Találatok a következő kifejezésre: Az anyukám nekem (226 db)

Mit tennél, ha 3, 5 éves kislányod egy magyarországi híres művésznő iránt rajongana, és gyakran azt mondogatná, hogy "mondjuk Õ (tehát ez a művésznő) az Anyukám, nekem meg a testvéremnek, jó Anya? "

Legjobb válasz: Így már kicsit komplikáltabb a dolog. Ezoterikus körökben ilyenkor elkezdjük bogozni, elõzõ életükben hogyan voltak összekapcsolva ezek a lelkek. Kicsi még, nyitva vannak a szenzorai. Ne firtasd ezt a rajongást, el fog múlni, ahogy növekszik és új dolgokat tapasztal, elfelejti. De ne vedd a szívedre, nem ellened szól!

Így már kicsit komplikáltabb a dolog. Ezoterikus körökben ilyenkor elkezdjük bogozni, elõzõ életükben hogyan voltak összekapcsolva ezek a lelkek. Kicsi még, nyitva vannak a szenzorai. Ne firtasd ezt a rajongást, el fog múlni, ahogy növekszik és új dolgokat tapasztal, elfelejti. De ne vedd a szívedre, nem ellened szól!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma is bálványoztuk az imádottat.... :-) na mindegy. Nagyon szereti a lányom, így "én is."
Majd elmúlik.
Hát én bizony nem mosolyhok olyan dolgokon, amik egyáltalán nem tetszenek, hanem kimutatom az igazi érzéseim. Én ugyanezt várom a gyerekemtõl most 4 évesen is, valamint majdan felnõttként. Ha olyat csinál, tesz ami fáj - akár fizikailag, akár lelkileg- én nem alakoskodom. Miért ne értené, hogy ez rosszul esik neked? Az a nõ egy idegen, anya pedig te vagy. Ezt mindig elmondanám neki, mikor anyának nevez egy vadidegen akárkit. Ha játék, ha nem. Van olyan játék, amibe nem kell feltétlen partner lenni. Felesleges hülye tévképeket erõsíteni benne.
Úgy érted, hogy szituációs játékban pl a Halász Judit az anyukája? Ha csak játék, nem hiszem, hogy foglalkoznék vele. Pici még, pár hét alatt túl lesz ezen szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ez a rajongása több mint egy éve kezdõdött, amikor elmentünk egy koncertjére. Azóta több koncerten is voltunk, virágot is vittünk neki, hogy a kislányom odamehessen hozzá, és átadhassa. Azóta minden nap téma ez a hölgy, hogy a lányom mennyire nagyon szereti, mindig szituációs játékokat játszunk vele kapcsolatban, eljátszuk, hogyan adja át a virágot, vagy kitalált játékokat játszunk, például megbetegszik, és a lányom kíséri orvoshoz, õ gyógyítja, stb... Azonban pár napja elkezdte azt mondogatni, hogy ez a mûvésznõ az anyukája, és ma esti mese közben is megszakított, és mosolyogva mondta, hogy neki és a testvérének õ az anyukája. AMikor megkérdeztem, hogy akkor én kinek legyek az anyukája, akkor azt felelte, hogy a Böbének (Böbe a lányom játékbabája). EZekhez mindig mosolygós képet vágok, de ma olyan volt, mintha egy kést döftek volna a szívembe. Persze ma is mosolyogtam hozzá.
Ne vedd a szívedre! Lányom mostanság ha nem az van amit akar, vagy nem engedem, össze fonja a két karját, hátat fordít nekem, és lazán azt mondja Tünj el innen, nem szeretlek! Én csak mosolygós rajta, mert még ilyenkor is olyan aranyos, nem vesz fel a dolgokat!

Ha megjön a menstruáció akkor én nem merem elmondani az anyukámnak. Ti hogy mertétek vagy hogy mondtátok neki? Juj, az lenne a legrosszabb ha az iskolába jönne meg!

