Találatok a következő kifejezésre: Az anyamacskámnak, 2 kiscicája (2 db)

Az anyamacskámnak, van 2 kiscicája. A hasában van még 3vagy 4 kiscica és nem tudja megszülni őket. Még érzem a szívük dobogását. Mit tegyek?

Milyen gyógyszert adhatok neki? hány napig élhet még, ha a hasában maradnak a kiscicák?Orvosi beavatkozás nélkül,hogy tudnám kiszedni akiscicákat??

Legjobb válasz: "Orvosi beavatkozás nélkül,hogy tudnám kiszedni akiscicákat?? " Sehogy. Csak SÛRGÕS orvosi beavatkozással lehet ilyenkor megmenteni az anya, és a kismacskák életét is. Úgyhogy azonnal állatorvost kell hívni. Persze ez nem lesz olcsó, sokkal olcsóbb lett volna ivartalanítani, és nem szaporítani ész nélkül, de ez van...

"Orvosi beavatkozás nélkül, hogy tudnám kiszedni akiscicákat?? " Sehogy. Csak SÛRGÕS orvosi beavatkozással lehet ilyenkor megmenteni az anya, és a kismacskák életét is. Úgyhogy azonnal állatorvost kell hívni. Persze ez nem lesz olcsó, sokkal olcsóbb lett volna ivartalanítani, és nem szaporítani ész nélkül, de ez van...
Ha nagyon szereted a macskát, akkor inkább hívj orvost, mert különben beledöglik a szülésbe. Te csak úgy nem tudod kiszedni õket, tapasztalt segítség szükséges hozzá. Nem tudsz neki gyógyszert adni, hisz azt is csak az orvos adhatja. Szerintem hívd fel most az orvost, amíg nem késõ!
Szerintem sem tudsz te segíteni neki. Ehhez állatorvosra van szükség. Tudom, hogy az pénzbe kerül, és ki tudja, mennyibe, de 4 cica élete megéri szerintem. Én legalábbis nem tudnám végignézni, ahogy meghalnak.
Történt azóta valami a kis-nagy cicákkal? Kiváncsi vagyok mi lett a sorsuk. :-(
1. Semmilyet. Marmint nem olyat, aminek az a celja, hogy hogy tulelje. 2. 3 nap. 3. Ugy hogy az anyamacska is eletbe maradjon? Sehogy.
Na azt már nem tudjuk meg hogy mi lett velük. :-(
Bizony, hogy lehet! Vagy ivartalaníttassátok vagy adjatok neki fogamzásgátlót.
Szia! Szerintem is mindenképpen ivartalanísd mihamarabb mielõtt újra "szülni fog" a szomszédokban volt egy macska aki 50-szer fialt és nagyon beteg lett már a 3-dik a fialásnál ugyhogy szerintem ivartalanisd:) :) Majd írj ha valami változás lesz:) :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos van változás, mert az este kiszökött a cica és csak reggelre került elõ. A jövõ hétre vagyunk elõjegyezve az orvoshoz(hogy ivartalanítsák), de most ilyenkor mit csináljak?
Szia utolso vagyok! Szerintem várjál amig ivartalanitják a cicádat és a gondod megoldodik
A macskát, félidõs vemhességéig ivartalanítják. Félidõ után már nem, akkor megszüli a következõ almot, felneveli, de nagyon vigyázzatok rá, hogy ne szökjön ki megint. Egyébként konzultáljatok az állatorvossal, õ majd megmondja, hogy mit kell tenni, a legjobban õ tudja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!