Találatok a következő kifejezésre: Az apám állat. Mit csináljak (3 db)

A kérdező hozzászólása: És most meg néztem és van rajta egy luk az arcán!!!
Milyen fájdalom csillapítót adtál neki???
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól van semmi baja jól érzi magát le van kezelve és szépen gyógyul a seb!:)
Na, mi van a cicával?
Remélem hogy meggyógyul a cicád......én is naon drukkolok :D
A kérdező hozzászólása: Ma negyed öt után megyünk állatorvoshoz anyám montda hogy itt a közelben törökbálinton van egy állat orvos!:) Most már jobban érzem magam:) !
A kérdező hozzászólása: Törökbálinton lakom de amikor a kutyám volt bajban akkor 6 állatorvost kérdeztünk meg hogy ki e jön mert elvérzik a kutya és azt mondták hogy nem az egyik állat orvos pedig azt mondta hogy fáj a lába és nem tud így kimenni de felajánlottuk hogy mi elvisszük kocsival de azt mondta hogy nem!:(És másnapra meghalt a kutyám:, (((
Szia, ha van otthon Betadine cseppetek (barna fetõtlenítõ folyadék) cseppents a cica sebére belõle. (Holnap reggel is) Nem írtad, hogy hol laksz, de bizonyára van a közelben állatorvos (ha megírod hol élsz, segítek keresni). Hívd fel, és kérdezd meg, megnézné-e a cicusod ha elviszed, akkor is ha épp nem tudsz fizetni (gondolom ez a probléma, amiért aggódsz, hogy apukád nem partner a dologban) Sok állatorvos ilyenkor is segít.
Ne aggódj biztos hogy holnapig kibirja ha csak az arcán van seb.nem kell sírnod meg fog gyógyulni.Tudom milyen érzés.Egyszer én is sírtam már mikor beteg volt a macskám.Õ a kedvenc macsekom volt egyszer egy nagy vihar szaladt volna be a lkaásba este és összeesett legurult a lépcsõröl és nem tudott felkelni a földrõl.Amikor odamentem hozzá én megnéztem de semmi sebet nem láttam rajta olyan folt mintha valami rohamot kapott volna.Teljesen merev volt az egész teste a szíve nagyon vert a pupillája is ki volt tágulva a levegõt gyorsan kapkodta és ott hánykolódott a földön.Hiába hívtuk az állatdokit nem vette fel a telefont.Adtunk neki egy kis nyugtatót mert attól féltem nem éli túl az éjszakát Nagyon rossz volt látni.Egész éjszaka sírtam és nem tudtam aludni csak arra gondoltam hogy minél hamarabb meggyógyuljon.Másnap reggel megyek a konyhába látom hogy a macskám ott sétálgat eszik és semmi baja sincs.Enyhén meglepõdtem hogy tegnap este már a halálán volt most meg úgy evett mintha semmisem történt volna. Szoval ezért nem kell sírni meg tudják gyógyítani a macskádat.
A kérdező hozzászólása: Hát nem ismeritek az apámat nagyon nem szereti a macskákat úgy hogy bármit felajánlok akkor se visszük el a cicát én mindent megtennék hogy el vigyem de a miközelünkben nincs állat orvos és még csak 13 vagyok! De most alszik a cica adtam neki fájdalom csilapítót de én már felhívtam az anyámat és azt mondta hogy holnap egybõl jön és visszük orvoshoz vagy megyünk állat patikába!De nagyon félek az estétõl mert kint járkálnak a kandúrok és félek hogy valami történik a cicámmal de persze el van kerítve ugyanis vannak picik és õket is nagyon féltem!remélem holnapig kibírja a cica de amúgy jól van.És igen én voltam az elõzõ is.
Hány éves vagy? Egyedül nem tudod elvinni? Nagyon messze van? Vagy nem is tudod hol az állatorvos? Ha elég nagy vagy már akkor nézz utána a neten hol van a közeletekben állatorvos és vidd el. Vagy hívj ki egyet. Nagyon csúnyán el fog fertõzõdni, ha nem látja állatorvos... próbáld meg rágni apukád fülét, hogy vigyétek el, esetleg ajánlj fel valamit mondjuk egy hétig te mosogatsz, tudom is én. :)
Te ugyanaz vagy aki pár kérdéssel ezelõtt írta, hogy az apja nem engedi beoltani a macskádat, mert gyûlöli? Ez esetben nem kellett volna macskát tartani. Alapszabály, hogy csak akkor lehet háziállatot tartani, ha minden családtag szeretné. Ha más nem megy, kérd anyád segítségét. Ma úgyis csak az ügyeletes állatorvost hívhatnád, de az tényleg nagyon drága, és csak akkor érdemes kihívni, ha nagyn veszélyes a helyzet.
hát én ha a hejedben lennék elvinném az állatdokihoz....milyen apa az (már bocs)aki nem viszi el a gyereke kedvencét állatorvoshoz, ha kell......
A kérdező hozzászólása: De aztmondta az apám hogy nem visszük el állat orvoshoz!:, (Fogalmam sincs hogy mit tegyek felhívtam az anyámat és mondta hogy holnap felhívja az állat orvost!Ugyan is a szüleim elváltak:(addig is mit tegyek!?
Hívjál papot... Komolyra fordítva: ha tényleg annyira durva a seb, akkor csak állatorvos tudja normálisan ellátni, ha Te otthoni emberek számára készült szerekkel, vagy bármi mással elkezded "kezelni", akkor többet ártasz vele, mint használsz.
Szia! Sürgõsen vidd orvoshoz, különben a seb(luk) csúnyán elfertõzõdik, és bele is halhat. Tapasztalatból mondom, nekünk a kutyánk járt így, sajnos elcsavargott, és mire visszajött, a seb mély is volt és elfertõzõdött és hiába adott neki az orvos bármilyen antibiotikumot, már nem lehetett segíteni rajta...:(:S
Lehet apukád volt...
A kérdező hozzászólása: És az anyám nagyon messze lakik szóval ezért csak holnap tud jönni.