Legjobb válasz: nekem szerencsére nem a suliban jött meg.....hanem éjszaka és egyszerûen lementem anyu már fenn volt és elmondtam neki h mi történt....õ röviden elmagyarázta a betét használatot meg ilyesmi és ennyi.....szerintem nyugodtan mond el neki nincs mitõl félned õ az anyukád :)

nekem szerencsére nem a suliban jött meg.....hanem éjszaka és egyszerûen lementem anyu már fenn volt és elmondtam neki h mi történt....õ röviden elmagyarázta a betét használatot meg ilyesmi és ennyi.....szerintem nyugodtan mond el neki nincs mitõl félned õ az anyukád :)
A kérdező hozzászólása: Köcce!!!!Hát igen!!:D
Én csak annyit mondam h, nagylány lettem. Amm volt 1 olyan óránk az ofõvel ahol csak csajok voltak és mondta h, sok lány itt kérdezi h h mondja meg az anyának.:P:D
A kérdező hozzászólása: Oké!!!
Miért ciki kimondani, hogy menstruálsz? Ez teljesen természetes dolog.
Nekem úgy volt, hogy görcsöltem mint a szar és anyu gondolta hogy mi a helyzet, feljött a szobámba és elmagyarázott mindent. nem én kezdeményeztem :D
A kérdező hozzászólása: Oké!!!Köszi a választ!
én nem mertem elmondani neki, nem tudom miért, talán szégyelltem, a barátnõim segítettek betétet vásárolni, és mindig elsunnyogva dobtam ki a betéteket. anyukám nagyon ideges volt kb 2 évig, mert nem tudta miért nem jött még meg. sztem mond el neki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!!!!!
Elõször meglepetésként ért, hogy véres a bugyim, pedig számítottam rá, hogy hamarosan meg fog jönni, hiszen a sredülés minden más jele is mutatkozott már (mellnövekedés, fanszõrzet stb). Elmondtam anyunak, õ pedig megmutatta, hogyan használjam a betétet. (Még alig múltam 10 éves.) Nem volt ciki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!Sokat segítettek!!!
Engem olyan hirtelen ért, hogy rögtön elmondtam. Reggel volt, odamentem anyához, segített és ennyi. Ne félj tõle, az anyukád...
Én is egyik délután vettem észre amikor elõször megjött, aznap nem szóltam anyumnak, hanem csak a legjobb barátnõmnek, de késõbb elmondtam neki is és nemvolt belõle semmi ciki, ez egy teljesen természetes dolog... Már anyám is elmondta apámnak (állítólag) és nem találtam cikinek. :D Remélem segítettem. :)
'Anyu, megjött.'- én így 16/L
Szia!Nekem pont ma jött meg , de semmi gáz nem volt mert adott az egyik barátnõm betétet.Én egy sms-t írtam anyukámnak, hogy megjött :D.

Az anyukám keresztlányának balesete volt és leamputálták a lábát és a családnak megváltozott az élete a a lánya irányította anyukám testvérét és anyukámat kidobta a házból, pszichiáter kéne neki?

aleset után jártunk hozzájuk kb. egy évet aztán elromlott a kapcsolatunk

Legjobb válasz: Elképzelhetõnek tartom, hogy a lánynak az idegei is sérültek a balesetben. Ezt azért mondom, mert tudok egy hasonló esetrõl, hogy volt egy baleset, a gyerek (fiú) bár megúszta, de az idegei sérültek. Alapból nem látszik rajta, de idõnként rájön az "5perc", és olyankor agresszív a társaival. Orvosilag meg lett állapítva, hogy a baleset miatt sérültek az idegei, és azért ilyen. Hogy õt kezelik-e, nem tudom. Lehet, hogy ezt a lányt is meg kéne nézni ilyen szempontból. És ebben õ nem hibás, ha esetleg így van, ne úgy fogjátok fel, egy ilyen baleset okozhat ilyet, sajnos, de lehet kezelni, csak tudni kell, hogy azért lett-e ilyen.

