Találatok a következő kifejezésre: Az anyukamnal a (3 db)

Az anyukamnal lakik a 15 eves sziami cicank, aki egesz ejjel megallas nelkul megy korbe es nyavog, valami elviselhetetlen torokhangon, mi lehet a gond, mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Figyelj a macskák olyanok mint a kutyák.Kiöregednek és megérzik a saját halálukat.Vidd el az állatorvoshoz.Hidd el én már csak tudom.Eddig 2 macskám pusztult el öregségben most van 5 macsekom

Figyelj a macskák olyanok mint a kutyák.Kiöregednek és megérzik a saját halálukat.Vidd el az állatorvoshoz.Hidd el én már csak tudom.Eddig 2 macskám pusztult el öregségben most van 5 macsekom
idõs macska még több szeretete, törödést igényel és nagy odafigyelést.lehet gyenge is már.szép kor cicáknál

Anyukámnál megjelentek a klimax tünetei. Azsálya tea segített, már nem izzad annyira. Viszont aludni sem tud. Mit tehetne? Valami gyógynövény van az álmatlanságra ilyen eseteben? Gyógytea?

Legjobb válasz: Én a citromfû teától nagyon jól szoktam aludni. Egy csészével szoktam inni kb. délután 4-5 óra körül. Nem álmosít, de stresszoldó hatása van. Szerintem érdemes kipróbálni.

Én a citromfû teától nagyon jól szoktam aludni. Egy csészével szoktam inni kb. délután 4-5 óra körül. Nem álmosít, de stresszoldó hatása van. Szerintem érdemes kipróbálni.
Anyukám az Alveo-tól alszik jól. Gyógynövényes cucc és nem csak az alvásban segít.

Anyukámnál egy éve tüdőrákot állapítottak meg. Pár hónapja visszatérő tüdőgyulladással kezelik egy kórházban, kapott antibiotikumot ami nem viszi le a gyulladást. Az orvosa hospice alapítványt ajánlotta anyukámnak. Ez most mit jelent?

Lemondtak róla? Vagy ott ténylegesen meg tudják gyógyítani a tüdőgyulladásból?

Legjobb válasz: Nem, sajnos a hospice házban már nem gyógyítanak. Gyakorlatilag csak szakszerû ápolást kap és adagolják a gyógyszereit. Igen, ez sajnos azt jelenti, hogy az orvosok lemondtak róla. Nagyon sajnálom.

Nem, sajnos a hospice házban már nem gyógyítanak. Gyakorlatilag csak szakszerû ápolást kap és adagolják a gyógyszereit. Igen, ez sajnos azt jelenti, hogy az orvosok lemondtak róla. Nagyon sajnálom.
És látom, hogy az alacsony intelligenciád nem engedi, hogy észrevedd a válaszában a gúnyos élt...
Megnézheted, mert nem anyám, hanem én voltam rákos. 2 éve mûtöttek, urológián... Tudom mit élnek át a kérdezõ és a családja. És sajnálom. De ha rendesen informálna a kérdés kiírásakor nem kapna haszontalan vagy értelmetlen válaszokat.
Tudom, hogy neki írtad. De azért megnézném hogy hogyan viselkednél, ha a te anyukád lenne halálos beteg.
A kérdezõnek írtam, te retardált...
Mégis mi a nagyképû ebben te nyomorék???
Ne nagyképûsködj velem, hanem az orvosát kérdezd meg.
Hát ezt nem értem. Remálem azért, hogy jobban lesz anyukád!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok már gyerek, és láttam az összes zárójelentését, beleértve az utolsót is, ami a daganat stagnálásáról szól, emellett napi szinten látom anyám általános állapotát ami jó volt.Tehát?
Lemondtak róla sajnos. De azért mert te azt tudod, hogy anyukád eredményei nem romlottak, az nem jelenti azt hogy úgy is van. Szóval neked nem mondtak el mindent, hogy ne terheljenek vele.
Erre sajnos nem tudok válaszolni. De ha a kezelés ellenére nem javul a tüdõgyulladása, akkor nem tudnak mit tenni. Talán próbálj meg beszélni újra az orvosával.
A kérdező hozzászólása: De anyukámnál daganatos betegsége szempontjából javulást mondtak, hogy a daganat stagnál, és a tüdõgyulladás elõtt mondhatni teljesen jól volt, hogy mondhatnak le róla mégis??
Szia, mi lett anyukáddal??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!