Az apám egy állat. Mit csináljak?

Az apu mikor részeg, mindig kiabál és hülyeségeket beszél, sokszor félek is t?le. Nem bánt, de egyszer eltörte a kezemet. A macskánkat megfojtotta csak kézzel, s anyu mikor hazajön, akkor még nagyobb a vaszekedés, s agreszív lesz. Nem bírom már idegileg. Néha apu azt mondja, hogy dögöljek meg, néha pedig 15 vagyok, de az ölébe vesz, hogy a pici lány vagyok, s szeret.

Legjobb válasz: Jézusom! Semmiképpen sem a Te hibád, ezt tudnod kell! Nem hiszem, hogy ezen az oldalon meg lehetne oldani a problémádat, bár néhány jó tanácsot kaphatsz. Ahol viszont segíthetnek: http://www.kek-vonal.hu/index2.php?m=16 Hívd õket, vagy legalább írj nekik mindenképpen!!!

Jézusom! Semmiképpen sem a Te hibád, ezt tudnod kell! Nem hiszem, hogy ezen az oldalon meg lehetne oldani a problémádat, bár néhány jó tanácsot kaphatsz. Ahol viszont segíthetnek: http://www.kek-vonal.hu/index2.php?m=16 Hívd õket, vagy legalább írj nekik mindenképpen!!!
Dehogy a te hibád! Ha van a sulidban szociálpedagógus vagy olyan személy, ami segít nektek mindenféle kérdésekben, akkor fordulj hozzá, senki sem fogja megtudni, hogy miért mentél oda. Vagy vannak segélyközpontok, telefonszámuk biztos fenn van a neten, õket is hívhatod bátran, tanácsot tudnak adni.
szegénykem, elbögtem magam ahogy olvastam amit irtál. :((( hogy mik vannak. hidd el semiképpen sem a te hibád. apád részeg szerintem felsem fogja teljesen hogy mit csinál, nemtudom mennyit tudnak segiteni ezek az oldalak amiket a többiek betettek, nemtudom mit lehet ilyen esetben tanácsolni. szerintem probálj bezsélni mégis anyáddal nem kell neki ezt konkrétan elmondani ha nem akarod elég azt mondani hogy te nem birod a veszekedést meg hogy apád iszik, nem tudsz esetleg elköltözni nagymamádhoz vagy ilyesmi?
Kicsi lány, NEM a te hibád!!!!!! Beszélj a suliban az ofõvel, vagy vmi rokonnal, pl keresztszülõ, vagy idõsebb rokon. De a gyerek orvosnak is elmondhatod! Beszélj vkivel, nagyon gyorsan, ne félj!
nagyon sajnálom, hogy ilyen ember az apukád!:-( szerintem anyukáddal meneküljetek tõle ahogyan tudtok!
A polgármesteri hivatalban kérhetsz segítséget a családi gyámhatóságtól. Ha ilyeneket tesz az apukád, akkor neked még egy normális nevelõszülõknél is jobb helyed lenne. Ez nem a te hibád, hanem az apukád betegsége. Úgy gondolj rá, hogy beteg, és emiatt tesz veled ilyesmit. Na de akármennyire is beteg, nem teheti tönkre a te életedet! Próbáld ezt anyukáddal megbeszélni, és ha nem megy, menj be a gyámhatósághoz. Te már nagylány vagy, el tutdod ezt intézni! Van ismerõsöm, neki ivott és verekedett az anyukája, õ 11 évesen intézte el, hogy nevelõszülõkhöz kerüljenek a 2 tesójával. Fõleg akkor fontos ez, ha kishugod is van. Mert ugye azt végképp nem akarod, hogy õ is ebbe a vacak helyzetbe kerüljön!