Elképzelhetõnek tartom, hogy a lánynak az idegei is sérültek a balesetben. Ezt azért mondom, mert tudok egy hasonló esetrõl, hogy volt egy baleset, a gyerek (fiú) bár megúszta, de az idegei sérültek. Alapból nem látszik rajta, de idõnként rájön az "5perc", és olyankor agresszív a társaival. Orvosilag meg lett állapítva, hogy a baleset miatt sérültek az idegei, és azért ilyen. Hogy õt kezelik-e, nem tudom. Lehet, hogy ezt a lányt is meg kéne nézni ilyen szempontból. És ebben õ nem hibás, ha esetleg így van, ne úgy fogjátok fel, egy ilyen baleset okozhat ilyet, sajnos, de lehet kezelni, csak tudni kell, hogy azért lett-e ilyen.
Elélg valószínû, hogy a lány nem tudta feldolgozni a történteket. Bár nem egészen értem tisztán a kérdésedet, ki dobott ki kit? De szerintem elég valószínû, hogy pszichiáter kéne a probléma feldolgozásához, vagyis elsõre inkább csak pszichológus, hátha az is elég. De mondom, a gond az lehet, hogy nem tudta feldolgozni a történteket, ez nagyon sokszor okoz súlyos személyiségváltozásokat. tikki
Nem lehet csodalkozni egy ilyen tragedia utan. Semmin nem lehet csodalkozni amit ok tesznek egy ilyen szornyu, eletre szolo, megvaltozhatatlan fajdalom utan. Azert anyukad testverenek nem szabadott volna ilyet csinalnia, hogy kidobjak, osszevesznek veletek. Persze, a lanynak kell pszichologus, es rengeteg lelki segitseg! Ismerek egy most mar edesanyat, aki beteg volt, es az egyik labat amputalni kellett. Utana vallalt egy babat, dolgozik, es autot is vezet. Ket bottal kozlekedik. Csak azert irtam le, hogy tenyleg kell neki a segitseg, es igazan rendes vagy, hogy "nem hagyod elveszni ot". Keressetek neki valaki pszichologust!
Eleve nehéz egy balesetet feldolgozni, hát még azt, hogy fiatal ( és szép) lány létedre örökre tolószékhezt leszel kötve. Nem tudja ezt a tényt feldolgozni. Gondolom volt barátja is, meg majd ugye szertett volna ( szertne családot gyereket. Szóval jobb lett volna ha már a beleset után kezeli egy pszichológus. mostanra olyan leki sérüléseket is kepott maiket még neezebb elvislenui.

Kicsoda nekem az anyukám unokatestvére, és kicsoda nekem az anyukám unokatestvérének a testvére?

Értelmes válaszokat várok:)

Legjobb válasz: nem tudom h neked ki de nekem a keresztanyám

nem tudom h neked ki de nekem a keresztanyám
elsõ a keresztanya az anyukád testvére! kérdezõ: neked senkid :)
Hát nekem is van ilyen, de az nekem senkim (: Mármint szimplánegy rokonom, nincs megnevezve. A második kérdés pedig eleve helytelen mert az anyukád unokatesójának a testvére pedig ugyanúgy Anyukád unokatesója. :)
És a második válaszoló is helytelent mondott! Anyukád vagy apukád testvére, függõen attól, hogy fiú-e vagy lány, õ a nagybácsid/nagynénid. A keresztanyukád az, akit a keresztelõn/keresztelésen felkértek hogy a keresztanyád lehessen. Ez akár lehet olyan is akinek semmi köze a családhoz illetve nincs veled még csak rokonságban sem. (utolsó voltam)
utolsó második vok nem mondtam helytelent, de elõbb gondolkozz, mielõtt irsz! ugyanis anyunak 4 tesoja van! ugyh van nagynéni köztük, nagybácsi, meg keresztanyám!
Utolsó: persze, én elhiszem, hogy az anyukád testvére neked keresztanyád. Nyilván csak annyit akart mondani az elõzõ válaszoló, hogy ez ÁLTALÁBAN nem igaz. Persze vannak esetek, amikor igen, lásd: tiéd. Csak így kicsit félreérthetõ volt a válaszod, és azért korrigálta.

Az anyukám unokatestvérének a felesége apukámnak az édes huga. Nekem keresztszüleim is. Akkor nekem most nénjémék is vagy kik nekem? Van 4 gyerek neki 3 lány és egy fiu akkor ök unaokatesoim és nénjémék is? Vagy hogy van ez?

