az elmélet ott hibádzik, hogy már szinte nem is létezik olyan varázsló akinek a felmenõi között ne lenne mugli vagy félvér.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Spermium donor baba örököl az apja után? Megtámadhatják ezt a rokonok hisz nem vérszerinti a gyerek páromnak?

Legjobb válasz: Ha jogilag a nevére vette, akkor ugyan olyan jogai vannak mint ha vér szerinti gyereke lenne.

Ha jogilag a nevére vette, akkor ugyan olyan jogai vannak mint ha vér szerinti gyereke lenne.
A kérdező hozzászólása: Ok
Tulajdonképpen az öröklést a családjogi törvény szabályozza. Ilyen szempontból viszont nem az a lényeg, hogy ki a biológiai apa (A sparma donor^^), hanem az, hogy kinek a nevére lett anyakönyvezve a a gyermek. Attól fog örökölni, akinek a nevére anyakönyvezve lett, függetlenül attól, hogy õ-e a biológiai apa vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi És ha különmennénk akkor köteles lenne gyerektartást fizetni vagy ha bizonyítja, hogy neki nem lehet saját gyereke akkor nem? mert ugye csak azoknak kell akiknél kiderül, hogy tényleg õ a vérszerinti apa
Nem. Akinek a NEVÉN VAN A GYERMEK annak kell. Akkor is ha külön mentek és akkor is ha impotens. 1 évig lehet megtámadni az apaság vélelmét. Ha ennyi idõ után nem teszi az anyakönyvezett apa akkor megnyerte 18 évre a kölyköt, akkor is ha nem az övé.
A kérdező hozzászólása: Úh:(

Azt hiszem az apám pszichopata, én pedig neurotikus lettem ettől. Az egész életem furcsa, nem tudok normális kapcsolatokat teremteni. Megijedtem. Mit tehetek, hogy ezt feldolgozzam?

"A pszichopaták által tapasztalt problémákban a szorongásnak nincs szerepe. Nem

Legjobb válasz: Menj el egy normális pszichológushoz aki megérti, egy wikipédiás idézetbõl és abból hogy "lehet hogy ez a baj?" nem fogjuk tudni megítélni a helyzetet, akkor se tudnánk ha szakemberek lennénk.

Menj el egy normális pszichológushoz aki megérti, egy wikipédiás idézetbõl és abból hogy "lehet hogy ez a baj?" nem fogjuk tudni megítélni a helyzetet, akkor se tudnánk ha szakemberek lennénk.
Nem valószínû, hogy apád pszihopata. És az sem valószínû, hogy te neurotikus vagy. Tudod miért gondolom így? Mert nem vagy ebben a témában szakember, és ezt te nem tudod eldönteni. Lehetnek ilyen sejtéseid természetesen, de ezt ne tényként kezeljed. Ha kiváncsi vagy a véleményemre, ez egy sajnos gyakran elõforduló családon belüli konfliktus.
A kérdező hozzászólása: Nem egy unatkozó ijedt tini vagyok, hanem 21 éves nõ, aki próbál a saját lábára állni. Voltam már pszichológusnál is, aki csoportos pszichoterápiát javasolt, de végül nem kezdtem el, mert úgy éreztem, nem értette meg pontosan, mi a problémám, csak le akart nyúlni. Tehát az már biztos, hogy probléma VAN. Csak azt nem tudom, mit tehetnék.
túl sok wikipédiát olvasol

Régi nickelodeonos rövidmese, azt hiszem csak egy részt adtak le belőle szerintem úgy 2006-2008 környékén, valami fiúról szólt aki az apjával élt és valami gyíkká változott át, mi a címe?

Vagy nem tudom, lehet hogy alapból is félig gyík félig ember volt, vagy valami ilyesmi, és ha jól emlékszem valami D betűs neve volt, Danny vagy Dan vagy ilyesmi, és az egész mesének nagyon nyomasztó és fakó hangulata volt, szinte már engem a Salad Fingers-re (

Legjobb válasz: Engem is érdekelne!

Engem is érdekelne!

Melyik az a film, ahol az ében van egy szuperhős iskola, és a főszereplő egy fiú akinek az apja a legjobb és legmenőbb szuperhős, és azt hiszik csak segéd lesz belőle?

Els?re furán hangozhat, de én egyszer láttam ezt a filmet, sajnos csak a feléig, és azóta nem találom sehol, pedig nagyon izgalmas és jó volt. Tudja valaki hogy mi a címe, esetleg hol kereshetném?

Legjobb válasz: Szuper felsõtagozat. Én is nagyon szerettem. :)) a pirateclub.hu-n tuti le tudod tölteni, vagy pirateisland.ws

Szuper felsõtagozat. Én is nagyon szerettem. :) ) a pirateclub.hu-n tuti le tudod tölteni, vagy pirateisland.ws
***** Itt a link. Egy gyors reg után már tölthetsz is (elsõ voltam)* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!