A hivatalos szervek helyett elsõ körben én mindenképpen egy idõsebb és megbízható rokont, ismerõst, jóbarátot keresnék meg, akinek el tudom mondani, hogy mennyire szar a helyzet otthon. Sztem fontos, hogy ne menjen azonnal a családodhoz, hogy elmondja nekik, hogy mit meséltél, ne kételkedjen a szavadban, hanem feltétel nélkül higgyen neked! A nagymamák, nagypapák szóba jöhetnek, ahol "meghúzhatod" magad egy ideig, õk biztos segítenek... A hivatalos elintézéssel az a baj, hogy sajna Magyarországon ez (is) oylan szarul van kitalálva, hogy mindenkinek jó, csak annak nem, akinek segítségre van szüksége :( Elõbb- utóbb az apádat értesítik arról, hogy panaszt tettél, de a nagyobb baj az, hogy még azelõtt megtudja, hogy Téged akárhogy is kimentenének a kezei közül :( és azt hiszem az ilyen embert feldühíti, ha valaki próbál ellene tenni valamit és még rosszabb helyzetbe kerülhetsz:( nagyon sajnálom, biztos nem ilyen apát érdemelnél :(
Kedves Kislany, oszinten sajnallak, hogy ilyen helyzetben vagy.Semmi esetre se gongolj arra, hogy magadban kart tegyel, ez nem megoldas. Az, hogy apad "oda nyúlkál" ez szexualis zaklatasnak szamit, amit a torveny szigorúan buntet, srgosen fordulj segitsegert, legjobb hogyha a fentemlitett tanacsadohoz fordúlsz, probald nekik elmondani, hogy ittas alapotban bantani fog, ha megtudja, hogy panazt tettel ellene.Probaljanak úgy segiteni, hogy teged a jovoben minel kevesebb bantalmazas érjen. Ez mar az o gondjuk, hogyan oldjak meg. Semmiesetre sem a te hibad, hogy igy banik veled ez az "allat" aki az apad. Sajnalom, hogy ezt kellett irnom, de ez surgos megoldast kovetel! Szoritok Neked, hogy minden sikeruljon, es szép napot kivanok.
Ugyanazt nem akarom leírni, mint az elõttem szólók, de mélységesen egyetértek velük, és együttérzek veled. Annyit mindenképpen próbálj megtenni, hogy az ilyen csikizõs-matatós játékokba ne menj már bele. Indokold azzal, hogy már nagylány vagy, és nem szívesel játszol ilyen gyerekes játékokat. Talán ezzel diplomatikusan ki tudsz bújni ez alól. Egy két év múlva meg lesz majd egy izmos pasid, aki majd a tökeit lenyeleti apáddal, meglátod!

Azért irok mert nem birom már a szüleimmnél! 15éves vagyok, az ivás nem áll tőlük messze meg más se namind1. Apámmal a legrosszabb a kapcsolat egyfolytában veszekszünk régebben meg is vert de még most is szokott. Nem tudom mit csináljak!?

Am, Már direkt keresi h miben ködhet belém. Kézilabdázom . Ha bekapok egy 1-est máris kezdi a hülye dumáját h 1hónapig ssemmmi meg stb.Pedig nekem ez a legfontosabb. Már nevel?szül?kön gondolkodom, lehet sokkal jobb lenne. Már nemnagyon birom! Ez már nagyon rossz! Kérlek segítesetek ! .

Legjobb válasz: A suliban keresd meg a gyermek védelmis tanárt és beszélgess el vele õszintén és kérd meg hogy maradjon egyenlõre kettõtök között amit mondasz neki.Õ fog tudni segíteni,hidd el.

A suliban keresd meg a gyermek védelmis tanárt és beszélgess el vele õszintén és kérd meg hogy maradjon egyenlõre kettõtök között amit mondasz neki.Õ fog tudni segíteni, hidd el.
A sport ugyan olyan fontos mint a tanulás!A többihez nem tudok hozzászólni.
Altalaban minding a gyerekkel van a ba es ezitt sem lehet maskepp. . Nem ismerem a te helyzeted, de szerintem kicsit szallj magadba. Ha rendesen viselkednel nyilvan nem bannanak veled igy. Csupan feltetelezem. Egyes utan buksi simogatast pedig ne varj...
nagyid


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!