ó jézusom segitség...

Legjobb válasz: simán nenéd, a gyerekei pedig az unokatestvéreid. az, hogy anyukád unokatestvéréhez ment hozzá, tuttommal nem befolyásolja a rokoni kapcsolatotokat, annyi külömbséggel, hogy nagybátyád lett. A keresztszülõséggel sem függ össze. Általában a szülõk testvérei szokták keresztelni a babát.

simán nenéd, a gyerekei pedig az unokatestvéreid. az, hogy anyukád unokatestvéréhez ment hozzá, tuttommal nem befolyásolja a rokoni kapcsolatotokat, annyi külömbséggel, hogy nagybátyád lett. A keresztszülõséggel sem függ össze. Általában a szülõk testvérei szokták keresztelni a babát.
Elsödlegesen nagynénéd, és unokatestvéred ez a család. Anyukád részéröl igazából semmilyen nevezhetö családi kapcsolatotok nincs.
Mindig a legközelebbi rokonság az elsõdleges, tehát itt az apai unokatestvérség.

Nem nő a mellem, pedig már 14 vagyok. Azt mondták nézzem meg mekkora anyunak, nekem is kb akkora lesz, de ő el van hízva így elég nagy neki. Honnan tudjam, hogy mekkora lesz?

Legjobb válasz: A nõ 24 éves korára "forr ki". Szóval csak nyugalom, lesz ott cici :) Amúgy az anyukámnak nagyon pici mellei vannak/voltak, az apukám családja kicsit jobban el van engedve a témában. Nõvéremnek elég nagyok, nekem úgy a kettõ között volt. A szülés óta hatalmasok :S Türelem ;)

A nõ 24 éves korára "forr ki". Szóval csak nyugalom, lesz ott cici :) Amúgy az anyukámnak nagyon pici mellei vannak/voltak, az apukám családja kicsit jobban el van engedve a témában. Nõvéremnek elég nagyok, nekem úgy a kettõ között volt. A szülés óta hatalmasok :S Türelem ;)
kérdezd meg anyukádtól, hogy neki milyen volt (már ha nem gyerekkora óta van elhízva)
Szia! Nyugi van nekem is olyan bnõm, aki most 15 és még csak most kezd nõni neki!Nekem 10 éves koromban kezdett, szóval genetikától is függ!Vissza üthet nagyszülõre vagy dédire etc. 15/L
Tények: a hízástól és a szülés után nõ az ember melle, hiába hasonlítgatod. Plusz könyörgöm ... 14 vagy, még gyerek, hova akarsz te fejlett melleket? Gondolkozzál már, az ember 18-20 éves koráig nõ és fejlõdik, mit akarsz te 14 évesen??
azért nem nõ a melled mert kukid van :D
hát igen... 6ikos vagyok és 75/B :P nem olyan jó mint gondolod pl.: tesis napra sportmelltaró ami 4000Ftnál kezdõdik... vagy ha bámulják :S
Fúú. most nagyon irigyellek halod.. =/ én is 14 vagyok, de nekem 80/D -s a mellem.. feszes meg minden, meg melltartó nélkül is szép tartása van, de hidd el, nem olyan jó a nagy mell :S Fõleg, mikor (még a lányok is!) nem veled, hanem a melleddel beszélgetnek .. =// Szal ne akarj nagy ciciket :) )) Így vagy jó, ahogy vagy !
Még évekig nõhet! Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, mert Te úgy vagy nagyon szép és értékes, ahogy vagy!!!! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!
Nekem szülésig nagyon pici melleim voltak, pedig a családban mindenki tejcsárda. Hát, most nekem is kb kétszer akkora, mint volt, hasonlítok már a többiekre. Pedig már nem szoptatok. Bár nekem kicsinek jobban tetszettek, most már lógnak.
azt mondják, ha hízik az ember akkor is nõhet kicsit.
ezzel azért vitatkoznék! anyának nagy cickói voltak/vannak.nem olyan hatalmasak csak olyanok amiket mindenki szeretne. nekem és tesómnak viszont kicsi ciciink vannak.nõvéremnek még kisebbek is mint nekem. 24N
nekem 2 nõvérem van. az 1iknek már 12 évesen bazinagy mellei voltak, és mára már tiszta kicsik neki. a másik nõvérem még 15 évesen is totál deszka volt, ma meg nagyon nagyok mellei. úgyhogy nagy melleid lesznek :)

Örökbefogadott kisfiamnak ma az oviban azt mondta az egyik kisfiú, hogy "Neked nincs is igazi anyukád, neked anyukád nem is igazi", szólnál az oviba emiatt?

A kisfiam tud az örökbefogadásról,idáig nem is foglalkoztatta ,ma viszont nagyon indulatosan,mérgesen jött haza délben és az oviból,mire nagy nehezen kibökte,hogy őt ma felidegesítették nagyon,mert ezt mondták neki,csúfolták ezzel,mert nem tudtak meegyezni a játékokon. Mondtam neki,hogy de hiszen tudja,hogy én vagyok az igazi,ki más lenne ...úgy magyaráztam neki,hogy tudja,van neki keresztanyukája az sem az igazi és az ő esetében a vér szerinti anyuka sem az igazi anyuka,hanem én vagyok az igazi az örökbefogadó anyuka,mert énrám számíthat,bennem bízhat,én nevelem. Nem tudom jól mondtam e neki.

Legjobb válasz: Óvónéniknek azért megemlíteném, hogy figyeljenek oda a gyerekekre. Talán még beszélgetnek is a csoporttal a családokról ebbõl az apropóból kifolyólag. Úgy értem, hogy elbeszélgetnek róla, hogy van akinek elváltak a szülei, vagy nincs apa, vagy nincs anya...stb és hogy a családok mennyire különbözõek lehetnek, de mindig az a lényeg, hogy szeressék egymást és összetartsanak, stb. Ebbõl a gyerekek is tanulnak sokat.

Óvónéniknek azért megemlíteném, hogy figyeljenek oda a gyerekekre. Talán még beszélgetnek is a csoporttal a családokról ebbõl az apropóból kifolyólag. Úgy értem, hogy elbeszélgetnek róla, hogy van akinek elváltak a szülei, vagy nincs apa, vagy nincs anya...stb és hogy a családok mennyire különbözõek lehetnek, de mindig az a lényeg, hogy szeressék egymást és összetartsanak, stb. Ebbõl a gyerekek is tanulnak sokat.
Nehéz dolog ez... sajnálom... Két nevelt lányom van. Illetve már csak 1, mert a másik kiröpült. Kicsi koruktól nevelem õket, mindketten az elsõ pillanattól tudták -persze a saját szintjükön- hogy nem vagyok a vér szerinti anyjuk. Eleinte úgy mondogattam nekik, hogy nem az én hasamból születtek, hanem a szívemben születtek és kaptam õket ajándékba, hogy nekik is legyen igazi anyukájuk. Tehát igen, szerintem tökéletes ahogy mondtad neki :) A kérdésedre pedig a válaszom, hogy igen, szerintem szólj az óvónõnek, figyeljen oda kicsit. Sajnos az évek során még sokszor fogja hallani ezt a kisfiad... azt kell erõsíteni benne, hogy ezáltal õ sokkal több, mint a többi gyerek. Sok sikert.
Szerintem jól magyaráztad és nagyon jól tetted, hogy tud róla, az egész örökbefogadásról. Sajnos ilyen incidensek biztos lesznek még. Én az óvónéniknek megemlíteném, hogy figyeljenek rájuk és ha ez továbbra is fenn áll, folyamatosan csúfolják-e miatt, megkérdezném a kisfiadtól, hogy ki az, és a szülõkkel beszélnék.
Nekünk kell vhogy felvértezni õket az efféle beszólásokra. Azzal, hogy õszinte vagy vele, és 100%ban biztos benne hogy szereted, már szinte mindent megtettél. De azért ne fogd fel túl drámaian, szerintem, végül is a Te gyerekednek ezek szerint nemcsak 1 hanem három anyukája is van :) egy életet adó, egy örökbefogadó és egy keresztanyukája is :)
Nagyon jól magyaráztad el neki. Az óvónõnek jelezheted, mert az nem baj, ha a csoportban elmagyarázzák, hogy azok a gyerekek is megértsék akiket a vér szerinti anyjuk nevel (több kevesebb sikerrel). Persze ilyesmivel mindig találkozni fog, de az õszinteséged sokat segít, hogy megtanulja kezelni ezeket a helyzeteket. Esetleg mesélhetsz neki arról, hogy a többi gyerek azért csúfolja, mert nem érti, hogy neki miért van ilyen sok anyukája. Egyébként valószínû, hogy a kisgyerek felnõttek elejtett megjegyzéseit hallotta és mivel nem érti (mert elõtte beszéltek róla, de nem magyarázták el neki) ezért ezt szûrte le és mérgében fölhasználta.

Nekem ki az anyukám unokatesójának a gyereke? Másodunokatestvérem? Vagy az az unokatesóm uncsija? Vagy az fél unokatesó? Olyan van egyáltalán? És harmadunokatesó?

Legjobb válasz: Miert nem kerdeted meg anyukadat? A mai fiatalok mit tudnak? Ez a sok kerdes rokonkapcsolatrol. Ki nekem a ...? Otthon egy csalad sem beszel ilyen dolgokrol mar?

Miert nem kerdeted meg anyukadat? A mai fiatalok mit tudnak? Ez a sok kerdes rokonkapcsolatrol. Ki nekem a ...? Otthon egy csalad sem beszel ilyen dolgokrol mar?
Másodunokatestvéred
Másodunokatesó a szüleid unokatestvéreinek a gyereke.
Attól függ, hogy anyukád elsõ unokatesójáról van-e szó. Ha igen, akkor a másodunokatestvéred a gyerkõc.
Nem vagy meddõ, hisz anyukád sem volt az. Nekem is késõn jött meg, no para.
Szerintem sem késõ. Amúgy is örülj. Én minden percét átszenvedem.
Azt szokták mondani az orvosok, hogy kb. mindenkinek olyan idõsen jön meg, mint az anyukájának. Szóval ezzel nincs semmi baj :)
azért ez nem így van, hogy örülj, hogy még nem jött meg. 10-15 évvel ezelõtt normális volt, hogy egy lány 16 évesen menstruál elõször. Ma már nem az. Én a helyedben nõgyógyászhoz fordulnék ezzel a problémával.
te lány, inkább örülj, hogy nincs havi gondod :D...egyáltalán nem vagy vele megkésve, aggódj majd 18 évesen...viszont egy jó tanács, tegyél a táskádba egy-két betétet és egy pótbugyit, mert amilyen szerencséd van, nem otthon fog megjönni ;)
Szia! Nyugi! És inkább örülj, hogy minél késõbb indulnak be a hormonok (tapasztalat) :) Majd akkor nekiállhatsz aggódni, ha már 18 vagy, de szerintem még akkor sem, inkább el kell menni nõdokihoz és õ megmondja akkor tutit... A többieknek meg nem kell tudni, hogy neked még nem jött meg... tegyél be egy betétet, havonta egyszer, legyél levert, csinálj úgy mintha görcsölne a hasad... ennyi az egész :) közben meg jókat kuncoghatsz magadba :)
19:55-nek Pont hogy az a rendellenes, hogy egyesek már tíz évesen menstruálnak. A 16 igenis normális, unokahúgom 18 volt, mikor megjött neki. Nem veszít semmit, sõt. Éveket spórol. Teljesen egyedi, hogy ki mikor érik meg hormonálisan. Õ még nem érett meg. Ez nem betegség. Nekem sokkal betegebbnek tûnik, hogy kislányok tíz évesen (sõt, egy rokon kisály kilenc évesen!) menstruálnak.
De egyébként nem vagy túl vékony? Mert az gyakran szokott gondot okozni.
A kérdező hozzászólása: nem hinném... 178cm vagyok, és 54 kg... sokat sportolok...
178 centihez az 54 kg az elég kevéske, lehet, hogy nálad is ez a gond.
Kedves 13:47 Én most vagyok 176cm 49kg 28 éves... és már megvan jó ideje... 16 éves koromban kb. 160 cm voltam és 40 kg... Szerintem semmi gond sincs a súlyával, feltéve, ha õ is jól érzi magát a bõrében :)
Szerintem is menj el nõgyógyászhoz, biztos ami biztos. A barátnõmnek sem jött meg, õ is elment dokihoz, és õ kapott is gyógyszert (16 volt akkor õ is). Lehet, hogy nálad nem is kell gyógyszer, de azért mégis megnyugszol te is.
Szerintem inkább örülj hogy nem fáj a hasad:D Bár én fiú vagyok, nem menstruálok:D de biztos nem lehet jó érzés.A biztonság kedvéért azért menj el nõgyógyászhoz!
fehér folyás is csak akkor lesz, ha menstruálsz már, és tényleg ne aggódj, teljesen normális, hogy még nem jött meg (3-4-5-6 évet már így is megspóroltál, nem kellett kellemetlen betétben ücsörögj és nem kellett rá költeni se :) )
20:06..anyu tanítványai között is akadt egy 9 éves kislány, képzelheted, szegény kis másodikost, mikor sírva ment be a WC-rõl anyuhoz, hogy õ nagyon beteg, mert vérzik :(
20:00 "19:52 - minek szenvedjen, ha nem muszáj??" Ha esetleg cikizik az osztálytársai...nálunk sajnos sûrûn elõfordult... tudod milyenek ha valaki különbözik a többitõl..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat kicsit megnyugodtam:) Azért parázom, mert még fehérfolyásom sem volt..
19:52 - minek szenvedjen, ha nem muszáj??
A cickafarok+margaréta (vagy milyen) tea segít hogy hamarabb megjöjjön ;)

Az anyukámnak akarok csinálni valami meglepetés party-t. Szerintetek örülne neki? Majd ha jobb idő lesz akkor a kertben.

Nagyon nagyon büszke vagyok rá mert óriási utat tett meg. Októberben kezdett el fogyokórázni 90 kg-val és amikor elkezdte a családban mindenki mondta neki, hogy ez csak pár hétig fog tartani nem fogja bírni, úgyanis jó párszor megpróbált már fogyózni..lehet a bizalmatlanságunk adott neki erőt ugyanis most már 7-essel kezdődik a mérlegen a tömege.Nem tudom pontosan hány kg de nagyon büszke vagyok rá.Szerintetek örülne egy meglepetés bulinak? És esetleg diavetítést is csinálnék, hogy előtte milyen volt.

Legjobb válasz: Neked kell ismerned anyukádat. Ha vannak barátnöi akkor velük együtt is szervezkedhetsz. vagy apukáddal. Még biztosan akar fogyni, így ne valami nagy kaja parti legyen.

Neked kell ismerned anyukádat. Ha vannak barátnöi akkor velük együtt is szervezkedhetsz. vagy apukáddal. Még biztosan akar fogyni, így ne valami nagy kaja parti legyen.
Anyaként és hasonló sikerélményben gazdag nõként (98 kiló voltam, és most fogyókúrázom sokadik alkalommal, de egyszer sikeres is, mert jelenleg 77 kiló vagyok..) egy kellemes partinak örülnék, ha jó barátok, rokonok vesznek részt benne. De annak már nem örülnék ha a társaság összes tagjával együtt végig kéne nézem azokat a képeket amin több mint 90 kiló voltam.. Az ember ezt nagyon szégyenli, és nem igazán a legjobb megoldás újra mutogatni hogy "lám ilyen dagadt voltál".. A parti jó ötlet, de hanyagold a diavetítõs képeket..
A diavetítést én is hanyagolnám, a party-val kapcsolatban nem tudok mit mondani, te ismered anyukádat, milyen típus, szereti-e úgy általában az ilyesmit? Pl. én pontosan tudom, hogy anyukám utálja az ilyen rendezvényeket, meg a nagy társaságot. Viszont ha a te anyukád amúgy is élvezi a party-kat, a társaságot, biztos nagyon fog örülni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!